Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet csak minden (161 db)

A pinakoboldnak már nincs hova húzódnia ezért továbbássa az üregét.
nálam ez akkor fordul elõ, ha nagyon fel vagyok húzva, de mégsem megyek el.bizony, olykor megesik.
Elvinném egy gasztroenterológushoz. Lehet, hogy reflux vagy valamilyen ételallergia.

A cicáink mindenkivel kedvesek, mindenkiben megbíznak. Mitől lehet ez? Lehet attól, hogy tőlünk mindig csak a jót látták, csak a jót kapták és sosem kellett bennünk, mint emberekben csalódniuk? Hogy sosem bántottuk őket?

Már-már zavaró, hogy kint fekszenek vagy ülnek mondjuk nyáron a kapu el?tt és akárkinek megengedik, hogy megsimizze ?ket, ilyenkor dorombolnak, dörgöl?dznek, felkéreckednek az illet? karjába. De engem ez csak azért zavar, mert volt már, hogy ellopták az egyik cicát, de hála az égnek két nap múlva hazatalált. Meg félek, hogy egyszer egy krónikus állatkínzót fog ki valamelyik és az majd jól belerúg, vagy még rosszabb...

Legjobb válasz: jogos a félelmed :S igen, valószínû ez az oka, hogy mindig törõdtetek velük, meg kell tanítani õket arra, hogy idegenektõl távol maradjanak. szomszédom macskája is ilyen volt, mindig simogattuk meg minden, és egyik napról a másikra a macskák a közelünkbe se jöttek és mindig elszaladtak és hát pont arra járt a szomszéd és mondta, hogy be lettek tanítva arra, hogy csak a gazdájuk érhessen hozzájuk. sajnos én ehhez nemértek nemtudom hogyan lehetséges ez :S de jó módszernek tûnik.

jogos a félelmed :S igen, valószínû ez az oka, hogy mindig törõdtetek velük, meg kell tanítani õket arra, hogy idegenektõl távol maradjanak. szomszédom macskája is ilyen volt, mindig simogattuk meg minden, és egyik napról a másikra a macskák a közelünkbe se jöttek és mindig elszaladtak és hát pont arra járt a szomszéd és mondta, hogy be lettek tanítva arra, hogy csak a gazdájuk érhessen hozzájuk. sajnos én ehhez nemértek nemtudom hogyan lehetséges ez :S de jó módszernek tûnik.
Hát nálunk ellenkezõleg. Mondjuk én utcán találtam még picin, 2 hónaposa, azóta megkap mindent, nem bántota soha senki, rendesen kap enni, mindenki a "kívánságait lese". Egybõl ahogy ide került, megmütõték ami egybõl 10ezer forint volt, magyarûn mindent megtennénk érte, de õ mégis makacs és alig alig engedi simogatni, kényesztetni.
És azt nem kérdezted meg, hogy erre hogy tanította meg a macskákat a gazdájuk? (elsõhöz szól a kérdés) Mert egy kutyát még csak-csak rá lehet erre nevelni de macskát szerintem nem, õk önálló egyéniségek, egyik ilyen a másik olyan. Van amelyik félõs, elbújik az idegenek elõle és van amelyik barátságos mindenkivel. Nekünk két macskánk van, az egyik nagyon tartózkodó a másik pont az ellentéte, megy oda az idegenekhez is, nem tart senkitõl.
Kísérlet igazolta, hogy az ilyen viselkedés felerészben örökölt, felerészben tanult. Szerencsétek is volt, és jól is neveltétek õket. Egy kis egészséges bizalmatlanságra meg majd megtanítja õket az élet. Az enyém is odamegy idegenekhez, mert a kíváncsiság odahajtja, de mindig úgy, hogy az elsõ gyanús mozdulatra elszelelhessen. Ha viszont nincs rossz mozdulat, felbátorodik, és kétlábra áll, hogy a kezüket is megszaglássza. Még az is elõfordul, hogy kétlábon állva két manccsal szorítja az idegen kezét az orrához, hogy alapos szagmintát vehessen. Valamilyen csoda folytán elsõ blikkre pont azokat az idegeneket tartja szimpatikusnak, akiket én is :)
Használj nedves toalettpapírt. Szinte mindenhol lehet kapni, nagyon jó.
Aranyér, vagy más végbél elváltozás. Nehéz lenne elmenni vele orvoshoz?

Mitől lehet? Az éjszaka arra ébredtem, hogy szúr az oldalam, mint amikor beszorul a levegő csak jobban, de ha fordultam elmúlt. Arra gondoltam, hogy a vesém, de akkor az folyamatosan fájna, felfázva sem vagyok, a vizeletem normális, megnézettem.

Legjobb válasz: Nekem a gyorsabb vagy normál tempójú sétától szokott beszurni, van ugy hogy mindkét oldalon. Emiatt nem is tudok nagyon sétálni csak biciklizni vagy ha öregember típusú ritmust veszek fel. Csak ahhoz meg türelmem nincs! Azt mondta nekem a doki hogy valószinû ugy fekszik hogy nyom valamit! Én ebbe már beletörõdtem...Sajna ez van:( Lehet ahogy te is oldaladra fordultál elkezdett valamit nyomni. De azért kérdezed meg a dokid. Lehet a tied okosabb mint az enyém!:) 24 hetes pocis

Nekem a gyorsabb vagy normál tempójú sétától szokott beszurni, van ugy hogy mindkét oldalon. Emiatt nem is tudok nagyon sétálni csak biciklizni vagy ha öregember típusú ritmust veszek fel. Csak ahhoz meg türelmem nincs! Azt mondta nekem a doki hogy valószinû ugy fekszik hogy nyom valamit! Én ebbe már beletörõdtem...Sajna ez van:( Lehet ahogy te is oldaladra fordultál elkezdett valamit nyomni. De azért kérdezed meg a dokid. Lehet a tied okosabb mint az enyém!:) 24 hetes pocis

2 hete minden nap iszonyatosan álmos és fáradt vagyok, mintha nem aludtam volna 2 napja, és egész nap csak kóválygom. Ez mitől lehet? Terhes nem lehetek, mert ma kell megjönnie, és 3 napja negatívat mutatott a teszt? De mitől lehet akkor?

Legjobb válasz: Ezer oka lehet. Idegi kimerültség, depresszió, túl sok kávé, ezt neked kell tudnod. Ha nem javul, menj el orvoshoz, ez is népbetegség jajnos.

Ezer oka lehet. Idegi kimerültség, depresszió, túl sok kávé, ezt neked kell tudnod. Ha nem javul, menj el orvoshoz, ez is népbetegség jajnos.
Attól még lehetsz terhes, hogy ma kell megjönnie, de 3 napja - volt. Várd ki a mai napot.
Nekem a terhességet a mensi utáni 3 napon mutatta ki.
szerintem csinálj egy kiadós edzést, futás, vagy torna, amit szertsz, neke segített.Ha nehéz is elkezdeni, könnyen belejössz, és felpezsdít.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Mégis terhes vagyok!:)

4hónapja szültem most óvszerrel védekezünk. Mitől lehet az hogy kb.4-5 naponta nagyon nyúlós, nyálkás, gumi szagú ürül belőlem (olyan mint a nyák dugó csak ezt nem lehet szét szedni. Nagyon sok jön ki)! . Lehetséges hogy az óvszerről a vazelin?

Normális ez???

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mi lehet ez, de erre mondják szerintem azt, hogy jobbb kint, mint bent. Volt olyan ismerõsöm, akinek pl: a menstruációs vér nem jött ki rendesen és baj lett belõle. Megbízható választ, szerintem, csak orvostól kaphatsz.

Nem tudom, hogy mi lehet ez, de erre mondják szerintem azt, hogy jobbb kint, mint bent. Volt olyan ismerõsöm, akinek pl: a menstruációs vér nem jött ki rendesen és baj lett belõle. Megbízható választ, szerintem, csak orvostól kaphatsz.
Egyetlen egyszer én is tapasztaltam hasonlót egyik szex elõtt, de letöröltem és annyi. Én akkor arra gondoltam, hogy a nevdesség vhogy ilyen sûrû formában ürült ki (nem szültem még és szex elõtt tapasztaltam. Baromira fel lettem izgatva, lehet azért, nemtudom). Szerintem ha sûrûn elõfordul érdemes dokit megkérdezni.

Reggel ebredes utan puha, kicsi a hasam, delutanra mar nagyobb, estere pedig mint aki mar 4 honapos. Amugy mindig csak aludnek, pedig nem vagyok faradt. Es mindig csak ennek meg ennek. Mitol lehet?

Legjobb válasz: Sajnálom, de rossz hírem vagy: Horkoloidok voltak az õseid és örökölted a puffadt has szindrómát tõlük... de ne aggódj, van pozitívuma is, ha minden igaz, akkor a horksugár használatára is képes vagy!

Sajnálom, de rossz hírem vagy: Horkoloidok voltak az õseid és örökölted a puffadt has szindrómát tõlük... de ne aggódj, van pozitívuma is, ha minden igaz, akkor a horksugár használatára is képes vagy!
A kérdező hozzászólása: Rettenetesen orulok a valaszodnak, koszi.
Ez mindenkivel így van. Mivel reggel még nem ettél semmit, ezért lapos a hasad. Aztán majd az ebéd és vacsora jól felpuffaszt. Fáradékony lehetsz az idõjárás miatt is. Hangulatváltozásaid is vannak? Nekem is volt olyan idõszakom, amikor szinte sosem volt elég, folyton nassolni akartam, de szerencsére megszûnt.:D

Utoljára júniusban pettingeltünk a barátommal, (csak petting) utána meg is jött rendesen mind a 3 hónapban, most viszont már 1 napot késik a menzeszem, mindig pontosan jön meg. Mitől lehet ez?

lehet, hogy csak az iskola miatt? hogy felborult a rendszer? korán kelés,más étkezési idő,stressz,vagy pont az izgulás miatt, hogy megjön e?

Legjobb válasz: lehet: stressz idegeskedsz beteg vagy leszel csak 1-2-3-nap nem a világ ne izgulj jól bírjátok orgazmus nélkül:))

lehet: stressz idegeskedsz beteg vagy leszel csak 1-2-3-nap nem a világ ne izgulj jól bírjátok orgazmus nélkül:) )
Úgy ezek így mind.
és mégis mi a búbánattól lennél terhes? pettingbõl nem less gyerek, szexbõl igen.... ehhhh... 1 nap meg simán belefér, még 5 nap is!!!!!! az ember nem robot!!!!
jujuj nekem egy honapot kesett utoljára

Bódítás után (chippeltetés, veszettség elleni oltás miatt) pár órával leesett a szeme alatti bőr, botorkál a kutyám. Eltelt egy nap és még mindig csak fekszik, éppen tud járni, a szemei még mindig csúnyák. Mitől lehet?

A berni pásztorunk izgatott természetű, muszáj voltunk bódítani, hogy 2 oltást be tudjon a doki adni neki. Miután megkapta a bódító gyógyszert 2 óra múlva jól lett, szaladgált, estére meg már nem tudott felállni, és a fenti tüneteket produkálja. Valakinek ötlete? Aggódunk!

Legjobb válasz: Az állatorvost hívjad felfele. Õ vagy mond megnyugtató dolgot (csak jobban ért hozzá, hogy mi mellékhatás lehet ez) vagy hívd ki, nézze meg a kutyát. Am nem kellene ilyennek lennie, ez nem normális ennyi idõ után.

Az állatorvost hívjad felfele. Õ vagy mond megnyugtató dolgot (csak jobban ért hozzá, hogy mi mellékhatás lehet ez) vagy hívd ki, nézze meg a kutyát. Am nem kellene ilyennek lennie, ez nem normális ennyi idõ után.
Szerintem is hülyeség volt emiatt bódítani. A mi állatorvosunk soha nem csinálna ilyet. Egyszer bevittünk hozzá egy sérült kóbor kutyát, még azt sem bódította, hanem lefogta, összekötözte a pofáját, amíg megvizsgálta. Aki fél a kutyától ne menjen állatorvosnak. Nem egy olyan esetet hallottam már, hogy az állat a bódítástól maradandó károsodást szenvedett.
Egyébként miért kellett emiatt bódítani? A mi kutyánkat soha nem bódították oltáskor és a chipezéskor sem, nem is hallottam még ilyet senkitõl.
sajnos vannak ilyen orvosok én is 20km messzebb hordom a kutyát mert a faluba az állatorvos a nagy testûekhez csak akkor nyúl ha bódítva (gyógyszerrel) vannak a kis westimnek meg lekötötte a száját, 5 hónapos korában. Persze meggyógyítani sem tudta :O
A bódító is be lett neki adva valahogy, ennyi erõvel az oltás is belemehetett volna. Keress mielõbb olyan dokit, aki bánni is tud a kutyákkal.40 fok melegben baromi rossz ötlet volt bebódítani egy nagy testû, nagy szõrû kutyát. Mielõbb MÁSIK orvos!
Fel kéne hívni az állatorvost - és itt a leggyönyörûbb példája annak, miért nem bódítgatjuk minden sz*@*rért a kutyát ahelyett, hogy felelõsen nevelnénk, hogy példának okáért ne kapjon idegrohamot egy rohadt oltástól.
Ötlet van, persze. HíVJ ORVOST OKOSKA!
Az állatorvost kellett volna rég hívni, nem ide írogatni!
Miért nem hívjátok fel az orvost?? Egyébként meg igazán megnevelhetnétek, olyan nincs, hogy egy oltást nem lehet neki beadni. Évente 2x, vagy akár többször is bódítani kell majd, ha bármi miatt orvosi ellátás kell neki?
Beszéltetek az orvossal? Mi a helyzet? Igazuk van a többieknek ez nem normális, azu enyimet egyszer a nyíratáshoz bódították (azóta kerestünk másik kozmetikust, aki simán tudja kezelni és nem kell semmivel sem altatni) fáradt volt az nap sokat aludt de lábra tudott állni + nem esett le a szem. Valamint 3x volt altatva, elõször röntgenhez az nagyon durva mellékhatásokkal járt ébredéskor, másik orvoshoz kerestünk, és nála pedig 2x a mancsából kellett kiszedni azt a szúrós dudvát azok az altatások amiket õ csinál szuperek, fel kell 5 perc után és semmi baja....
A bódításról elvileg az állat gazdája dönt, tõlünk megkérdezte az állatorvos a chipezéskor, de nem kértük. Egyszer a macskánknál nagyon eltúlozták és majdnem meghalt, újra kellett éleszteni, azóta nem engedem feleslegesen bódítani az állataim.
De mi a helyzet a kutyussal?
A kérdező hozzászólása: Felhívtuk az orvost, még mielõtt ide írtam volna, õ azt mondta ez normális . De még délután is ilyen maradt, ezért írtam , hogy valaki tapasztalt e már ilyet, magyarán, megnyugodjunk ez tényleg normális. Ebben a kis városban egy orvos van, így ilyen helyzetben félve ad az ember az orvos szavára. Körülnéztem fórumokon, és másoknál is normális állapot , hogy oltás után a kutyánál levertség jelentkezik. Csak várni kellett, mára teljesen rendben van.
húú az jó...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!