Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet a szúró (213 db)

Mitől lehet a szürke/ezüst/ színű széklet?

Voltam belgyógyásznál mert fájdalmas volt amikor székeltem.Véres volt a wc papír...csípet stb...Megvizsgált a belgyógyász,de igazán nem érzett semmit,azt mondta,hogy lehet belső aranyér,vagy berepedés.De mondta menjek el a sebészetre mert ez az ő területük,viszont addig kaptam kúpot. Attól lehet a szürke széklet?

Legjobb válasz: Leállt az epe.

Leállt az epe.
Nem festi meg az epe a székletet epefolyadékkal, ez az egyik variáció.De ha csak a kúp után lett ilyen, akkor valószínû csak a kúptól van.De ha nagyon aggaszt, hívd fel õket, és megmondják.
Szerintem a petefészkeddel van valami. Menj orvoshoz, nehogy komolyabb baj legyen!
A kérdező hozzászólása: vakbél nem lehet?
Az is lehet, úgyhogy mindenképpen orvoshoz kell menned a lehetõ leghamarabb!!! Elsõ voltam.

Mitől lehet ez? Szúró érzés a bőrömön.

a hüvelyk ujjamnál ha hozzáér valami akkor olyan mint hogy ha sok kis tüske lenne benne, pedig nincs megnéztem többször is megmostam, semmi b?rpirosodás vagy hólyag semmi sem. EGy két héttel ekez?tt votl egy kiütés a hasamon és az is iylen volt hogy ha hozzáértem vagy a ruha akkor szúró érzés votl de elmúlt másnapra és ezért nem foglalkoztam vele, de msot már zavar, viszont az ujjamon nincs semmilyen kiütés

Legjobb válasz: nem lehet, hogy nem jut elég vér az ujjadba és elzsibbad? Nekem ekkor szokott szúró érzésem lenni. Nézesd meg egy orvossal, nincs-e elzáródva egy ered

nem lehet, hogy nem jut elég vér az ujjadba és elzsibbad? Nekem ekkor szokott szúró érzésem lenni. Nézesd meg egy orvossal, nincs-e elzáródva egy ered
A kérdező hozzászólása: kicsit dudorodik ott az erem
akkor menj el az orvoshoz szerintem tuti az ereddel van baj. meg jobb félni, mint megijedni


Mitől lehet, hogy szúr az oldalam, nem kapok levegőt, és elájulok? Hirtelen rosszúlétek ezek. Néha a szívem is szúr, lehet a stresszelés miatt. De ennyire?

Legjobb válasz: Lehet bizony.Elõsször csak indokolatlan tüneteket okoz,aztán késõbb szervi elváltozásokat is.Sajna a stressz már csak ilyen.

Lehet bizony.Elõsször csak indokolatlan tüneteket okoz, aztán késõbb szervi elváltozásokat is.Sajna a stressz már csak ilyen.

Szúr a bal oldalam ha egyenesen állok. Ez mitől lehet? A fájdalom 10-es skálán olyan 6-os, és 15 éves lány vagyok? ! és értelmes válaszokat légyszíves ne olyat, hogy nem vagyok orvos stb.

Lázam nincs Hányingerem, hasmenésem nincs Közérzetem sem rossz és sápadt sem vagyok

Legjobb válasz: A lépeddel is lehet baj, de biztosat csak orvos mondhat! Hasi ultrahangra kéne menned.

A lépeddel is lehet baj, de biztosat csak orvos mondhat! Hasi ultrahangra kéne menned.
A kérdező hozzászólása: Értem, azért köszi ;)
Arra gondolnék, h kemény a székleted, de ha azt mondod teljesen normális akkor nem tudom.
Lehet, hogy mégis csak aranyered van.
Van esetleg valami féle kinövés vagy csomó a végbél tájékon kivül belül?

Nyeléskor jelentkező, baol oldali szúró érzés mitől lehet a torokban? Mit lehet csinálni, hogy elmúljon?

Olyan,mintha lenne ott valami!

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy nagyon egyszerû oka van: valami nehezebbet kellet lenyelned és meghúzódott az egyik izom azon a környéken. Vayg valaivel sokáig vitatkoztál erõsebb hangon, esteelg valahol kiabálnod kellett vagy erõteljesebben énekelni, akkor jelentkezhet minden esetben (bár általában mindkét oldalon szokott fájni). Lehet kezdõdõ mandulagyulladás (az holnapra már jobban látszik), esetleg a jelzett oldalon levõ bölcsességfogad elkezdett nõni, és az sugárzik ki. Ha nincsen szervi ok, akkor egyszerû pszichés feszültség jele. A torokra, garatra a legkönnyebb bármit szomatizálni. Elég, ha kicsit erõsebben koncentrálsz, elképzeled, hogy fáj ez vagy bizsereg amaz a torkodban és máris "ott van". Ilyenkor a lazítás a legjobb, relaxa, pihenés, nyugi, zenehallgatás stb. Vagy a feszkó egyéb levezetése: futás, úszás, homokzsák püfölés - kinek mi a jó módszer.

Lehetséges, hogy nagyon egyszerû oka van: valami nehezebbet kellet lenyelned és meghúzódott az egyik izom azon a környéken. Vayg valaivel sokáig vitatkoztál erõsebb hangon, esteelg valahol kiabálnod kellett vagy erõteljesebben énekelni, akkor jelentkezhet minden esetben (bár általában mindkét oldalon szokott fájni). Lehet kezdõdõ mandulagyulladás (az holnapra már jobban látszik), esetleg a jelzett oldalon levõ bölcsességfogad elkezdett nõni, és az sugárzik ki. Ha nincsen szervi ok, akkor egyszerû pszichés feszültség jele. A torokra, garatra a legkönnyebb bármit szomatizálni. Elég, ha kicsit erõsebben koncentrálsz, elképzeled, hogy fáj ez vagy bizsereg amaz a torkodban és máris "ott van". Ilyenkor a lazítás a legjobb, relaxa, pihenés, nyugi, zenehallgatás stb. Vagy a feszkó egyéb levezetése: futás, úszás, homokzsák püfölés - kinek mi a jó módszer.
nekem is volt ilyen, afféle "torokpattanás" és a tantum verde spray segített

Mostanában esténként sokszor fáj a hasam, inkább szúró jellegű, a hátam is eléggé fáj. Ez mitől lehet? A kettő összefügghet?

Legjobb válasz: Attól függ,hol fáj. Alul, felül, középen, jobb vagy bal oldal? Sok minden van oda "bezárva" ami fájhat. :)

Attól függ, hol fáj. Alul, felül, középen, jobb vagy bal oldal? Sok minden van oda "bezárva" ami fájhat. :)
szia, nem tudom mitõl lehet, de nekm is sokszor van úgy, hogyha fent, a gyomrom fáj, akkor a hátam is...borzalmas az akkor, mert este nem tudok aludni, csak tekergek....most is fáj a hasam, remélem elmúlik
A kérdező hozzászólása: hát..én is...1 hónapja voltam kivizsgáláson, ide-oda küldözgettek, természetesen minden negatív lett:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!