Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet a makkom ha (6 db)

Mitől lehet érzékeny a makkom ha nincs fitymaszükületem?

Legjobb válasz: Kedves barátom! Ne aggódj, a makk "alapból" nagyon érzékeny, tele van érzõ idegvégzõdésekkel. Ami lehet a túlzott érzékenység hátterében, az a makk gyulladása, aminek oka a nem megfelelõ higiénia. A makkodat minden nap alaposan meg kell mosni úgy, hogy hátrahõzod a fitymádat, alaposan megmosod!

Kedves barátom! Ne aggódj, a makk "alapból" nagyon érzékeny, tele van érzõ idegvégzõdésekkel. Ami lehet a túlzott érzékenység hátterében, az a makk gyulladása, aminek oka a nem megfelelõ higiénia. A makkodat minden nap alaposan meg kell mosni úgy, hogy hátrahõzod a fitymádat, alaposan megmosod!
A kérdező hozzászólása: és ez mikor fog helyre jönni?mert tényleg nem mostam soha életemben mert nagyon fájt, de mióta mosom azóta tényleg jobb egy kicsivel

A péniszemen nyugalmi álapotba a bört teljesen lebirom huzni ha merev álapotba csak a makkom aljáig és a makk alján feszül sötéteb csik van körbe a makk alat a börön és a herám közepétöl a péniszem tetejéig egy csik van körbe mitöl lehet?

ha ösze lenne varva olyan ilyen repedezett csik és az egyik herémben kis csomot érzek azt mondta az urulogus h nem heredaganat érzem az egyik herém kissebb mint a másik

Legjobb válasz: A makk aljától lejjebb olyan nagyon már nem is lehet legfeljebb kisímitani még .Ezt a csíkozást kicsit agyon fogalmaztad,legalább is nekem.Nem csomót hanem a mellékherét lehet kitapintani.Senkinek sem egyforma nagyok a heréi .

A makk aljától lejjebb olyan nagyon már nem is lehet legfeljebb kisímitani még .Ezt a csíkozást kicsit agyon fogalmaztad, legalább is nekem.Nem csomót hanem a mellékherét lehet kitapintani.Senkinek sem egyforma nagyok a heréi .
ha voltal dokinal szolt volna h van valami gond de mivel nem mondta renben vagy ne felj
Mindenkinek van csík a heréjétõl a makkig középen ez természetes, ha viszont a makk alatt feszül erektált állapotban akkor valószínûleg fitymaszûkületed van.

A barátnőm már nem szűz és amikor szeretkezünk akkor mindig mondja hogy mikor hatolhatok be és majd szól ha fáj. De amikor megpróbálnék behatolni még csak a makkom van benn de már ezt csinálja u-u fáj és abba is hagyjuk. Ez mitől lehet? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elég nedves? (Az elõjáték akkor "normális", ha elég nedves lesz tõle. Nem a nyáladtól, hanem saját magától.) Ha elég nedves, nem fájhat. Ha mégis fáj, akkor irány a nõgyógyósz, eképzelhetõ, hogy valamilyen gyulladása vagy fertõzése van. Ha igen, kezelendõ, ha nem, akkor bocs, de nem kíván.

Elég nedves? (Az elõjáték akkor "normális", ha elég nedves lesz tõle. Nem a nyáladtól, hanem saját magától.) Ha elég nedves, nem fájhat. Ha mégis fáj, akkor irány a nõgyógyósz, eképzelhetõ, hogy valamilyen gyulladása vagy fertõzése van. Ha igen, kezelendõ, ha nem, akkor bocs, de nem kíván.
5 perc neked normális elõjáték??? Akkor még jó hogy fáj neki. Nálam az elõjáték a vetkõztetéstõl a behatolásig minimum fél óra, kivéve ha hirtelen esünk egymásnak (néha kell az is, de akkor õ már magától eléggé be van gerjedve). 5 perc ujjazásra és nyalásra? LOL Legutóbbi leányzót vagy 20 percen át csak nyaltam (elõtte masszázs, kézjáték úgy jó negyed órán át) és ezek alatt vagy 4-5 orgazmusa is volt. Na õ fel lett húzva alaposan. 5 perc. Pfff... Szexuális kultúra!!! Aztán lehet dugni!
A kérdezõt nem lehet pontozni, hogy mennyire idióta a kérdése, vagy maga a kérdezõ? :
Vegyél sikosítót, és kend be a farkad alaposan.Nem létezik, hogy így se menne be.
valamilyen gombás fertõzéstõl is lehet, szerintem menjen el egy dokihoz is, az a biztos
Ha nem úgy csinálod az elõjátékot ahogy neki jó lenne, akkor lehet az 2 óra is, akkor se lesz eredménye. Kérdezd meg õt hogy mi izgatja igazán. Nekem ez az ujjazós nyalós igen fantáziátlannak tûnik részedrõl, mintha csak azér csinálnád hogy na legyen már valami belõle. Ez így nem jó. Valószínû hogy a barátnõd egyáltalán nem kívánja hogy behatolj.
Elite Pain csodákra képes
Utolsó szinte a számból vette ki a szót. Kiegészíteném azzal, hogy én arra gyanakszom, hogy nálatok ez az egész úgy fest (bocsi ha nem), hogy levetkõztök, õ hanyatt fekszik, és te rögön rácuppansz a nunijára. Egy idõ után lehet, hogy felizgul, de egy nõnek sokkal jobb, ha az elõjáték kreatív, sokoldalú és kiszámíthatatlan, hogy nem tudja elõre, melyik pillanatban mi fog történni, és már egy jó ideje hemperegtek és simogatjátok egymást, cucorgatod a cicijét, stb, mire egyáltalán belenyúlsz a punijába. Ha ezt így késlelteted, és totál fel van izgulva mire egyáltalán belenyúlsz/-nyalsz, az sokkal izatóbb, sokkal jobban fogja kívánni, minthogyha csak a nunijával törödnél végig. 45 percig elég monoton lehet, az is elõfordulhat, hogy nincs is beindulva, csak ezt nem meri jelezni. Persze ez nem biztos, nekem is szokott fájni a behatolás, akkor is ha már maj'elélvezek, ezért írtam, hogy a gyakori szex nagyon sokat számít, attól "bejáratódik", a kezdeti fájdalmat el kell viselni, hogy késõbb jó lehessen. (Persze ezt finoman meg kell vele beszélni, nem szó nélkül erõszakosan benyomni.) És mindez persze az említett kreatív, játékos elõjáték esetén érvényes.
pszichésen fáj neki, mert nem élvezi amit csinálsz.figyelj rá jobban.
Szerintem az elõzõnek van igaza. Jobban kéne rá figyelj több idõt szentelj neki, ha nagyon figyelmes vagy vele és segítesz neki ellazulni úgy sokkal jobb lenne neki is. Azzal a barátommal, aki leginkább lent izgatott és nem nagyon figyelt rám csak arra, hogy nedves legyek és had hatolhasson belém azzal nagyon nem jött össze.:D Mellette nem is tudtam nyugodt és laza lenni így még szép, hogy nem is sikerült.:D Mostani barátom viszont ühm...:) Látom, hogy foglalkozik velem és vele már más a helyzet. Próbálj figyelmesebb lenni vele és nagyon türelmes:)
23:43-nak: Hát igen, nem vagyunk egyformák, de a te eseted szerintem ritkább. A nõk azért legtöbbször igénylik az elõjátékot.
Ha tényleg kellõképp fel van izgulva, akkor is elõfordulhat ilyesmi. Nagyon sok múlik azon, hogy milyen gyakran dugtok. Ha mindig ezzel, nem csoda, hogy nincs "bejáratva". Egy kicsit tûrnie kéne azt a fájdalmat, hogy késõbb jó lehessen. Nekem is ilyesmi problémám van (lány vagyok), mikor megkérdeztem a nõgyógyászt, azt mondta, nincsen túl szûk nuni, csak túl ritka szex. Heti 2-3 rendes aktus kell ahhoz, hogy hozzászokjon a puni.
Szerintem arról van szó, hogy a csajnak nincs kedve a szexhez és ezért fogja inkább arra, hogy fáj neki, hogy elõbb szabaduljon. (Feltéve ha tényleg nem nedvesedik egyáltalán, mert akkor ott gáz van)
Hát nem tudom. Nálunk sem tart tovább az elõjáték. Én nem szeretem, ha a párom masszírozgat meg ilyenekkel húzza az idõt. Ok, ujjazzon egy kicsit, az még belefér, de azt se sokáig. Én ha szeretkezni akarok, akkor azt a farkával akarom, nem a kezével. Ujjazni magamat is tudom. Szerintem az elõjáték csak arra jó, ha a pasi hamar elmegy és nem tudná máshogy kivárni, mire elmegy a csaj. Olyankor elélveztetik kézzel-szájjal. Szóval olyan is van nekem, hogy ujjazástól meg simitõl nem nedvesedek be, mert nincs hozzá se kedvem, se hangulatom. Épp hogy kicsit leszek nedvesebb, annyira hogy nem csontszáraz és mivel tudom, hogy hiába is kínlódna, nem lennék nedvesebb (mert totál nincs az egészhez kedvem) szoktam mondani, hogy ok tegye be. Kicsit kellemetlen olyankor, de az sem fájdalmas, csak nem csúszik rendesen. És csodák csodája, 3-4 mozdulat bennem és máris van kedvem is, meg nedves is vagyok. De nem fájt egy másodpercig sem. Na akkor ez most hogy is van?
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam amit mondtatok legalább 45 percig nyaltam meg ujjaztam de ugyanaz volt
A kérdező hozzászólása: persze általába 5percig ujjazom meg nyalom
Az elõjáték megvolt normálisan?
A kérdező hozzászólása: mi aza elite pain?
szerintem elõjátéknak, vagyis inkább mondom azt hogy a nyalás meg ujjazás elég sztem negyed óráig. Amúgy a síkosító csodákra képes!:) 17L

Ha a makk nagyon érzékeny az mitől lehet?

Legjobb válasz: Kicsit bõvebben kifejtenéd? Igy csak reménykedhetünk, hogy a fokozott használattól! :))

Kicsit bõvebben kifejtenéd? Igy csak reménykedhetünk, hogy a fokozott használattól! :) )
A kérdező hozzászólása: a fokozott használattól biztos nem:( 14 vagyok heti 1 önkielégítéssel kb és csak akkor ha száraz nedvesen alig érzékeny
Lehet egy enyhe gyulladás miatt. Nem szûk, rendesen hátra lehet húzni a bõrt?
A kérdező hozzászólása: nem szûk voltunk ezzel urulogusnál is mert azt hittük hogy van de nemvolt és már rágóta van
Szûk a bõr rajta, vagy vastag a pénisz hozzá.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 20
Csak egy hangyányit szûk a bõr.Sok hátrahúzástól még pont jó is lehet .
Enyhe szûkület. Ha nagyon zavaró, akkor kend be körömvirág kenõccsel, az puhítja a bõrt és engedi tágulni.. Idõvel elmúlik csak használnod kell sûrûn
Ehyhe szükületed van, kezd húzkodni ezentúl fürdéskor a péniszed, ha már merev az a legjobb és szépen helyre jöhet tõle, úgy csináld mintha csak maszturbálnál.
valamilyen fertõzés, menj el vele a bõr és nemi beteg gondozóba vagy az urológiára
Abból amit leírtál egy kezdõdõ fitymaszûkület lehet. A bõröd elkezd redõsödni azon a részen, késõbb pedig nehezen tudod majd a fitymát felhúzni. Menj el orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!