Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet a kisbaba (3 db)

18 évesen még mindig rázza a fejét, mint egy kisbaba! Mitől lehet ez? Miért csinálja?

18éves lányom még rázza a fejét, mint a kisbabák elalvás előtt, de mindezt titokban. Elég viccesen hangzik, de azt hiszem pszichés dolog lehet. Van még így valaki? Mitől lehet? Hogy lehet erről leszokni?

Legjobb válasz: Kérjél tanácsot orvostól. Bár én megkérdezném a lányomat...

Kérjél tanácsot orvostól. Bár én megkérdezném a lányomat...
Kisbabák elalvás elõtt? Mi van? :D Én is rázom a fejem, ha egy kötetlen beszélgetésben valaki hülyeséget beszél nekem. Nincs ebben semmi különös. Ha a fejrázás kóros eredetû, akkor idegrendszeri lehet.
Ez a fejrázás egyfajta ringatózás. Az emberek szeretnek ringatózni, babakorukban az anyjuk ringatja õket, felnõtt korban székeken hintáznak, erre a célra feltalálták a hintaszékeket, hintaágyakat és függõágyakat is. Aki hintaszéket használ, az kóros eset? Problémát esetleg felnõtt korban okozhat ez a jelenség, pl. ha közös ágyban akar majd aludni a férjével, és ezt meghiúsítja a fejrázás. Akkor majd meg kell fontolni, hogy errõl nem kellene-e leszokni.
33 ff. Errol nem lehet leszokni.Ha nagyon elfaradok nap kozben, általában csak akkor tudok ugy elaludni, hogy nem jar a fejem vagy nem razom a labam. Voltam pszichiatian, nem ebbol kifolyolag ahol sok gyermekkori problemamra talaltam ralatast, ezutan alvaszavarom jelentossen csokkent, de mikor feszultebb az eletem ismet elojonnek az ilyen tunetek...
29 éves férfi vagyok és a mai napig naponta 0, 5-2 órát rázom magam, hintázok elõre hátra (rázom a fejem)... nem jelent semmit, ezzel nyugtatom magam, illetve amíg tanultam segített a koncentrálásban (másképp nem is tudtam tanulni, mert nem jegyeztem meg a dolgokat...) szerintem egyszerû önnyugtatás, segíti a külvilág kizárását és azt hogy figyelni tudjon az ember, tanulásnál meg a koncentrációt és sokszor egyfajta mentális pihenést is jelent... semmi baj nincs vele, valaki 50 évesen is csinálja... normális életet él... ha rázza és jó neki, akkor az szuper... könnyebben fog aludni:) - néha nagyon nehéz valakinek kizárni a napi stresszt, és ha nem rázza magát az ember akkor egész egyszerûen nem tud elaludni...

Mitől lehet nyákos a kisbaba széklete?

Nem fáj a hasa, de ny?gös.

Legjobb válasz: Nem náthás véletlen? nekünk attól volt és a doki ill. a védõnõ is azt mondta, hogy a megfázástól. Azt nem tudom, hogy mástól is lehet-e nyákos a széklete?! Dia

Nem náthás véletlen? nekünk attól volt és a doki ill. a védõnõ is azt mondta, hogy a megfázástól. Azt nem tudom, hogy mástól is lehet-e nyákos a széklete?! Dia
Szia! A nyákos széklet kimondottan a fogzás jele szokott lenni. Nem tudom, mennyi idõs a baba, nekünk 4 hósan jöttek a fogak, és mindig nyákos volt a kaki. Ha ennél sokkal kisebb, és nem fogzás áll a háttérben, akkor passz.
Az elsõ válaszadó: Nekünk tuti nem a fogzástól volt, mert 1 hónapos korában volt ez a nyákos kaki, most 6 hónapos múlt és még semmi jele a fogacskának. Ettõl függetlenül én is hallottam, hogy a fogzásra is lehet fogni. Dia
Nekünk is igy volt azt hittem a fogzás miatt de az orvos kért egy széklettenyésztést és egy baktérium tenyészett ki amire antibiotikumot kellett szedni. Azóta nincs benne nyálka és nem is nyügös.

5 hónapos kislányom a héten csak 60 grammot hízott, ez nagyon kevés? Mitől lehet? Nem beteg, eszik rendesen, vidám kisbaba.

Legjobb válasz: semmi baja,ilyen nekünk is volt,volt olyan,hogy egy hónapon át csak heti 50-70 g között hízott. biztos többet mozog a lányod,ráadásul egy idõ után lelassul a hízás is.

semmi baja, ilyen nekünk is volt, volt olyan, hogy egy hónapon át csak heti 50-70 g között hízott. biztos többet mozog a lányod, ráadásul egy idõ után lelassul a hízás is.
A kérdező hozzászólása: Örökmozgó az tény, egész nap meg sem áll. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!