Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet a babám egész (11 db)

Mitöl lehet a babám kakija egészen sötétzöld, olyan olajzöld szinü? Tegnap és ma evett meggyetlehet attol mert más ujatnem kapott és ma 2*is olyan volt, nem kemény olyan krémes állagu, nem váltottunk tápszet.

Legjobb válasz: Szia! Mi meg csak tapszert eszunk, csak egyfelet, es megis szinte mindig mas szinu a kakija. volt mar a sargatol az olajzoldig mindenfele. a doktorno szerint ez teljesen normalis! Jo babazast!

Szia! Mi meg csak tapszert eszunk, csak egyfelet, es megis szinte mindig mas szinu a kakija. volt mar a sargatol az olajzoldig mindenfele. a doktorno szerint ez teljesen normalis! Jo babazast!
Valószínû nem tudta megemészteni rendesen a kaját és azért, legalábbis nekünk azt mondta az orvos amikor a babámnak az volt.

Néha olyan érzésem van, mintha begörcsölne az egész alhasam, méhem. Mi lehet ez, mitől van? A babának nem lehet tőle baja?

Legjobb válasz: Nem írod, mennyi idõs kismama vagy, de ezek akár jóslófájások is lehetnek. Nem jelent semmi gondot, csupán edz a méhed a szülésre. Ezt csinálja mindig, csak míg kisebb, nem lehet ennyire érezni.

Nem írod, mennyi idõs kismama vagy, de ezek akár jóslófájások is lehetnek. Nem jelent semmi gondot, csupán edz a méhed a szülésre. Ezt csinálja mindig, csak míg kisebb, nem lehet ennyire érezni.
Nekem is szokott ilyen lenni, nem tart sokáig, de én még csak 25 hetes vagyok.Ahhoz korai lenne a jósló nem?Te mennyi idõs vagy?
Nem korai 25 hetesen se..nekem már 21 hetesen voltak jóslóim, ennek ellenére a 38. héten szültem.
A kérdező hozzászólása: 12 hetes vagyok! vettem be magnéziumot, és lefeküdtem, és elmúlt teljesen.

Mitől lehet hogy a babám egész éjjel csak szopna, és nem akkar aludni?

Tegnap éjjel is fentvolt,hajnali 4-ig.Olyankkor mindig csak cicin lenne.Nappal egész jó babuci eszik alszik.9 napos a babuci. Nem hasfájós.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Lehet hogy nem is éhes, csak melege van és még nagyon kicsi, nem találja a helyét..hagyd kicsit aludni,ha nem üvölt a ciciért akkor ne vedd fel, ha pedig üvölt, akkor nem szabad hagyni, csak adj neki enni, mert kicsi és fokozatosan lassíts az éjszakai tempón.Sok sikert!

Lehet hogy nem is éhes, csak melege van és még nagyon kicsi, nem találja a helyét..hagyd kicsit aludni, ha nem üvölt a ciciért akkor ne vedd fel, ha pedig üvölt, akkor nem szabad hagyni, csak adj neki enni, mert kicsi és fokozatosan lassíts az éjszakai tempón.Sok sikert!
a mi babucink is ilyen volt. egész nap aludt és éjjel fent volt.. mindenki azt mondta hogy hasfájós de nem volt az. Az a gond hogy egész nap alszik és éjjel már nem álmos... de ezt majd helyre fog jönni. az is lehet hogy éhes mert nincs elég tej a ciciben. de adj neki cici annyit amennyit csak tudsz... mert minél többet szopik, annál több tejed lesz... ez egy-pár napig fog tartani és utánna´sok tejed lesz. ha már van sok tejed, akkor nem tudok mit válaszolni :D
Csak a közelségedet akarja, aludj mellette. Õ még nagyon pici nem akar elszakadni. 4 hós fiammal én is úgy alszok du. ill. hajnalban hogy szobadon van a mellem bármikor odafordulhat szopizni ez nagyon megnyugtatja. Ált. elég ha a fejét a mellemre hajtja és már alszik is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Tejem nagyon jól van, minden 3 óránként fejem is.Lehetséges hogy csak a közelemre vágyódik, mert ma észrevettem, hogy ha megfogom a szívemre teszi a fejecskéjét és elalszik, és megnyugszik.Még arra is gondoltam hogy még nem annyirra szokott a környezet itthon, mert még csak most lessz a 3-ik éjjszakánk.

2 és fél hónapos babám 5 napja nagyon nyűgös, sokat sír. A védőnő azt mondta, hogy a hasa fáj, de én nem hiszem, hogy egész nap attól nyűgös. (papaverines oldatot írt fel az orvos, azt adom neki) Mitől lehet? A többi lent.

Szerintetek lehet hogy a nagy lehűlés okozza ezt a nyűgösködést? Talán a hidegfront viseli meg ennyire? Gondoltam növekedési ugrásra is, mert a 6 hetes ugrásnál hasonlóan viselkedett!Még a fogzás is megfordult a fejemben, mert néha tömködi az öklét a szájába, kicsit többet nyáladzik, de ez nem túl korai?Ha kézben van akkor nem sír, de ha leteszem, szinte még le se rakom és elkezd "puffogni" és üvölteni...pár perc múlva pedig mosolyog...utána újra üvölt.

Legjobb válasz: Az én kislányomnak is vannak ilyen napjai (teljesen váltózó a hangulata és viselkedése). Szerintem amíg a kezedben nem sír addig nem lehet nagy gondja, elvégre ha fájna valamije akkor az a kezedben is fájna és ott is sírna (szerintem)... Ezért én a saját kislányomnál arra jutottam hogy hisztis kicsikét, és nagyon nehezen viseli a frontokat, ilyenkor még hisztisebb (merthogy kézben az én törpikém sem sír)... Aztán lehet hogy tévedek, mert elsõ baba...

Az én kislányomnak is vannak ilyen napjai (teljesen váltózó a hangulata és viselkedése). Szerintem amíg a kezedben nem sír addig nem lehet nagy gondja, elvégre ha fájna valamije akkor az a kezedben is fájna és ott is sírna (szerintem)... Ezért én a saját kislányomnál arra jutottam hogy hisztis kicsikét, és nagyon nehezen viseli a frontokat, ilyenkor még hisztisebb (merthogy kézben az én törpikém sem sír)... Aztán lehet hogy tévedek, mert elsõ baba...
A kérdező hozzászólása: Nekem is elsõ baba, így nagyon nehéz kitaláni, hogy mi bántja szegényt...azért megvárom, hogy elmúljon ez a nagy hideg, lehet hogy tényleg frontérzékeny, és attól ennyire nyughatatlan...

Az egész családnak megy a hasa, nem tudják mitől, 32hetes terhes vagyok, nekem is! Mit lehet tenni? Babának lehet baja?

Legjobb válasz: Ha az egész családnak megy a hasa, akkor valószínûleg olyat ettetek... Te mindenképp nagyon figyelj arra, hogy jó sok folyadékot igyál! (persze a többiek is, de nálad más a helyzet ugye...) 26+3 hkm

Ha az egész családnak megy a hasa, akkor valószínûleg olyat ettetek... Te mindenképp nagyon figyelj arra, hogy jó sok folyadékot igyál! (persze a többiek is, de nálad más a helyzet ugye...) 26+3 hkm
Magától a hasmenéstõl baja nem lesz hanem azt kellene megtudni hogy virus okozza vagy sem.ha nem szünik sztem fordulj dokihoz. 32hkm
Arra figyelj, hogy megfelelõ legyen a folyadék pótlás!!! Ha nem múlik, fordulj orvoshoz.A babának semmi baja nem lesz a te hasmenésedtõl.

Mitol lehet? Babat szeretnenk, peteeresem 13.-an kene legyen. Nagyon fajdogal a hasam egesz nap, hasszurka.

Menzim nagyon gyenge volt, 3 napos okt 31tol, szinte csak barnazas, 1 kicsi verzessel. Teszt negativ volt akkor. Peteeres miatt fajok vagy terhes is lehetek?

Legjobb válasz: Szia! Elképzelhetö, hogy a peteérést érzed. Vannak nök, akik nem éreznek semmit (korábban én is idetartoztam). Az elsö szülés után minden peteérést érzek, és ezek nálam 5 napig tartanak (de ez is mindenkinél változó). Figyelgesd magad, vezess högörbét, Ovu-tesztet is csinálhatsz, így jobban meg tudod határozni a peteérést is. A mensi gyengesége még nem utal feltétlenül terhességre. Sok egyéb oka is lehet, pl. egy kimaradt tüszörepedés.

Szia! Elképzelhetö, hogy a peteérést érzed. Vannak nök, akik nem éreznek semmit (korábban én is idetartoztam). Az elsö szülés után minden peteérést érzek, és ezek nálam 5 napig tartanak (de ez is mindenkinél változó). Figyelgesd magad, vezess högörbét, Ovu-tesztet is csinálhatsz, így jobban meg tudod határozni a peteérést is. A mensi gyengesége még nem utal feltétlenül terhességre. Sok egyéb oka is lehet, pl. egy kimaradt tüszörepedés.
A kérdező hozzászólása: Koszi, peteeresem volt elozo honapban is, ovu teszt mutatta. Csalodott is voltam, hogy neg lett a teszt:-(. De most uj honap, uj probalkozas:-). Koszi mindenesetre a valaszt!
Szia! Én vagyok az elsö hozzászóló. Attól, hogy megérik egy pete még nem biztos, hogy ki is löködik. Egy tüszörepedés kimaradása még teljesen egészséges normális peteérés mellett.

Volt valaki így? 2011. 01.14. én szültem egészen 2012. novemberéig nem menstruáltam, akkor jött meg elöször, de nem túl sok. Addig az Azáliát szedtem. Decemberben már nem szedtem a fog. Gátlót, mert 2. babát szeretnénk, is cilkusom 25. Mitől lehet?

Januárban már próbálkoztunk és reménykedtem. De jan.29. én pecsétel?n megjött majd másnap harmadnap semmi, csak , aztán most meg febr.5.-e óta van rendes menzesz,több mint 5 napja lassan. A végleges szopi elhagyása január közepén volt,addig még elalváskor cicizett a babám.Lehet a szopi abbahagyása miatt az hogy tovább tart és késve jött meg?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy még nem állt helyre a ciklusod, hiszen nemrég hagytad csak abba a fogamzásgátlót.

Valószínû, hogy még nem állt helyre a ciklusod, hiszen nemrég hagytad csak abba a fogamzásgátlót.

Hosszu ido ota, tegnap elmentunk a parommal uszni, furdeni es ma egesz nap alig ereztem a babam mozgasat? Mitol lehet ez?

van vajon osszefugges?Maskor mindig olyan aktivan ficankolt es ma szinte semmi,vagy ha igen szinte alig ereztem.Mitol lehet?

Legjobb válasz: Szia! Hány hetes terhes vagy? Szerintem, ha kevesebbet mozog a baba, vagy nem érzed mozogni, akkor nem szabad várni, menni kell a kórházba! Inkább küldjenek haza10-szer, mint baj legyen 1-szer!

Szia! Hány hetes terhes vagy? Szerintem, ha kevesebbet mozog a baba, vagy nem érzed mozogni, akkor nem szabad várni, menni kell a kórházba! Inkább küldjenek haza10-szer, mint baj legyen 1-szer!
Kipiheni a tegnapot! (-: Ne félj, van ilyen! Nem mindig egyforma. Idõjárás, mit ettél ma, mit csináltál... sok minden befolyásolhatja. Ha aggódsz, vagy több napig lusti, kérj vizsgálatot!

Mitől lehet, hogy a babám pár napja rengeteget csuklik, ma pl. szinte egész nap?

mi baja lehet?

Legjobb válasz: Miért ilyed meg mindenki a csuklástól A csuklás egy természetes folyamat, nem baj van a háttérben...

Miért ilyed meg mindenki a csuklástól A csuklás egy természetes folyamat, nem baj van a háttérben...
A kérdező hozzászólása: kösssszzzz azért várnék még válaszokat...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!