Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet Reggel felkeltem, azóta (2 db)

Mitől lehet ez? Reggel felkeltem, azóta ömlik az orromból a taki, vízszerű, nem sárga, plusz a könnyem is folyik.

Semmi bajom nem volt se tegnap, se éjszaka, egyszer?en csak megindult :( Most meg nem marad abba. Hogy lehet, ilyen hirtelen, és ennyire??? És mit csináljak, hogy elmúljon, és el tudjak indulni itthonról???

Legjobb válasz: Ja, azt el is felejtettem írni, hogy az egész kb 120 hapcival kezdõdött.

A kérdező hozzászólása: Ja, azt el is felejtettem írni, hogy az egész kb 120 hapcival kezdõdött.
Valószínûleg allergia, ilyenkor már rengeteg pollen szálldos a levegõben, valamelyik növényre, amelyik most virágzik, allergiás lettél. Ha errõl van szó, és nem megfázás, akkor vegyél a patikában valamilyen allergia ellenes készítményt, vannak recept nélkül kapható tabletták, orrcseppek, orrspray-k.
A kérdező hozzászólása: Hát ez remek. Köszi a válaszokat. Egyébként: 1 óra múlva elmúlt, és nem tollas ágynemûnk van, amióta a gyerekek megszülettek, pont az allergia elkerülése végett. Elmegyek allergia-vizsgálatra, ez jó ötlet. Mégegyszer köszi.
Szerintem is allergia. Üdv a csapatban. :(((
Ne vegyél semmit, hanem menj orvoshoz, aki megnézi mire vagy allergiás, és felír gyógyszert ha kell. Ha viszketsz is, tuti hogy allergia. Nem biztos hogy pollen, lehet hogy az ágyban valami, és azt le tudod cserélni (pl. toll), de ez csak úgy derül ki ha megcsinálják a tesztet.

15 hetes vagyok. Reggel ahogy felkeltem, véreztem. Azóta fekszek, úgy tűnik, elmúlik. Mitől lehet?

Nem fáj a hasam, nem érzek semmi különöset.

Legjobb válasz: Telefon az orvosnak! Ne mindjárt kórházra gondolj. Lehet, hogy semmi komoly baj, de az orvos ésetleg egy ultrahang tudja tisztázni.

Telefon az orvosnak! Ne mindjárt kórházra gondolj. Lehet, hogy semmi komoly baj, de az orvos ésetleg egy ultrahang tudja tisztázni.
Akármilyen kevés vérzésed van azonnal menj orvoshoz és vizsgáljanak meg.Vetélés is lehet belõle de az is elõfordulhat hogy nyitva van a méhszáj.Tudnak rajta segíteni de nem lehet tudni pontosan mi okozza, menj nõgyógyászhoz az a biztos.
Szia!Én anno 16 hetesen véreztem, mint kiderült, mélyen tapadó volt a lepényem, és az vérzett.Azonnal doki, uh, és ha kell jórház.Engem 10 hétig tartottak bent, bár már rég nem véreztem-a dokim eléggé alapos ember.
Szia! Mi volt az ultrahangon??? Remélem csak "vaklárma" és minden rendben van!!!
A kérdező hozzászólása: A vérzés szerencsére elmúlt. Tegnap még volt egy kis folyásom, de úgy tûnik, az is elmúlt már. Kaptam Rutascorbin, meg fekvés!! De szerencsére a babával minden oké, meghallgattam a szívhangját és megnyugodtam egy kicsit. Meg azt mondta a doki, lehet hogy FIÚ!!
A múlt héten volt egy kérdés, egy 10 hetes kismama vérzett, az orvosa tanácsára csak vártak és az lett a vége, hogy elvetélt. Szerintem Te nem várj semmire és senkire, menj orvoshoz, inkább fölöslegesen, mint késõn. Az én orvosomnak mindig az volt az elsõ kérdése, hogy vérzés van-e, mert az sosem jó. Szóval, irány a doki (akár ügyelet is)! Remélem, nincs baj, majd írd meg mindenképpen! Szorítok. 28 hetes
A kérdező hozzászólása: 1-re megyek ultrahangra.
Jaaj, jól van akkor megnyugodtam!! :) Én is 15 hetes vagyok, utoljára 11+3hetesen voltam uh-n, a következõ márc.23.-án lesz, de már alig bírom kivárni!! Remélem meg fogják tudni mondani hogy milye van! :) Nekem is van egy lányom, 7 éves, és nagyon jó lenne ha kispasi lenne! :) Mikor és hol fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Augusztus 22-re vagyok kiírva (19-én lesz a születésnapom). Mezõtúron szülök. És te? Hogy vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!