Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet Reggel felkeltem, (12 db)

Biztos rólam álmodtál! :-) 18f
Szex-hiány. Kielégületlenség. Mi más lenne?
Ez kb. olyasmi, mint mikor rúgsz egyet az ágyban, mert azt álmodod, hogy elestél, félig tudatos, félig tudattalan, kb. az álom és az ébrenlét határa. Nyugi, nem betegség.
Szex hiány!
Velem is elõfordult jó párszor, hogy álmomban maszturbáltam.
Szereted a kielégülést! Hiányzik, potolod. Tedd meg azt a néhány mozdulatot még!

Mitől lehet, hogy reggel, mikor felkeltem, a bal szememmel homályosan láttam? A szemüvegem már rajtam volt! 6-os szemüvegem van, minuszos! Mitől van ez?

Legjobb válasz: Ilyen velem is van. nem tudommi lehet de nekem mellé néha szédülés is jár. Mondjuk a minusz 6 az elég erõs. Nemkem cak minusz kettes van. Minden esetre nekem azt javasolták forduljak háziorvoshoz.

Ilyen velem is van. nem tudommi lehet de nekem mellé néha szédülés is jár. Mondjuk a minusz 6 az elég erõs. Nemkem cak minusz kettes van. Minden esetre nekem azt javasolták forduljak háziorvoshoz.

Tegnap este kicsit fájt a torkom, ma reggel felkeltem, és fel van dagadva az egész nyakam, és amikor nagy levegőt veszek iszonyatosan fáj a torkom. Ez mitől lehet? Mit csináljak?

Meg minden nyelésnél fáj az egész. És mindig olyan érzésem van mint ha gombóc lenne a torkomba és úgy is néz ki, mert fel van dagadva az egész egy helyen. Ez mitől lehet? Mit csináljak?Ilyen még sosem volt nekem, és nagyon be vagyok parázva hogy mi lehet a gond. Gyorsan kéne a válasz.

Legjobb válasz: ez lehet mandulagyulladás?

A kérdező hozzászólása: ez lehet mandulagyulladás?
Most sincs semmi bajod, nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: jó csak azért vagyok beszarva mert életembe nem volt komoly bajom, maximum megfázás meg láz volt meg hányás de ezeknél durvább nem...ezért ez még új nekem és ezért biztosra akarok menni hogy nehogy valami komoly bajom legyen én meg itt vígan elvagyok :) de kipróbálom amit írtál, és ha nem javulok, elmegyek orvoshoz :) és köszi a válaszokat
Jajj, ne vergõdj már! Beteg vagy, menj orvoshoz. Most komolyan minden egyes tünetedre egyesével rá fogsz kérdezni? Mint mondtam: vegyél be Aspirint, szopogass valamit, és menj orvoshoz (az elsõ kettõt "gyorssegélynek". Nekem amúgy ugyanez volt szombaton, 39°C-os lázzal, vasárnap meg tegnap is pocsékul voltam, mára jobban vagyok. Orvoshoz nem mentem. Csak megfázás volt. Nem feltétlenül kell a legrosszabbra gondolni, mert egy sima náthától is érezheti úgy az ember, hogy most azonnal elhalálozik...
A kérdező hozzászólása: plusz a fejem is fáj nagy levegõvételnél
A kérdező hozzászólása: de akkor miért van bedagadva az egész légcsövem?
Persze. A kórokozó már ott bujkált benned elõbb is, mostanra betegített meg.
A kérdező hozzászólása: utánaolvastam és ez mandulagyulladás lesz, mivel a hideg is ráz, be is lázasodtam(úgy érzem) és ezek a mandulagyulladás jelei
A kérdező hozzászólása: de ilyen létezik hogy egyik napról a másikra? mert tegnap még semmi bajom nem volt, ma meg már iszonyatosan fel van dagadva
Soha nem volt? Szerencséd va :) Igen.mandula, ill. torokgyulladásod van. És gyorsan menj orvoshoz. Antibiotikum fog rá kelleni. A torokfertõtlenítõ ilyenkor kevés.
Lehet sima megfázás is, nekem is épp ez van. De lehet persze mandulagyulladás, simán. Mit csinálj? Menj el orvoshoz! Addig pedig vegyél be egy Aspirint (vagy hasonlót, amit szedni szoktál), és szopogass valami torokfájás-csillapítót, pl. Mebucaint.
Nekem a mandulám csinál ilyet. Spuri az orvoshoz, ír majd antibiotikumot, vagy ha nagyon nem tudsz nyelni semmit (még a saját nyáladat se, ahogy nálam szokott lenni), akkor injekció. Nem vészes, sokkal kibírhatóbb, mint a gyógyszer lenyelésével való küszködés.
Az még tök jó, hogy van lázad, a szervezeted harcol a betegség ellen. Én speciel sosem vagyok lázas, pont ez a baj. Na de voltál orvosnál? Mi lett?
Készül a szervezeted a szülésre... De lehet, hogy csak gyomorrontás.
nekem ez az utolso napon volt.de volt barátnõm aki az utso heteket igy csinálta végig.
Ez még biztos nem szüléstõl van.....az még reméljük odébb lesz :) persze most sem lenne semmi baj ha megszületne de akkor is...még bent a helye :) ) Szerintem gyomorrontásod van .....vagy vírusos....kúrálgasd magad és pihenj sokat!
Vagy csak olyat ettél, amit nem szeretett a rendszer.Kész. tegnap nekem is ment a hasam vagy 3x, de nem éreztem betegnek magam.Én szoktam így járni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!

Reggel mikor felkeltem volna erős szúrást éreztem az alhasamnál középen ez mitől lehet?

Mikor kiértem a wc-re akkor is nagyon szúrt. 17N

Legjobb válasz: Ez lehet egy hirtelenmozdulat miatt, és beszorult a levegõ stb. Ha nem tartós, ne aggódj!

Ez lehet egy hirtelenmozdulat miatt, és beszorult a levegõ stb. Ha nem tartós, ne aggódj!

15 hetes vagyok. Reggel ahogy felkeltem, véreztem. Azóta fekszek, úgy tűnik, elmúlik. Mitől lehet?

Nem fáj a hasam, nem érzek semmi különöset.

Legjobb válasz: Telefon az orvosnak! Ne mindjárt kórházra gondolj. Lehet, hogy semmi komoly baj, de az orvos ésetleg egy ultrahang tudja tisztázni.

Telefon az orvosnak! Ne mindjárt kórházra gondolj. Lehet, hogy semmi komoly baj, de az orvos ésetleg egy ultrahang tudja tisztázni.
Akármilyen kevés vérzésed van azonnal menj orvoshoz és vizsgáljanak meg.Vetélés is lehet belõle de az is elõfordulhat hogy nyitva van a méhszáj.Tudnak rajta segíteni de nem lehet tudni pontosan mi okozza, menj nõgyógyászhoz az a biztos.
Szia!Én anno 16 hetesen véreztem, mint kiderült, mélyen tapadó volt a lepényem, és az vérzett.Azonnal doki, uh, és ha kell jórház.Engem 10 hétig tartottak bent, bár már rég nem véreztem-a dokim eléggé alapos ember.
Szia! Mi volt az ultrahangon??? Remélem csak "vaklárma" és minden rendben van!!!
A kérdező hozzászólása: A vérzés szerencsére elmúlt. Tegnap még volt egy kis folyásom, de úgy tûnik, az is elmúlt már. Kaptam Rutascorbin, meg fekvés!! De szerencsére a babával minden oké, meghallgattam a szívhangját és megnyugodtam egy kicsit. Meg azt mondta a doki, lehet hogy FIÚ!!
A múlt héten volt egy kérdés, egy 10 hetes kismama vérzett, az orvosa tanácsára csak vártak és az lett a vége, hogy elvetélt. Szerintem Te nem várj semmire és senkire, menj orvoshoz, inkább fölöslegesen, mint késõn. Az én orvosomnak mindig az volt az elsõ kérdése, hogy vérzés van-e, mert az sosem jó. Szóval, irány a doki (akár ügyelet is)! Remélem, nincs baj, majd írd meg mindenképpen! Szorítok. 28 hetes
A kérdező hozzászólása: 1-re megyek ultrahangra.
Jaaj, jól van akkor megnyugodtam!! :) Én is 15 hetes vagyok, utoljára 11+3hetesen voltam uh-n, a következõ márc.23.-án lesz, de már alig bírom kivárni!! Remélem meg fogják tudni mondani hogy milye van! :) Nekem is van egy lányom, 7 éves, és nagyon jó lenne ha kispasi lenne! :) Mikor és hol fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: Augusztus 22-re vagyok kiírva (19-én lesz a születésnapom). Mezõtúron szülök. És te? Hogy vagy?

Ma reggel amikor felkeltem, hirtelen hányingerem lett, elkezdtem szédülni, és hirtelen izzadni, és gyengének éreztem magam. Mitől lehet?

Utána, visszafeküdtem picit az ágyba, 10-15 percre, és nagyjából elmúlt. Mi lehetett az oka?

Legjobb válasz: Mibõl is írtok ma dolgozatot ?

Mibõl is írtok ma dolgozatot ?
A kérdező hozzászólása: Egyetemen vagyok, ha nem akartam volna bemenni, simán nem megyek az órákra... Kicsit komolyabb válaszokat várnék.
Pedig nem is mondott akkora hülyeséget az elsõ válaszoló. Nem vagyok orvos, de ez akár pánikroham is lehet.
A kérdező hozzászólása: Semmilyen dolgozatszerûség nem volt, vagy bármi olyan dolog, amitõl izgulhattam volna.
És más sincs, ami miatt stresszes lehetnél? (Nem feltétlenül az egyetem)
A kérdező hozzászólása: Semmi sem. És még sosem voltam csak úgy rosszul a semmibõl. Még stresszes helyzetekben sem. Vizsgákon, érettségin, sehol sem.
A vércukrod is lehetett alacsony talán. De az lenne a legjobb, ha a háziorvosodat kérdeznéd meg.
A kérdező hozzászólása: 20 éves férfi vagyok, ha ez számít valamit
Lehet, hogy álmodban csikorgatod a fogad és nem is tudsz róla... Csak ezt az opciót tudom elképzelni... Lehet letört ezáltal egy kis darab reggelre...
Tényleg fogcsikorgatástól lehet egyedül, ha egészséges a fogad. Menj el dokihoz, mert kezelni kell, hogy ne kezdjen el szuvasodni, valamint beszélj vele a fogcsikorgatásról. Tud készíteni harapásemelõt éjszakára, de ez csak tüneti kezelés. Nem vagy stresszes mostanában? Mert 90%-ban az okozza, akkor pedig a stresszforrást kellene próbálni megszüntetni.
Bizti nem volt lyukas/korhadt belülrõl? Egy fog nem törik csak le csak úgy magától. Gondolom nem vagy csontritkulásos se.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! azóta több fogamból is kiestek darabok (napközben is), bár sokkal kisebbek. Eddig még halogattam, de most már tényleg elmegyek orvoshoz
Kalciumhiány?
fogyasztasz valamilyen kábítószert? pl speed? bocs a feltételezést, de azután, hogy ezt írtad : napközben is esnek le darabok a fogadból, mást nem tudok elképzelni
A kérdező hozzászólása: nem tudom, megeshet :] de nem porozok az biztos!
A kérdező hozzászólása: bár az utóbbi hónapokban alig volt pár alkalom amikor elõfordulhatott

Az mitől lehet hogy ma reggel amikor felkeltem 1-2 percig mintha le lenne bénulva az egyik lábam nem tudtam nagyon mozgatni, ha megmozdítottam meg úgy nagyon bizsergett?

1-2 percig aztán olyan volt rendesen amilyen szokott, és csak most fordult el? ilyen de mit?l volt?

Legjobb válasz: elzsibbadt. olyankor nekem is lóg, mint egy darab hús, amely mintha nem is a testemhez tartozna. félelmetes. :D

elzsibbadt. olyankor nekem is lóg, mint egy darab hús, amely mintha nem is a testemhez tartozna. félelmetes. :D
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16 L
Tegyük fel, hogy szexuális jellegû álmod volt, és felizgultál. A másik lehetõség, hogy a ciklusodnak épp a termékeny szakaszában jársz (középidõben), amikor kifejezetten sok a váladék, és tojásfehérje-jellegû. Mindez teljesen természetes, használj tisztasági betétet, és ennyi. Olvasnivaló: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!