Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet Mostanában a hasam egy (3 db)

szerintem nyom egy ideget a pici, amit kajálás után mégjobban nyom, de azért említsd meg a dokidnak.

Legalább egy hete folyamatosan 37 fokos a hőmérsékletem :S nem tudom h mitől lehet. Folyton szédülök, néha a fejem is fáj és mostanában a hasam is fáj. Ez betegség vagy terhesség? Valaki írjon kérlek!

csináltam tesztet, de az negatív lett. lehet h csak megvagyok fázva?:S vagy mi? kezdek félni :S

Legjobb válasz: Nincs olyan test hõmérséklet ami egyértelmûen terhességet jelent. Kérdésedbõl nem derül, ki hogy hány napja késik. Ha szabályos ciklusaid vannak és legalább egy hét késés után lett negatív a teszt, akkor kicsi a valószínûsége a terhességnek. Tüneteidet természetesen influenzával vagy más hasonló betegséggel is összefügghetnek.

Nincs olyan test hõmérséklet ami egyértelmûen terhességet jelent. Kérdésedbõl nem derül, ki hogy hány napja késik. Ha szabályos ciklusaid vannak és legalább egy hét késés után lett negatív a teszt, akkor kicsi a valószínûsége a terhességnek. Tüneteidet természetesen influenzával vagy más hasonló betegséggel is összefügghetnek.
Ez egyértelmû: INFLUENZA! Irány az orvos!
Ha március másodikára várod, akkor még teljesen felesleges volt tesztelni.
A kérdező hozzászólása: hát a menstruációmat március másodikára várom..:S a tesztet pedig úgy egy hete csináltam.
A kérdező hozzászólása: érdekes, mert még a torkom se fáj :D
Nem influenza! Legjobban a neurasthaeniára illik a leírt kórkép. Magyarán ideges vagy szorongás miatt van ez a hõemelkedés. Nyugodj meg! Ha nem megy másként enyhe nyugtató, de csak átmenetileg. Rendezd magadban a feszkó keltõ tényezõt! Lehet, ha a mensid megjön minden OK lesz!
A kérdező hozzászólása: hmm érdekesnek hangzik. Köszönöm a válaszokat:) sokat segítetek vele:)

Mostanában ha leguggolok, felkelek, utána gyorsabban ver a szívem és olyan, mint ha a hasamban is egyre gyorsabban dobogna? Mitől lehet?

24hetes

Legjobb válasz: Ilyenkor már elég nagyra nõtt a babád meg a placenta is ahhoz, hogy több vért pumpáljon a szíved, mint általában. Kb 35-40%-al több vért mozgat meg, és a leguggolás-felkelés mozdulatsor amúgy is hajlamosít arra, hogy a vér kiszaladjon az agyadból, hát még így, úgyhogy csak szépen lassan nyugodtan állj fel, nem hajt a tatár. Mivel a szívednek több vért kell pumpálnia, ezért gyorsabban is ver egy-egy megeröltetõ mozdulat után, a hasadban meg azért érzed, mert ott van egy fõverõér, ami ilyenkor még feszül is a hasad miatt, így jobban érzed. Nyugi, nincs semmi baj. Igyál sok folyadékot (vizet fõleg, mert abban is van oxigén), és csak semmi hirtelen mozdulat! 32+3 hkm

Ilyenkor már elég nagyra nõtt a babád meg a placenta is ahhoz, hogy több vért pumpáljon a szíved, mint általában. Kb 35-40%-al több vért mozgat meg, és a leguggolás-felkelés mozdulatsor amúgy is hajlamosít arra, hogy a vér kiszaladjon az agyadból, hát még így, úgyhogy csak szépen lassan nyugodtan állj fel, nem hajt a tatár. Mivel a szívednek több vért kell pumpálnia, ezért gyorsabban is ver egy-egy megeröltetõ mozdulat után, a hasadban meg azért érzed, mert ott van egy fõverõér, ami ilyenkor még feszül is a hasad miatt, így jobban érzed. Nyugi, nincs semmi baj. Igyál sok folyadékot (vizet fõleg, mert abban is van oxigén), és csak semmi hirtelen mozdulat! 32+3 hkm
Vérnyomás probléma lehet. Méregessed reggel-délben-este. És ha magas, vagy alacsony, akkor mindenképp említsd meg a dokinak és a védõnõnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!