Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet Mostanában a (219 db)

Mitől lehet? Mostanában a párom pénisze néha lelankad.

Aktus közben, ha megállunk 2mp-re akkor azonnal lelankad neki. Nekem írtó rosszul esik, olyan mintha nem is kívánna:S 20éves. Volt, hogy utána elfordult és sírt. Azt mondja semmi problémája nincs és nem tudja mit?l van. Régebben sohasem fordult ez el?, pár hete kezd?dött. Ha van ötletetek mit?l lehet, kérlek írjátok meg.

Legjobb válasz: frankhitelesek vagytok ti is?

frankhitelesek vagytok ti is?
Ha sírt, akkor valami más baja is lesz.Nem depressziós?
fáradtságtól esetleg?! lelik gondok..nem történt valami baj, családban vagy baráti körében , amitõl nem érzi jól magát?! mert ha eddig nem volt ilyen baj, akkor vmi történt, nem?! kérdezz rá sztem...
A kérdező hozzászólása: nem történt semmi, kérdeztem, beszéltünk róla, azt mondta, h nincs semmi baja, semmi nem nyomasztja. Fáradság nem hiszem. Sportember, most pont "pihiidõszak" van nekik, szal kizárt.
Próbáld kicsit erotikusabbra venni a dolgot ami megmozgatja jobban kicsit, PL Suttogj, lihegj, nyögj, ne dramatizáld túl de legyen erotikus
nem a te hibád, õ pedig szégyelli, de ez csak ront a dolgon mert utána elveszti az önbizalmát, a legjobb ötlet ilyenkor kényeztetni õt, hagyni pihenni és átvenni a kezdeményezést, laza petting és motoszkálás kézzel, egyet ne tégy, sose mond azt mint az én mostani exem, hogy "Na ez a buli is becsõdölt" ha végképp úgy áll hogy nem megy neki akkor még téged eljuttathat másképp is a csúcsra, és az a sikerélmény neki is jól fog esni, fõleg ha te utána meghálálod neki,
szerintem lehet megcsalt és esetleg nem meri elmondani de szeret téged.szerintem valami ilyesmirõl lehet szó.
Az életmódváltás is okozhatja - például az, hogy az aktív sportolást hirtelen abbahagyja. Ez okozhat olyan lelki gondokat, amik miatt kicsit felborul az egyensúlya. Persze lehet, hogy másba szerelmes. De nem akarlak paráztatni.:D Dobd fel a szexuális életeteket. Biztos van valami titkolt vágya, ami lázba hozná.;)

Gyakran fáj a hasam, szúr. Mitől lehet ez? A menstruációm rendszeres, nem idegeskedek mostanában.

Legjobb válasz: Ezer oka lehet. -nem megfelelõ táplálkozás -gyógyszerek használata -étvágytalanság -túl sokat eszel hirtelen -túl forrón fogyasztod az ételt . . .

Ezer oka lehet. -nem megfelelõ táplálkozás -gyógyszerek használata -étvágytalanság -túl sokat eszel hirtelen -túl forrón fogyasztod az ételt . . .
Elmész a háziorvoshoz, megvizsgál és szükség esetén elküld egy hasi ultrahangra. A hasi fájdalomnak számtalan oka lehet, és nem mindegy konkrétan hol fáj( köldökkörül, alhasban, valamelyik oldalon, borda alatt stb.) Nagy valószínûséggel egyszerûen csak emésztési problémáid vannak.

Az mitől lehet, hogy a már több mint 10 éve meghalt kutyánk, mostanában nagyon elkezdett hiányozni?

Legjobb válasz: Nincs ebben semmi különös. Nekem is elkezdett hiányozni a 9 éve meghalt hörcsögöm. Gondolkoztam egy ideig, aztán vettem egy hörcsögöt.

Nincs ebben semmi különös. Nekem is elkezdett hiányozni a 9 éve meghalt hörcsögöm. Gondolkoztam egy ideig, aztán vettem egy hörcsögöt.
Magányos vagy vagy csak megjött a mensid
utolsó, akkor te hatottál rám telepatikusan, ugyanis énis pont így jártam :D
Mert valamilyen élmény eszedbe juttatta, vagy mert szeretted talán.. Amúgy nem értem, hogy ennek az ezotériának mi köze van a halott állatokhoz?
Egy kutya elvesztése szörnyû tragédia, emberek a gyerekük után még 20-30-40 év után is gondolnak, ezt nem lehet elfelejteni.Én se tudnám.
állatorvos
küldj egy e-malt a dokinak, ha õ mondja akkor vidd be!
*e-mailt
Akkor valószínûleg az lehet a baj, enni kell neki mellé zöld dolgokat is pl.: lucerna, répának a zöldje mert ha csak egy fajtával eteted mint pl. most a paradicsom a túlzott bevitel elszínezi a vizeletet, mint mikor mi céklát eszünk ha sok kerül a szervezetünkbe akkor a vizeletünk vöröses lilás árnyalatú lesz. De felléphetnek ilyenek vitamin hiánynál is de mindenféleképp elõbb próbáld meg, hogy változtatsz az étrendjén. Ha mégsem javulna a dolog akkor viszont tényleg állatorvoshoz kell vinni de elõtte szerintem egy próbát megér a téma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megjavult a kicsi nyuszi vizelete! Nem adtam neki paradicsmot...
A nyúl nem képes a kalcium ionok felszívásának szabályozására, így a táplálékkal bevitt ionok nagy része felszívódik, a felesleg a vizelettel ürül. Ezért a nyúlnál normálisnak tekinthetõ opálos, zavaros vizelet ürítése. Ennek következtében akár a kis mennyiségben ürülõ pigmentek is erõsebben színezik a vizeletet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát, azóta semmi gond sincs vele:)
Ne felejtsd el, hogy a paradicsomnak magas az oxalàt tartalma ès minimàlisat szabad adni a nyuszinak - én inkàbb nem is adok, annyi zöldség, gyümölcs van még :)

Mitől lehet, hogy a 3 hónapos babám sokat bukik? A doki arra fogja, hogy mohó, de mostanában szépen eszik mégis bukik!

Legjobb válasz: Amíg rendesen gyarapszik ne aggódj miatta.Ez az állapot egy két hónap múlva megszûnik.

Amíg rendesen gyarapszik ne aggódj miatta.Ez az állapot egy két hónap múlva megszûnik.
A kérdező hozzászólása: Már 7kg a súlya miatt nem aggódom!De rossz mert 3-4 percenként cserélhetem a ruháját és az elõkéjét is mert minden t eláztat!
Szia! Az én babám 6 hónapos koráig intenzíven bukott! Még a rotarix vakcinát is kibukta, nem olcsó büfi volt! *-* Evés után 10-15 percet cipeltem, hogy függõlegesen legyen a baba! Kicsit megemelve a fejrészt altattam! Aztán egyik napról a másikra megszûnt szerencsére!
Az én kisfiam néha-néha még mindig bukik, pedig már nyolc hónapos. Mostmár tényleg csak elvétve, hetente kb. egyszer, max. kétszer. Tudom, kellemetlen, nekik is rossz, de vígasztaljon, hogy elõbb-utóbb kinövik majd.

Mostanában fáj a térdem, ha pl. be van hajlítva, közben, meg egyébként is. Ez mitől lehet? Amúgy a barátomnak is.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Lehet az is hogy, elkopott, a porc, vagy megrepedt a térdkalácsod(ez ink. idõsebb korban vagy nagy túlhajszoltságnál) vagy az is lehet, hogy megnyúltak az izületeid. Nekem is ez volt, fájt a térdem, meg a bokám is. Azt mondta az ortopéd orvos, hogy megnyúltak az izületeim, de ez amíg növésben vagyok normális. Ha nem múltál el 18, semmiképpen ne mûttesd meg, mert megállsz a növésben. Nekem 2 doboz DONA-t írt fel. Azért nézesd meg ortopéd orvossal.

Hány éves vagy? Lehet az is hogy, elkopott, a porc, vagy megrepedt a térdkalácsod(ez ink. idõsebb korban vagy nagy túlhajszoltságnál) vagy az is lehet, hogy megnyúltak az izületeid. Nekem is ez volt, fájt a térdem, meg a bokám is. Azt mondta az ortopéd orvos, hogy megnyúltak az izületeim, de ez amíg növésben vagyok normális. Ha nem múltál el 18, semmiképpen ne mûttesd meg, mert megállsz a növésben. Nekem 2 doboz DONA-t írt fel. Azért nézesd meg ortopéd orvossal.

Szerintetek mitöl lehet, hogy a jobb fülem mögött jobban kiáll a csont, mint a bal felemen, és mostanában elég gyakran fáj, mennyek vele orvoshoz?

Legjobb válasz: ha fáj, akkor igen, menj vele orvoshoz. Egyébként meg nem vagyunk teljesen szimmetrikusak sehol.

ha fáj, akkor igen, menj vele orvoshoz. Egyébként meg nem vagyunk teljesen szimmetrikusak sehol.
Fiú vagy vagy lány? Sportolsz valamit?
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok... Nem sportolok, csak ugye tesiórák meg néha elmegyek futni egy fél órát.
Mikor voltál 75, mennyire volt "hirtelen" a hízás? Amúgy a tesióra nem mozgás, érdemes valami rendes sportot keresni.
A kérdező hozzászólása: 1-2 hónappal ezelõtt...
A puffadás és a hízás NEM ugyanaz. Ha a hasad puffadt, az emésztési probléma (ki kell vizsgáltatni, ha gyakori). Ha az arcod, lábad - akkor valószínûleg vizesedsz, még inkább ki kell vizsgáltatni, mert okozhatja szívbetegség, veseprobléma stb. 14 évesen hízni normális, hiszen fejlõdésben és növésben vagy, de tény, hogy 8 kiló 2 hónap alatt nem annyira normális. Jó volna, ha orvoshoz fordulnál. Ha kiderül, hogy egészséges vagy, akkor kicsit meg kell változtatni az étkezésedet Û(több zöldség, kevesebb szénhidrát), mert 2 hónap múlva már 90 kiló leszel. Ha meg betegség okozza, kezelni kell, mert akkor is csak tovább hízol és még nehezebb lesz normalizálni a helyzetet.
Ja, és a haspuffadás nem okoz súlynövekedést, az csak levegõ, és másnapra elmúlik általában. A vizesedés és a hízás igen.

Mitöl lehet hogy a babám eddig elvolt egyedül játszott, nézelödött de mostanában ha nem vagyok vele, nem lát sir nyüglödik? Eddig ha felkelt elvolt az ágyába fél orát mig én elkészültem hogy együnk de most csak akkor jo ha ott vagyok (4, 5honapos)?

Legjobb válasz: az én fiam 4 hónapos és ugyanez van! pedig azt mondták még ez elég korai. hát igen... :) a pihenõszékében elvan pár percet, közben meg hangosan énekelek neki és igyekszem neki szemben lenni. ha ez nem megy, jön a sírás.

az én fiam 4 hónapos és ugyanez van! pedig azt mondták még ez elég korai. hát igen... :) a pihenõszékében elvan pár percet, közben meg hangosan énekelek neki és igyekszem neki szemben lenni. ha ez nem megy, jön a sírás.
Lehet, már az anyás korszak elõjelei. Sokat nem tudsz vele tenni. Vagy viszed magaddal, hogy lásson, hordozóban, vagy kendõben, vagy sír kicsit, amíg nem lát...
Nézz utána, ha érdekel bõvebben: szeparációs félelem. Azt hiszem azt is írják, hogy a baba csak akkor nyugszik meg, ha az édesanyja a közelében van és látja õt.

Van egy Samsung Galaxy Gio mobiltelefonom. Mostanában elakarom índitani a Google Play-t és nem indul el. Ezt írja ki: Az alkalmazás sajnos leáll. Mitől lehet? Mi a probléma?

Legjobb válasz: Alkalmazáskezelésekben keresd ki a GooglePlay- t és ment az Adatok törlése opcióra! Ez sztem segíteni fog :) Ha mégsem, akkor teló kikapcs, Home gomb (középsõ) és bekapcs gombok egyszerre lenyomva... utána wipe opciók! EZ TÖRÖL MINDENT, TELJESEN GYÁRI LESZ A TELEFON!!! Ha így sem jó akkor esetleg egy speciális program segítségével (RootUninstaller, melyhez Root kell!!!) mentsd le a GooglePlay- t .apk fájlba, majd telepitsd újra! De egyébként a legtisztább dolog, ha teljesen újrateszed az androidot rá, de ehhez picit érteni kell hozzá... egyébként nem nagy dolog. Elég csak utánaolvasgatni neten!

Alkalmazáskezelésekben keresd ki a GooglePlay- t és ment az Adatok törlése opcióra! Ez sztem segíteni fog :) Ha mégsem, akkor teló kikapcs, Home gomb (középsõ) és bekapcs gombok egyszerre lenyomva... utána wipe opciók! EZ TÖRÖL MINDENT, TELJESEN GYÁRI LESZ A TELEFON!!! Ha így sem jó akkor esetleg egy speciális program segítségével (RootUninstaller, melyhez Root kell!!!) mentsd le a GooglePlay- t .apk fájlba, majd telepitsd újra! De egyébként a legtisztább dolog, ha teljesen újrateszed az androidot rá, de ehhez picit érteni kell hozzá... egyébként nem nagy dolog. Elég csak utánaolvasgatni neten!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!