Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet Már (1316 db)

Ez mitől lehet? Már vagy 3 hónapja nem honfoglalóztam de ma eszembe jutott és gondoltam belépek játszani egy kicsit. Mikor írtam be a felhasználó nevet ugye az enyém már régóta meg van jegyezve.

Beírtam az els? bet?jét és ki is adta viszont egy másik felhasználó név is volt alatta ami nem az enyém, sose léptem be olyannal nem is ismerem. Ez azt jelentheti hogy vírus által valaki feltörte a gépemet és hozzáfér? Két vírusírtó van a gépen: Malwarebytes és Spyware. Ezek jók? A NODot már nem engedte feltenni. Téli szünetben újra lesz telepítve a gép de addig mit csináljak? Honnan tudhatom, milyen jelei vannak annak, hogy ha más is hozzáfér a gépemhez?

Legjobb válasz: Egyszerû megoldás lehet, hogy valaki más (családtag?) használta a gépet? Másik megoldás: A böngészõ nem feltétlenül csak az adott oldalra jegyzi meg a feladható input mezõ tartalmakat, hanem az input mezõ nevéhez is párosítja azokat. pl. ha van egy gyakran használt email nevû input mezõ mondjuk weboldal1-en, amit te kitöltöttél már, akkor ha a weblap2-n is van egy ilyen nevû input mezõ hogy email, akkor feldobhatja az imént említett lehetõset is, pedig még nem is jártál az adott oldalon.

Egyszerû megoldás lehet, hogy valaki más (családtag?) használta a gépet? Másik megoldás: A böngészõ nem feltétlenül csak az adott oldalra jegyzi meg a feladható input mezõ tartalmakat, hanem az input mezõ nevéhez is párosítja azokat. pl. ha van egy gyakran használt email nevû input mezõ mondjuk weboldal1-en, amit te kitöltöttél már, akkor ha a weblap2-n is van egy ilyen nevû input mezõ hogy email, akkor feldobhatja az imént említett lehetõset is, pedig még nem is jártál az adott oldalon.
Szia. Nem semmi ilyesmitõl nem kell félned, hogy valaki hozzáfért a gépedhez. Azért láttad azt a másik felhasználónevet, mert ha be van kapcsolva, hogy a windows jegyezze meg a felhasználói név jelszó párost, akkor azt a windows csak azonositók alapján tudja eltárolni. No most a honfoglalon a belépésnél magának az Edit mezõnek van egy azonositója (A következõ módszerrel lehet kideriteni: Szerkeszteni kell a weblapot - majd kijelölni az edit mezõt - Ürlapmezõ tulajdonságainál : megkapod az Edit mezõ azonositóját), ami a honfoglaslónál a következõ : loginname Ha másik lapon, (vagy esetleg egy harmadikon) egy másik Edit mezõnek ugyanez a neve, akkor azon a lapon is és a honfoglalónál is felajánlja mindkét nevet a letároltak közül. Tehát egy másik lapon valaki (öcséd/hugod/bátyád/nõvéred, anyukád, apukád, egy haverod vagy esetlegesen Te magad) belépett mondjuk egy levelezõrendszerbe, ahol az Edit mezõ neve szintén : loginname a windows padig szépen megjegyezte, és alig vár az alkalomra, hogy felajálhassa belépéshez. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem írtam le elég konkrétan :S Írtam, hogy nem ismerem és azt arra értettem, hogy nem családtag se barát tehát ilyen felhasználója senkinek sincs se a családban se a barátaimnak.. Teljesen ismeretlen.. És már nagyon régóta honfoglalózok de ilyet még sosem csinált :/ Ezért ijedtem meg.. De akkor nincs okom az aggodalomra? Egyébként köszönöm a válaszokat :)

Fenekén piros patanások jöttek ki. Mitől lehet? Már 1 éves és soha nem volt rajta semmi.

Most épp nem n? a fogunk akkor meg mit?l lehet?

Legjobb válasz: Szia, hat sok minden lehet, de ha csak popsi területen jelentkezett akkor en elsödlegesen a pelenkara gyanakodnek, hogy talan kevesett volt szabadon a popsija, es bepüffedt, beizzadt... Van amikor a legegyszerubb dolgok hirtelen az aggodas miatt nem is jutnak az eszünkbe. :) Igaz, ...lehet persze valami allergia is... Ugyhogy körbe kell jarnod a temat, de talan elsö lepeskent egy kellemes fürcsi utan egy picit "pucerkodjon", aztan esetleg hintöporozzad be, persze csak miutan mar megszaradt a vizes popoja. :) Ez egy tipp, varom a többiek velemenyet is, es a te visszajelzesednek is örülnek, föleg ha azt irnad, hogy elmultak a piros pattanasok. :)

Szia, hat sok minden lehet, de ha csak popsi területen jelentkezett akkor en elsödlegesen a pelenkara gyanakodnek, hogy talan kevesett volt szabadon a popsija, es bepüffedt, beizzadt... Van amikor a legegyszerubb dolgok hirtelen az aggodas miatt nem is jutnak az eszünkbe. :) Igaz, ...lehet persze valami allergia is... Ugyhogy körbe kell jarnod a temat, de talan elsö lepeskent egy kellemes fürcsi utan egy picit "pucerkodjon", aztan esetleg hintöporozzad be, persze csak miutan mar megszaradt a vizes popoja. :) Ez egy tipp, varom a többiek velemenyet is, es a te visszajelzesednek is örülnek, föleg ha azt irnad, hogy elmultak a piros pattanasok. :)

Mitől lehet már majdnem megjön érzésem már három napja pedig még6 nap a mesiig? Babát szeretnénk de ezt nem éreztem eddig ilyen hamar. A mesim rendszeres és soha nem jön meg elöbb de nem is késik.

Legjobb válasz: Én is úgy éreztem napokig, hogy meg fog jönni, de közben már babás voltam!:-)) A korai terhesség egyik jele lehet a dolog. Szorítok, hogy nálad is így legyen!

Én is úgy éreztem napokig, hogy meg fog jönni, de közben már babás voltam!:-)) A korai terhesség egyik jele lehet a dolog. Szorítok, hogy nálad is így legyen!
igen, valakinél a majdnem megjön érzés, a babásodás jele... SZORÍTOK, H AZ LEGYÉL... HA MÁR NEKEM NEM JÖN ÖSSZE :) HA AZ VAGY GRATULA
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen hangzik amit irtatok , remméllem igazatok lessz.De nem korai ez még hát 28 napos ciklusnál a 12 napon volt poz, az lh tesztem.köszönöm a válaszokat:)
Szia én is ugyan igy vagyok mint te nekem a jövõ héten kellene megjönnie amit nagyon nem akarok de ezen a héten minden nap olyan érzésem volt mintha megakarna jönni!Remélem nem fog!És sok sikert neked!
De igen! Reménykedhetsz, mert az lehet a beágyazódástól is! :)
A kérdező hozzászólása: Legyen igazad!!!:)

Miután együtt voltam a párommal másnapra csípett a vizeletem és véres is volt! Ez mitől lehet? Már elmúlott lehet egy egyszerű felfázás volt és nincs a két dolog között összefüggés?

Legjobb válasz: Ez egy hólyaghurut volt(?), ami egy felszálló húgyúti fertõzés. Az most már mindegy, hogy van/volt köze ehhez a közösülésnek, vagy sem. Ami ettõl lényegesebb, az az, hogy ez visszatérhet, és akkor orvoshoz kell fordulni, aki a megfelelõ gyógyszert rendelve meggyógyít. A nõi húgycsõ igen rövid, ezért azon a kórokozók hamar a hólyagba juthatnak. Ezért fontos a megfelelõ tisztákodás, és a vizeléskor, de a közüsüléskor is a higiéniés szabályok betartása.

Ez egy hólyaghurut volt(?), ami egy felszálló húgyúti fertõzés. Az most már mindegy, hogy van/volt köze ehhez a közösülésnek, vagy sem. Ami ettõl lényegesebb, az az, hogy ez visszatérhet, és akkor orvoshoz kell fordulni, aki a megfelelõ gyógyszert rendelve meggyógyít. A nõi húgycsõ igen rövid, ezért azon a kórokozók hamar a hólyagba juthatnak. Ezért fontos a megfelelõ tisztákodás, és a vizeléskor, de a közüsüléskor is a higiéniés szabályok betartása.
A kérdező hozzászólása: épp ezért volt ez számomra fura mert bár elõtte nem de utána fürödtünk és wc-re is elmentem!de legközelebb ha ilyen lesz azonnal doki csak pont hétvége volt!

Minden együttlétkor fáj a hasam alja. Kb 2 éve már. Mitől lehet? Már szedtem rá gyógyszert de nem múlt el. lehet majd gyerekem?

Legjobb válasz: Szia! A fájdalom-érzet kialakulhat a hasi vérbõség pangás miatt is, ami a fokozott szexuális izgalom feloldatlanságából ered, magyarán, amikor az igen magas erotikus izgalmat nem követi az orgazmus élménye. Ezek a fájdalmak sok esetben a szervi okokat nélkülözik! Menj el egy nõgyógyászhoz, hogy vizsgáljon meg! Komolyabb bajod is eshet, hisz azt írtad, hogy két éve tart ez az állapot! Ne hanyagold el! Persze nem akarlak megijeszteni, de fõ az óvatosság! :) Majd írd meg, hogy mi történt veled!

Szia! A fájdalom-érzet kialakulhat a hasi vérbõség pangás miatt is, ami a fokozott szexuális izgalom feloldatlanságából ered, magyarán, amikor az igen magas erotikus izgalmat nem követi az orgazmus élménye. Ezek a fájdalmak sok esetben a szervi okokat nélkülözik! Menj el egy nõgyógyászhoz, hogy vizsgáljon meg! Komolyabb bajod is eshet, hisz azt írtad, hogy két éve tart ez az állapot! Ne hanyagold el! Persze nem akarlak megijeszteni, de fõ az óvatosság! :) Majd írd meg, hogy mi történt veled!

Brutál lassan fogyok. Mitöl lehet? (már 2 hete fogyizom, és csupán 2, 5 kg-t fogytam, pedig betartom a diétát!

164cm és 64 kg vagyok most...eddig 66,5 vtam.megiszom 3 l ásványvizet egy nap lehet ez a baj.célom a 48 kg,orvosnál vtam nincsen e.ügyi bajom...mozgok,heti 3x1 órát(fél óra kocogás,fél óra aerobic,nem mis másolok rendesen csinálom)elõre is köszönöm...

Legjobb válasz: Már majdnem válaszoltam volna valami értelmeset de olvasva a mondatodat, inkább nem.. Ilyen embereknek mint te kár bármit is mondani, hisz úgysem jut el az agyukig,felfogni képtelen lennél. No coment

Már majdnem válaszoltam volna valami értelmeset de olvasva a mondatodat, inkább nem.. Ilyen embereknek mint te kár bármit is mondani, hisz úgysem jut el az agyukig, felfogni képtelen lennél. No coment
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a normál válaszokat :) nem "menõzni akartam ezzel, hisz nem sok...vki ezzel a diétával heti 3 kg t adott le.a másik ismerõsöm meg még többet...és nem nem tûnik normálnak a súlyom, sem szerintem sem a környezetem szerint.voltam már 48kg nem látszott ki a bordám, csinos voltam.most meg úszógumim van, és narancsböröm dögivel...Biztos annyira normális az a 64kg ennek fényében is??????nos tényleg köszi a kedves és értelmes válaszokat, de van sok igencsak rosszmájú is!egyébáiránt semmilyen koplalás ill. sztárdiéta nincs a háttérben, hanem paleolit étkezés.Nagyon rosszul esik h egy ilyen kérdésbe azt látják bele h itt verem a nyálam...meg h dicsekszek(jelzem, nincs mire mert pöttyedt és hájas vagyok)...sztem ez a rosszindulat magasiskolája!!!
Ha 2, 5 kg az zsír, bár azért esélyes, hogy víz is. Akkor 9kcal*2500gramm=22 500 kcal égettél el két hét alatt. 22 500/14 nap = 1607 kcal. Ez amit átlag te naponta elégettél elvileg (ha igaz amit mondasz), sok embernek a teljes napi kalóriabevitele. Csak szólok.
A kérdező hozzászólása: nem tudom h víz e v zsír ami lement...nem szoktam hazudni de hát már a kérdés kiirást is bánom...
nem mondtam, hogy hazudsz, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ez nem kevés
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm a tanácsokat, lehet én vagyok türelmetlen...A LINKET KÖSZI megnézem és lehet beszerzek pár súlyzot is :)
A kérdező hozzászólása: azért gondolom kevésnek mert sogornöm heti 5 kg ot fogyott(igaz, nem ezzel, hanem bécsi diétával)ill.az anyosom is fogyozott ö is 3kg t adott le ezzel(csak én nem bírtam a bécsi diétát)
A kérdező hozzászólása: a linkelt képen lévõ csaj alkatánál kevesebbel is beérem én :D
Az önsanyargatásnak semmi értelme, csak leépíted azt a kevés izmot is, pedig az égeti a kalóriát, minél izmosabb vagy annál többet égetsz el adott idõ alatt. Amúgy nem kell aggódnod, az izomépítés még fiatal férfiaknak (akiknek egekben a tesztoszteron szint) is hosszú idõ. Nem leszel túl izmos, attól nem kell tartanod. Itt elég sok hasznos info van: [link]
A kérdező hozzászólása: köszi mindent elolvasgatok.nem sanyargatom magamat, max annyival h nem eszem sütiket pedig imádom
Nem bántani akarlak, tényleg, de: egyrészt a narancsbõröd így nem fog eltûnni. Leszel 48 kg, és ugyan olyan narancsbõrös, mint most. A narancsbõr ugyanis zsír, te pedig kizárt, hogy zsírból fogysz (egyébként az általad felsorolt rokonok és ismerõsök sem, ilyen tempóval). A másik, hogy a paleolitot sem jól csinálod, valószínûleg. Egy jó paleós diétával sem lehet ilyen ütemben fogyni, a paleo egyik alapvetõ eleme a megfelelõ mennyiségû zsír bevitele. Szóval figyelj oda, hogy megfelelõ mennyiségû izommunkát végezz, a paleónak olvass utána, és ne akarj ennél gyorsabban fogyni, sõt. Nézz körül nyáron az utcán, és látni fogod, hány csontsovány rövidnadrágos lánynak van határozottan narancsbõrös combja. Ha te nem akarsz közéjük tartozni, akkor fogadd meg a többiek tanácsát.
Ez egyáltalán nem lassú :) És két hét az még semmi. Hónapok kellenek, hogy elérd az eredményt. Bár nekem a 48 kg nagyon kevésnek tûnik. Azért is tûnhet lassúnak és nem olyan látványos, mert nem 120 kg-ról kell lefogynod, nincs rajtad olyan nagyon hatalmas felesleg. Kitartás, a 2 hét tényleg még csak a kezdet. Sok idõt adj magadnak, mert az egészséges fogyáshoz idõ kell.
Nemtudom hova akarsz fogyni de mindegy ahogy neked jól esik. Szerintem ez a heti 1 kiló fogyás teljesen rendben van ne érezd hogy lassú, ez a normális, fogyás nem csak a diétáról szól, nagyon nem is kellene diétáznod, inkább sportolnod kéne, ha sportolsz is akkor erõsödsz és ezért tûnik lassúnak mert izmot is szedsz fel vele, de lényeg a kinézet és centikben mérd magad mert az a fontos. Lehet hogy izomból fogysz ezt így nehéz de minden esetre figyelj oda a mozgásra is.
Ugye ez csak kamu?
A kérdező hozzászólása: ??????MERT??????
A kérdező hozzászólása: Öööö-fogalmad sincs milyen ember vagyok?mi ebben a kérdésben a kamu-szagu???
Nos... egyrészt a normális fogyás heti fél kg, tehát neked a "brutál lassú" az lenne, ha 1 kg-nál kevesebbet fogytál volna. Szerintem "brutál gyorsan" fogysz, ami már most elõrevetíti a gyors visszahízást. Másrészt a 164-hez a 48 kg beteges (ezt nem mondta az orvos?). Csak ennyi a probléma a kérdéseddel.
Amúgy meg mit hittél? Percenként lemegy 2 kg?
Mondjuk, ha megírtad volna, hogy mi az a diéta, amit betartasz... Mégis mennyi idõ alatt gondoltál közel 20 kilót fogyni?
Ahogy már írták, igen gyorsan fogysz, ne számíts rá, hogy ez így fog folytatódni, fõleg, amikor a normál testsúlyról akarsz vékonyra fogyni. A 48 kiló kevésnek tûnhet, de megfelelõ testalkattal és ízléssel (mert egy egészséges vékony, de nem túl csontos test nem gond, csak van, akinek nem tetszik), kevés izommal azért nem vészes. Ha sosem voltál ehhez a magassághoz ennyi, akkor azért ne határozd el, hogy ennyi kell, majd meglátod.
Hát ez tényleg brutális. Ha azért írtad ki a kérdést, hogy hûûûû meg haaaaa válaszokat kapj, akkor elárulom, hogy ezt az eredményt nem igen irigyli senki, mert ahogy elõttem is írták betegesen gyors. Pillanatok alatt vissza fogod hízni. Én 45 kg-t fogytam 13 évvel ezelõtt, amikor a kisebbik fiam 2 éves volt, akkor kezdtem el. 4 év alatt adtam le ezt a 45 kg-t, azóta se jött vissza szerencsére. Tehát mielõtt azt hinnéd, hogy rejtetten mégis irigy vagyok, ne tedd. A saját érdekedben írom, hogy kiegyensúlyozottabban kellene ezt csinálni, és 10 kg-nál többet nem kellene fogynod. Persze csak akkor, ha nem akarsz betegesen kinézni.
Én vagyok aki nem akarja elhinni, hogy ez komoly. Miért: mert még csak 2 hete "fogyózol" és "csak 2.5 kg-ot fogysz. Ha csak egy kicsit is félti az egészségét az ember, utána olvas dolgoknak, és akkor mi az elsõ ami szembe tûnik: "Ne akarj másnap modellalkatú bombázóként ébredni. A fogyáshoz rengeteg türelem kell és a szervezeted kiismerése. Meg kell ismerned, hogy milyen tápanyagokra hogyan reagál a szervezeted. Ha készen állsz a valódi fogyásra, ezzel nem lehet gond, hiszen idõd rengeteg van. Úgy számold, hogy heti fél-1 kg fogyás az, ami rendben van (persze extra nagy túlsúlynál ez lehet több). Az elsõ napokban fogyhatsz többet, de ez úgyis csak víz lesz, amit a kevesebb bevitt táplálék már nem köt meg. És ne étellel jutalmazd magad! Inkább egy új ruhával :) Ha tehát 10 kg-tól szeretnél megválni, számolj nyugodtan úgy, hogy szigorú és következetes munkával az legalább 2-3 hónap kemény meló lesz, de számolj inkább többel. A szervezet sok szempontból kiszámíthatatlan és elõfordulhat, hogy megáll a fogyásod. Ilyenkor korrigálni kell az étrendet, csökkenteni a kalória bevitelt, vagy el lehet kezdeni valamilyen táplálék-kiegészítõ használatát." Brutál lassú az lenne, ha már 2 hónapja diétáznál és csak 2.5 kg-ot fogynál Ez volt az elsõ probléma. A második, az hogy 48 kg akarsz lenni 164 cm-edhez. Az már nagyon sovány lenne. 48 kg egy 156-158 cm-es nõnek elég. 52-54 kg-nál semmi esetre sem kell lejjebb menni. Miért? Mert ha ennél kevesebb leszel, mindened eltûnik ami nõvé tesz. Nem lesz melled, feneked. Maradsz egy elõl deszka hátul léc. De te már eldöntötted mit akarsz. Innentõl kezdve mondhat neked bárki bármit. Sok sikert a koplalásodhoz.
2 het alatt 2, 5 kg..... az elejen ez normalis nem tul keves nem sok.. a viz megy le elobb es mivel tornazol is ezert teljesen jo.. 1het kb 1 kg a normalis fogyas.. Napi 5x kell enni 3 orankent minimum 2 L vizet 3L folyadek tokeletes. ez nem lassu fogyas ez NORMAL FOGYAS!!!!!! teljesel jol csinalod ne aggodj. heti -1 kg a normalis...
A kérdező hozzászólása: :) okés

Mitol lehet már hasfájásom és székrekedésem már 2 hete?

Nos már lassacskán két hete fáj a hasam,de olyam érzés mintha egy kõ lenne benne és az vádorolna jol jobb oldalra hol bal oldalra.Székrekedésem is van,már 2 hete alig tudtam egy normálisat székelni mindig nagyon kevés jön illetve a szellentésem is nagyon gyenge viszont szagosabb a megszokotnál.Jelzem szedek egy vitamint(pharmaton vital) én úgy veszem észre mióta ezt szedem azóta vannak ilyen problémáim,szerintetek a vitamin csinálja?

Legjobb válasz: Az etvágyammal semmi gond,alvás zavaraim sincsenek!

A kérdező hozzászólása: Az etvágyammal semmi gond, alvás zavaraim sincsenek!
ha felmerült a vitamin mint bajokozó, akkor csudának szeded még mindig? a kellemetlen szagu szél, a rossz emésztés jele, a székrekedés pedig a rostszegény, folyadékszegény táplálkozás, kevés mozgás jele is lehet. Nekem is voltak idõnként ilyen problémiáim, mióta magam sütöm a kenyerünket magokkal némi lenolajjal, azóta nincs nap, hogy ne legyen székletem. van, hogy 2x is. Én a vitamint abbahagynám!!! (nézd meg a használati utasitását, hátha szerepel benne valami ilyesmi)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk mozogni eleg keveset mozgok, sot nagyon keveset!
Attól fáj a hasad, hogy nincs rendesen székleted, nem ártana egy beöntés, vagy valamilyen hashajtó, hogy kihozza a bentrekedt dolgokat. Vitamin tabletta helyett inkább egyél rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, rostos dolgokat, leveseket, natur joghurtot, fõzeléket, igyál sok folyadékot, pár napig ne egyél fehér lisztet, édességeket, hozd rendbe amit elrontottál.
Azonnali hatást a szilva kompót fejt ki .Ez lazává teszi a székletet.
Meglehet, hogy a vitamin az oka, mert nyilván van benne vas, attól pedig olyan szorulást, hasi fájdalmat lehet kapni, mint annak a rendje. Próbáld meg, hogy elhagyod a vitamint és figyeld meg, lesz-e változás? Addig is valamilyen kíméletes kis hashajtót kellene szedni. Stadalax, Dulcolax, ilyesmi.

Mitől lehet? ! Már kb másfél-két kete vagyok úgy hogy nem "rendes" vér jön, hanem ilyen barna cucc.

Januárban hagytam abba a fogamzásgátló szedését,és azóta már volt menstruációm,ami teljesen normális volt,de ez most nagyon nem...lehet hogy ez az?Volt már valakinek ilyen?Mert pont id?ben jött.Volt már valakinek ilyen?Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: -Volt már valakinek ilyen.Kétszer írtam:)

A kérdező hozzászólása: -Volt már valakinek ilyen.Kétszer írtam:)
nekem is vt ilyen, csak nem foggátló után.. teljesen norm
A kérdező hozzászólása: Végülis már ez nekem sem fogamzásgátló utáni idõszak, mert azóta már megjött.Csak gondoltam erre is.Köszönöm a választ:) Neked is sz*ros ember:D Rám nem hat az ilyesmi:)

Szerintetek ez mitől lehet? Már eléggé meg vagyok ijedve.

Lányom 16 éves és még nem menstruál.. Eddig nem volt ezzel gond,mert gondoltam,hogy csak későn érik,de már 16 éves.. Elvigyem orvoshoz? Félek,hogy valami baja van.

Legjobb válasz: Még várj egy kicsit, nem kell rögtön rosszra gondolni, van akinek nagyon sokára jön meg az elsõ. Az is lehet, hogy nagyon vékony, és az a probléma.

Még várj egy kicsit, nem kell rögtön rosszra gondolni, van akinek nagyon sokára jön meg az elsõ. Az is lehet, hogy nagyon vékony, és az a probléma.
A kérdező hozzászólása: Ma egész nap nõi orvost keresek, de egyszerûen nincs sehol a közelünkben. Ismerõseimet is megkérdeztem, õk se tudnak ajánlani senkit.. Azért még megpróbálok beszélni a lányommal
Feltétlenül keress nõi orvost! Annyit csak megér a lányod nyugalma, nem? Menj akkor másik városba, esetleg magán orvoshoz. Ne told el, hogy aztán egész életében rettegjen esetleg a nõgyógyászattól!
A kérdező hozzászólása: Én már nagyon elszeretném õt vinni, de nem akarja..és most mit tehetnék?? Nem rángathatom oda :(
mégha férfi is lenne a doki, jobb esetben is csak ultrahangot csinálna és kérdezné, hogy mióta van mell, folyás, volt-e esetleg már barna, stb. Ha betöltötte a 16-ot, én nem várnék vele! Most 3-4 hónap ide vagy oda.. Szerintem sokkal megnyugtatóbb lenne most elmenni, mint tûkön ülve októberig várni. És lehet, hogy ez csak véletlen, de sok olyanról hallottam hogy miután a lányok amiatt orvoshoz mentek, mert nem jött meg nekik, utána pár héttel(egy ismerõsnek 2 héttel késõbb) meg is jött a vérzése! Ez annyiban érint még engem, hogy amikor 2 hónappal múltam 14 és még nem jött meg, anyával beszéltünk arról, hogy majd orvos (neki 13 évesen jött). Láss csodát, megérkezett a mikulásom 4 hét múlva :)
A saját nyugalmatok érdekében jó lenne ha elmenne a lányod nõgyógyászhoz, hiszen biztosat csak õ tud mondani.
Beszéld meg a saját nõgyógyászoddal, hogy mit javasol? Lehet csak egy vérképet fog csináltatni.
A kérdező hozzászólása: nincs a környékünkön nõi orvos, és nem tudom mit csináljak.. fehérfolyása van, rendesen szõrösödik, van melle, de nem menstruál és ki kéne deríteni hogy miért
Vagy keress egy nõi nõgyógyászt, vagy értesd meg vele, hogy akárhogy is férfi az illetõ, ugyanolyan, mintha nõ vizsgálná. Hisz a háziorvos se mindig nõ, talán nálatok férfi. De talán elvihetnéd a háziorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy titkol elõlem bármit is. Nagyon jó kapcsolatunk van a lányommal, és már õ is el akart menni, de mivel csak férfi nõgyógyászt ismerek, ezért oda nem engedi. És azt mondja nem is fog elmenni.. mit csináljak vele?:(
Ismerek olyan hölgyet, akinek 18 éves korában jött meg elõször. Olyan nincs, hogy nem engedi, hogy nõgyógyászhoz vidd. Akkor lehet, hogy titkol elõtted valamit, nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: Nem vékony, pont jó. Az a baj, hogy nem engedi hogy elvigyem nõgyógyászhoz :(
16 éves korig kéne megjönnie. De lehet, hogy ha betöltötte ezt a kort, még kell várni 3-4 hónapot. Ha ezután se jön meg neki, akkor pedig vidd el
Ha nagyon aggodsz erte, akkor azert, hogy kivedd a ketseged es megnyugodj, menjetek el egy nogyogyaszhoz. O majd megmondja, hogy gond van e?
Akkor ne vidd el a nõgyógyászhoz. Hívd fel telefonon, és mondd el neki, mi a helyzet. Akkor elmondja, hogy vedd rá õt. Már ha szükséges õt megnéznie. Ha nem szükséges megnézni õt bugyi nélkül, akkor viszont nincs rá oka, hogy izguljon emiatt. És esetleg a nõgyógyászod tud ajánlani nõit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!