Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet Lehet, (15985 db)

Mitől köhögök és folyik az orrom? (Úgy érzem néha mintha valami gumó lenne a torkomban, mert a nyál irritálja és krákogok is) (Kb 1 éve így vagyok. Naponta elég gyakran forul elő) Mitől lehet ez?

Már voltam allergiavizsgálaton azt állapították meg, hogy a kutya hámra vagyok allergiás. Van 2 kutya a háznál és nagyon is szeretem ?ket. )

Legjobb válasz: Valami allergia okozza, mert én is így vagyok. Nekem szerencsére nem naponta fordul elõ. Valamilyen gyógyszert nem szedsz? Vérnyomásra, vagy másra? Étrendkiegészítõt? Mogyorótól, haltól, tejtõl is lehet. Lehet vegyszerektõl is amit használtok a háztartásban. A kutyákkal, ha nem alszol együtt, akkor nem valószínû attól.

Valami allergia okozza, mert én is így vagyok. Nekem szerencsére nem naponta fordul elõ. Valamilyen gyógyszert nem szedsz? Vérnyomásra, vagy másra? Étrendkiegészítõt? Mogyorótól, haltól, tejtõl is lehet. Lehet vegyszerektõl is amit használtok a háztartásban. A kutyákkal, ha nem alszol együtt, akkor nem valószínû attól.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmilyen gyógyszert és nem alszom kutyával.:)

Mitől lehet az hogy már lassan 1-2 hete fáj a gyomrom de nem minden nap pl 2-3 naponta!? Ha elkezd fájni a gyomrom össze görnyedek és nehezen kapok levegőt + hányingerem van . Mitől lehet ez? 14/L

Legjobb válasz: a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

Mitől lehet zöldes és darabos 2 hónapos babám széklete? Milupa Milumil HA tápszert eszik, zöldes eddig is volt a kaki, de tegnap óta darabos, kissé nyúlós. Nem lázas, nem nyűgös, eszik rendesen! Mitől lehet ez?

Szerdán kaptuk meg a Rota vírus elleni oltást,lehet hogy annak valamelyik mellékhatása?

Legjobb válasz: Anyatejesek vagyunk, ugyanez elõfordul, amíg nem nyálkás büdös addig nincs gond. Ha rota ellen kapott oltást, az is okozhatja, hiszen egy gyengített fajta rotavírust kapott ,hogy a szervezete ellenálljon.Minden oltóanyag ilyen.

Anyatejesek vagyunk, ugyanez elõfordul, amíg nem nyálkás büdös addig nincs gond. Ha rota ellen kapott oltást, az is okozhatja, hiszen egy gyengített fajta rotavírust kapott , hogy a szervezete ellenálljon.Minden oltóanyag ilyen.
mert azt hiszi, hogy az FÛÛÛ
:DDDDDD
nekem is ez van, tökmindegy milyen szõnyeg. ezért 5 éve üres a padló..
A kutyák bármilyen 'fû' hatású szõnyegre rápisilnek, mivel kinézetre természetesen olyan, vagyis kiálló szálak...az szinte mindegy milyen színû, hiszen nem látják a színeket olyan élesen mint mi, fûnek tekinti.

2-3 napja feszitő, fájó érzés van a jobb oldali petefészkemnél. Mitől lehet, lehet baba?

Legjobb válasz: HONNAN IS TUDHATNÁNK?????? Lehet felfáztál. Lehet meg fog jönni Lehet most ovulálsz Lehet petefészekgyulladás Lehet akár vakbélgyuszi is Lehet még egy kis lágyéksérv is. Lehet talán baba......de így hogy ezen kívül semmit nem írtál nem tudjuk neked megmondani: Menstruációd hogy áll, hány naposak a ciklusaid, középidõd mikor van, mikor voltatok együtt, nem várt mensiig mennyi idõd van hátra, csináltál-e tesztet, van-e valam eü probléma ezeken kívül.....stb.....

HONNAN IS TUDHATNÁNK?????? Lehet felfáztál. Lehet meg fog jönni Lehet most ovulálsz Lehet petefészekgyulladás Lehet akár vakbélgyuszi is Lehet még egy kis lágyéksérv is. Lehet talán baba......de így hogy ezen kívül semmit nem írtál nem tudjuk neked megmondani: Menstruációd hogy áll, hány naposak a ciklusaid, középidõd mikor van, mikor voltatok együtt, nem várt mensiig mennyi idõd van hátra, csináltál-e tesztet, van-e valam eü probléma ezeken kívül.....stb.....
A kérdező hozzászólása: Augusztus 19-én volt meg utoljára, 28-30naposak a ciklusaim már kb 2 hónapja próbálkozunk, apró petefészek cisztám van de azzal még nem volt probléma szokták nézni, tesztet pénteken csináltam de negativ lett
Akkor még 10 kb mire meg fog jönni. Vagy nem. Lehet hogy most ovulálsz, de az is lehet hogy beágyazódás, de akkor 4-5 nap múlva kellene hogy nejöjjön meg.
Nekem a nem várt menzesz elõtt már hasonló tünetem volt. Nem is jött meg, terhes lettem, de a fájdalom jobb oldalt nem múlt el, mint kiderült a sárgatest miatt petefészek cisztám is volt. Ez terhesség elején elõfordul, de mivel neked korábban is volt, ha meg is jön a menzeszed, menj el orvoshoz. Reméljük inkább baba lesz :)
én ma ugyan ezt éreztem csak baj oldalt. nekem ma egy hete hogy késik.holnap reggel tesztelek
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! majd ird meg az eredményt! :) én 16.-ra nem várom elõtte még nem merek tesztelni
teszteltem negatív lett. megint nem jött össze. 1 hét késésnél már ki kellett volna hogy mutassa

Uj lakasba koltoztunk, cirkos a futes, soha nem volt ilyen futesunk. A cirko csak par percre kapcsol be, ha fentebb vesszuk a futest, majd lekapcsol es zug. Raadasul utana sehogy nem kapcsol be. Mitol lehet? Lehet keves a viz benne?

Legjobb válasz: Igen, lehet hogy kevés benne a víz/alacsony a nyomás. Meg kell nézni és ha így van, fel kell tölteni. Ha nem megy és szakemberre nem akartok költeni, kérdezzétek meg az elõzõ lakót hogy is mûködik. Egyébként nem feltétlenül tesz jót neki, ha állandóan nyomkodva van és ezzel ki-bekapcsol jövet menet. Elvileg ha egy bizonyos hõfok alá esik a keringõ víz hõmérséklete, akkor bekapcsol és rámelegít. Ezért van az, hogyha feljebb veszed a fûtést bekapcsol... Ha megfelelõ mennyiségû víz van benne és továbbra sem mûködik jól, akkor érdemes kihívni egy szerelõt hozzá. Lehet, hogy szimplán csak elkoszolódott és megoldja egy takarítás, de az is lehet, hogy komolyabb baja van (a miénk pl. 21-2 éves korára egyszerûen kilyukadt) és újat kell venni.

Igen, lehet hogy kevés benne a víz/alacsony a nyomás. Meg kell nézni és ha így van, fel kell tölteni. Ha nem megy és szakemberre nem akartok költeni, kérdezzétek meg az elõzõ lakót hogy is mûködik. Egyébként nem feltétlenül tesz jót neki, ha állandóan nyomkodva van és ezzel ki-bekapcsol jövet menet. Elvileg ha egy bizonyos hõfok alá esik a keringõ víz hõmérséklete, akkor bekapcsol és rámelegít. Ezért van az, hogyha feljebb veszed a fûtést bekapcsol... Ha megfelelõ mennyiségû víz van benne és továbbra sem mûködik jól, akkor érdemes kihívni egy szerelõt hozzá. Lehet, hogy szimplán csak elkoszolódott és megoldja egy takarítás, de az is lehet, hogy komolyabb baja van (a miénk pl. 21-2 éves korára egyszerûen kilyukadt) és újat kell venni.
"Elvileg ha egy bizonyos hõfok alá esik a keringõ víz hõmérséklete, akkor bekapcsol és rámelegít" Na ez pont nem így van ! Mert a termosztáton beállított hõmérséklet elérésénél kikapcsol a kazán.És a termosztátoknak van / tipus függõ, 0, 5 fok, 0, 3fok / a be és ki kapcsolás közt hõmérséklet különbség.Ha pl:21-fokra beállítod akkor elvileg 21 -foknál kikapcsol és 20, 5-nél újra bekapcsol. És ez a körforgás. A víz hõfokának nincs ehhez köze.Szerintem nézesd meg szakival, mert ez nem normális jelenség. 15-20 percet legalább mennie kellene.És legalább annyit állnia, de ebben a jó idõben sokkal többet áll mint megy, /lehet órák hosszat is áll /
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megnéztem, csak szerettem volna tájékozódni tapasztalatokról. Szerintem az a része nem normális, hogy mikor lekapcsol, akkor elkezd zúgni és nem is hagyja abba csak akkor, ha lentebb veszem a hõfokot a termosztáton. Pl most 17 fokra van állítva, mert amíg nem jön a szerelõ nem akarom, hogy sokat menjen. Fürdéskor szoktam kicsit bekapcsolni. Ilyenkor meg 3-4 percet majd lekapcso, zúg és hiába veszem fentebb a hõfokot, csak belobban majd újra õrlángra áll és zúg tovább. Kicsit furcsa.
Rendben, hülyén fejeztem ki magam. Meleg víz kering a rendszerben, így nyilván arra melegít rá, hogy nem a víz hõfokára, hanem a lakásban lévõ hõmérsékletre kapcsol, azt aláírom. Amíg rossz a kazán, addig lehet jobban jársz ha szerzel egy 2 ezer forintos hõsugárzót és azzal fûtesz fürdés közben (utána is jól jöhet, mert nálunk mondjuk 21 fokot tart a fûtés, de nekem ez fürdéshez kevés). Ne járjon, ha nem muszáj. Persze tudom, mondani könnyû ilyen idõben.

Mitöl lehet? Kb 4 napja fáj a hasam alja.10 napja csináltam terhességi tesztet ami pozitív lett, ezután megjött, de nem olyan volt mint előtte, hanem enyhébb. Ez valamilyen terhességgel kapcsolatos dolog vagy mi lehet?

Legjobb válasz: vagy méhen kivüli terhesség, mert annál korán fáj a has, és vérzés is elõfordulhat, ez azt jelenti, hogy elõbb megtermékenyült a petesejt és beágyazódott, mielõtt leérte volna a méhet, vagy a hasüregben fejlõdik a baba, vagy a petevezetékben, és ez csak egy ideig tágul, ezért fájhat neked. Lehet a vérzés az valójában nem menstruáció, hanem kezd szétmenni a petevezeték és ez okozza a vérzést, ilyenkor sürgõsen el kell menni orvoshoz, mert elvérezhetsz, belehalhatsz. Nem akarlak ilyesztgetni de nagy valószinüséggel ez lehet a gond, én csak jót szeretnék neked. A rendellenes terhességeknél amugyis erõteljesebb a hcg hormon a vizeletben, ezért mutatta már ki a teszt, ahogy az ikerterhességnél is korábban jelentkeznek a tünetek. De vannak olyan terhességi alatti vérzések, amik az elõzõ menstruációbol megmaradt fel nem oldódott méhnyálkahártyából származnak, van akinek egészségügyi kaparásra van szüksége, ha magától nem tisztul ki, így a hónap közepette is történhetnek vérezgetések váratlanul. Bizonyosodj meg róla h tényleg terhes vagy e. Hcg hormont terhességen kivül még a pajzsmirigy betegek is észlelhetnek, ez a hormon háztartás felborulása miatt lehet. Ha mégsincs baba a nõdoki felír egy ciklus szabályzó fogamzásgátlót. Remélem minden rendben lesz.

vagy méhen kivüli terhesség, mert annál korán fáj a has, és vérzés is elõfordulhat, ez azt jelenti, hogy elõbb megtermékenyült a petesejt és beágyazódott, mielõtt leérte volna a méhet, vagy a hasüregben fejlõdik a baba, vagy a petevezetékben, és ez csak egy ideig tágul, ezért fájhat neked. Lehet a vérzés az valójában nem menstruáció, hanem kezd szétmenni a petevezeték és ez okozza a vérzést, ilyenkor sürgõsen el kell menni orvoshoz, mert elvérezhetsz, belehalhatsz. Nem akarlak ilyesztgetni de nagy valószinüséggel ez lehet a gond, én csak jót szeretnék neked. A rendellenes terhességeknél amugyis erõteljesebb a hcg hormon a vizeletben, ezért mutatta már ki a teszt, ahogy az ikerterhességnél is korábban jelentkeznek a tünetek. De vannak olyan terhességi alatti vérzések, amik az elõzõ menstruációbol megmaradt fel nem oldódott méhnyálkahártyából származnak, van akinek egészségügyi kaparásra van szüksége, ha magától nem tisztul ki, így a hónap közepette is történhetnek vérezgetések váratlanul. Bizonyosodj meg róla h tényleg terhes vagy e. Hcg hormont terhességen kivül még a pajzsmirigy betegek is észlelhetnek, ez a hormon háztartás felborulása miatt lehet. Ha mégsincs baba a nõdoki felír egy ciklus szabályzó fogamzásgátlót. Remélem minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom pontos 30 napos.
Az lenne a legjobb, ha felkeresnél egy nõgyógyászt. Fáj vagy csak feszült, puffadt a hasad? Ha fáj, akkor mennyire?
A kérdező hozzászólása: Fel vagyok puffadva. Igazából feszül is meg néha fáj. Van hogy nem tudok felállni, csak feküdni.
A puffadtság teljesen természetes a terhességnél, a menstruáció is elõfordulhat, de azért jó lenne, ha látna nõgyógyász. Ha minden rendben, akkor megnyugszol, ha nem, akkor meg mielõbb derüljön ki.

Normális, hogy 5 hetesen a mellbimbomon apro fehér pöttyök lettek? Nem korai? Meg enyhén barnás folyásom is van. Mitöl lehet? Lehet attol, hogy állandoan fájdogal a hasam.

Legjobb válasz: Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.

Szia! Ha barnás folyásod is van, esetleg görcsölsz is, nõgyógyászodat hívd fel mindenképpen. Több terhességnél elõfordul az elsõ 12 hétben vérezgetés (mert a barna folyás is vér, csak régebbi vér, elszínezõdik, mire a hüvelybõl kiér) , azonban ahogy mondják, a vérezgetés nem "normális" terhesség alatt, lehet ártalmatlan dolog, de lehet fenyegetõ vetélés jele is. Nem kell megijedni, van akinél pár nap alatt el is múlik, de orvosnak érdemes mindenképpen szólni. Lehet, hogy hormonális ingadozás van, arra pedig tudnak adni gyógyszert, ami segíthet, meg is mentheti a babát. Én semmiképpen nem ijednék meg egyenlõre, de azért még ma rákérdeznék orvosomra.
Szia Az orvosodat minden kép keresd meg.Ha folyamatosan fáj a hasad az se jó ha csak ritkán fáj feszülget és olyan érzésed van mintha mindjárt megjönne az nem baj hisz a méhed nõl. De állandó hasfájás és barnás folyás rossz elõjel lehet fõleg ha húzod az idõt és nem keres fel egy orvost

A testápoló szerű folyás utalhat terhességre? Még 5 nap a nemvártig, de a folyásom kívül semmi egyéb tünetem nincs! A folyást 2 napja észleltem azóta van nincs szaga! Mitől lehet? Lehet baba a dolgoban?

Legjobb válasz: Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem,vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is,ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok,és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz,mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt,írt kúpot az orvos,talán 10 napig nem lehet szexelni miatta,de nagyon hatásos.

Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem, vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is, ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok, és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz, mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt, írt kúpot az orvos, talán 10 napig nem lehet szexelni miatta, de nagyon hatásos.

Valami gond van velem, de mitől lehet vajon, hogy a mellem semmit sem nőtt? Egyáltalán tényleg semmit, olyan mint egy fiúnak, tényleg semmit nem nőtt meg, még melltartó se meg semmi sem kéne (persze azért veszek) de ez hogy lehet?

20 éves vagyok, persze az önbizalmam a szőnyeg alatt, annyira rossz látni, hogy a 12éves kisgyerekeknek már milyen szép mellük van, nekem meg nem fejlődött velem, egyszerűen nem bírom magam elfogadni, lehet hogy másnak ez semmi de nekem életromboló hatású, mi a gond a szervezetemmel.

Legjobb válasz: Szia! Ennek som minden oka lehet. Nem hiszem,hogy gond van a szervezeteddel. Menstruációd ha van, vagy elkezdtél pubertáskor szõrösödni, derekad nõiesedett, akkor nõi hormon van benned.Lehet, hogy egyszerûen ilyen a genetikád. Közvetlen rokonaid közül a nõknek is kis mellük van?

Szia! Ennek som minden oka lehet. Nem hiszem, hogy gond van a szervezeteddel. Menstruációd ha van, vagy elkezdtél pubertáskor szõrösödni, derekad nõiesedett, akkor nõi hormon van benned.Lehet, hogy egyszerûen ilyen a genetikád. Közvetlen rokonaid közül a nõknek is kis mellük van?
*elsõ vagyok, nem sok oka lehet
A kérdező hozzászólása: a családban mindenkinek nagy melle van hát koplaltam ezért már 3 éve nem jött meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!