Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet 4 napja késik, de (5 db)

Mitől lehet hogy 4 napja késik, de teszt negatív?

Már a mult hóban is csak 1 napig volt meg,voltam dokinál,nem látott semmit,de mondta hogy nem kizárt hogy korai terhesség volt és ezért!Most lesz esedékes hogy vissza menjek hozzá.Tüneteim vannak.Nagyon félek!

Legjobb válasz: tehát nem örülnél a terhességnek? Mert szerintem jó esélyed van rá!mik a tünetek?

tehát nem örülnél a terhességnek? Mert szerintem jó esélyed van rá!mik a tünetek?
A kérdező hozzászólása: Bocs ha félreérthetõ volt!Nagyon örülnék ha baba lenne, csak már annyira félek hogy nem az hogy nem merem bele élni magam!Tünetek:Hányinger, derékfájás, fáradság és komolyan olyan más vagyok!Mellem is más szerintem!
Nekem is negy napja kesik csinaltam szombaton tesztet de negativ a mellem ma kezdett el fajni es a hom is fent van nem tudom mire gondoljak azt hiszem megertem a felelmed ebben szenvedek en is.Azert szoritok mindkettonknek.
A kérdező hozzászólása: Én már nagyon tanácstalan vagyok!Szoritok neked is!!!!!!Neked tüneteid?

Fáj a hasam ugyan úgy, mint amikor meg fog jönni, de most már 4 napja késik. Ez mitől lehet?

Ha p.érésem van mindig védekezünk, egyébként pedig megszakítással...

Legjobb válasz: mennyi idös vagy mikor jött meg?

mennyi idös vagy mikor jött meg?
A megszakításos módszer még mindig nem védekezés! Védekezni lehet: óvszerrel, fogamzásgátlóval ... de nem megszakítással. Lehet, hogy terhes vagy, vegyél egy tesztet, vagy menj el nõgyógyászhoz!
A megszakítás nem védekezés! Csinálj egy tesztet! És ezentúl mindig használjatok gumit! Nem csak pé-kor lehetsz terhes!
...aztán meg csodálkozol h jajj, terhes lettem. megszakítás egyáltalán nem védekezés. ha meg terhes vagy, akk grat a babához! rem nem fogod megölni...
Így tudod, hogy mikor van peteérésed? Kedden még nem érik, akkor még megszakítással szeretkeztem, szerdán már érik, akkor már óvszerrel védekeztek? Ahogy az elõttem szólok is írták: A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS! Köztudott, hogy az elõváladék is tartalmaz élõ, mûködõ spermákat, és ez is elég a megtermékenyítéshez! Ne légy felelõtlen, fõleg, ha még nem szeretnél babát. A Te érdeked is, hogy ne legyen abortuszod, mivel ez kihat a késõbbi egész életedre! Sok sikert! H.
Peteérés nem csak középidõben van, nagyon gyakori, hogy máskor is van egy kósza peteérés, sokan esnek "így" teherbe. Szerintem azért nem biztos, hogy terhes lettél, a stressztõl is késhet, de azért egy tesztet mindenképpen vennék a helyedben...
Remélem tudod, hogy: - a peteérés idõpontját csak utólag lehet kiszámolni - elõfordulhat spontán peteérés - a spermiumok akár 6 napig is életképesek maradhatnak a nõi szervezetben Csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek... Nem lettem terhes, de régebben tablettát szedtem csak az utóbbi idõben egyéb gondok miatt nem engedhettem meg magamnak.

Abbahagytam a gyógyszert 3 hónapja, eddig pontosan megjött, de most már 4 napja késik! Mitől lehet? Nem vagyok terhes!

Legjobb válasz: Idegeskedés. Vagy talán felfáztál és nincsenek tûnetek még.

Idegeskedés. Vagy talán felfáztál és nincsenek tûnetek még.
Kiürül a szervezetedbõl folyamatosan, igy a mensid is meg fog változni, hiszen a gyógyszer miatt jött meg mindig napra pontosan. L/22
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ...idegeskedés lehet...
Lehet hogy a peteéréseddel van valami gubanc. Mindenképpen a kivizsgálást ajánlom!
Szerintem keress fel mihamarabb egy dokit! Nem lehet, hogy mégis terhes vagy?

Ebben a hónapban késik már 4 napja, de kb 2 napja fehéres, tojássárgája szerű folyást tapasztalok, melleim is kicsit érzékenyebbek, mitől lehet? Ez lehet terhesség vagy valami más miatt van?

Január óta nincs kapcsolatom, tehát azóta már kétszer rendesen, er?sen megjött, ebben a hónapban késik már 4 napja, de kb 2 napja fehéres, tojássárgája szer? folyást tapasztalok, melleim is kicsit érzékenyebbek, mit?l lehet? Ez ugye már biztos nem lehet terhesség miatt?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag kizárt a terhesség.

Gyakorlatilag kizárt a terhesség.
tuti nem terhesség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!