Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet 4 és fél hós (2 db)

Kicsi fiam 1 hete kap Similac vassal . Tápszert, és azt vettem észre hogy a korábbi napi többszöri kakink lecsökkent napi 1x és sokkal kevesebbre! Mitől lehet ez? Hányszor kell ennie egy 4 és fél hós babónak?

Lehet hogy át kell hogy álljon erre a tápra a kis gyomra?? Ugye nincs baj??

Legjobb válasz: A vas megfogja a székletet, kinek kevésbé, kinek jobban. A tápszer magában is picit nehezebben emésztheto, mint az anyatej. Lehet, csak errol van szo. Es nem mindig van egyformán kakis pelus sem: eleinte nekunk is volt tobbszor naponta, majd mikor tobbszor kapott tápszert a baba, és kevesebb szopit, ritkultak a pelusok. Aztán elkezdtuk a hozzátáplálást, és meg lett az eredménye:)A tápszeres babáknál azért jo, ha mindennap van legalább egyszer. Az alvásnak meg nem hiszem, hogy koze van hozzá. Ha bántaná ot, hogy nem "megy", azt biztos észrevennéd, nyugos lenne, fájna a pocija, ilyesmi.

A vas megfogja a székletet, kinek kevésbé, kinek jobban. A tápszer magában is picit nehezebben emésztheto, mint az anyatej. Lehet, csak errol van szo. Es nem mindig van egyformán kakis pelus sem: eleinte nekunk is volt tobbszor naponta, majd mikor tobbszor kapott tápszert a baba, és kevesebb szopit, ritkultak a pelusok. Aztán elkezdtuk a hozzátáplálást, és meg lett az eredménye:) A tápszeres babáknál azért jo, ha mindennap van legalább egyszer. Az alvásnak meg nem hiszem, hogy koze van hozzá. Ha bántaná ot, hogy nem "megy", azt biztos észrevennéd, nyugos lenne, fájna a pocija, ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Nyügi is nagyon pont amióta esszük!! Ha foglalkozom vele akkor semmi baja sincs!! De házimunka is van !!üdv
szia, 4, 5 honapos volt az én babám is, mikor kezdett nagyon nyugoskodni, azt hittem, lerontották a nagyiék, mivel veluk volt 1napot:) De nem: kezdte kimutatni, hogy unatkozik, aztán kezdett noni a fogacskaja, ami másfél honap után bujt ki...Sokmindentol lehet nyugos. A napi egyszeri kakis pelus ebben a korban szerintem rendben... De esetleg probáld 1-2 nap kihagyni ezt az uj tápszert, és meglátod, tényleg az volt-e a gond.
A kérdező hozzászólása: Igen a tápszer volt!! Visszatértünk a Milupához!!

Mitől lehet szorulása 4 és fél hós fiamnak?

Ebben a hónapban kezdtük el a gyümiket kóstolni, kb 1 hétig csak almát evett, aztán kipróbáltuk a sárgabarackot, az ?szit és a süt?tököt is. Tegnap (akkor almát evett, el?tte nap is)bogyózott, és sötét volt neki, meg egy kicsit zöldes.

Legjobb válasz: Szia! A zöldes széklet hurutra utal.Az én lányom sem bírta az almát sokáig megemészteni,és hasfogó is.Ne adj neki egy darabig.Sok babának már 2hósan lehet adni,mert semmi baja tõle,a fiam is így volt,a lányom viszont még félévesen sem ehette meg.A barackok hajtanak,az nem okoz ilyet,szerintem a sütõtök sem,a banán jó éretten szintén nem,de ami nincs jól megérve,azt nehezebb emészteni.Nálunk a barackok elég jól meghajtották,az õszi is,a kajszi is,még az üveges is. Próbáld ki te is,hátha beválik.Ha napokig nincs széklet,vagy annyira szorulásos,adj neki levolac szirupot. Boldog babázást.

Szia! A zöldes széklet hurutra utal.Az én lányom sem bírta az almát sokáig megemészteni, és hasfogó is.Ne adj neki egy darabig.Sok babának már 2hósan lehet adni, mert semmi baja tõle, a fiam is így volt, a lányom viszont még félévesen sem ehette meg.A barackok hajtanak, az nem okoz ilyet, szerintem a sütõtök sem, a banán jó éretten szintén nem, de ami nincs jól megérve, azt nehezebb emészteni.Nálunk a barackok elég jól meghajtották, az õszi is, a kajszi is, még az üveges is. Próbáld ki te is, hátha beválik.Ha napokig nincs széklet, vagy annyira szorulásos, adj neki levolac szirupot. Boldog babázást.
Esetleg próbáld emg az almát párolva, úgy könynebb megemészteni. De az sem baj, ha vársz még a hozzátáplálással, 6 hónapos korig elég a tápszer, bár nem írtad, szopik-e még, de addigra jobban megérik a bélrendszere.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!