Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet 2 napja (346 db)

Vetélés? Darabos volt a vérzés?
Lehet baba, mert mikor nekem nem jött meg, az esedékes menses napján nekem nagyon fájdogált a hasam, pedig nem szokott. Csináltál tesztet? Illetve milyen volt a menses? Ha barnás, rózsaszínes, akkor ez lehet a terhesség elõjele.
A kérdező hozzászólása: nem darabos volt, és nem csináltam tesztet, azóta 1 nap kimaradt és ujra van és nem tudom mitröl lehet... valami ötlet?
Azért, mert a fájdalom jó. A fájdalom edz. Túl nagy jólétben élsz.

Mitől lehet 2 napja a 17 hónapos kisfiam 3-4-szer felkel éjjel?

És csak mondja,hogy epi anya ez a szopit jelenti nála!Lehet,hogy keveset eszik napközben és éhes?Valaki azt modja adjak neki homeopatiás nyugtatót ,én nem mernék ilyet adni!

Legjobb válasz: kevés a tej neki, valószínû, hogy fogy a tejet, ne nyugtatót adj neki, hanem egészítsd ki a szopit babatejjel. Az én babámnál uez volt egyévesen, el is fogyott sajna a tejem, szegénykém mindig elaludt cicin, de pár óra múlva már ébredt is, hogy éhes. Majd vettem neki babatejet, elkészítettem neki 2,5 dl-t, szoptattam is (bár már nem nagyon lehetett benne) és végigaludta az éjszakát. Éhes a babád, azért ébred fel.

kevés a tej neki, valószínû, hogy fogy a tejet, ne nyugtatót adj neki, hanem egészítsd ki a szopit babatejjel. Az én babámnál uez volt egyévesen, el is fogyott sajna a tejem, szegénykém mindig elaludt cicin, de pár óra múlva már ébredt is, hogy éhes. Majd vettem neki babatejet, elkészítettem neki 2, 5 dl-t, szoptattam is (bár már nem nagyon lehetett benne) és végigaludta az éjszakát. Éhes a babád, azért ébred fel.
Hûvösebb van, mint a nyári napokon, több ételre vágyik, lehet, hogy a tejcsi nem elég mennyiségben van már. A babatejet adnám én is neki megnyugtatásul. Ha más az ok, lehet, hogy melege van és csak szomjas, víz is elég. A nyakánál megtapogatod és izzadt ebben az esetben.

2 napos menzesz mitől lehet? Első nap élénk piros volt, utána darabok jöttek ki. A 3-4-ik nap csak barnázás.

Ja és nagyon er?s hasfájásom volt az els? 2 nap.

Legjobb válasz: milyen jellegû, halmazállapotú a barnázás? lehet gyógyszerszedés miatt, gyulladás vagy ciszta miatt és méhenkívüli miatt. az utolsó esetben a barna kávézacc szerû folyás a gyengeség érzet és a fájdalom nem enyhül, hanem társul hozzá a terhességi hányinger, szédülés. ha nem múlnak a panaszok, vizsgáltasd ki magad, lehet, h a hormonok játszanak, lehet, h nincs is gond, pár nap múlva eldõl.

milyen jellegû, halmazállapotú a barnázás? lehet gyógyszerszedés miatt, gyulladás vagy ciszta miatt és méhenkívüli miatt. az utolsó esetben a barna kávézacc szerû folyás a gyengeség érzet és a fájdalom nem enyhül, hanem társul hozzá a terhességi hányinger, szédülés. ha nem múlnak a panaszok, vizsgáltasd ki magad, lehet, h a hormonok játszanak, lehet, h nincs is gond, pár nap múlva eldõl.
Attól függ, hogy mennyi ideig tart átlagban Neked. És hogy babaprojekt közben vagytok-e. Ha igen, akkor még akár terhességet is jelenthet, de nem valószínû. Van, akinek pár hónapig még megjön a terhessége mellett is. De az nem túl jó jel. Én személy szerint hasonló cipõben járok. Szombatra nemvártam. De megjött. Nagyon erõs volt az elsõ nap, és oltárira fájt. Aztán másnap még megvolt, aztán harmadnap alig. Nekem 5 napig szokott tartani. Holnap csinálok egy tesztet, mert a terhes tüneteim megvannak.
szurkolok mindkettõtöknek, h az legyen, amit szeretnétek.ha babát szeretne mindkettõtök, akkor egy életerõs, egészséges csöppséget.( a kérdezõnél sajna nem tudtam eldönteni terhességre vágyik, vagy arra, h ne legyen terhes)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát.

Mitől lehet? 2-3 napja ha felállok, lépek, akkor a szeméremcsontom környékén fura "nyilalló" szurkálást érzek? 29+4h km

Olyan, mintha beütöttem volna. Van, mikor a derekam is "zsibbadna". A babám amúgy elég aktív, mostanában rászokott nagyon a bujkálásokra ide-oda, és néha amikor kinyomja a popsiját (általában a pocim jobb oldalán, a köldököm közelében), akkor is feszít?, enyhén szúró fájdalmat érzek. Ezeket vehetem normálisnak? 29+4h km

Legjobb válasz: igen,ezeket veheted normális "jelenségeknek"

igen, ezeket veheted normális "jelenségeknek"
Teljesen normális, a baba nyomja az ideget, vagy valami belsõ szervet. Késõbb ha nagyobb lesz, még jobban fogod érezni bizonyos mozdulatoknál.

Rendszeres hasmenés, "bélkluttyogás" mitől lehet? 2 hetente pár nap, úgy Édesapám miatt aggódom, 58 éves. Ugye semmi komoly? Mi okozhatja?

Legjobb válasz: Orvoshoz elmenni eszedbe se jutott? Nem aggódni kell és össze vissza találgatni hanem elmenni és megnézetni hogy mindn rendben van e az emésztésével

Orvoshoz elmenni eszedbe se jutott? Nem aggódni kell és össze vissza találgatni hanem elmenni és megnézetni hogy mindn rendben van e az emésztésével
Hát ahány betegség eszembe jutott amire utalhat egyik sem egy egyszerû gyomorrontás.MOST menjetek orvoshoz, mert ki kell vizsgáltatni
szerintem is orvos lenne a legjobb...akár több orvos véleménye... google-ba is ha pl. beírod h idõskor hasmenés stb., hátha kidob vmit, de biztos az az orvos... jobbulást:)
Sok mindentõl függ.Van-e valami más tünete ezek mellett vagy éppen a hasmenéses idõszakban?Egyébként normál a széklete vagy székrekedés is elõfordul? Mindenképpen orvoshoz kell menni, kizárni a "komoly" dolgokat.Ha meg csak "kluttyog" meg lehet nyugodni. De lássa orvos!
A kérdező hozzászólása: 3 honapja volt rakszuresen, az negativ, hala Istennek...Nem tudom, ez mi lehet. Esetleg etelallergia? Az izfokozora gyanakszom( Na glutamat)
Nem eszik rendszertelenül? Vagy összevissza mindent mindennel? Ha sokféle ételt kever az ember Gázosodnak a belek-Kluttyoghat:S Sok élesztõs tésztaféle, kenyér? De ilyen dolgokat szerintem háziorvos is körül tud járni.
A kérdező hozzászólása: Csak gondoltam megirom, hogy mi lett a vegeredmeny. Vastagbelrak volt ez a javabol, a szekletszures az nem rakszures volt, hanem csak virologiai ( szalmonellara) Amateur volt a hazidoki, 50 ev feletti ferfinal erre nem gondolt, ha mar elkuldte szuresre, de szerencsere megmutottek, kivagtak 40 cm t es minden rendben van.
Második vagyok. Sajnálom, hogy így esett, de örülök, hogy túl van a mûtéten.Jobbulást kívánok neki!A vastagbélráknál (mind közül)a legnagyobb az esély a teljes gyógyulásra, ezt tartsátok szem elõtt. (köszi, hogy visszajeleztél)

2 hete minden nap iszonyatosan álmos és fáradt vagyok, mintha nem aludtam volna 2 napja, és egész nap csak kóválygom. Ez mitől lehet? Terhes nem lehetek, mert ma kell megjönnie, és 3 napja negatívat mutatott a teszt? De mitől lehet akkor?

Legjobb válasz: Ezer oka lehet. Idegi kimerültség, depresszió, túl sok kávé, ezt neked kell tudnod. Ha nem javul, menj el orvoshoz, ez is népbetegség jajnos.

Ezer oka lehet. Idegi kimerültség, depresszió, túl sok kávé, ezt neked kell tudnod. Ha nem javul, menj el orvoshoz, ez is népbetegség jajnos.
Attól még lehetsz terhes, hogy ma kell megjönnie, de 3 napja - volt. Várd ki a mai napot.
Nekem a terhességet a mensi utáni 3 napon mutatta ki.
szerintem csinálj egy kiadós edzést, futás, vagy torna, amit szertsz, neke segített.Ha nehéz is elkezdeni, könnyen belejössz, és felpezsdít.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Mégis terhes vagyok!:)

Mitől mehet a hasam már 2 napja? Nem nagyon ettem semmi olyat mitől lehet. és leginkább akkor megy, ha eszem vmit utána rá 1 órára, vagy rögtön. Mit tegyek? Széntabletta nem használt

Legjobb válasz: Én leginkább valamilyen vírus- vagy baktériumfertõzésre gyanakszom. Ez bármilyen kajától, esetleg nem tökéletesen tiszta edénytõl stb. is lehet. És hát valamit csak ettél az elmúlt napokban. A fertõzésnek is lehet egy pár nap lappangási ideje. Ez többnyire kezelés nélkül magától is elmúlik, bár nagyon megviselheti a szervezetet. De ha pár napon belül nem múlik el, érdemes orvoshoz fordulni, és megállapítani, hogy mitõl van. A legtöbbször banális fertõzés, de végül is a gyomorrákig bezárólag bármi lehet.

Én leginkább valamilyen vírus- vagy baktériumfertõzésre gyanakszom. Ez bármilyen kajától, esetleg nem tökéletesen tiszta edénytõl stb. is lehet. És hát valamit csak ettél az elmúlt napokban. A fertõzésnek is lehet egy pár nap lappangási ideje. Ez többnyire kezelés nélkül magától is elmúlik, bár nagyon megviselheti a szervezetet. De ha pár napon belül nem múlik el, érdemes orvoshoz fordulni, és megállapítani, hogy mitõl van. A legtöbbször banális fertõzés, de végül is a gyomorrákig bezárólag bármi lehet.
Normaflore-t tudom neked ajánlani az helyreállítja a bélflóra egyensúlyát, mellette széntablettát is lehet szedni, de nem 1-2 darabot hanem 4et 5öt.

Kb 2 napos vol a mensim azis gyenge a harmadik nap csak barnázás és a negyedik nap is 2 csepp barna! Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia szinte hasonlóan vagyok mint Te! 7 napig szokott meglenni a mensim, most a 11dpo-n jött meg és az elsõ nap alig, a második nap erõsebben, és 2 napja barna vmi folyás szerû dolog van, az is csak ha törlöm , a tisztasági -mert már elég az is- szinte tiszta marad. Nem tudom mi lehet, ma volt hasfájásom, és hányingerem is, a melleim most kezdetek fájni kb 3napja, holott a mensi elõtt kb 1héttel már nagyon fájnak. Én remélem,hogy nem vmi hormon dolog. Megvárom a következõt és ha hasonló lesz, akkor dokihoz megyek.

Szia szinte hasonlóan vagyok mint Te! 7 napig szokott meglenni a mensim, most a 11dpo-n jött meg és az elsõ nap alig, a második nap erõsebben, és 2 napja barna vmi folyás szerû dolog van, az is csak ha törlöm , a tisztasági -mert már elég az is- szinte tiszta marad. Nem tudom mi lehet, ma volt hasfájásom, és hányingerem is, a melleim most kezdetek fájni kb 3napja, holott a mensi elõtt kb 1héttel már nagyon fájnak. Én remélem, hogy nem vmi hormon dolog. Megvárom a következõt és ha hasonló lesz, akkor dokihoz megyek.
Terhességi teszt??
Én gondoltam a tesztre, de a 2.napon rendes erõs vérzésem volt. Ha továbbra is lesz pl hányingerem, akkor igen csinálok tesztet. És ha csak a barna dolog marad.
A kérdező hozzászólása: gondoltam a tesztre de nem akarok megint úgymond koppanni!!de nagyon reménykedem mert már nagyon szeretnénk babát!
Szia, Akkor most egy cipõben járunk, csak én már pár nappal késõbb vagyok. Általában 5-6 napos a menzim, de most csak 2-3 nap volt a tényleges, abból az elsõn alig valami, a második erõsebb volt, a 3. és 4. napon csak enyhe barnázás. Ez múlt hét csütörtöktõl volt, azóta is rosszul vagyok, néha émelygek és remegek, de sajnos szerintem ez csak az idõjárástól van. Mivel a hõm a 3. napig 37 fok volt, teszteltem, de semmi. Aztán leesett a hõm, de még mindig 36, 8 körül mozgott, a tesztem szintén negatív. Azóta nem mérem a hõmet, mert nem akarom idegesíteni magam és folyton ezt figyelni, majd jön, ha jönni akar, pedig már nagyon várjuk. Nálam ez a történet, de nagyon remélem, hogy neked szerencséd lesz. Írd meg, ha teszteltél! Drukk!!!
A kérdező hozzászólása: megcsináltam a tesztet!!negatív!!!!:(:(:( nagyon rossz érzés!!de hát fel a fejjel!!!
elsõ válaszadó vagyok. én nem teszteltem, merthogy még a 10dpo-n teszteltem, negát. most nem csináltam tuti nem vagyok az, csak furcsa volt a dolog!

Mitől lehet az hogy már lassan 1-2 hete fáj a gyomrom de nem minden nap pl 2-3 naponta!? Ha elkezd fájni a gyomrom össze görnyedek és nehezen kapok levegőt + hányingerem van . Mitől lehet ez? 14/L

Legjobb válasz: a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

Mitől lehet az hogy a mensim késett 4 napot, ebből a 2. naptól 1-2 csepp barnaa 3. napig, majd a 4. napon élénk piros vérzés, keveredve barnával, 5 . nap enyhe barna és déltől már semmi és a mai nap sem volt semmi?

A mensim nagyon pontos mindig 28 napos, els? 3 nap nagyon sok van, de nem élénk piros, hanem normális, és kb 5-6 napig tart.

Legjobb válasz: Ha a 4. napon már volt piros vérzés, akkor az már nem számít késésnek, hanem a menszesz elsõ napjának. Egyébként peig nagyon sok mindentõl késhet, változhat, hiszen nem vagy gép. (Nekem egyszer 6 napot késett, pedig nem szexeltem egyáltalán, gyerek kizárva.) Pár napos késés alkalmanként nem jelent semmit, sõt, akár teljesen ki is maradhat egy ciklus minden különösebb ok és következmény nélkül. Ha azt gyanítod, hogy terhes lehetsz, akkor vegyél terhestesztet, már ki kell mutatnia.

Ha a 4. napon már volt piros vérzés, akkor az már nem számít késésnek, hanem a menszesz elsõ napjának. Egyébként peig nagyon sok mindentõl késhet, változhat, hiszen nem vagy gép. (Nekem egyszer 6 napot késett, pedig nem szexeltem egyáltalán, gyerek kizárva.) Pár napos késés alkalmanként nem jelent semmit, sõt, akár teljesen ki is maradhat egy ciklus minden különösebb ok és következmény nélkül. Ha azt gyanítod, hogy terhes lehetsz, akkor vegyél terhestesztet, már ki kell mutatnia.
Szia! Én ugyanígy voltam/vagyok. Írj, hogy mi lett az eredmény, érdekel nagyon! És drukkolok, hogy baba legyen!!
A kérdező hozzászólása: ma voltam vérvételen holnap lesz eredmény, doki szerint valószínûleg terhes vagyok, ha nem akkor lehet korai vetélésrõl van szó
A kérdező hozzászólása: Szióka! Sajnos nem vagyok terhes, de vetélésem sem volt. Örülök hogy nem volt vetélésem, de annak nem hogy terhes nem vagyok:-( Te tudsz már valamit?Terhes vagy? Szorítok neked nagyon:-)
A kérdező hozzászólása: Egyébként elkezdtem inni a málnalevél teát meg majd inni fogom a palástfüvet, meg Clostyt és Duphaston-t szedek! Nem volt peteérésem, és emiatt nem sikerült eddig. Nálad minden rendben?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!