Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet érzésem, hogy (94 db)

Mitől lehet az, hogy néha amikor veszem a levegőt akkor azt érzem, hogy szúr valami a szívem alatt és elég sokáig tart ez az érzés. Ez mitől van és hogyan lehet megszüntetni?

Legjobb válasz: Tartásod nincs rendben esetleg, nekem fõleg akkor volt ilyen, amikor növésben voltam 13 éves korom környékén, de még 10 évvel késõbb is éreztem ilyet. Nekem azt mondták, hogy rossz a tartásom és a gerincem fájdalma oda sugárzik ki, ezért érzem a szívem alatt ezt.

Tartásod nincs rendben esetleg, nekem fõleg akkor volt ilyen, amikor növésben voltam 13 éves korom környékén, de még 10 évvel késõbb is éreztem ilyet. Nekem azt mondták, hogy rossz a tartásom és a gerincem fájdalma oda sugárzik ki, ezért érzem a szívem alatt ezt.
Jól írja az elsõ. Ilyenkor a bordák belsõ felszínén haladó ideg fáj. Sokszor a gyenge hátizmok miatti hanyag tartás vagy már a kialakult gerincferdülés miatt vongálódik az ideg és kisugárzik a fájdalom. Hátúszás nagyon jó, nyújtja a gerincet, kifejezett gerinctorna vagy kondi terem, ahol rámész nagyon a hátizmok megerõsítésre.

Mitől lehet az, hogy napok óta folyton olyan érzésem van, mintha nagyon kéne pisilnem, de amikor elmegyek, alig jön? És egyfolytában ilyen érzésem van!

Els? tippem hogy felfáztam. De ha ne adj isten nem ez áll a háttérben, akkor mégis mi lehet? 16/L

Legjobb válasz: hát igen erre gondoltam én is, csak eléggé besz**ri emberke vagyok, és félek hogy ha nem az akkor nem lehet-e esetleg valami komolyabb bajom?! és akkor nehogy késõ legyen mire észbekapok...:S

A kérdező hozzászólása: hát igen erre gondoltam én is, csak eléggé besz**ri emberke vagyok, és félek hogy ha nem az akkor nem lehet-e esetleg valami komolyabb bajom?! és akkor nehogy késõ legyen mire észbekapok...:S
Menj csak el a dokihoz izibe, mert ez magától nem fog rendbejönni. Valszeg antibiotikumot fog írni a doki. Mérd meg a lázadat!
Szia! Ez valószínûleg felfázás, vagyis hólyaghurut gyulladás! Mindenképp menj el a dokihoz, írass fel monural port, de addig is igyál minimum 2 liter fõzött zöld teát, például a pickwicknek nagyon jó teái vannak! Vízhajtó hatású, hamar kimossa a baktériumokat, minél többet iszol annál gyorsabban enyhûlnek a panaszok! Tartsd melegen a derekadat és az alhasi részt, valamint húzz a lábadra vastag pamut zoknit! Velem télen-nyáron megtörténik többször is, már ki tudom kúrálni magam itthon doki nélkül is! De a biztonság kedvéért látogass el a háziorvosodhoz! Remélem tudtam segíteni! :)
Pedig valószínû, hogy felfázás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
A kérdező hozzászólása: Az ízléstelen megjegyzések elkerülése miatt elmondom, hogy nem szedek semmit, mármint nem drogozom!
Pánik betegség szerû tünetek, és szorongás. Nézz utána szerintem magadra ismersz.
Persze a szédülésnek ezer más oka is lehet, amit orvosnál ártalmatlan, fájdalmatlan vizsgálatokkal kideríthetnek. Egy régebb óta fennálló szédülés okozhat pszichés elbizonytalanodást is, ez is lehet. Fordulj orvoshoz.
teljesen ugyan ez a problemam. te hol tartasz, mit tudsz?

Mitől lehet az hogy néha a fülemben ilyen lüktető érzés van belül mélyen?

Legjobb válasz: A vérnyomásodat érzed lüktetésként :) Lehet hogy olyankor kicsit megemelkedik.

A vérnyomásodat érzed lüktetésként :) Lehet hogy olyankor kicsit megemelkedik.
A kérdező hozzászólása: lehet, bár általában alacsony és csak mostanában érzem ezt a lüktetést.
sõt... tuti. én is szoktam hallani ha ideges vagyok de ha még rá is fekszek a fülemre és aludni akarok akkor van hogy nem tok aludni miatta :D ilyenkor szoktam zenét hallgatni :D

Mitől lehet az, hogy a hasamban érzek vibrálást (mármint olyan érzés, mint amikor az embernek pldul a szeménél rángat az izom)? Valami vitaminhiány lehet?

Legjobb válasz: Nem. Ezek teljesen természetes ideg-és izommozgások. Nem kell tenni ellene, magától el fog múlni.

Nem. Ezek teljesen természetes ideg-és izommozgások. Nem kell tenni ellene, magától el fog múlni.
Ez jó kérdés. Ilyet én is érzek néha. (havi 2-3 alkalommal biztos) Szerintem ez valami idegrángás lehet, én annak tudom be. Nem gondolom, hogy vitaminhiány, mert én aztán szedek rendesen vitamint és igyekszem változatosan étkezni. Kiváncsi vagyok én is, hogy kinek mi a véleménye errõl.

Kérlek aki tud írja már meg, hogy mitől lehet az hogy a petefészek és a combtő között enyhe kellemetlen érzésem van néha a derekamba is kihat de ritka?

A n?gyógyász azt semmi köze a petefészekhez és minden rendben,akkor milyen orvoshoz forduljak?Vagy lehet,hogy érzékenyebb mert amióta mised,ab-om volt azóta érzem!Mi lehet ez?

Legjobb válasz: A méhszalagok (vagy valamelyik méhszalag)feszülnek valószínûleg. El fog múlni.

A méhszalagok (vagy valamelyik méhszalag)feszülnek valószínûleg. El fog múlni.

Mitől lehet az, hogy amikor hirtelen elkezdek mozogni (pl. húzódszkodás, vagy olyan dolog amit gyorsan csinálok nagy erőfeszítéssel) olyan érzésem van hogy?

, mintha a fejem megtelne vérrel és befelé engedné a vért, de kifelé nem és szét akarna robbanni és elviselhetetlen fájdfalmat érzek kb 10-15 percig utána jobb és kb 1 óra alatt elmúlik. Kb.3 napja van ez velem. Mi lehet a probléma? :S

Legjobb válasz: vérnyomás problémád van

vérnyomás problémád van
A kérdező hozzászólása: mértem a vérnyomásom közvetlen a fejfájás alatt és semmi nemvolt minden normális 121/82 volt pulzus 90 volt de ez érhetõ hisz húzódszkodtam. konkrétan mos is fája fejem mint állat
akkor lehet hogy érszûkületed van de nem biztos
de azért sürgõsen menny el orvoshoz mert ha igazam volt strokod (agyvérzésed) is lehet
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, szerintem a nyári meleg volt a tettes :) már minden rendben van :)

Mitől lehet az, hogy a nyakamban az egyik oldalon egyik pillanatról a másikban szúró érzést érzek és ha levegőt veszek akkor egyre csak rosszabb és nem is érzem azt mintha vettem volna?

Körübelül 10 percig szokott tartani.Régebben is volt ilyen, de most már minden nap.Valakinek már volt ilyen?

Legjobb válasz: nekem is volt! olyan, minha egy ponton görcs lenne benne! finom mozgatással múlik el. (nagyon kellemetlen)

nekem is volt! olyan, minha egy ponton görcs lenne benne! finom mozgatással múlik el. (nagyon kellemetlen)

Mitől lehet az hogy amikor itthon vagyok olyan érzésem van hogy haza akarok menni pedig itthon vagyok?

?

Legjobb válasz: én meg azt éreztem hogy innom kell valamit pedig nem is voltam szomjas és ez nem vicc más is érezte ezt nem igazán tudom jobban elmagyarázni

én meg azt éreztem hogy innom kell valamit pedig nem is voltam szomjas és ez nem vicc más is érezte ezt nem igazán tudom jobban elmagyarázni
néha velem is ez van.de szerintem nincs semmi különös magyarázat rá..
Ha ilyet érzel, azt jelenti, hogy Csillag gyermek vagy. Ennek semmi köze ahhoz, hogy bevégezted volna a feladatod, sõt! A halálhoz pedig végképp semmi köze. Ha érdekel bõvebben, akkor írj nekem privátot, és szívesen elmagyarázom, mert itt hosszú lenne kifejteni. Üdvözlettel.
A kérdező hozzászólása: És az mit jelent hogy bevégezte a feladatát azt hogy akkor mostmár hamarosan megfogok halni vagy ilyesmi?
Én is azt hittem sokáig, hogy egyedül vagyok ezzel. Iszonyatos érzés, gyerekkoromban kezdõdött. Hallottam, hogy talán az elõzõ élet okozza. Az biztos, hogy összeköthetõ a hiperérzékenységgel. De talán az is lehet, hogy az illetõ bevégezte itt a feladatát...
én 16 évesen éreztem így, kb addig, amíg a saját kecómba nem költöztem
Nahát.. nem hittem volna, hogy más is van ezzel így rajtam kívül. Kis gyerek korom óta érzek így sokszor. Sose értettem. És határozottan jól érzem magam itthon, a szobám is úgy van berendezve ahogy én akartam. Egyszer valahol azt olvastam, hogy aki ilyet érez az teljesítette az erre az életre vállalt feladatát.. persze ezt senkinek sem akarom bemagyarázni. Mindenki abban hisz amiben akar.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!
Nem érzed otthon magad, alakítsd át a házad/költözz el:D
A kérdező hozzászólása: énis ireztem már ilyet és nekem azt mondták hogy az lehet attól hogy belsö lázad van!

Mitől lehet az, hogy szex után eléggé fáj ott "lenn", olyan égető érzés? És elég soká múlik el.

Legjobb válasz: Szedj olyan normaflor tabletát mert biztos nem jó a hüvelyflórád vagy nem vagy elég nedves akkor használjatok síkosítót vagy nem tudom nem vagyok lány szerintem inkább a nõgyógyásznál érdeklõdj.

Szedj olyan normaflor tabletát mert biztos nem jó a hüvelyflórád vagy nem vagy elég nedves akkor használjatok síkosítót vagy nem tudom nem vagyok lány szerintem inkább a nõgyógyásznál érdeklõdj.
Ha nem írod le, hogy fiú vagy lány kérdezi akkor hogy segítsünk. Hosszú szex után elképzelhetõ hosszú alatt úgy 50-60 percet értek.
Ha megszorul a dugattyú az azért van mert rossz a kenése
Valami fertõzésed van.Nekem is szokott néha lenni, Ilyenkor sok natúr joghurtot eszem és5 napig natur joghurtos tampont teszek föl pár órára.Ez rendbeteszi a hüvelyflórádat mert tuti, hogy felborult az egyensúly.
Szerintem meg szimplán az hogy nem vagy elég nedves az elejétõl a végéig.
Ferzõzés, vagy nemi betegség is lehet.Mutasd meg egy orvosnak.
Nem biztos, hogy gomba sõt...valószínûleg a flóráddal van gond ott lent. Canesten kombi is jó rá, és intim zuhany, de nem mindennap!
Lehet hogy van valami betegséged. Menj el nõgyógyászhoz. Vagy lehet hogy nem vagy elég nedves, mikor behatol, és kidörzsöl.
Elképzelhetõ, hogy összeszedtél egy csinos gombás fertõzést. A nõgyógyász hamar megoldja, de házi módszerekkel nem érdemes kísérletezni, ahogy házi- és netes diagnózisokkal sem sokra mész.
A kérdező hozzászólása: Lány :) Nem hiszem, hogy ez az oka, mivel csak néha jön elõ.Van, hogy 2 órát szeretkezünk és akkor nem, és van mikor 10 perc után pedig elõjön ez a probléma. De azért köszönöm a válaszod:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Én is a flórás dologra gondoltam, mert az a legésszerûbb ehhez, hogy néha elõjön néha nem. A nedvességgel nincs semmi probléma hál' Istennek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!