Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet vagyok a 15 (27 db)

15 éves fiú vagyok, de már 193 cm magas. Mitől lehet ez a hirtelen növés?

Sovány is vagyok,mert nem tudok a gyors növés mellett hízni.Mit?l lehet ez az egész?

Legjobb válasz: Gének=)

Gének=)
ne aggódj, az öcsém ugyanígy volt, egy nyár alatt megnõtt 196ra, és elég vékonyka volt a magasságához. de aztán azon a télen jó sokat evett és arányosra meg is hízott. most 19 éves és 196centi és százvalahány kiló. és baromi jó pasi, tudod, a csajok imádják a magas pasikat!!! (pl itt vagyok én, az én párom 203 centis:) 26/L
Én ismerek egy 14 éves fiút, aki 203 cm magas :)
Üdv Örülj annak , hogy magas vagy.Én kb 17 évesen megrekedtem 180cm en és most 20 évesen 183 vagyok. Amúgy szerintem is a gének.A családban biztos volt magas ember.
14/l vagyok 176 cm.hamar megnõttem én is.És azért lányhoz képest a 176 nem kevés. Minden fiú oda van értem, de a fele a vállamig ér...Mit nem adnék egy 193 cm-es pasiért.hmm...*.* De amúgy egyél sokat, emrt az azért nekem sem jön be ha nagyon vékony egy srác.Hány kg vagy?
én 183 centis lány vagyok, tehát nekem alapból elõnyös a magas pasi, mivel mind a vállamig ér. Szóval szerintem örülj neki hogy magas vagy, mert a csajok bírják a magas pasikat. :) és próbálj kajálni rendesen ;)

Mitől lehet? Ma vagyok a 15. napon, már két-három napja volt tojásfehérjés a folyásom, és a hasam is szurkált. Viszont ma reggel egy csepp véres foltot találtam a bugyimon! Nagyon megijedtem, mi lehet ez?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Már több hónapja próbálkozunk, de ilyen még egyszer sem volt, igaz egy pár csepp vér volt csupán. Bízom benne, h. ez jó jel!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Már több hónapja próbálkozunk, de ilyen még egyszer sem volt, igaz egy pár csepp vér volt csupán. Bízom benne, h. ez jó jel!
Szia! A tojásfehérjés folyás elõjele a peteérésnek. Vannak akiknél peteéréskor elõfordul vérzés. Lehet, hogy Nálad is ez történt. Szerintem nyugodj meg és ha kisbabát szeretnétek akkor most kell probálkozni.
Ne ilyedj meg, ma van a peteérésed!Örülj neki, hogy jelentkezett, nekem a dokim azt mondta, hogy ez jó, mivel így szinte biztos, hogy nincs elzáródva a petevezetõ! :-)
a 2. válaszolótól kérdezném - bocsi- hogy mire mondta pontosan a dokid hogy azt jelenti, nincs elzáródva? Ha érzed a peteérést mint fájdalom vmelyik oldalon vagy a folyás állagából ítélve? Köszönöm a választ!
Hormonális változások. Ha nagyon aggódsz, mutasd meg a dokinak.
A kérdező hozzászólása: akkor jó és köszönöm az értelmes válaszokat most megnyugodtam :)
Mindenkinek volt ilyen .(fiúnak) Én úgy emlékszem h több hónapig, talán fél évig vagy évig volt. Sokszor amikor hozzáért a póló az is fájt. Rohadtul utáltam, de elmúlt. Nyugi, sztem semmi baj, az osztálytársaidnak is fáj/fájt.
A kérdező hozzászólása: nem a mellbimbók közepén vannak
Hol vannak azok a csomók? Ha a külsõ oldalon, a hónalj felé, akkor megduzzadt nyirokcsomók is lehetnek.
A kérdező hozzászólása: bazz nekem remélem nemlesz ien ha lesz még 1-2 hónapig akkor go orvos xD
Nekem is van, kb egy éve :( és nem akar elmulni de már akkora a mellem mint az osztályomban pár lánynak :D nagyon zavaró, nem tudom mit tegyek már, így medencére is szégyellek elmenni :(
Ez mindenkinél változó sztem, hogy meddig tart.., én spec nem is emlékszem már, de nem tart évekig!
A kérdező hozzászólása: és KB meddig trat ez a "hormonális változás" mert nekem már vagy 2hónapja igyvan a mellem és fáj ugyanugy De azért köszi az eddigi válaszokat valamivel megnyugodtam :D
Ilyen idõs koromban nekem is volt, de aztán elmúlt, nyugi, semmi gáz!!;)
a kamaszkorral jár hogy mindenkinek valamennyi ellenkezõ nemi hormonja is termelõdik. (a fiuknak így ösztrogén) Ne aggódj, kis idõ múlva már nem fáj aztán a kis duzzanat is elmúlik. ;) 14/F
(egyik kommentelõnek) LOL bmeg egy éve van hatalmas a melled és még mindig nem fordultál orvoshoz?

15 hetes várandós vagyok! Pár napja felfedeztem, hogy ha délután lepihenek utánna nagyon fáj a forgóm! Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Az okát nem tudom neked megmondani, én a 3. babámat várom, és minden terhességemnél így volt (ha lepihentem, ha nem). Viszont ez kb. 14-15 hetesen jelentkezett nálam, és úgy 30-32 hetesen el is múlt szerencsére.

Az okát nem tudom neked megmondani, én a 3. babámat várom, és minden terhességemnél így volt (ha lepihentem, ha nem). Viszont ez kb. 14-15 hetesen jelentkezett nálam, és úgy 30-32 hetesen el is múlt szerencsére.
Kicsit fogalomzavaros vagyok, de ha a comb és csípõ környékén található forgóra gondolsz, akkor az nekem is iszonyatosan szokott fájni. Sokszor éjjelente is felébredek a fájdalomra. 15 hetesen jött elõ elsõ alkalommal. Én elég sokat híztam, így arra gondoltam, ez lehet a gond. :-) Jah és fõleg jobb oldalon szokott fájni. :-)

15 éves vagyok és van egy kérdésem. Mindig mikor lehúzom a bugyimat van ilyen sárga trutyi a bugyimban az mitől lehet?

Legjobb válasz: Jobb dokihoz menni, fertõzést/gombát szûzen is össze lehet szedni uszodában, vízben, vagy ha fürdõruhában ülsz le padra, nyilvános budin, vagy bárhol, bárhogyan. Arra meg doki felír krémet vagy tablettát és elmúlik. De beszélj anyukáddal. :-)

Jobb dokihoz menni, fertõzést/gombát szûzen is össze lehet szedni uszodában, vízben, vagy ha fürdõruhában ülsz le padra, nyilvános budin, vagy bárhol, bárhogyan. Arra meg doki felír krémet vagy tablettát és elmúlik. De beszélj anyukáddal. :-)
Teremészetes hüvelyváladék.
El ne hidd már ezt a hülyeséget, hogy fertúzésed van, menj orvoshoz, ezeket fiúk irogatják itt! Semmi bajod sincs, normális un. fehérfolyásról van szó, ami nagyon sok nõnek van. Amikor a bugyin látod már félig, vagy egészen megszáradva, akkor sérgésnak tûnik persze. Fiúknak honnan lenne errõl fogalmuk, hallottak valamit és most itt osztanák az eszet ahelyett hogy valami normális dologgal töltenék az idejüket.
Menj el nõgyógyászhoz. Szûz vagy? Ha nem, akár össze is szedhettél valamit.
Beszélj anyáddal, õ tudni fogja.
Örülünk, hogy nem fostál be már két éve, és ezt megosztottad velünk :) Ebben a korban ezt így is illik LOL. Azért dokihoz elmehetnél, hogy legalább megnyugtasson.
Max annyitól, hogy lány vagy...
Bepisilhettél/bef0shattál..
Ha az a trutyi frissen sárga, akkor tényleg jó lenne ha orvoshoz mennél.
Nem értelek! Nincs anyukád? Vagy ha van, milyen lehet a kapcsolatotok? Egy lány aki nem az anyjával beszéli meg ezeket a nõi dolgokat, hanem a nyilvánossággal? Furcsa, és érthetetlen!
Mint írtam ha menstruálsz már és ez egy nem megszokott tünet, tessék orvoshoz menni vizsgálatra, még véletlenül se szabad ezt, - majd amazt, - ha nem jó, - akkor egy harmadikat kipróbálni gyógy-akármit... Ami egyikre esetleg jó lenne lehet másra még ártalmas is... nem szabad ilyesmivel kísérletezni-- csinálnak egy váladék laborvizsgálatot és akkor célzott gyógymódot ír fel az orvos... ami sokkal olcsóbb receptre és arra van ami a baj.
A jelentõs folyás okát orvosnál kell tisztázni. Lehet élettani, de lehet más is. Rohadt könnyû összeszedni bármit. A hüvely közel van a végbélhez, és az a végbélben természetesen jelenlevõ bacik a hüvelybe nem kívánatosak, és kezelendõ fertõzést okozhatnak. Orvos mondta nekem, mivel én is így jártam egyszer. A rosszindulatú poénokat megelõzendõ, soha nem éltem anális szex lehetõségével.
Valószínûleg valamit elkaptál, hüvelygomba egyik jele lehet a folyás amit leírtál. Ez esetben nem kell feltétlenül orvoshoz fordulni, gyógyszertárban vény nélkül kaphatók az ilyen problémákra való krémek, kúpok, tabletták és szó mi szó egész hadi felszerelések. DE az is lehet, hogy csak felborult az intim flórád, mely elég érzékeny így ez nem csoda. (A nõk nagy része életében min. 1x átmegy ezen.)Ez lehet mûszálas, szoros bugyitól, antibiotikumtól, candidától... Ilyenkor hasznosak a probiotikus tamponok, melyek visszaállítják a hüvelyflóra egyensúlyát és védenek is az egyéb betegségektõl(ami nem nemi úton terjed!), igaz nem olcsó. Legalább 3000 ft.ha ezt túl drágának találod próbálkozhatsz Activiába (natúr!!!) mártott tamponnal, melyet nem mensi alatt min. 2-3 órára kell felhelyezni, de lehet egész éjszakára is. Hatásos lehet még a tiszta (100%-os) teafaoljjal lecsepegtetett tampon is mely tuti megöli a bacikat. Ezeket a tamponos kúrákat végezd heti 3 alkalommal min. 1 hétig, de lehet tovább is. Ha nem múlnak így sem a tünetek (sem gyógyszertári termékekkel)-->go orvos! Sok sikert!
A fehérfolyás szint eminden nõnek van, változó mennyiségben. Ezzel nincs miért orvohoz menni, hacsak persze más tüneted nincs, pl. viszketés fájás, égetõ érzés, büdös váladékozás, stb...
Ha még addig nem menstruáltál akkor annak az elõjele, hogy fogsz. Ha viszont egy ideje menstruálsz és annak ellenére van és sok, akkor tessék elmenni a nõgyógyászhoz.
Micsoda hülyeségeket írsz, már megbocsáss, 15 éves lánynak évente kellene nõgyógyászhoz járnia?
Nehogy elhidd már az elõzõ butaságát! Ellõször is ez valóban természetes dolog, ami a valóságban mindig sokkal kevésbbé sárga, mint száraz állapotban. A másik viszont dehogy is kell nõgyógyászhoz járnod évente!!! Majd 24 éves korodtól kezdve, ha addig még szüz vagy, vagy pedig a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel és onnan kezdve érdemes évente eljárnod szûrésre. (a protokoll szerint 2 évente elég, de nálunk valamiért az 1 év rögzült.)
pedig menjen el dokihoz, mert õ nem tudja kitalálni, hogy normális-e vagy sem. Az orvos majd megmondja. Úgyis évente kell menni. Az erõs folyás nem természetes, csak azoknak, akik évekig nem kezeltetik magukat a fertõzésekbõl.
Szerintem ezzel fölösleges nõgyógyászhoz menned, és biztosan nem mennék. Ez egy normális fehérfolyás.
Menj el nõgyógyászhoz, ezzel nem veszítesz semmit, legfeljebb megnyugtat. Ha zavar ez vannak egész vékony tisztasági betétek, próbáld ki, kellemesebb viselet.
Szerintem nincs bajod, mindnyájunknak van folyása, amit fehérfolyásnak neveznek, de persze ez nem hófehér, hanem picit sárgás. Amikor megszáradt akkor még inkább sárgának tûnik. Ha bármiféle fertõzésed lenne, akkor annak lennének más jelei is.
Semmi bajod sincs, csak a normális fehérfolyás az. Amikor este leveszed a bugyid, akkor már rászáradt az egész napi és azért sérgésnak tûnik valóban.
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok még és nem fostam be :D már lassan 2 éve
Semmi bajod sincs, nem kell semmkit se tenned sehova menned. Ez egy természetes dolog.

Szúr a bal oldalam ha egyenesen állok. Ez mitől lehet? A fájdalom 10-es skálán olyan 6-os, és 15 éves lány vagyok? ! és értelmes válaszokat légyszíves ne olyat, hogy nem vagyok orvos stb.

Lázam nincs Hányingerem, hasmenésem nincs Közérzetem sem rossz és sápadt sem vagyok

Legjobb válasz: A lépeddel is lehet baj, de biztosat csak orvos mondhat! Hasi ultrahangra kéne menned.

A lépeddel is lehet baj, de biztosat csak orvos mondhat! Hasi ultrahangra kéne menned.
A kérdező hozzászólása: Értem, azért köszi ;)

Annyira fáj a fejem, mint még soha! 15+4 vagyok, lehet hogy a hormon csökkenésétől? Nem vagyok fejfájós, rendesen eszem és megiszom a 3 litert. Mitől lehet? Megpusztulok!

Legjobb válasz: Vérnyomásod is hibás lehet, de az idõre is rálehet fogni. Igyál meg egy gyengébb kávét, az segít a fejfájáson is. Sok fejfájás csillapító koffeint tartalmaz.

Vérnyomásod is hibás lehet, de az idõre is rálehet fogni. Igyál meg egy gyengébb kávét, az segít a fejfájáson is. Sok fejfájás csillapító koffeint tartalmaz.
Lehet frontra. Panadolt vehetsz be.
Szia!Én vagy 2hete voltam igy, semmi nem segitett csak a hideg vizes törölközö a fejemre és a szememre.Próbáld meg, nekem kb 30-40 perc múlva kiállt a fájás, elõtte 2 napig majd szétment afejem.Tedd a fejedre, és próbálj meg pihenni.A hormonoktól van e nem tudom, én is 15+4 hetes vagyok, nekem csak a derekam akar leszakadni.Remélem használ neked is , jobbulást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

A csajok/lányok általában idősebbnek néznek engem mint amilyen vagyok, mitől lehet ez? (többi lent) 15/F

15 éves sportos testalkatú (lányok véleménye alapján jókép?)srác vagyok. Mégis van hogy 17-18 évesnek néznek engem és ebb?l sok probléma szokott adódni.Pl:tetszettem egy id?sebb csajnak telefonszámcsere megvolt úgy éreztem hogy szeret.Addig jól megvoltunk amig meg nem tudta a koromat ami ugye 15 év. Utána borult minden azt mondta fiatalabbakkal nem jön össze,azt hitte hogy id?sebb vagyok a csaj 17 volt.

Legjobb válasz: Minek mondtad el. Ha jót akarsz magadnak (értsd minél több puncit) akkor hazudj reggel délben és este.

Minek mondtad el. Ha jót akarsz magadnak (értsd minél több puncit) akkor hazudj reggel délben és este.
A kérdező hozzászólása: Minek hazudjak neki? Egyszer úgy is rájött volna most nem mindegy hogy elõbb vagy késõbb?
Majd 20 év múlva megérted, hogy mirõl beszélek, amikor vissza fogod sírni az összes ilyen apróság miatt kihagyott sunát.
A kérdező hozzászólása: Van valami abban amit mondasz....Megfogadom a tanácsod :D
Én szintén 15/F vagyok! Engem már néztek 17-22 évesnek is! De szerintem ez elõny! Nemrég volt 1 17 éves barátnõm, és most van alakulóban 1 16-os! Mind2 tudta, hogy 15 vagyok! Bár az elsõ semmi áron nem akarta elhinni hogy csak 15 vagyok (aztmondta min. 20), ezért megmutattam neki a személyim XD

15/F vagyok és a péniszemen fehéres pöttyök vannak néhol nagyobb néhol kisebb. ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Fordulj orvoshoz!... De valszeg csak pigmenthiány

Fordulj orvoshoz!... De valszeg csak pigmenthiány

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!