Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet vagyok a (1723 db)

Fej, vagy írás? Az mitől lehet, hogy a pincénkben nem működik az 50%? Ott 80%-ban fej-ez mitől lehet?

Legjobb válasz: kevésszer dobtatok csak ez lehet a megoldás vagy nem elég magasra

kevésszer dobtatok csak ez lehet a megoldás vagy nem elég magasra
ez nem ezoteria hanem fizika -.-
másik érmével próbáltad? és fönn? Fönn más jön ki?
A fej-írás nem 50-50% A pénzérmék egyik fele nehezebb, így az gyakrabban jön ki. Nem mindig nagy a különbség, de pl a 10 forintosál elég látványos az eltérés az eredményekben.
XD olvass el egy valószínûségszámítással foglalkozó könyvet, és választ kapsz a kérdésedre :D
Ja és nézd meg a "Rosenkratz és Guldenstein halott" c. filmet
Miért a nappaliban müködik?
Így van, rövid a sorozat. Csinálj 10.000 próbát, akkor már kezdenek eltûnni ezek a pontatlanságok.
Biztos, megint a r.hadék lidércek...
Ez azért van mert a pincéd nem kompatibilis a pénzérmével, pathheld fel 2.0-ás verzióra.
1554 jav. patcheld
a vicc az egészben az, hogy habár a matek jól leírja az esélyeket és folyamatot, a való életben általában eltérnek az eredmények ettõl, még ha nagyon sok kísérlettel is dolgozol :) (Ki látott már olyat, hogy a lottón kihúzzák az 1-est?:) ) Ha azt szugerálod, hogy fej lesz, akkor az esetek többségében azt fogsz dobni :)

38 hetesek vagyunk. Mitől lehet megduzzadva a szeméremajkam, még fáj is komolyan, meg lüktet. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem is pontosan így volt. Nekem minden orvos azt mondta, hogy ott is ödémás víz keletkezett.

Nekem is pontosan így volt. Nekem minden orvos azt mondta, hogy ott is ödémás víz keletkezett.
Én is ugyanezt érzem. 37 hetes vagyok. Szerintem a lüktetés amiatt van, hogy most sokkal több a vér a szervezetünkben, és ha leülsz, az eredet elszorítja egy kicsit, ami lükteteést vált ki. Kitartás! :-)
3 hós kislány anyukája
nem vagy terhes?
A kérdező hozzászólása: teszt volt negatív valószinû citromlétõl késett eddig de azért köszi a válaszokat:)
Nos mi a helyzet? Amúgy nem tovább akarlak idegesíteni, de mindjárt megjön érzés van terhességkor.
A kérdező hozzászólása: igen védekezünk de azért csinálok 1 tesztet csak elõjele megvan hogy megfog jönni és 3 nap még nem gáz de már egy 5 napja érzem de semmi eddig arra gondoltam citromos ásványviz miatt mert citromlé csusztatja menstruációt de most sincs semmi és picit aggódom a terhesség miatt
Ha most az a kérdésed, hogy baj-e hogy nem érzel semmit azon kívül, hogy feszes a melled, akkor nem baj!
Valakinek csak annyi, hogy nem jön meg, a következõ "jel" pedig a pozitív teszt. 2. voltam
attól mert nincs hányingered lehetsz terhes. védekeztek rendesen? csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: mást nem érzek ezen kivül semmi rosszulét hányinger se semmi
Lehet idegességtõl, valami gyógyszertõl vagy babát vársz. Ezt neked kell tudni melyik a legvalószínûbb, mert mi ennyibõl nem tudhatjuk.
én is így voltam. 10 napot késett. Majd megörültem. Pedig volt 1 negatívam. Megfog jönni. (:

Mitöl lehet ez? A mult honapban megjött 20-án, most meg 13napra jött meg a menszeszem mitöl lehet ez, 26 éves vagyok

Legjobb válasz: Teljesen megjött, õgy, ahogy kell? Ha csak nagyon pici jött, akor lehet, hogy csak ovulációs vérzés. ha teljesen megjött, akkor lehet, hogy ebben a ciklusban nagyon korán volt ovulációd, még a vérzésed alatt, és rá 13 napra megint megjött, mahogy kell. ha még egy ilyen elõfordul, mindenképpen menj el orvoshoz. Ha lehet, addig vezess hõgörbét, az sokat elárul a számára.

Teljesen megjött, õgy, ahogy kell? Ha csak nagyon pici jött, akor lehet, hogy csak ovulációs vérzés. ha teljesen megjött, akkor lehet, hogy ebben a ciklusban nagyon korán volt ovulációd, még a vérzésed alatt, és rá 13 napra megint megjött, mahogy kell. ha még egy ilyen elõfordul, mindenképpen menj el orvoshoz. Ha lehet, addig vezess hõgörbét, az sokat elárul a számára.

A védőnőm szerint feszes a hasam. Kérdeztem mitől lehet, vagy akkor ez most keményedés lenne, azt mondta nem az, csak pihenjek sokat. Ha nem görcsölök, akkor az még nem olyan nagy baj! Akkor mi ez a feszesség? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Nekem is iszonyatosan feszes.Van amikor már kellemetlen.Olyan mint amikor nagyon sokat eszel és még levegõt is alig kapsz.Sokszor eszek keveset pedig.Én 33 hetes vagyok.Ha ajánlják hogy magnéziumot szedj akkor a béres magnéziumot vedd mert az sokkal jobban lazít.semmi gondot nem okoz egyébként.Remélem segítettem.

Nekem is iszonyatosan feszes.Van amikor már kellemetlen.Olyan mint amikor nagyon sokat eszel és még levegõt is alig kapsz.Sokszor eszek keveset pedig.Én 33 hetes vagyok.Ha ajánlják hogy magnéziumot szedj akkor a béres magnéziumot vedd mert az sokkal jobban lazít.semmi gondot nem okoz egyébként.Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi, segítettél. Valamivel mindig rámijesztenek. Ha beszedtem ezt a pár szem magnéziumot, ami még van ebbõl az adagból, akkor kipróbálom a Bérest. Egyébként én nem érzem olyan nagyon feszesnek, csak evés után, vagy ha sétálok. Én holnap töltöm a 31. hetet. Még 1X köszi!

Kezdő műkörmös vagyok. Pár embernél pár nap után bereped vagy letörik a zselés köröm. Mitől lehet ez? A fehér franciánál pedig érdekes jelenség van. Nem tudom mitől.

Lehet nem jók az anyagok :(

Legjobb válasz: Azért törik, mert nem jó a C-ív. És miféle érdekes jelenség van a franciánál?

Azért törik, mert nem jó a C-ív. És miféle érdekes jelenség van a franciánál?
A kérdező hozzászólása: Olyan mintha piszkos lenne a köröm hegye de nincs fel válás a két réteg között.Van akinek meg fel pattogzik a fehér franciánál.Lehet nem jó a zselé?
A kérdező hozzászólása: Még azt akartan kérdezni hogy a többinél miért nem reped be a köröm?
Nem megfelelõ az anyagmennyiség. Ezt leírva nem lehet elmagyarázni, pont ezek miatt szoktak rengetegen tartani továbbképzéseket, érdemes lenne elmenned egy technikaira.
Francia: lehet, hogy nem köt meg eléggé a zselé. Képet nem tudnál küldeni? Privátban írok e-mail címet
Lámpádban az égõk nem régiek? Milyen anyagokkal dolgozol? Ha a köröm törik az egyértelmûen statikai hiba. Elõttem írták, hogy nem jó az anyagmennyiség. Lehet, hogy jó a mennyiség, csak nem jó helyen. A képzésen nem tanították, hogy kell kialakítani a helyes C-ívet?
A kérdező hozzászólása: Eddig nem volt gond a fehérnél most vettem egy új fehér zselét fsm márka.
A kérdező hozzászólása: A lámpám 2 hónapos most vettem újat.Persze tanították mit hogyan kell. Épp ezért nem értem hogy miért 4 embernél törik a köröm csak. Mindig azoknál.

Vajon mitől lehet, mi a bajom, téveszme, vagy skizofrénia?

Lenne egy problémám, bár kicsit őrültnek hangzik. Nagyon ritkán és csak párszor volt ilyen, nem tudom, hogy írjam le, vagy, hogy magyarázzam el, de olyan érzésem van, pl ma is boltban voltam, olvasgattam az ételen való leírásokat, aztán anyukám hozzám ért mert látta a régi orvosomat, hogy nézzem ott vannak ők is, de úgy megijedtem hirtelen, olyan szörnyű érzésem lett, hirtelen nem tudtam, hogy most tényleg itt vagyok vagy ez csak álmodom és igazából meg sem történik, de nagyon "homályosan" és "torzultan" láttam a valóságot, fogalmam sincs, hogy fogalmazzam meg..skizofrénia lenne vagy paranoia? Ne haragudjatok, csak feltételezem persze nem tudom milyen lehet valójában a skizofrénia..

Legjobb válasz: Ez akár kimerültségtõl is lehet, vagy nagyon erõs stressztõl. Megváltozik az észlelés. Skizofrénia esetén láthatsz képeket, hallhatsz hangokat is akár, de olyanokat, amik teljesen mások, mint jelenlegi helyen és szituációban-idõben, mint amelyben éppen tartózkodsz. Akár fizikai fájdalmat vagy más egyebet is észlelhetsz skizofréniában. Amúgy a körülötted lévõ világot, helyszínt és idõt érzékelted, tehát tudtad hogy ki vagy és hol vagy és mit csináltál elõtte pár perccel vagy nem?

Ez akár kimerültségtõl is lehet, vagy nagyon erõs stressztõl. Megváltozik az észlelés. Skizofrénia esetén láthatsz képeket, hallhatsz hangokat is akár, de olyanokat, amik teljesen mások, mint jelenlegi helyen és szituációban-idõben, mint amelyben éppen tartózkodsz. Akár fizikai fájdalmat vagy más egyebet is észlelhetsz skizofréniában. Amúgy a körülötted lévõ világot, helyszínt és idõt érzékelted, tehát tudtad hogy ki vagy és hol vagy és mit csináltál elõtte pár perccel vagy nem?
Mi köze ennek a skizofréniához mégis? Nem olyan volt, mintha belassult volna minden kicsit és mintha víz alatt lettél volna?
Szerintem semmi bajod, csak belassult az agyad és elbambultál.
Deperszonalizáció / derealizáció lehetett, ez nem feltétlenül betegség jele, nagy stresszhatásra is megjelenhet. Ha gyakran jelentkezik, és nagyon zavar, akkor érdemes elmenni dokihoz.
Szorongás, vagy kezdeti szociálundor.

Mitől lehet, hogy a peteérésnél most nem volt fehér folyás, és teljesen száraz vagyok? Mindig szokott lenni? Lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: Nekem soha nem volt fehér folyásom pete érésnél,pedig 3 fiam van,de gombás fertözésnél már tapasztaltam. A hüvely szárazság,elöfordul ha nem vagy elég izgalmi állapotban,de lehet kapni vazelint. ha nem védekeztél,akkor lehet baba.de nem ilyen tünetekkel jár. Nemi életet élsz,internetet ismered,olvass már egy kis fel vílágositó oldalakat is!!!!!!

Nekem soha nem volt fehér folyásom pete érésnél, pedig 3 fiam van, de gombás fertözésnél már tapasztaltam. A hüvely szárazság, elöfordul ha nem vagy elég izgalmi állapotban, de lehet kapni vazelint. ha nem védekeztél, akkor lehet baba.de nem ilyen tünetekkel jár. Nemi életet élsz, internetet ismered, olvass már egy kis fel vílágositó oldalakat is!!!!!!
Nekem is mindig szokott lenni peteérésnél krémes fehér folyás, én is meglepõdtem, mikor nem volt! Aztán pozit teszteltem! Persze itt még semmi nem biztos, de nálam ez történt! 18 hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!