Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet utóbbi pár napban (5 db)

Van egy vadonatúj Samsung laptopom, és az utóbbi pár napban néha-néha villan egyet a képernyő, ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Részletesebben írd le a jelenséget hogy mikor és hogyan történik a villanás. Hogy és mikor csinálja? Alapjáraton vagy amikor használod éppen? Nem lehet hogy csak akkor amikor merül már az aksi vagy éppen felrakod tölteni? Világosodik, sötétedik? Milyen OP. rendszer van rajta? Mirõl használod hálózati áramforrás, aksival vagy anélkül? Ha nem jövünk rá elõbb utóbb vidd be oda ahol vetted és mond meg hogy mi a szitu és adjanak valami tanácsot vagy valamit.

Részletesebben írd le a jelenséget hogy mikor és hogyan történik a villanás. Hogy és mikor csinálja? Alapjáraton vagy amikor használod éppen? Nem lehet hogy csak akkor amikor merül már az aksi vagy éppen felrakod tölteni? Világosodik, sötétedik? Milyen OP. rendszer van rajta? Mirõl használod hálózati áramforrás, aksival vagy anélkül? Ha nem jövünk rá elõbb utóbb vidd be oda ahol vetted és mond meg hogy mi a szitu és adjanak valami tanácsot vagy valamit.
lehet táphiba is ami azt jelenti, hogy nem kap elegendõ áramot a gép, vagy lehet érintkezési hiba is. laptopoknál elég macerás az ilyesmit kideriteni
A kérdező hozzászólása: Aksival használom, de be van dugva a kábel is. Windows 7 van rajta. Kb. 10-15 percenként történik a villanás, kicsit olyan, mintha ki-be dugnám a töltõt és egy pillanatra sötétebb lesz a kép majd kivilágosodik, de tényleg csak egy villanás az egész. Akkor villog, ha használom, bár még nem néztem meg, hogy akkor mit csinál, ha csak hagyom egy darabig.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem a merüléssel van baj, mert éjjel-nappal be van dugva, és aksi is van benne. Amikor kábel nélkül használtam, akkor is ezt csinálta, bár ebben nem vagyok biztos, úgyhogy kipróbálom.
A kérdező hozzászólása: fuh most próbáltam már mindent, és egy újabb hiba is felmerült, bár lehet, hogy van összefüggés. ha kihúzom a kábelt, nincs internetkapcsolatom. ha visszadugom van. természetesen aksival próbáltam.. ááááhhh segítsetek :(
A kérdező hozzászólása: oké, szóval összefoglalva: kivettem az aksit, és csak kábelrõl megy, így nincs vele baj, tehát remélem nem hardver hiba, hanem valami rossz beállítás. szerintetek? viszont ha az aksi bent van, és kihúzom a kábelt, bedöglik az internet, és újra elkezdi a villogást, ha bedugom a kábelt, miközben az aksi bent van..
Esetleg a Vezérlõpult-Energiagazdálkodási lehetõségeknél valami beállítás kalibrálás, esetleg. Amúgy passz!
A kérdező hozzászólása: meg fogom nézni, köszi a segítséget :)

6 hónapos babám az utóbbi pár napban 3 óránként kel fel éjjel szopizni. Mitől lehet? Elértünk egy fejlődési ugrást?

Próbáltam neki vizet adni éjjel, de csak hiszti van bel?le.

Legjobb válasz: Mi is voltunk így. Vagy megnõtt az étvágya és valóban éhes, vagy a foga, vagy a frontok. Sosem fogjuk megtudni. :) Próbáld este jól lakatni. ÉS bízzál benne, hogy hamar elmúlik. Nekünk elmúlt, pedig sosem hittem volna. Az éjszakánkénti egy szopi (14 hónaposan) nálunk már csúcs! :)

Mi is voltunk így. Vagy megnõtt az étvágya és valóban éhes, vagy a foga, vagy a frontok. Sosem fogjuk megtudni. :) Próbáld este jól lakatni. ÉS bízzál benne, hogy hamar elmúlik. Nekünk elmúlt, pedig sosem hittem volna. Az éjszakánkénti egy szopi (14 hónaposan) nálunk már csúcs! :)
Nálunk 5 hónaposan kezdte, addig végigaludta az éjszakát. Ahogy elkezdett mászni, onnantól. Ledolgozza a kaját, és éhes. Amíg nem mozgott, nem dolgozta le. Nappal próbáld többször kínálni, lefekvéskor jóllakatni. Akkor is nagy valószínûséggel fel fog kelni. Az én Fiam most 21 hós, és csak pár hete alussza újra át az éjszakát. Kitartás!
Igen, lehet súlyugrás!6 hónaposan van egy.De tényleg lehet fogzás is, mert az anyatejnek van egy fájdalomcsillapító hatása a védõnõnk szerint, és meg is nyugtatja a babát.Szerintem valamelyik a kettõ közül, persze csak találgatok.
Szerintem nem éhes. Majd figyeld meg, hogy ha adsz neki cicit, akkor egyre gyakrabban fog felébredni. Én akkor keményítettem be, mikor 5 hósan 8szor ébredt, és csak cicivel volt hajlandó visszaaludni. Na akkor mondtam, hogy az hülyeség, hogy éhes. A cici nagy úr!!! Onnanstól nem kapott cicit, csak egyszer a többi ébredésnél meg simi simi. Sírt, de kijöttem és 3 percenként bementem susogni simizni. 3 nap alatt beállt a rend és elhagytuk az éjszakai szopit. De ehhez elhatározás szükséges. Én pl mikor elhatároztam, úgy is készültem, hogy nem fogok aludni. Elsõ este másfél órán át tartatt, másnap 1 órán át és harmadik nap pár perc alatt megértette.

Mitől lehet? Az utóbbi pár napban ritkábban mozog a picim, és az inkább csak fészkelődéshez hasonlít.

Sokszor például úgy érzem,hogy egész lent motoszkál.Normális ez?Nektek is így volt ?

Legjobb válasz: hány hetes vagy?

hány hetes vagy?
Hány hetes vagy? Én 28 hetes vagyok, nekem is szokott ilyet csinálni, pár napig nagyon aktív, aztán pár napig csak kis fészkelõdéseket érzek.
Nekem 3-4 napja csak mocorog, nem igazán aktív.Lehet a frontoktól van, bár ki tudja.Az a lényeg, hogy mozog, fõleg ha naponta többször.

Az utóbbi napokban (2-3napja) folyásom van. De nem olyan mint ami normálisan kell legyen, eddig az is volt átlátszó híg levecske kis mennyiségben, de pár napja inkább krémszerű fehéresebb anyag jön ki belőlem.Ez mitől lehet?

Nemtudom mi lehet az oka, és mit tehetnék ellene. Édesanyámmal nem olyan a kapcsolatom hogy ezeket megbeszéljük ezért fordultam ide.

Legjobb válasz: Hát anyukámmal nem lehet ilyet megbeszélni, mert õ valahogy úgy gondolja, hogy amíg pl férjhez nem megyek addig rá se nézzek egy fiúra sem. Persze tud a szerelmemrõl, ismeri is õt, de semmi intim dologról nem beszélek vele, meg úgy másképp sem beszélgetünk. Mondjuk ebbe már belenyugodtam, nem ez volt a kérdésem szóval emiatt nem kell aggódni. Lehet ha megfáztam, picit többet kell vc-zzek, egyik reggel példáúl arra ébredtem ha nem szaladok gyorsan, akkor belefut. Ilyen nem volt eddig. Fertõzés pedig? Hááát..Közhelyeken nem szoktam vc-re járni, de tudom nemcsak ott kaphatom el, tehát meglehet hogy ettõl van. Nem tudom. És orvos...Hát azaz, hogy a háziorvos anyummal jóban van és nem is igazán mennék õhozza mert valahogy ki nem állhatom. Tudom fontosabb az egézség minthogy kicsit kibirjak az egyik személlyel akit nemigazán kedvelek. De nem ûgy érzem, hogy tûlságosan komoly a helyzet, semi nem fáj seholsem és változást sem tapasztaltam sehol. Csupán ennyi hogy a kis folyadék picivel több lett, sûrûbb és fehéresebb. Nagyon szépen köszönöm a váálaszt és továbbra is várom a válaszokat. Köszi!!!

A kérdező hozzászólása: Hát anyukámmal nem lehet ilyet megbeszélni, mert õ valahogy úgy gondolja, hogy amíg pl férjhez nem megyek addig rá se nézzek egy fiúra sem. Persze tud a szerelmemrõl, ismeri is õt, de semmi intim dologról nem beszélek vele, meg úgy másképp sem beszélgetünk. Mondjuk ebbe már belenyugodtam, nem ez volt a kérdésem szóval emiatt nem kell aggódni. Lehet ha megfáztam, picit többet kell vc-zzek, egyik reggel példáúl arra ébredtem ha nem szaladok gyorsan, akkor belefut. Ilyen nem volt eddig. Fertõzés pedig? Hááát..Közhelyeken nem szoktam vc-re járni, de tudom nemcsak ott kaphatom el, tehát meglehet hogy ettõl van. Nem tudom. És orvos...Hát azaz, hogy a háziorvos anyummal jóban van és nem is igazán mennék õhozza mert valahogy ki nem állhatom. Tudom fontosabb az egézség minthogy kicsit kibirjak az egyik személlyel akit nemigazán kedvelek. De nem ûgy érzem, hogy tûlságosan komoly a helyzet, semi nem fáj seholsem és változást sem tapasztaltam sehol. Csupán ennyi hogy a kis folyadék picivel több lett, sûrûbb és fehéresebb. Nagyon szépen köszönöm a váálaszt és továbbra is várom a válaszokat. Köszi!!!
lehet, hogy megfáztál vagy osszeszedtél egy kis fertozést.megpróbálhatod teával is a panaszaidat kezelni, gondolok itt a gyógyszertárban kapható noi problémákra, de jó a cickafark vagy angelika is.és anyukáddal ezeket a dolgokat miért nem tudod megbeszélni? azt sem mondtad el neki, hogy már voltál fiúval?orvoshoz nem akarsz menni?

Mitől lehet, hogy az utóbbi időben a menzeszem előtti pár napban barnás folyásom van, és nagyon fáj a hasam?

Terhesség kizárva, szoptatni nem szoptatok, fogamzásgátlót nem szedek! 33 napos a ciklusom, de a rendes mensi el?tt 2-3 napig barnás, minimális folyásom van!

Legjobb válasz: akár a felfázástól is lehet!

akár a felfázástól is lehet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, és a privát üzis infót is! Az esetleg nem lehetséges, hogy múlt hónapban a havim elõtt gombás fertõzésem volt, és nem mentem el dokihoz, hanem vártam, hogy magától elmúljon? El is múlt egy hét alatt, azt hittem, minden okés, és utána, mielõtt megjött, volt a barnázás, és akkor is úgy fájt a hasam alja, mintha le akarna szakadni! Most is, pár nap múlva kell megjönnie, megint barnázok, de annyira minimális, hogy épp, amikor pisilés után kitörlöm, csak akkor veszem észre, viszont a hasam megint úgy fáj, mintha jól hason ütöttek volna! Felfázás nem tudom, lehet-e, mert nem kell gyakrabban wc-re mennem, és mást sem tapasztalok, ami arra utalhatna, bár nem csodálnám, mert mindig a hideg járólapon ülök a babám mellett, míg játszok vele!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!