Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet utóbbi pár (9 db)

Van egy vadonatúj Samsung laptopom, és az utóbbi pár napban néha-néha villan egyet a képernyő, ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Részletesebben írd le a jelenséget hogy mikor és hogyan történik a villanás. Hogy és mikor csinálja? Alapjáraton vagy amikor használod éppen? Nem lehet hogy csak akkor amikor merül már az aksi vagy éppen felrakod tölteni? Világosodik, sötétedik? Milyen OP. rendszer van rajta? Mirõl használod hálózati áramforrás, aksival vagy anélkül? Ha nem jövünk rá elõbb utóbb vidd be oda ahol vetted és mond meg hogy mi a szitu és adjanak valami tanácsot vagy valamit.

Részletesebben írd le a jelenséget hogy mikor és hogyan történik a villanás. Hogy és mikor csinálja? Alapjáraton vagy amikor használod éppen? Nem lehet hogy csak akkor amikor merül már az aksi vagy éppen felrakod tölteni? Világosodik, sötétedik? Milyen OP. rendszer van rajta? Mirõl használod hálózati áramforrás, aksival vagy anélkül? Ha nem jövünk rá elõbb utóbb vidd be oda ahol vetted és mond meg hogy mi a szitu és adjanak valami tanácsot vagy valamit.
lehet táphiba is ami azt jelenti, hogy nem kap elegendõ áramot a gép, vagy lehet érintkezési hiba is. laptopoknál elég macerás az ilyesmit kideriteni
A kérdező hozzászólása: Aksival használom, de be van dugva a kábel is. Windows 7 van rajta. Kb. 10-15 percenként történik a villanás, kicsit olyan, mintha ki-be dugnám a töltõt és egy pillanatra sötétebb lesz a kép majd kivilágosodik, de tényleg csak egy villanás az egész. Akkor villog, ha használom, bár még nem néztem meg, hogy akkor mit csinál, ha csak hagyom egy darabig.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem a merüléssel van baj, mert éjjel-nappal be van dugva, és aksi is van benne. Amikor kábel nélkül használtam, akkor is ezt csinálta, bár ebben nem vagyok biztos, úgyhogy kipróbálom.
A kérdező hozzászólása: fuh most próbáltam már mindent, és egy újabb hiba is felmerült, bár lehet, hogy van összefüggés. ha kihúzom a kábelt, nincs internetkapcsolatom. ha visszadugom van. természetesen aksival próbáltam.. ááááhhh segítsetek :(
A kérdező hozzászólása: oké, szóval összefoglalva: kivettem az aksit, és csak kábelrõl megy, így nincs vele baj, tehát remélem nem hardver hiba, hanem valami rossz beállítás. szerintetek? viszont ha az aksi bent van, és kihúzom a kábelt, bedöglik az internet, és újra elkezdi a villogást, ha bedugom a kábelt, miközben az aksi bent van..
Esetleg a Vezérlõpult-Energiagazdálkodási lehetõségeknél valami beállítás kalibrálás, esetleg. Amúgy passz!
A kérdező hozzászólása: meg fogom nézni, köszi a segítséget :)

Utóbbi pár hónapban mensi előtt csíp és viszket a nemiszervem. Ez mitől lehet, másnak is van ilyen?

orvosnál voltam mert azt hittem gomba, de negatív.. és mindig csak mensi előtt 1 héttel kezdi, mensivel együtt elmúlik.

Legjobb válasz: Nekem mensi elõtt és az elsõ pár napban hasmenésem szokott lenni, aztán elmúlik. Én arra gondoltam, hogy azért lehet, mert ekkor alhasi vérbõség alakul ki, meg aztán a hormonális változások nem csak a méh sima izomzatára hatnak, hanem a környezõ simaizom felépítésû szervekre is, ezért mûködnek máshogy odalenn a dolgok minden téren ezeken a napokon. Szerintem ez a csípés és viszketés is lehet attól, hogy alhasi vérbõség van, esetleg jobban észreveszel már meglevõ problémát. Lehet, hogy vizelet mintát kéne inkább vizsgáltatni, lehet, hogy van valami kórokozód a vizelet elvezetõ rendszeredben, mármint húgyhólyag, ott szépen meg tudnak tenyészni bacik, amik máskor nem okoznak problémát, csak ha a környezõ területek is vérbõek, és jobban vérbõvé válik a hólyagod is. Ez kicsit kaotikus lehet, tudom, a lényeg, hogy menj el inkább az urulógiára, és kérj egy vizelet vizsgálatot. Szerintem az nem lesz negatív.

Nekem mensi elõtt és az elsõ pár napban hasmenésem szokott lenni, aztán elmúlik. Én arra gondoltam, hogy azért lehet, mert ekkor alhasi vérbõség alakul ki, meg aztán a hormonális változások nem csak a méh sima izomzatára hatnak, hanem a környezõ simaizom felépítésû szervekre is, ezért mûködnek máshogy odalenn a dolgok minden téren ezeken a napokon. Szerintem ez a csípés és viszketés is lehet attól, hogy alhasi vérbõség van, esetleg jobban észreveszel már meglevõ problémát. Lehet, hogy vizelet mintát kéne inkább vizsgáltatni, lehet, hogy van valami kórokozód a vizelet elvezetõ rendszeredben, mármint húgyhólyag, ott szépen meg tudnak tenyészni bacik, amik máskor nem okoznak problémát, csak ha a környezõ területek is vérbõek, és jobban vérbõvé válik a hólyagod is. Ez kicsit kaotikus lehet, tudom, a lényeg, hogy menj el inkább az urulógiára, és kérj egy vizelet vizsgálatot. Szerintem az nem lesz negatív.
Ha nincs a háttérben gombás vagy bakteriális fertõzés, akkor ez azért van, mert a menstruáció elõtt megváltozik a hüvely pH értéke, savas irányba tolódik el és az erre érzékenyeknél ez irritációt okozhat. Menstruációt követõen, amikor visszaáll a normál pH érték, akkor a tünetetek is elmúlnak.
A szerelem megszépít! :P Amúgy kisugárzás, új haj vagy valami hasonló.

Az utóbbi napokban (2-3napja) folyásom van. De nem olyan mint ami normálisan kell legyen, eddig az is volt átlátszó híg levecske kis mennyiségben, de pár napja inkább krémszerű fehéresebb anyag jön ki belőlem.Ez mitől lehet?

Nemtudom mi lehet az oka, és mit tehetnék ellene. Édesanyámmal nem olyan a kapcsolatom hogy ezeket megbeszéljük ezért fordultam ide.

Legjobb válasz: Hát anyukámmal nem lehet ilyet megbeszélni, mert õ valahogy úgy gondolja, hogy amíg pl férjhez nem megyek addig rá se nézzek egy fiúra sem. Persze tud a szerelmemrõl, ismeri is õt, de semmi intim dologról nem beszélek vele, meg úgy másképp sem beszélgetünk. Mondjuk ebbe már belenyugodtam, nem ez volt a kérdésem szóval emiatt nem kell aggódni. Lehet ha megfáztam, picit többet kell vc-zzek, egyik reggel példáúl arra ébredtem ha nem szaladok gyorsan, akkor belefut. Ilyen nem volt eddig. Fertõzés pedig? Hááát..Közhelyeken nem szoktam vc-re járni, de tudom nemcsak ott kaphatom el, tehát meglehet hogy ettõl van. Nem tudom. És orvos...Hát azaz, hogy a háziorvos anyummal jóban van és nem is igazán mennék õhozza mert valahogy ki nem állhatom. Tudom fontosabb az egézség minthogy kicsit kibirjak az egyik személlyel akit nemigazán kedvelek. De nem ûgy érzem, hogy tûlságosan komoly a helyzet, semi nem fáj seholsem és változást sem tapasztaltam sehol. Csupán ennyi hogy a kis folyadék picivel több lett, sûrûbb és fehéresebb. Nagyon szépen köszönöm a váálaszt és továbbra is várom a válaszokat. Köszi!!!

A kérdező hozzászólása: Hát anyukámmal nem lehet ilyet megbeszélni, mert õ valahogy úgy gondolja, hogy amíg pl férjhez nem megyek addig rá se nézzek egy fiúra sem. Persze tud a szerelmemrõl, ismeri is õt, de semmi intim dologról nem beszélek vele, meg úgy másképp sem beszélgetünk. Mondjuk ebbe már belenyugodtam, nem ez volt a kérdésem szóval emiatt nem kell aggódni. Lehet ha megfáztam, picit többet kell vc-zzek, egyik reggel példáúl arra ébredtem ha nem szaladok gyorsan, akkor belefut. Ilyen nem volt eddig. Fertõzés pedig? Hááát..Közhelyeken nem szoktam vc-re járni, de tudom nemcsak ott kaphatom el, tehát meglehet hogy ettõl van. Nem tudom. És orvos...Hát azaz, hogy a háziorvos anyummal jóban van és nem is igazán mennék õhozza mert valahogy ki nem állhatom. Tudom fontosabb az egézség minthogy kicsit kibirjak az egyik személlyel akit nemigazán kedvelek. De nem ûgy érzem, hogy tûlságosan komoly a helyzet, semi nem fáj seholsem és változást sem tapasztaltam sehol. Csupán ennyi hogy a kis folyadék picivel több lett, sûrûbb és fehéresebb. Nagyon szépen köszönöm a váálaszt és továbbra is várom a válaszokat. Köszi!!!
lehet, hogy megfáztál vagy osszeszedtél egy kis fertozést.megpróbálhatod teával is a panaszaidat kezelni, gondolok itt a gyógyszertárban kapható noi problémákra, de jó a cickafark vagy angelika is.és anyukáddal ezeket a dolgokat miért nem tudod megbeszélni? azt sem mondtad el neki, hogy már voltál fiúval?orvoshoz nem akarsz menni?

Mitől lehet, hogy az utóbbi időben a menzeszem előtti pár napban barnás folyásom van, és nagyon fáj a hasam?

Terhesség kizárva, szoptatni nem szoptatok, fogamzásgátlót nem szedek! 33 napos a ciklusom, de a rendes mensi el?tt 2-3 napig barnás, minimális folyásom van!

Legjobb válasz: akár a felfázástól is lehet!

akár a felfázástól is lehet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, és a privát üzis infót is! Az esetleg nem lehetséges, hogy múlt hónapban a havim elõtt gombás fertõzésem volt, és nem mentem el dokihoz, hanem vártam, hogy magától elmúljon? El is múlt egy hét alatt, azt hittem, minden okés, és utána, mielõtt megjött, volt a barnázás, és akkor is úgy fájt a hasam alja, mintha le akarna szakadni! Most is, pár nap múlva kell megjönnie, megint barnázok, de annyira minimális, hogy épp, amikor pisilés után kitörlöm, csak akkor veszem észre, viszont a hasam megint úgy fáj, mintha jól hason ütöttek volna! Felfázás nem tudom, lehet-e, mert nem kell gyakrabban wc-re mennem, és mást sem tapasztalok, ami arra utalhatna, bár nem csodálnám, mert mindig a hideg járólapon ülök a babám mellett, míg játszok vele!

Miért nem bírja? Több mint 4 éve vagyok együtt a párommal. Az elején nagyon jól ment a szex köztünk (most is jó), de az utóbbi években nagyon hamar elmegy. Max 1 percig bírja. Szerintetek ez mitől lehet. ő erre azt mondja hogy túl jó vagyok neki.

Legjobb válasz: Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)

Hát van benne valami, hogy ennyi idõ alatt annyira kiismerted a legkényesebb pontjait és pózokat, hogy nem bírja tovább. Dugjatok gyakrabban, akkor nem fog olyan hamar elmenni, illetve meg lehet próbálkozni, hogy az egyperces után újabb menet kis szünet után. Ha semmilyen trükk nem segít akkor korai magömléssel el kell bizony menni orvoshoz. Amúgy meg örülj neki hogy 4 év után is ennyire izgatod. :)
ugyanez a szitu.... :S énse tudom mit kellene tenni... :S
Esetleg kérd meg, hogy maszturbáljon és ha úgy érzi, meglesz neki, hagyja kicsit abba. A lényeg, hogy húzza el minél tovább...
1. Ha elmegy egy perc után miért nem lehet folytatni? Simán bírja még egy kanyarig, csak dobjátok fel a dolgokat. Tapasztalatból beszélek. 2. Nyissatok egy üveg bort...csodákra képes ( igyatok is belõle..:) Sok sikert! 27/F

Mitől lehet? Két és fél éve együtt vagyok a párommal. Rendszeres nemi életet élünk és az utóbbi időben Merevedési zavarom van:S Van amikor póz váltás közben, vagy ha valaminek megállunk akkor lankadok. De nem teljesen.

Aztán ha folytatjuk a sexet egyből elmegyek. Tegnap pedig csináltam neki az orált és az elején még álltam normálisan, kicsit később teljesen lelankadtam:S aztán egymás mellé feküdtünk elkezdtem tapogatni és megint merevedésem volt. Nem mindig van ez így csak néha de nem tudom kiszámítani hog ymikor jön rám vagy mitöl lehet. Valakinek vannak ugyanilyen, ilyesmi tapasztalata vagy valaki segítani?

Legjobb válasz: Minden rendben köztetek?

Minden rendben köztetek?
A kérdező hozzászólása: Hát az utóbbi idõben voltak veszekedések, meg szakításon gondolkodtunk de aztán megbeszéltünk mindent! Szerinted ettõl lehet? Stressztöl ? Mitõl lehet még? az utóbii idõben sikerült pá rkilót felszedni, ettõl esetleg nem lehet?
Az ilyesmi nagyon-nagyon ritkán szervi eredeû dolog, fõleg fiataloknál. Sokkal inkább lelki eredetû. Igen, lehet az a probléma, hogy már szakításon gondolkoztatok, illetve lehet a majdnem-szakítás kiváltó oka is a gond (tehát nyilván valami nem stimmel köztetek).
hasonlok voltak nekem is.szerintem okozhatja a stressz, de akar faradtsag is, pl. ha nem alszod ki magad elozo napokban...
A kérdező hozzászólása: És neked elmúlt? Kialszod magad és rendben van ? Mert nem mindig van rá idõ hogy kialudjam magam...
nem mult el, mert ha eleg faradt vagyok hozza, akkor egyszeruen merevedesi zavaraim vannak.igen xar, de egyenlore ugy veszem eszre hogy a fo okozoja a faradtsag.aztan mar parosulhat stresszel, ha tobbszor is elbaxod.
Valami nyomja a lelked vagy beleuntál vagy egy sérelmed van töle és zavart okoz.

6 hónapos babám az utóbbi pár napban 3 óránként kel fel éjjel szopizni. Mitől lehet? Elértünk egy fejlődési ugrást?

Próbáltam neki vizet adni éjjel, de csak hiszti van bel?le.

Legjobb válasz: Mi is voltunk így. Vagy megnõtt az étvágya és valóban éhes, vagy a foga, vagy a frontok. Sosem fogjuk megtudni. :) Próbáld este jól lakatni. ÉS bízzál benne, hogy hamar elmúlik. Nekünk elmúlt, pedig sosem hittem volna. Az éjszakánkénti egy szopi (14 hónaposan) nálunk már csúcs! :)

Mi is voltunk így. Vagy megnõtt az étvágya és valóban éhes, vagy a foga, vagy a frontok. Sosem fogjuk megtudni. :) Próbáld este jól lakatni. ÉS bízzál benne, hogy hamar elmúlik. Nekünk elmúlt, pedig sosem hittem volna. Az éjszakánkénti egy szopi (14 hónaposan) nálunk már csúcs! :)
Nálunk 5 hónaposan kezdte, addig végigaludta az éjszakát. Ahogy elkezdett mászni, onnantól. Ledolgozza a kaját, és éhes. Amíg nem mozgott, nem dolgozta le. Nappal próbáld többször kínálni, lefekvéskor jóllakatni. Akkor is nagy valószínûséggel fel fog kelni. Az én Fiam most 21 hós, és csak pár hete alussza újra át az éjszakát. Kitartás!
Igen, lehet súlyugrás!6 hónaposan van egy.De tényleg lehet fogzás is, mert az anyatejnek van egy fájdalomcsillapító hatása a védõnõnk szerint, és meg is nyugtatja a babát.Szerintem valamelyik a kettõ közül, persze csak találgatok.
Szerintem nem éhes. Majd figyeld meg, hogy ha adsz neki cicit, akkor egyre gyakrabban fog felébredni. Én akkor keményítettem be, mikor 5 hósan 8szor ébredt, és csak cicivel volt hajlandó visszaaludni. Na akkor mondtam, hogy az hülyeség, hogy éhes. A cici nagy úr!!! Onnanstól nem kapott cicit, csak egyszer a többi ébredésnél meg simi simi. Sírt, de kijöttem és 3 percenként bementem susogni simizni. 3 nap alatt beállt a rend és elhagytuk az éjszakai szopit. De ehhez elhatározás szükséges. Én pl mikor elhatároztam, úgy is készültem, hogy nem fogok aludni. Elsõ este másfél órán át tartatt, másnap 1 órán át és harmadik nap pár perc alatt megértette.

Mitől lehet? Az utóbbi pár napban ritkábban mozog a picim, és az inkább csak fészkelődéshez hasonlít.

Sokszor például úgy érzem,hogy egész lent motoszkál.Normális ez?Nektek is így volt ?

Legjobb válasz: hány hetes vagy?

hány hetes vagy?
Hány hetes vagy? Én 28 hetes vagyok, nekem is szokott ilyet csinálni, pár napig nagyon aktív, aztán pár napig csak kis fészkelõdéseket érzek.
Nekem 3-4 napja csak mocorog, nem igazán aktív.Lehet a frontoktól van, bár ki tudja.Az a lényeg, hogy mozog, fõleg ha naponta többször.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!