Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet nincs már meg de (7 db)

Mitől lehet? 1hete nincs már meg de van hogy ha együtt vagyunk rózsaszín ondó folyt ki.

kb5-6 nap után meg sötétbarna folyásom volt(el?tte nem voltunk együtt)és úgy fél perces szúrást éreztem a petefészkemnél.ilyenkor nemlehet PÉ m?kalkulátor szetint 5 t?l10ig termékeny vok.

Legjobb válasz: mikor kellene megjönnie,mert nemértettem a kérdésedet.

mikor kellene megjönnie, mert nemértettem a kérdésedet.
A kérdező hozzászólása: miután megvolt utána kb 5-6napra még ilyen volt, de ez a petefészek körüli szinte görcsös érzés már többször volt utána mindig erõs barna folyásom volt.ami elég bõ is volt
hány naposak a ciklusaid?mert lehet peteérés is
A kérdező hozzászólása: hát most nem rendszeres.26 29 32 az utóbbi idõkbe.
Nagyon fáradt. Elmúlik. Vagy megduzzadt az orrmandulája?

28 halambol mar csak 16 maradt minden heten legalabb 2 3 elpusztul vajon mitol lehet? Mert nincsen rajtuk semmi elvaltozas esnek rendesen de tuletetve nincsenek. Talan attol pusztulnak el hogy nincsen nekik melegito meg az akvariumban?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy felgyülemlett az akváriumban a nitrát/nitrit/ammónia érték. Ezek mind mérgezõ vegyületek. Javaslom, hogy amilyen gyorsan csak lehet, szerezz be "SERA Toxivec"-et. Ez a szer arra hivatott, hogy ezeket a veszélyes, terhelõ tényezõket közömbösítse.

Nagyon valószínû, hogy felgyülemlett az akváriumban a nitrát/nitrit/ammónia érték. Ezek mind mérgezõ vegyületek. Javaslom, hogy amilyen gyorsan csak lehet, szerezz be "SERA Toxivec"-et. Ez a szer arra hivatott, hogy ezeket a veszélyes, terhelõ tényezõket közömbösítse.
Mi a guppikkal voltunk így.Többször utántöltöttük õket, de mindíg fogytak.Kérdeztük a halatól, hogy kell-e nekik esetleg valami, de azt mondta, hogy nem mert igénytelenek, és ez normális.A sógorom viszont hatalmas, jól felszerelt akváriumot vett, és Õ is azt mondta, hogy a különlegesebb halai is sorra kidõltek.Neki több mint 1 évbe került amíg um.beált a víz, és utánna már nem pusztultak.
Lehet, hogy kiugrálnak az akváriumból, érdemes lenne tetõt feltenni, ha még nincs. Persze valószínûbb, hogy terhelt a víz.
Vegyszerezés helyett én inkább a rendszeres, fokozatos vízcserét ajánlom (heti 10%, elõtte a vizet tárold egy napig vödörben az akvárium alatt, hogy a klór kimenjen belõle). A melegítõ nem kötelezõ, ha 23-24 fokos a szobád :) Ha ennél alacsonyabb a hõmérséklet, mindenképpen szerezz be egyet. A halak betelepítésével gondolom vártál néhány hetet, amíg a víz "beállt".
lehet hogy ''túl-etetted'' õket nálunk is ez volt a probléma

Mitől lehet, hogy mielőtt megjön, már 1 héttel barnázgatok néha, pici pár csepp vér van? Másnak is van ilyen? Nem szedek gyógyszert már több mint fél éve, gyermekem még nincs, de mostanában szeretnénk.

Legjobb válasz: Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.

Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.
de mit mondott az orvos, mi az oka?
Nem írtad, hogy a nemi szõrzeted kifejlõdött-e már és a melled is nõ-e, de érdemes lenne megtudnod, hogy anyudnak, nagymamádnak mikor jött meg, mert ha nekik is késõn volt az elsõ, lehet, hogy ezt örökölted. Anyukámnak 16 évesen jött meg elõször, én 11 voltam. Nagymamámnak 19 évesen jött meg. Mindenképp kérdezed meg a családod nõtagjait :)
Nincs valami betegséged, amitõl nem fejlõdsz rendesen, vagy a méhed nincs kifejlõdve??
kérdés, milyen a vérképed? ha rossz, akkor nem is fog megjönni, míg rendbe nincs téve.
Érdemes egy genetikai vizsgálatra elmenni, de hidd el, ha spéci nõgyógyászhoz mentek, akkor, õ sokkal többet tud mondani mint mi.
Ja és ha alultáplált vagy, pl anorexiás, akkor ne is várd. Elõzõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok alultáplált...vérkép pipa ...öröklõdés... a családban legkésõbb 13 évesen jött meg... az orvosok pedig próbáltak rásegíteni mindenféle gyakorlattal meg ilyesmikkel...
:(

Mitől lehet az hogy egyáltalán nem fáj a hasam szombaton jött meg de semmi fájdalom. És már nincs is meg szinte?

Legjobb válasz: Stressz,terhesség,ciszta,.... csinálj egy tesztet aztán ha negatív menj dokihoz

Stressz, terhesség, ciszta, .... csinálj egy tesztet aztán ha negatív menj dokihoz
Vagy csak nem volt peteérésed. Én is így voltam. És mivel figyelem a hõm, innen tudom.

16 éves vagyok. Egy éve jött meg először. Akkor még kicsi rendszertelen volt, de azóta semmi. Voltam már többször is nőgyógyásznál és azt mondta, hogy nincs semmi bajom. Nem talált se cisztát se semmit. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ez természetes, van olyan, hogy a rendszeres menstruáció elõtt néhány hónappal elõrejelzõ vérzés jelentkezik. Fõleg, hogy a nõgyógyász is azt mondta, hogy rendben vagy (bár nem értem ezt miért nem magyarázta el), ez csak annak a jele, hogy a közeljövõben véglegesen elkezdõdik a menstruációs idõszakod. :)

Ez természetes, van olyan, hogy a rendszeres menstruáció elõtt néhány hónappal elõrejelzõ vérzés jelentkezik. Fõleg, hogy a nõgyógyász is azt mondta, hogy rendben vagy (bár nem értem ezt miért nem magyarázta el), ez csak annak a jele, hogy a közeljövõben véglegesen elkezdõdik a menstruációs idõszakod. :)
Szia! Pont most írtam ki hasonló kérdést, és most olvasom a Tiéd. Nos, én is hasonló cipõben járok. Közel egy éve, hogy elõször megvolt. Nekem sem volt azóta semmi. Én is 16 leszek lassan..de hát...ki kell várnunk. :(( Sok bátorságot Neked is! :) )
Hányszor volt vérzésed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Neked is:) Ötször volt.De az is rendszertelen.Voltak olyan hónapok, amikor kimaradt.
19:53-as vagyok. Azért kérdeztem, hogy hányszor volt, mert azt írtad h egy éve jött meg elõször, gondoltam lehet h akkor csak egyszer jelentkezett és kész, mert ez esetben normális lenne. De még így sem vészes SZERINTEM. Nekem 4 éve jött meg elõször, azóta rendszertelen, majd beállt egyszer rendesen, szinte napra pontosan, ez tartott egy évig kb. és most megint kezd rendszertelen lenni, most is már 2 hete késik. Szóval egy bizonyos ideig normális (mint nálad is) a rendszertelenség. De nekem ugye már kb. 50szer volt vérzés, tehát nekem már tényleg fel kell keresnem egy orvost, fontolóra veszem a fogamzásátlót is, hisz van barátom, és nem szeretnék állandóan rettegni, hogy na most épp miért nem jön meg. Neked még sztem nem akkora probléma. Nyugi. 16L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Nyugtató volt, amit írtál.Remélem minden rendben lesz velem is és veled is:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!