Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet nincs már meg (12 db)

Nagyon fáradt. Elmúlik. Vagy megduzzadt az orrmandulája?

Mitől lehet? 1hete nincs már meg de van hogy ha együtt vagyunk rózsaszín ondó folyt ki.

kb5-6 nap után meg sötétbarna folyásom volt(el?tte nem voltunk együtt)és úgy fél perces szúrást éreztem a petefészkemnél.ilyenkor nemlehet PÉ m?kalkulátor szetint 5 t?l10ig termékeny vok.

Legjobb válasz: mikor kellene megjönnie,mert nemértettem a kérdésedet.

mikor kellene megjönnie, mert nemértettem a kérdésedet.
A kérdező hozzászólása: miután megvolt utána kb 5-6napra még ilyen volt, de ez a petefészek körüli szinte görcsös érzés már többször volt utána mindig erõs barna folyásom volt.ami elég bõ is volt
hány naposak a ciklusaid?mert lehet peteérés is
A kérdező hozzászólása: hát most nem rendszeres.26 29 32 az utóbbi idõkbe.

Mért van az, ha nincs velem, rágondolva is van merevedésem, ha meg együtt vagyunk nincs? , vagy ha igen, az is csak rövid ideig tart, már idegesitönek tartom, ha talizunk, hogy nem jön össze, mitöl lehet, igy 43 évessen?

Legjobb válasz: Túlságosan stresszelsz. Ha egyedül vagy, akkor ugye nincs stressz, de ha ott van õ is, akkor már izgulsz, minden jól süljön el. Ördögi kör. Próbáld meg magad ellazítani, de a hölgy is sokat tud segíteni sok-sok megértéssel. Esetleg keress fel egy szakembert.

Túlságosan stresszelsz. Ha egyedül vagy, akkor ugye nincs stressz, de ha ott van õ is, akkor már izgulsz, minden jól süljön el. Ördögi kör. Próbáld meg magad ellazítani, de a hölgy is sokat tud segíteni sok-sok megértéssel. Esetleg keress fel egy szakembert.
Probáld ki a viagrát vagy más nemi vágyat fokozó tablettát vagy kenöcsöt, de ha a stresz okozza a problémát, akkor egy kis szeszes italt ajánlok Sok sikert!

28 halambol mar csak 16 maradt minden heten legalabb 2 3 elpusztul vajon mitol lehet? Mert nincsen rajtuk semmi elvaltozas esnek rendesen de tuletetve nincsenek. Talan attol pusztulnak el hogy nincsen nekik melegito meg az akvariumban?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy felgyülemlett az akváriumban a nitrát/nitrit/ammónia érték. Ezek mind mérgezõ vegyületek. Javaslom, hogy amilyen gyorsan csak lehet, szerezz be "SERA Toxivec"-et. Ez a szer arra hivatott, hogy ezeket a veszélyes, terhelõ tényezõket közömbösítse.

Nagyon valószínû, hogy felgyülemlett az akváriumban a nitrát/nitrit/ammónia érték. Ezek mind mérgezõ vegyületek. Javaslom, hogy amilyen gyorsan csak lehet, szerezz be "SERA Toxivec"-et. Ez a szer arra hivatott, hogy ezeket a veszélyes, terhelõ tényezõket közömbösítse.
Mi a guppikkal voltunk így.Többször utántöltöttük õket, de mindíg fogytak.Kérdeztük a halatól, hogy kell-e nekik esetleg valami, de azt mondta, hogy nem mert igénytelenek, és ez normális.A sógorom viszont hatalmas, jól felszerelt akváriumot vett, és Õ is azt mondta, hogy a különlegesebb halai is sorra kidõltek.Neki több mint 1 évbe került amíg um.beált a víz, és utánna már nem pusztultak.
Lehet, hogy kiugrálnak az akváriumból, érdemes lenne tetõt feltenni, ha még nincs. Persze valószínûbb, hogy terhelt a víz.
Vegyszerezés helyett én inkább a rendszeres, fokozatos vízcserét ajánlom (heti 10%, elõtte a vizet tárold egy napig vödörben az akvárium alatt, hogy a klór kimenjen belõle). A melegítõ nem kötelezõ, ha 23-24 fokos a szobád :) Ha ennél alacsonyabb a hõmérséklet, mindenképpen szerezz be egyet. A halak betelepítésével gondolom vártál néhány hetet, amíg a víz "beállt".
lehet hogy ''túl-etetted'' õket nálunk is ez volt a probléma

Mitől lehet, hogy mielőtt megjön, már 1 héttel barnázgatok néha, pici pár csepp vér van? Másnak is van ilyen? Nem szedek gyógyszert már több mint fél éve, gyermekem még nincs, de mostanában szeretnénk.

Legjobb válasz: Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.

Nekem is szokott. Szerintem sárgatest elégtelenség, ha egyáltalán az, de nem ritka jelenség. Semmi gáz. Vannak hónapok amikor nem jelentkezik, aztán meg igen. Nem hinném, hogy veszélyes, sok helyen olvastam, hogy másoknál is elõfordul. Lehet, hogy emiatt nem az elsõ hónapban fogsz teherbe esni, de ne aggódj. Ha aggaszt, akkor próbálkozz a barátcserje kapszulával.
4 etetés az rengeteg. Mit kapnak enni? Ugye nem szárított vackokat meg tápokat?
A kérdező hozzászólása: De!Fõleg fehér halat.Mást nem nagyon akarnak elfogadni.Próbáltuk a párizsit, nyer húst, de ahhoz hozzá sem nyúltak.Van még ez a heti menû, azt nagyon szeretik.Mit csinálok rosszul?
A kiszárított hal gyakorlatilag egy tápanyag és ásványi anyagmentes váz, értéktelen táplálék. Fagyasztott kishalat, csigát, szúnyoglárvát, gilisztát, rákokat kell venni. Nem szabad sem szárítottal, sem táppal etetni. Addig kell kínálni ezeket, amíg meg nem eszik. Ha egy hétig éheznek, akkor addig, nem baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Akkor étrend változás indul!

Mitől lehet az hogy egyáltalán nem fáj a hasam szombaton jött meg de semmi fájdalom. És már nincs is meg szinte?

Legjobb válasz: Stressz,terhesség,ciszta,.... csinálj egy tesztet aztán ha negatív menj dokihoz

Stressz, terhesség, ciszta, .... csinálj egy tesztet aztán ha negatív menj dokihoz
Vagy csak nem volt peteérésed. Én is így voltam. És mivel figyelem a hõm, innen tudom.

16 éves vagyok. Egy éve jött meg először. Akkor még kicsi rendszertelen volt, de azóta semmi. Voltam már többször is nőgyógyásznál és azt mondta, hogy nincs semmi bajom. Nem talált se cisztát se semmit. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ez természetes, van olyan, hogy a rendszeres menstruáció elõtt néhány hónappal elõrejelzõ vérzés jelentkezik. Fõleg, hogy a nõgyógyász is azt mondta, hogy rendben vagy (bár nem értem ezt miért nem magyarázta el), ez csak annak a jele, hogy a közeljövõben véglegesen elkezdõdik a menstruációs idõszakod. :)

Ez természetes, van olyan, hogy a rendszeres menstruáció elõtt néhány hónappal elõrejelzõ vérzés jelentkezik. Fõleg, hogy a nõgyógyász is azt mondta, hogy rendben vagy (bár nem értem ezt miért nem magyarázta el), ez csak annak a jele, hogy a közeljövõben véglegesen elkezdõdik a menstruációs idõszakod. :)
Szia! Pont most írtam ki hasonló kérdést, és most olvasom a Tiéd. Nos, én is hasonló cipõben járok. Közel egy éve, hogy elõször megvolt. Nekem sem volt azóta semmi. Én is 16 leszek lassan..de hát...ki kell várnunk. :(( Sok bátorságot Neked is! :) )
Hányszor volt vérzésed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Neked is:) Ötször volt.De az is rendszertelen.Voltak olyan hónapok, amikor kimaradt.
19:53-as vagyok. Azért kérdeztem, hogy hányszor volt, mert azt írtad h egy éve jött meg elõször, gondoltam lehet h akkor csak egyszer jelentkezett és kész, mert ez esetben normális lenne. De még így sem vészes SZERINTEM. Nekem 4 éve jött meg elõször, azóta rendszertelen, majd beállt egyszer rendesen, szinte napra pontosan, ez tartott egy évig kb. és most megint kezd rendszertelen lenni, most is már 2 hete késik. Szóval egy bizonyos ideig normális (mint nálad is) a rendszertelenség. De nekem ugye már kb. 50szer volt vérzés, tehát nekem már tényleg fel kell keresnem egy orvost, fontolóra veszem a fogamzásátlót is, hisz van barátom, és nem szeretnék állandóan rettegni, hogy na most épp miért nem jön meg. Neked még sztem nem akkora probléma. Nyugi. 16L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Nyugtató volt, amit írtál.Remélem minden rendben lesz velem is és veled is:)

Reggelente ugy kellek fel hogy szedulok meg nincs erom parszor mar majdnem osze is estem mitol lehet ez?

Reggelente ugy kellek fel hogy szedulok meg nincs erom parszor mar majdnem osze is estem mitol lehet ez ?

Legjobb válasz: Alacsony vérnyomás, vérszegénység,de akár a cukorháztartás zavara(alacsony vércukor)is okozhatja.

Alacsony vérnyomás, vérszegénység, de akár a cukorháztartás zavara(alacsony vércukor)is okozhatja.
De lehet, hogy csak szimplán túl gyorsan, hirtelen kelsz fel és emiatt érzed ezt. Pont ezért kell egy pár percet nyújtózkodni, ásítozni mielõtt talpra állsz! Ui :A helyesírásod katasztrófa...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!