Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet nincs már (46 db)

Mitől lehet? Ma már 4* kakilt egyévesem. Nincs hasmenése, de már nagyon csúnya emiatt a popija. Lehet vmi baj? Volt vki igy?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk ez a napi 4-szeres kaki kb. másfél hétig tartott, már totál kivoltam a rengeteg peluscserétõl, fürdetéstõl. Tegnaptól állt vissza a rend, és ma vettem észre, hogy áttörte az ínyt az egyik új fogacska. Néha folyós is volt a kaki, de általában inkább csak nagyon lágy. Felhívtam az orvost, bemenjünk-e, azt mondta, hogy ne, mert ezek a tünetek a fognövésre utalnak. Egy napig volt egy pici hõemelkedés is. A kaki amúgy nem bûzös, és a kislányomnak teljesen jó volt a közérzete, étvágya stb... Popsi kipirosodásra tuti jó recept, ami sokkal jobb mint akármilyen kenõcs: Fél bögre kamillavirágot leforrázol, úgy, hogy tele legyen a bögre vízzel. Letakarod, állni hagyod negyed órát. Engedsz egy kis fürdõvizet, mindenféle fürdetõ, habfürdõ nélkül. Beleöntöt a leszûrt, átpasszírozott, kamillafõzetet. 15 perc fürdés ebben a kamillás vízben. Ezt naponta 2-3-szor, minden kaki után megismételni, vagy azt is csinálhatod, hogy reggel csinálsz egy nagyobb adag kamillafõzetet, jó erõset, és a peluscseréknél, miután popsitörlõvel megtisztítottad a popsit, kamillás vattával is jó alaposan megtisztítod. így adod rá a pelust. Következõ napra gyönyörû, egészséges lesz a bõre!

Szia! Nálunk ez a napi 4-szeres kaki kb. másfél hétig tartott, már totál kivoltam a rengeteg peluscserétõl, fürdetéstõl. Tegnaptól állt vissza a rend, és ma vettem észre, hogy áttörte az ínyt az egyik új fogacska. Néha folyós is volt a kaki, de általában inkább csak nagyon lágy. Felhívtam az orvost, bemenjünk-e, azt mondta, hogy ne, mert ezek a tünetek a fognövésre utalnak. Egy napig volt egy pici hõemelkedés is. A kaki amúgy nem bûzös, és a kislányomnak teljesen jó volt a közérzete, étvágya stb... Popsi kipirosodásra tuti jó recept, ami sokkal jobb mint akármilyen kenõcs: Fél bögre kamillavirágot leforrázol, úgy, hogy tele legyen a bögre vízzel. Letakarod, állni hagyod negyed órát. Engedsz egy kis fürdõvizet, mindenféle fürdetõ, habfürdõ nélkül. Beleöntöt a leszûrt, átpasszírozott, kamillafõzetet. 15 perc fürdés ebben a kamillás vízben. Ezt naponta 2-3-szor, minden kaki után megismételni, vagy azt is csinálhatod, hogy reggel csinálsz egy nagyobb adag kamillafõzetet, jó erõset, és a peluscseréknél, miután popsitörlõvel megtisztítottad a popsit, kamillás vattával is jó alaposan megtisztítod. így adod rá a pelust. Következõ napra gyönyörû, egészséges lesz a bõre!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat! Az étvágy jobb mint valaha, a közérzete is. Az alsó és felsõ rágók most vannak kint félig-egyszerre.Akkor az lehet a ludas :)
Nagyon fáradt. Elmúlik. Vagy megduzzadt az orrmandulája?

Libidó csökkenés mitől lehet? Nincs kedvem a szexhez már lassan fél éve szenvedünk a párommal.

Legjobb válasz: tabitól megcsömörlöttél a párodtól valami elkezdett viszolygást kelteni benned irányába

tabitól megcsömörlöttél a párodtól valami elkezdett viszolygást kelteni benned irányába
Szia! Elõször is tudtommal van olyan hormonprobléma ami okozhat ilyet, de errõl megkérdezhetsz egy nõgyógyászt is, hogy mivel függhet össze(ha nem akarsz személyesen elmenni, akkor a neten sok ilyen orvos válaszol topik van, írhatsz oda). Szedsz fogamzásgátlót? Nekem pl az okozta, amikor abbahagytam pár hónap múlva már nem volt ilyen gondom! Néha kell egy kis változatosság, ez is megoldást jelenthet, ha nincs semmi a dolgok mögött, de csak ami jólesik!
Lapátolnod kellene fél éve. :-)

28 halambol mar csak 16 maradt minden heten legalabb 2 3 elpusztul vajon mitol lehet? Mert nincsen rajtuk semmi elvaltozas esnek rendesen de tuletetve nincsenek. Talan attol pusztulnak el hogy nincsen nekik melegito meg az akvariumban?

Legjobb válasz: Nagyon valószínû, hogy felgyülemlett az akváriumban a nitrát/nitrit/ammónia érték. Ezek mind mérgezõ vegyületek. Javaslom, hogy amilyen gyorsan csak lehet, szerezz be "SERA Toxivec"-et. Ez a szer arra hivatott, hogy ezeket a veszélyes, terhelõ tényezõket közömbösítse.

Nagyon valószínû, hogy felgyülemlett az akváriumban a nitrát/nitrit/ammónia érték. Ezek mind mérgezõ vegyületek. Javaslom, hogy amilyen gyorsan csak lehet, szerezz be "SERA Toxivec"-et. Ez a szer arra hivatott, hogy ezeket a veszélyes, terhelõ tényezõket közömbösítse.
Mi a guppikkal voltunk így.Többször utántöltöttük õket, de mindíg fogytak.Kérdeztük a halatól, hogy kell-e nekik esetleg valami, de azt mondta, hogy nem mert igénytelenek, és ez normális.A sógorom viszont hatalmas, jól felszerelt akváriumot vett, és Õ is azt mondta, hogy a különlegesebb halai is sorra kidõltek.Neki több mint 1 évbe került amíg um.beált a víz, és utánna már nem pusztultak.
Lehet, hogy kiugrálnak az akváriumból, érdemes lenne tetõt feltenni, ha még nincs. Persze valószínûbb, hogy terhelt a víz.
Vegyszerezés helyett én inkább a rendszeres, fokozatos vízcserét ajánlom (heti 10%, elõtte a vizet tárold egy napig vödörben az akvárium alatt, hogy a klór kimenjen belõle). A melegítõ nem kötelezõ, ha 23-24 fokos a szobád :) Ha ennél alacsonyabb a hõmérséklet, mindenképpen szerezz be egyet. A halak betelepítésével gondolom vártál néhány hetet, amíg a víz "beállt".
lehet hogy ''túl-etetted'' õket nálunk is ez volt a probléma
A tünetek "Herpes zooster" nevû betegségre utalnak - még akkor is, ha a kiütések (még) nem is jelentek meg.

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek? ! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek?! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek? ! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek?! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Mért van az, ha nincs velem, rágondolva is van merevedésem, ha meg együtt vagyunk nincs? , vagy ha igen, az is csak rövid ideig tart, már idegesitönek tartom, ha talizunk, hogy nem jön össze, mitöl lehet, igy 43 évessen?

Legjobb válasz: Túlságosan stresszelsz. Ha egyedül vagy, akkor ugye nincs stressz, de ha ott van õ is, akkor már izgulsz, minden jól süljön el. Ördögi kör. Próbáld meg magad ellazítani, de a hölgy is sokat tud segíteni sok-sok megértéssel. Esetleg keress fel egy szakembert.

Túlságosan stresszelsz. Ha egyedül vagy, akkor ugye nincs stressz, de ha ott van õ is, akkor már izgulsz, minden jól süljön el. Ördögi kör. Próbáld meg magad ellazítani, de a hölgy is sokat tud segíteni sok-sok megértéssel. Esetleg keress fel egy szakembert.
Probáld ki a viagrát vagy más nemi vágyat fokozó tablettát vagy kenöcsöt, de ha a stresz okozza a problémát, akkor egy kis szeszes italt ajánlok Sok sikert!

Már 3 hete nem iszok tejet és nincsenek pattanásaim csak mitesszerek. Mitől lehet ez?

Azelőtt főleg az államon és az orrom környékén voltak pattanásaim.

Legjobb válasz: Nem tudom hány százalékos tejet ittál eddig,de lehet,hogy a kevesebb zsir miatt lett szebb a bõröd. Vagy volt benne valamilyen adalékanyag,amire érzékenyebb vagy. Egyébként miszerint a tej annyira egészséges lenne,én ebben mindig is erõsen kételkedtem,bár nem vagyok elvakult tej-tejtermék ellenes,de tulajdonképpen semmi olyan nincs benne,amit mással ne lehetne pótolni. A sok kalciumot szokták emlegetni,hát jónéhány zöldségben még több is van mint a tejben,a fehérjérõl és a vitaminokrol ugyanezt el lehet mondani,hogy ezerféle más élelmiszerbõl hozzá lehet jutni. Szerintem nem véletlenül van ennyi tejfehérje és tejcukor érzékeny ember,nehezen emészthetõ,nem nekünk lett kitalálva.

Nem tudom hány százalékos tejet ittál eddig, de lehet, hogy a kevesebb zsir miatt lett szebb a bõröd. Vagy volt benne valamilyen adalékanyag, amire érzékenyebb vagy. Egyébként miszerint a tej annyira egészséges lenne, én ebben mindig is erõsen kételkedtem, bár nem vagyok elvakult tej-tejtermék ellenes, de tulajdonképpen semmi olyan nincs benne, amit mással ne lehetne pótolni. A sok kalciumot szokták emlegetni, hát jónéhány zöldségben még több is van mint a tejben, a fehérjérõl és a vitaminokrol ugyanezt el lehet mondani, hogy ezerféle más élelmiszerbõl hozzá lehet jutni. Szerintem nem véletlenül van ennyi tejfehérje és tejcukor érzékeny ember, nehezen emészthetõ, nem nekünk lett kitalálva.
A tej zsíros és az is lehet hogy volt benne olyan anyag amit nem bírt a szervezeted. Amúgy nekem az édesítõszertõl lettek kiütéseim, már 5 éve csak azzal édesítettem...aztán az utóbbi idõben már tiszta pötty voltam. Gondoltam hátha az édesítõtõl...és TELITALÁLAT attól :P

39 hetes kismama vagyok , természetes az, hogy már vagy 2 hete fáradt vagyok és aludnák egész nap semihez semi kedvem nincs? Mitől lehet, vagy mitől van ez?

Legjobb válasz: Szia a hormonok dolgoznak a testedben és pihenj sokat utána nem tul sok idõd lesz én is igy voltam vele.

Szia a hormonok dolgoznak a testedben és pihenj sokat utána nem tul sok idõd lesz én is igy voltam vele.
Szia! Én 38+4 hetes vagyok és én is állandóan fáradt vagyok, néha csak vonszolom magam. Sokaktól hallottam már ezt. De olyat is, hogy a végére teljesen felpörgöttt. Na, az ilyeneket irigylem. Úgy látszik, mi az elsõ táborhoz tartozunk. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!