Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet kellett volna meg (25 db)

Mitől lehet ez? Mikor meg kellett volna jönnie, 3 napig rózsaszín folyásom volt, aztán elmúlt, és most mintha peteérésem lenne (nyúlós átlátszó folyás). Már vagy 6 napja késik.

Legjobb válasz: babától, nekem is ez volt, bár nem lett utána nyúlós a folyásom, hanem inkább krémes, de ez változhat egyénenként, ha mégsem vagy babás csináltass egy hormonszint mérést.

babától, nekem is ez volt, bár nem lett utána nyúlós a folyásom, hanem inkább krémes, de ez változhat egyénenként, ha mégsem vagy babás csináltass egy hormonszint mérést.
A kérdező hozzászólása: Vicces lenne ha épp most sikerült volna, mert 2 éve nem sikerül, és mennem kell vissza dolgozni õsszel.Most egyálatlán nem is gondoltam rá, le is mondtam már róla.Meg az új gyes törvény miatt is aggódom, mi lesz ha már rám az új törvény vonatkozik...
A kérdező hozzászólása: Csak az a furcsa, hogy szerintem rendes idõben meg nem volt peteérésem.De ilyet még nem tapasztaltam, hogy a 33. napon legyen peteérés. Ja és közben olyan volt, mintha mindjárt megjönne, de peteéréshez hasonló tüneteim is voltak( szurkálás) párhuzamosan.
mondom, ez lehet beágyazódásos vérzés, az meg, hogy mikor van pé. azt sosem tudjuk egész pontosan, tesztelj egyet, az a biztos, ha mégsem baba, akkor hormonális okok lesznek a háttérben.
A kérdező hozzászólása: ja, mert már van egy lassan 3 éves kisfiam, vele vagyok itthon.

Mitől lehet, hogy amikor meg kellett volna jönnie pár csepp vér volt csak és utána semmi, ez már 2 hete volt? Teszt negatív.

Legjobb válasz: Én 17éves vagyok...te nem tudom mennyi...ha már idõsebb akkor mondok valamit amit anyám és keresztanyám beszélgettek: Keresztanyám azon panaszkodott hogy mostanában egyre kevesebb neki már elég egy tisztasági is ...az orvos azt mondta neki ez teljesen normális a korral jár...

Én 17éves vagyok...te nem tudom mennyi...ha már idõsebb akkor mondok valamit amit anyám és keresztanyám beszélgettek: Keresztanyám azon panaszkodott hogy mostanában egyre kevesebb neki már elég egy tisztasági is ...az orvos azt mondta neki ez teljesen normális a korral jár...
Esetleg rendkivüli esemény vagy stressz nem ért mostanában? Az is okozhatja, hogy kimarad vagy késik.
A kérdező hozzászólása: Az lehet, sajna:(

Mitől lehet? Ma kellett volna meg jönnie, de eddig semmi. A mellem fáj már pár napja. Ma reggel csináltam tesztet, de negatív lett.

Még annyi,hogy fehér testápoló folyásom van.Szóval produkálok pár tünetet,de a teszt negatív.Másnak is van ilyen problémája?Ja és igen fáradékony lettem az elmúlt egy hétben.Köszönöm.Lili

Legjobb válasz: És sûrûn járok wc-re.Kb.1 hete.

A kérdező hozzászólása: És sûrûn járok wc-re.Kb.1 hete.
Nekem is hasonlóak a tüneteim, holnap megyek dokihoz. Szerintem várj még 1 hetet, közben tesztelj, aztán menj te is dokihoz! Jó az esély a terhességre. :S
Elképzelhetõ a terhesség a negatív teszt ellenére is, pár nap múlva próbáld meg újra, esetleg használj másfajta tesztet. Én sajnos jártam úgy, hogy 2 db tesztem is pozitív lett, voltak tüneteim, de vérezni kezdtem. A nõgyógyász azt mondta, hogy nem kizárható egy nagyon korai vetélés. Ha már nagyon szeretnél babát, akkor van, hogy az ember saját magának produkálja a tüneteket!( például én is) Drukkolok, hogy sikerüljön a baba!!!
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló.Te is csináltál tesztet?Csak az a furcsa, hogy egyáltalán nem érzek semmi mensi szerû fájást.Pedig ilyenkor már szoktam érezni.
Nekem sincs semmilyen tünetem. 3 tesztet csináltam, mind3 negatív lett. De csinálhatok bármit, egyszerûen nem jön meg. :S

Márc.27. -én kellett volna megjönni e de hála az istenek még nem jött meg! Elég érzékenyek a melleim, ha nem eszik akkor remeg a gyomrom mitől lehet?

Az lehetséges hogy összejött a baba? Reggel mikor felkellek mindig szakad rólam a viz,ez a h?emelkedést mutathatja?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem van esély a terhességre! :-) Nekem is 27-én kellett volna megjönnie, de nem jött! Én reggelente ébredés után mérem, mindig 37 fok! Én álmos vagyok most is... Remélem, hogy végre sikerült, bár nem kiabálnám el. Mikor fogsz tesztelni és mivel? Szia!

Szia! Szerintem van esély a terhességre! :-) Nekem is 27-én kellett volna megjönnie, de nem jött! Én reggelente ébredés után mérem, mindig 37 fok! Én álmos vagyok most is... Remélem, hogy végre sikerült, bár nem kiabálnám el. Mikor fogsz tesztelni és mivel? Szia!

Már december 19. -én meg kellett volna jönnie.30. -án, 5. -én negatívat teszteltem. Mitől lehet ilyen sok csuszás?

Legjobb válasz: Ki tudja? Lehet, hogy még nem mutatja a teszt, de már terhes vagy, de lehet más oka is. Menj el nõgyógyászhoz, õ csinál egy ultrahangot és megmondja, mit lát, ez a biztos.

Ki tudja? Lehet, hogy még nem mutatja a teszt, de már terhes vagy, de lehet más oka is. Menj el nõgyógyászhoz, õ csinál egy ultrahangot és megmondja, mit lát, ez a biztos.
Szia! Tüneteid vannak? Volt pé-d?
Ha terhes lennél, azt már biztos kimutatta volna a teszt 10-15 nap késés után. Feltéve, ha nem csúszott a pé-ed. Nézted a tüneteidet, tuti volt pé? Szerintem is menj dokihoz, lehet, hogy gyógyszerrel meg kell hozni a mensidet, hogy visszaálljon a rendszer.
A kérdező hozzászólása: pé-em volt, szerdán megyek dokihoz, de nagyon félek hogy mi baj lehet. Már annak örülnék ha megjönne. Egyébként babát szeretnénk és azért vagyok így besózva
Ne add fel mert az egyik ismerõs már terhes volt 1, 5 hónapja és csak a doki tudta megmondani, hogy terhes mert mindegyikteszt negatív lett.Nekem sem jött meg én szerdán megyek dokihoz bár az én mensim nem is volt rendszeres, lehet bármi...Csak nyugi az a lényag:-)

Hétfőn kellett volna a menszeszemnek megjönnie, de még nem jött meg, ez mitől lehet?

Nem voltam fiúval így terhes nem vagyok ez tuti, és nem szokott késni, volt mior késett, de általában nem

Legjobb válasz: felfaztal, beteg voltal, stresszes voltal....csomo mindentol lehet. xtem meg nincs okod aggodalomra. foleg ha meg nem vagy 18 termesztes h nem allt be 100%ra.

felfaztal, beteg voltal, stresszes voltal....csomo mindentol lehet. xtem meg nincs okod aggodalomra. foleg ha meg nem vagy 18 termesztes h nem allt be 100%ra.
Felfázás - ennek egyéb tünetei is vannak. Egyéb betegség / gyógyszeres kezelés (torokgyuszi + antibiotilum pl.) Ciszta (nem feltétlenül fáj) Stressz, valamilyen megrázkódtatás (azt mondják elõbb jön meg tõle, de szerintem simán késhet is) Kimerültség Testi túlterheltség (pl. sportverseny vagy csak túlzott kondizás) Diéta / fogyókúra Terhesség nem játszik, szóval hormonkezelés bármire Néhány áttanult / átbulizott / végigvirrasztott éjszaka felboríthajta picit a biológiai órát

Már két hete meg kellett volna jönnie, de semmi. Mitől lehet? Menjek el orvoshoz?

Néha szokott így késni, de ennyit nem. Ja és terhesség kizárva& fog.gátlót se szedek.

Legjobb válasz: Nálam nyáron ha nagyon meleg van akkor elõszokott fordulni, hogy késik.Lehet, hogy nálad is ez van. Bár nem egyformán mûködünk azért lehet az idõjárástól is.

Nálam nyáron ha nagyon meleg van akkor elõszokott fordulni, hogy késik.Lehet, hogy nálad is ez van. Bár nem egyformán mûködünk azért lehet az idõjárástól is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Hm hát lehet, hogy attól van, csak félek, nehogy más legyen. Nyaralás elején kellett volna neki megjönnie, már több, mint 1 hete hazajöttünk, de még mindig semmi. Ja, és 18 vagyok, 6 éve menstruálok, ha ez számít.
Esetleges fogyástól, vészes vérszegénységtõl is lehet. Ha nem olyan régóta van meg, akkor lehet, hogy még nem állt be a rendszeresség, ha pedig már régóta, akkor lehet valamilyen hormonális zavar is.

4-nappal elöbb jött meg mint kellett volna, de a mellem még mindig feszül szurkál, de furcsa nem átlagos mennyiségű a folyásom (kevesebb) mitől lehet ez?

szeretnénk babát reménykedhetek még?

Legjobb válasz: A mensid nem rövidebb vagy enyhébb a szokásosnál? Ha nálad a mellfeszülés nem mindennapos, akkor lehet, hogy egy tesztet megér a dolog.

A mensid nem rövidebb vagy enyhébb a szokásosnál? Ha nálad a mellfeszülés nem mindennapos, akkor lehet, hogy egy tesztet megér a dolog.
A kérdező hozzászólása: enyhébbnek enyhébb. hosszát még nem tudom pár napig barnáztam most két napja van meg kicsit
Ha enyhébb és utána még barnázol is, akkor tényleg tesztelhetsz. Persze azért ne éld bele magad. Többet tudnék mondani, ha hõmérõznél, ugyanis én amikor egyszer terhes voltam (sajnos vetélés lett pár héttel késõbb a vége), akkor nekem is megjött, csak enyhébben, és a hõm is fönn maradt. Ugyanis, ha normálisan megjön, akkor leesik a hõd, míg ha közben terhes vagy, akkor magas marad. (esetleg a vérzés alatt egy picit csökken, de utána újra megemelkedik)
A kérdező hozzászólása: nem mérem a hõmet

Felek! Egy hete mar meg kellett volna jojjon a menstruaciom es meg mindig semmi. Mitol lehet ez a hatalmas keses?

Mar egy hete nem jott meg, s meg most is semmi jele. Mar 4 evenel tobb,hogy menstrualok, s meg volt ilyen, hogy ingadozott s korabban jott, vagy kesett. De kesesbe meg ekkora idotartam nem volt. Volt hogy honap vegen volt mar rendszerezodes utan, de aztan a masik honapba mar honap elejen, s akkor egy darabig maradt a datum, majd megint valtott. De keses nem volt. Lehet az, hogy most a honap kozeperol honaprol kovetkezo honap vegen lesz? Vagy esetleg kimarad? Terhes lehetek? Vagy mi lehet mas oka? (Ugyanis a terhesseget nem tartom valoszinunek habar...) :( Kerlek irjatok, szerintetek mi lehet? Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Elõször csinálj egy terhességi tesztet. Ha negatív, akkor menj el nõgyógyászhoz, fogamzásgátlóval, vagy más hormonkészítménnyel beállítja a mensidet. De az is lehet, hogy egy ártalmatlan ciszta "játszik" veled. De elõször TESZTELJ!!

Elõször csinálj egy terhességi tesztet. Ha negatív, akkor menj el nõgyógyászhoz, fogamzásgátlóval, vagy más hormonkészítménnyel beállítja a mensidet. De az is lehet, hogy egy ártalmatlan ciszta "játszik" veled. De elõször TESZTELJ!!
Csinálj tesztet velem is szórakozott!!!Sosem jött meg a kiírt pontos idõpontra mindíg 3-4 nappal elöbb, viszont most kedden jött meg rendes idõpontra :)
sokszor van, hogy egyszerûen más oka van hogy késik, pl. stressz, izgalom, valami esemény történt, valamire nagyon vársz, szomorú vagy.... ilyen okok is lehetnek.
Nekem volt egyszer, pedig szinte órára pontos volt a ciklusom.Úgy kezdõdött, hogy az egyik hónapban nagyon begörcsöltem, momentán úgy támogattak haza.Aztán erre megjött két hétre, majd a következõ késett.Már a késés elõtt tudtam, hogy cisztám van, de azért pokolian féltem, hogy most mi a franc lesz.Csinltam egy tesztet a 4. napon, és negatív lett.Azért féltem, hogy hátha mégsem jó, így este vettem még egyet, de mire hazaértem megjött.Szerintem annyira még nem örültem mensinek.Szóval alsõ lépés csinálj egy testet, ha negatív várj türelmesen, és ha még egy hétig nem jelentkezik menj el nõgyógyászhoz.
Terhes lehetsz? Mert nem igazán értem ezt: "terhesseget nem tartom valoszinunek habar..." Habár? Nekem 13 évesen jött meg és addig, amíg el nem kezdtem fog. gátlót szedni(21 évesen), addig rendszertelen volt, állandóan késett. Szerintem nem kell igzulnod.
Velem is folyton ezt játsza és már néha nagyon idegesítõ.Bár én sem vagyok terhes és még nem voltam nõgyógyásznál és nem is akarok pedig már illõ lenne el menni mert 19 elmultam.De én nem szeretném ha turkálna bennem meg olyan cikki az egész dolog.Ha valami jó dolgot tudtok akkor kérlek titeket hogy írjatok elõre is köszike
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a segitsegetek, sokat segitettetek. elso dolgom lesz egy tesztet venni, s remelem negativ lesz, mert meg tul fiatal vagyok hozza, s remelem semmi komolyabb bajom sincs... koszonom mindenkinek! azert ha meg van velemenyetek kerlek irjatok, hasznos lehet az is.

Okt. 25-én kellett volna a menstruáciomnak megjönnie, meg is jött, de csak 2 napig tartott. Azóta ennek már több mint 1 hete, barna folyásom van. Hol kevés, hol meg sok. Mitől lehet ez? Terhes is lehetek?

Legjobb válasz: Lehet tobb oka is...a biztonsag kedveert csinalj egy tesztet ..legalabb arra biztosat tudsz...ha negativ akkor keresd fel a nogyogyaszod.

Lehet tobb oka is...a biztonsag kedveert csinalj egy tesztet ..legalabb arra biztosat tudsz...ha negativ akkor keresd fel a nogyogyaszod.
És ha pozitív akkor is irány a nõdoki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!