Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet kellett (72 db)

Hát akkor sajnos biztos hogy nem babátol!Nem lehet hogy elkaptál valami vírust?
Ne keseredj el. Nekem miután nem jött meg, én is csináltam másnap és negatív lett. Majd csak a 6. napon mituán késett, csináltam mégegyet, és pozitív lett, de az is olyan halványan látszott, hogy azt hittem káprázik a szemem. Ha továbbra sem jön meg, csinálj egyet pár nap múlva. Igaz nekem nem voltak még akkor tüneteim, azonkívül, hogy egész nap aludtam. 13 hetes kismama
tüneteim már nekem is voltak, viszont a tesztem neg. volt.egy héttel késõbb csináltam poz.tesztet. 25hetes kismama sok sikert
Korán teszteltél, várjj még vele pár napot:)

Márc.27. -én kellett volna megjönni e de hála az istenek még nem jött meg! Elég érzékenyek a melleim, ha nem eszik akkor remeg a gyomrom mitől lehet?

Az lehetséges hogy összejött a baba? Reggel mikor felkellek mindig szakad rólam a viz,ez a h?emelkedést mutathatja?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem van esély a terhességre! :-) Nekem is 27-én kellett volna megjönnie, de nem jött! Én reggelente ébredés után mérem, mindig 37 fok! Én álmos vagyok most is... Remélem, hogy végre sikerült, bár nem kiabálnám el. Mikor fogsz tesztelni és mivel? Szia!

Szia! Szerintem van esély a terhességre! :-) Nekem is 27-én kellett volna megjönnie, de nem jött! Én reggelente ébredés után mérem, mindig 37 fok! Én álmos vagyok most is... Remélem, hogy végre sikerült, bár nem kiabálnám el. Mikor fogsz tesztelni és mivel? Szia!

Már két hete meg kellett volna jönnie, de semmi. Mitől lehet? Menjek el orvoshoz?

Néha szokott így késni, de ennyit nem. Ja és terhesség kizárva& fog.gátlót se szedek.

Legjobb válasz: Nálam nyáron ha nagyon meleg van akkor elõszokott fordulni, hogy késik.Lehet, hogy nálad is ez van. Bár nem egyformán mûködünk azért lehet az idõjárástól is.

Nálam nyáron ha nagyon meleg van akkor elõszokott fordulni, hogy késik.Lehet, hogy nálad is ez van. Bár nem egyformán mûködünk azért lehet az idõjárástól is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Hm hát lehet, hogy attól van, csak félek, nehogy más legyen. Nyaralás elején kellett volna neki megjönnie, már több, mint 1 hete hazajöttünk, de még mindig semmi. Ja, és 18 vagyok, 6 éve menstruálok, ha ez számít.
Esetleges fogyástól, vészes vérszegénységtõl is lehet. Ha nem olyan régóta van meg, akkor lehet, hogy még nem állt be a rendszeresség, ha pedig már régóta, akkor lehet valamilyen hormonális zavar is.

Már december 19. -én meg kellett volna jönnie.30. -án, 5. -én negatívat teszteltem. Mitől lehet ilyen sok csuszás?

Legjobb válasz: Ki tudja? Lehet, hogy még nem mutatja a teszt, de már terhes vagy, de lehet más oka is. Menj el nõgyógyászhoz, õ csinál egy ultrahangot és megmondja, mit lát, ez a biztos.

Ki tudja? Lehet, hogy még nem mutatja a teszt, de már terhes vagy, de lehet más oka is. Menj el nõgyógyászhoz, õ csinál egy ultrahangot és megmondja, mit lát, ez a biztos.
Szia! Tüneteid vannak? Volt pé-d?
Ha terhes lennél, azt már biztos kimutatta volna a teszt 10-15 nap késés után. Feltéve, ha nem csúszott a pé-ed. Nézted a tüneteidet, tuti volt pé? Szerintem is menj dokihoz, lehet, hogy gyógyszerrel meg kell hozni a mensidet, hogy visszaálljon a rendszer.
A kérdező hozzászólása: pé-em volt, szerdán megyek dokihoz, de nagyon félek hogy mi baj lehet. Már annak örülnék ha megjönne. Egyébként babát szeretnénk és azért vagyok így besózva
Ne add fel mert az egyik ismerõs már terhes volt 1, 5 hónapja és csak a doki tudta megmondani, hogy terhes mert mindegyikteszt negatív lett.Nekem sem jött meg én szerdán megyek dokihoz bár az én mensim nem is volt rendszeres, lehet bármi...Csak nyugi az a lényag:-)

Bnőmnek az éjszaka folyamán ugy begörcsölt a gyomra körül (köldökénél és a körül), hogy orvost kellett hivni. Õ azt mondta hogy köldökkólia lehet. Tabit szed védekezésképp és mindig beszedi időben. Mitől lehet hogy igy hirtelen jött ez neki?

Legjobb válasz: Köldökkóliától lehet.Bárkivel elõfordul,de általában kisgyerekeknél van fõleg a kisfiúknál.Ez olyan mint a bárányhimõ.Mindenki átesik rajta egyszer.

Köldökkóliától lehet.Bárkivel elõfordul, de általában kisgyerekeknél van fõleg a kisfiúknál.Ez olyan mint a bárányhimõ.Mindenki átesik rajta egyszer.
én még sosem hallotttam róla. Jó tudni hogy van ilyen is

Tisztelt Doktor Úr! Ismét kérdésem lenne!! Eddig pontosan megjött 7 hetente, január 25-én kellett volna megjönnie, akkor fájt a hasam is de kimaradt. Tegnap este óta pecsételek (barnás váladék) minimálisan. De nem jött meg! Ez vajon mitől lehet? ? ? Válaszá

Tisztelt Doktor Úr! Ismét kérdésem lenne!! Eddig pontosan megjött 7 hetente, január 25-én kellett volna megjönnie, akkor fájt a hasam is de kimaradt. Tegnap este óta pecsételek (barnás váladék) minimálisan. De nem jött meg! Ez vajon mitől lehet??? Válaszát előre is Köszönöm!!! Z.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt sajnos így nem lehet megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt sajnos így nem lehet megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Lehet, hogy valami hormonális gond!
Én a helyedben elmennék orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam, uh-on semmit nem láttak. Kaptam egy gyógyszert, ami meghozza a vérzést, de még nem vettem be belõle. Csak holnap kezdem. Az uh-os nõ azt mondta, hogy nyoma sincs vérzésnek, ezért nem értem akkor ez mi?
Hát azért valami bõvebbet mondhatott volna. Például, hogy lát-e peteérést stb. Tesóm felesége így járt most, hogy nem jött meg, tesztelt szegénykém összevissza, aztán kb. 50 napra elkezdett barázni. elment dokihoz és kiderült, hogy gond van! Most folynak a kivizsgálások!
A kérdező hozzászólása: Nem mondott semmit, csak , hogy nagy uterus és nem lát semmit.
A kérdező hozzászólása: És nagyon enyhe görcsöm van, nem olyan, mint menszeszkor, nem is fogható ahhoz.
Babát terveztek?? Nekem most egy hete késik, Tegnap voltam dokinál, a tesztem negatív, nincs baba. Viszont, Én a helyedben nem venném be a bogyót (ha babát szeretnétek), Nekem az orvos azt mondta, hogy nem ad gyógyszert hogy megjöjjön, mert ezek magas hormontartalmúak, és ha beszedem nem csak elveszek egy lehetõséget attól, hogy esetleg sikerüljön a baba, lehet hogy majd csak ezután lesz peteérésem, plusz még jobban megkavarnám, az eddig is jelenlévõ hormonzavart. De Te tudod..
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagy dilemma ez, mert 2éve próbálkozunk és jövõ héten mennék laparra, azért adták a gyógyszert is, hogy meghozza akkorra, de most én se tudom mi legyen.
A kérdező hozzászólása: Szurkolok Neked!
gyógyszerrel védekeztek? csak mert akkor lehet ilyen.
A kérdező hozzászólása: óvszerrel védekeztünk, de nem szakadt ki, észrevettük volna
A kérdező hozzászólása: a barna folyás ideje alatt meg voltam fázva, attól lehet?
lehet megfázástól, vagy akár kisebb fertõzéstõl is a barnázás. ha tényleg nem szakadt ki az óvszer akkor nyugi, terhes nem lehetsz, max megbolygatta a ciklusod a megfázás... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Remélem minél elõbb megfog jönni mert kikészít ez a várakozás!

Kislányom 2 éves kora óta szobatiszta, 2 éves és 3 hónapos volt, mikor éjjel sem kellett már pelenka. Most 2 hete elég sokszor bepisil éjjel is és nappal is, sőt egy párszor be is kakil. Mitől lehet ez?

Most 2 és fél éves elmúlt.

Legjobb válasz: Szia! Nem történt vmi , ami felzaklatta? Pl. látott veszekedni titeket apával Bölcsibe adtad, a "változás"... Vki kiabált vele, és érzékeny rá... Olyan filmbe nézett bele, ami félelmetes volt neki.... Ezek csak tippek, ilyenekre lehet gondolni elsõ körben.....

Szia! Nem történt vmi , ami felzaklatta? Pl. látott veszekedni titeket apával Bölcsibe adtad, a "változás"... Vki kiabált vele, és érzékeny rá... Olyan filmbe nézett bele, ami félelmetes volt neki.... Ezek csak tippek, ilyenekre lehet gondolni elsõ körben.....
Lehet furcsán fog hangzani én is meglepõdtem amikor elõször hallottam. Sógornõm 6 éves lánya is sokszor bepisil néha napközben is, õ horkol is amikor alszik. Voltak vele dokinál és azt mondta a doki, hogy összefüggés van a horkolás és a bepisilés között, valszeg az orrmandula van megduzzadva. Persze bekakilni nem kakil így egyáltalán nem biztos, hogy nálatok is ez van.
A kérdező hozzászólása: Minden családban néha van veszekedés és van a gyerekkel kiabálás, de minden olyan, mint volt, semmi nem változott:) 1 hét múlva megy bölcsibe, ezt tudja, beszéltünk róla, de nem látszott, h ellene lenne, de én tudom, h nem lesz egyszerû menet.. Szóval nem tudom ez miért van..
A bölcsi simán kiválthatja a szorongást, akkor is, ha nem látszik rajta. Az én nagylányom pl nagyon szereti az ovit, de amikor ovis lett utána 2 évig fogni kellett a kezét éjjel (pedig szívesen ment minden reggel, soha nem sírt, és elõtte már bölcsis is volt) Illetve rágja a száját ami miatt sebes a széle. Szóval okoz nekik belsõ feszültséget ami különbözõ módon nyilvánul meg.

Kb másfél éve szedek fogamzásgátlót és most aznap amikor az utolsót kellett beszednem kicsi barna folyás jelentkezett és másnap is. Mitől lehet ez?

Mostanában kicsit össze-vissza szedtem, nem pontosan ugyanabban az időben meg volt amikor csak másnap reggel. Emiatt van? Vagy megunta a szervezetem? Párommal több mint 1hónapja voltam együtt utoljára. Mindenképpen elmegyek dokihoz is, csak most kicsit parázok. Vasárnap kell megjönnie, szóval leghamarabb csak menstruáció után tudok orvoshoz menni. Valakinek valamilyen tapasztalat?

Legjobb válasz: lehet megfázás, de ettõl is amit írtál, h össze-vissza szedted, stressz, de persze az is benne van a pakliban, hogy hozzászokott a szervezeted. mióta szeded?

lehet megfázás, de ettõl is amit írtál, h össze-vissza szedted, stressz, de persze az is benne van a pakliban, hogy hozzászokott a szervezeted. mióta szeded?
jaaj..most látom, h másfél :) amúgy mostanában nekem is ezt csinálja..én dokihoz elmegyek azért mindenképp. :)
A kérdező hozzászólása: doki nekem is esedékes, csak ugye meg kell várnom a menstruáció végét... csak megijedtem, hogy mitõl jöhetett meg 3 nappal korábban gyógyszer mellett...
Mert össze-vissza szeded.Nem véletlenül kell mindennap kb. ugyanabban az idõben bevenni.A fogamzásgátlóval be is lehet állítani a menstruáció idõpontját, ha pl. pont a nyaralásba esne elõtte beszélj az orvosoddal és lehet a menzeszt ide-oda csúsztatni pár napot.Engem idegesített, hogy hétvégén menstruálok és be lett állítva a csütörtöki kezdõnap hétfõre :)
Én tudom mert nekem is így volt gyulladás lépett fel nálad vzsgáltasd magad meg nõgyógyásszal vagy pedig hüvely gomba .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!