Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet óta (686 db)

Gyerekkorom óta piros foltok vannak az arcomon. Nem használt eddig egy krém se. Miért nem tűnnek el és mitől lehet ott?

Ha valaki tud rá valami házi praktikát, kérem írja le! Köszönöm!

Legjobb válasz: ez nekem is igy van csak a kezemen,nyakamon és lábamon.

ez nekem is igy van csak a kezemen, nyakamon és lábamon.

Mitől lehet ott lent az égető, viszkető érzés? Fertőzés? Vagy ujjazástól lehet?

Legjobb válasz: Ez általában gomba. Szóval menny el nõgyógyászhoz vizsgálatra. Minél elõbb kezdet a kezelést annál jobb. Jah és nehéz megszabadulni tõle.

Ez általában gomba. Szóval menny el nõgyógyászhoz vizsgálatra. Minél elõbb kezdet a kezelést annál jobb. Jah és nehéz megszabadulni tõle.
Tüzes piszkavas vagy háztartási sósavas ecsetelés megoldja.
Szedesd ki.
önts bele forró olajat, attól elmúlik:)
Tuzel a rezfaszugalamb

A nyelvemen van egy búb, ami nagyon fáj, mitől lehet? Ott a nyelvem oldalán hátrafelé.

Legjobb válasz: Azt nem tudom mitõl van, de már nekem is volt sokszor. El fog múlni pár nap múlva! Csak ne piszkáld.

Azt nem tudom mitõl van, de már nekem is volt sokszor. El fog múlni pár nap múlva! Csak ne piszkáld.

Szerintetek mitől lehet csalánkiütésem? Voltam allergia teszten ott semmi allergiás anyagot nem találtak. Mitől lehet ez? 17/F

Legjobb válasz: Okozhatja gyógyszer, valamilyen vegyszer (háztartási, festék, stb.), izzadás vagy fokozott izzadás, rovarcsípés, testtel érintkezõ mûanyagból készült ruhadarab, de okozhatja valamilyen fertõzés, sõt még hibás diéta is. Amennyiben csak egyszeri csalánkiütésrõl van szó, akkor a fentiek közül bármelyik lehet az oka, ha azonban idült a csalánkiütésed (újra és újra visszatérõ), akkor állhat mögötte komoly betegség is. (Például belgyógyászati problémák, autoimmun probléma.)Ebben az esetben azt javaslom, mindenképpen fordulj orvoshoz.

Okozhatja gyógyszer, valamilyen vegyszer (háztartási, festék, stb.), izzadás vagy fokozott izzadás, rovarcsípés, testtel érintkezõ mûanyagból készült ruhadarab, de okozhatja valamilyen fertõzés, sõt még hibás diéta is. Amennyiben csak egyszeri csalánkiütésrõl van szó, akkor a fentiek közül bármelyik lehet az oka, ha azonban idült a csalánkiütésed (újra és újra visszatérõ), akkor állhat mögötte komoly betegség is. (Például belgyógyászati problémák, autoimmun probléma.)Ebben az esetben azt javaslom, mindenképpen fordulj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: emellett van pajzsmirígy betegségem 2 éve szedek rá gyógyszert. Az is okozhatja?
2 éve szeded a gyógyszert, és mióta van csalánkiütésed? Ha csak most jött elõ, akkor valószínûleg nem a gyógyszer miatt. Valami mosáshoz használt dolog, vagy amit ettél. Erõsen függ attól, hogy mióta van.
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja van
A kérdező hozzászólása: amúgy voltam egy teljeskörû allergia teszten és ott nem mutattak ki semmirõl allergiát..
A kérdező hozzászólása: és az orvos is azt mondta hogy nem lehet tudni mitõl van ráadásul fõorvos
Akkor nem a megfelelõ orvost kérdezted. Vizsgáltasd ki magadat egy másik belgyógyásszal.
Elvinném egy gasztroenterológushoz. Lehet, hogy reflux vagy valamilyen ételallergia.

Fej, vagy írás? Az mitől lehet, hogy a pincénkben nem működik az 50%? Ott 80%-ban fej-ez mitől lehet?

Legjobb válasz: kevésszer dobtatok csak ez lehet a megoldás vagy nem elég magasra

kevésszer dobtatok csak ez lehet a megoldás vagy nem elég magasra
ez nem ezoteria hanem fizika -.-
másik érmével próbáltad? és fönn? Fönn más jön ki?
A fej-írás nem 50-50% A pénzérmék egyik fele nehezebb, így az gyakrabban jön ki. Nem mindig nagy a különbség, de pl a 10 forintosál elég látványos az eltérés az eredményekben.
XD olvass el egy valószínûségszámítással foglalkozó könyvet, és választ kapsz a kérdésedre :D
Ja és nézd meg a "Rosenkratz és Guldenstein halott" c. filmet
Miért a nappaliban müködik?
Így van, rövid a sorozat. Csinálj 10.000 próbát, akkor már kezdenek eltûnni ezek a pontatlanságok.
Biztos, megint a r.hadék lidércek...
Ez azért van mert a pincéd nem kompatibilis a pénzérmével, pathheld fel 2.0-ás verzióra.
1554 jav. patcheld
a vicc az egészben az, hogy habár a matek jól leírja az esélyeket és folyamatot, a való életben általában eltérnek az eredmények ettõl, még ha nagyon sok kísérlettel is dolgozol :) (Ki látott már olyat, hogy a lottón kihúzzák az 1-est?:) ) Ha azt szugerálod, hogy fej lesz, akkor az esetek többségében azt fogsz dobni :)

Napok óta nyűgös a kislányom. Mitől lehet? Főleg esténként. Másfél óra mire sikerül elaltatnom, és éjfél mire elalszik. Közbe hisztizik miközbe altatom. Mitől lehet ez vele? 4 hós.

Legjobb válasz: Jön a foga, fáj a hasa, szar az idõ...stb. Nagyon sok minden lehet. Az én kisfiam is elég sokszor csinálja ezt, pl. tegnap este...De csak hiszti vagy fájdalmasan sír? Nem mindegy...Ha az enyém hisztizik elalváskor, akkor bent szoktam hagyni a kiságyban egy 5-10 percre, kifárad és utána sikerül elaltatni.

Jön a foga, fáj a hasa, szar az idõ...stb. Nagyon sok minden lehet. Az én kisfiam is elég sokszor csinálja ezt, pl. tegnap este...De csak hiszti vagy fájdalmasan sír? Nem mindegy...Ha az enyém hisztizik elalváskor, akkor bent szoktam hagyni a kiságyban egy 5-10 percre, kifárad és utána sikerül elaltatni.
A kérdező hozzászólása: inkább hiszti.mert ha rendesen sír, fájdalmában akkor a könnye is folyik.de ilyenkor nem.ha hasa fáj azt megismerem.és napközben is elég nyügi szegénykém.én is a fogára gondoltam, mert már egy hónapja nyálzik is elég rendesen, és állandóan eszi az öklét.4 hós lesz 17.-én.

Mitől van ez? 19-én kellene megjönnie de tegnap este óta barna folyásom van. Soha nem volt ilyen ez előtt. Ez esetleg lehet terhességi jel vagy ha nem akkor mitől lehet?

Legjobb válasz: Menstruáció elõtt néhány nappal kezdõdhet barnázás (akkor is, ha amúgy nem szokott). Ezen felül lehet beágyazódási vérzés is, bár nekem ilyen soha nem volt.

Menstruáció elõtt néhány nappal kezdõdhet barnázás (akkor is, ha amúgy nem szokott). Ezen felül lehet beágyazódási vérzés is, bár nekem ilyen soha nem volt.
Segiteni nem tudok, de nálam is ugyanez a szitu, megõrülök szombatig. ird majd meg, hogy nálad mi volt!
A kérdező hozzászólása: Nálam még ma is ugyanaz a helyzet nem tudom mitõl lehet, barna folyásom mindig csak a mensim végén szokott lenni, de elötte soha.
Sajnálom de szerintem meg fog jönni...
Szia! Ne ijjedj meg, de nálam ez kb 4és fél hetes terhesen kezdõdött..egy hétig barnázás volt, utána hirtelen nagy vérzés..és sajnos így ment el a kisbabám.. lehet, hogy nálad is korai vetélésrõl van szó. Ezeket a nõk 90%-a észre sem veszi, mert rendesen megjön a mensijük.. Van már + teszted? Sajnálom! majd írj, hogy mi lett!

Napok óta görcsöl a halántékom és azon az oldalon hátul a tarkómnál nyomó érzést érzek. Közben hányingerem van. Mitől múlna el? Mitől lehet?

Tegnap a bal oldali fájt egy csomó gyógyszerrel elmúlt és a hányások is segítettek.Ma reggel meg arra ébredtem,hogy jobb oldalon görcsöl és ugyanúgy vagyok mint tegnap és nem akar múlni.

Legjobb válasz: Fordulj orvoshoz, lehet migrén-eredetû, de akár szív- és érrendszeri probléma is állhat a tünetek mögött, vérnyomás mérés történt?

Fordulj orvoshoz, lehet migrén-eredetû, de akár szív- és érrendszeri probléma is állhat a tünetek mögött, vérnyomás mérés történt?
Kísért a nyelvtantanárod szelleme.
Semmitõl! Komolyan egyesek azt hiszik van értelmük az álmoknak! Ha lenne akkor haverom Voldemort állnéven leigázta már volna a világot és én egy felfújható sárkány gyombrában csücsülnék! Nõlj fel!
Szokatlan az új hely, de ez miért ezotéria?
rendezd át a szobát
szóllllj a báttttyádnak, hogggy nnne rugggggdozzzzson
szagok
Talán úgy rendezted be a szobád, hogy az ágyad pont egy vízér felett van. Az nagyon megbolygatja az embert. Próbáld mef máshova tenni az ágyat csak egy éjszakára.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!