Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet,hogy és tegnap (48 db)

Mitől lehet hogy tegnap estétől nagyon feszült és ideges vagyok? Ellenséges vagyok mindenkivel szemben, és minden apróság olyan ideget generál bennem hogy én még ilyet nem éreztem.

Lassan másfél éve voltak traumák amik értek. Ezalatt értek egy legjobb barát halálát és az apám halálát főként.(volt betegség is,magány és az iskolai gondok is fennálltak.) Köze lehet hozzá? A hálál eseteket mondhatni felfogtam, elfogadtam,beletörődtem ennyi idő múltán. Tényleg eltelt másfél év minimum. Nagyon kivagyok, valaki tapasztalt, írjon legyen szíves, mert az álmaim sem egyszerűek!

Legjobb válasz: Hát, belejátszhat az is, hogy tegnap (ma nem tudom) kettõs front volt, illetve az erõs szél alapvetõen ingerlékenységet okoz. Nagyon nyugodt munkahelyen dolgozom, de tegnap mindenki úgy nézett ki, mintha baltás gyilkos lenne - szerintem egyértelmûen az idõjárás tehet róla.

Hát, belejátszhat az is, hogy tegnap (ma nem tudom) kettõs front volt, illetve az erõs szél alapvetõen ingerlékenységet okoz. Nagyon nyugodt munkahelyen dolgozom, de tegnap mindenki úgy nézett ki, mintha baltás gyilkos lenne - szerintem egyértelmûen az idõjárás tehet róla.
Premenstruális tenzió. Mindjárt megjön. :)
lehet hogy vmilyen virus megtámadta és most beteg... nyugi a tablatták 98%-osan védenek:)
nyílván akkor is. a tabletta sem jelent 100%-os védelmet
A kérdező hozzászólása: Minden szemet pontosan bevesz.
de tabletta mellett is lehet teherbe esni... errõl még nem hallottál?
A kérdező hozzászólása: Am meg mára már semmi baja sincs, nem megy a hasa sem és nem érez semmi rosszat.
A kérdező hozzászólása: Jó de van védekezés.
nekem igy kezdõdött a terhességem.hasmenés, hasfájás, hányinger, és a többi tünet.
Ha megy a hasa a kkor nem tuti hogy felszívódika bogyó..és akkor gond lehet..én állandóan ezen görcsölök:S
A kérdező hozzászólása: Lehet ettõl is?
A kérdező hozzászólása: Ahha. Amúgy meg a jövõhétvégén fog neki megjönni.
szedjen tablettát, de ne túl sokat, vagy 100-szor rosszabb lesz!!!!!
hát lehet valóban fel vagy fázva
Fel vagy fázva.
A kérdező hozzászólása: de ez csak este fele szokot rám jönni hogy ugy érzem..napközbe meg nem..:/ ezért nem értem..és félek mert kis babt szeretnék
Így kezdõdik a felfázás. Majd egyre rosszabb lesz, jobb még az elején kikezelni, és akkor simán jöhet a baba.
A kérdező hozzászólása: már kb 4-5 napja csak igy van...szoval bizonytalan vagyok...a terhesség jele nem lehetne?
nekem mikor ilyen folyásom volt cisztám volt
A kérdező hozzászólása: de nekem nem folyásom van....hanem ugy éreztem mintha fellennék fázv de csak este napközbe nem..
nekem sem volt állandóan csak délután
menj el orvoshoz vizeletvizsgálatra ott választ kapsz mindkettõre, arra is hogy terhes vagy-e és arra is hogy baktérium van-e a vizeletedbe ami a felfázás jele..

Mitől lehet, hogy ma és tegnap fájdogál alul a hasam és bal oldalon is érzek némi fájdalmat. Lehetséges-e esetleg ez beágyazódás vagy inkább valami más?

27-én kéne meg jönnie.És igen aktívak vagyunk ebben a hónapban.Fel fázva nem vagyok.

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy a beágyazódást meg lehet érezni! Talán inkább a fokozott aktivitás miatt, vagy peteérés van. Ha babát akartok, mindent bele!

Nem hinném, hogy a beágyazódást meg lehet érezni! Talán inkább a fokozott aktivitás miatt, vagy peteérés van. Ha babát akartok, mindent bele!
Lehet, hogy idegesebb vagy, hogy terhes lettél és ezért érzel fájdalmat, de ezek fantomfájdalmak is lehetnek.Nem hiszem, hogy lenne összefüggés , hiszen ez nagyon korai terhesség lenne, nem érezhetõ.
én ugyanígy voltam.már a mensim elött 2-héttel megéreztem a más állapotot.doki nem látott semmit még, mert korai volt 1.5 héttel a mensim elött.viszont nekem egyre több minden alátámasztotta, hogy terhes vagyok.(a teszt sem, egészen a mensim napjáig).akkor teszteltem egy pozitívat. igen, ezt mi nõk meg tudjuk érezni, mert ez 1 más állapot.. remélem neked is sikerûlt!üdv:7-hetes kismami
Elõzõ válaszolótól kérdezném hogy mensi elõtt 2 héttel hogy érezhetted a babát? Én úgy tudom akkor peteérés van. Lehet hogy tanulatlan vagyok, de akkor neked menszesz alatt van peteérésed???

Az mitől lehet hogy tegnap raktam össze egy 18L nano akváriumot, és másnapra besárgul a víz?

Legjobb válasz: Túl sok a vastartalma. A mi medencénkkel is ez történt, ott meg oldotta 8l hipó + klórozás, akváriumnál ilyen drasztikus módszereket azért ne vess be. :)

Túl sok a vastartalma. A mi medencénkkel is ez történt, ott meg oldotta 8l hipó + klórozás, akváriumnál ilyen drasztikus módszereket azért ne vess be. :)
Ha van vasfád vagy táptalajod, okozhatta az. Ha hetek múlva is megvan még a probléma, akkor kezdj el gondolkozni, hogyan tovább. Addig még simán eltüntetheti a normál vízcsere.
A kérdező hozzászólása: Igen van bent vasfa... Hogyan tudom megszüntetni a sárgaságot? Több vízcsere? Vagy valami vegyszeres? Még halak nincsenek benne de 2 hét múlva már szeretnék bele tenni... Növények nem sínylik meg a sok vízcserét?
A vasfa okozta sárgaság kifejezetten jót tesz a legtöbb halnak, csak esztétikai hiba. Az aktív szén vagy a SZAT gyanta kiszedi a vízbõl, de idõvel magától is el fog fogyni az utánpótlás.
Ja és 18 literbe nem jó ötlet halat rakni és a törvény is tiltja. Viszont pont tökéletes méret garnélázni.
Én 18 literben max vagy ivadék halat, vagy garnit tartanék, vagy növényesnek is jó.Nagy halak tartására kicsukva.A vízcserélõ vödröm is nagyobb mint az. Halat ne.Kínzás lenne+börtön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! Garnélat szeretnék bele! De apró halakra gondoltam egy pár darabra, szóval semmi extra nagyságú halra, úgy néztem hogy vannak 1, 5, 2 cm nagyságú kifejlett halak is. Azokat sem szabad?
Azért nem mindegy, hogy milyen gyorsan sárgul a víz. Volt olyan vasfám amibõl annyi csersav oldódott ki, hogy kinyírt egy halat. De az nem is sárga volt, már inkább barna lé folyt belõle.
Honnan tudjam?
Impotencia... :/
Izgultál, ronda volt a lány, sokat ittál, komoly lelki problémák, nem tudom. Ennyi infóból nehéz megmondani.
A kérdező hozzászólása: Nem izgultam annyira, szép lány, már egy ideje együtt vagyunk és vele ez volt az elsõ..és basszus akármit csináltam amikor bedugtam mindig lelankadt.

Mitől lehet, hogy tegnap nagyon berúgtam, és azóta fél szemere nem jól látok valamint nem érzem az édeset meg a fogaim?

Szóval nem először iszom és rúgtam be már jobban is. Most kifejezetten nagyon jól esett a pia és jó sok bort megittam. Másnap mikor felkeltem szúrt a jobb szemem, érzékeny volt nagyon a fényekre, és nagyon szarul látok még mindig meg alig érzem az édes ízeket, meg az egyébként gyenge, nagyon érzékeny fogaimmal is a fagyit bírtam harapni. Fura mert ilyent sosem bírtam. Most mi a baj? Azt nem értem a bal szememmel mért látok tökéletesen, a jobbik meg mintha a semmiből hirtelen 2 dioptriát is romlott volna. El fog múlni? 1000 hogy ütés nem érte mert mindenre emléxem annyira nem voltam berúgva. Tudom mi a másnaposság, de ilyen formában sosem jelentkezett alvás után.

Legjobb válasz: Ilyen tünetei a metil-alkohol fogyasztásnak vannak.

Ilyen tünetei a metil-alkohol fogyasztásnak vannak.
Ha sokat iszol, bekövetkezhet látásromlás, mert a látóidegeket is pusztítja a pia.
Biblia, ugyanmár, tegnap bekeményítettünk, Kincskeresõ-Kiskõdmõn volt, meg szénsavas víz
Nem kellett volna bebaszni :D szerintem ebbõl orvos lesz :(
"Nem kellett volna bebaszni" Jó akkor gondolom te szombaton narancslét ittál és közös hangos felolvasást tartottál a barátaidnak a Bibliából:D
A metil-alkohol mérgezés tüneti közt van a látásromlás, akár vakság is. Tudod pontosan mit ittál, v. valahonnan, valamilyen piát? Ha nem, ne várj 2-3 napot, a metil-alkohol mérgezés minél elõbb kezelik, annál valószínûbb, h nem lesz maradandó hatása.
Szerintem azonnal fordulj orvoshoz. Lehet, hogy olyan bort ittál, amiben metil alkohol is volt, ami mérgezõ. Az egyik jellemzõ tünet a látás romlása. Nézz utána, és szerintem orvos!
A kérdező hozzászólása: De tök józan vok, meg rám jellemzõ hogy nagyon jól birom az alkoholt nyápic testalkatomhoz képest, meg ami nálam a legkritikusabb, hogy gyorsan érzékeltlen leszek, vagyis testem, szám, fogam minden lezsibbad és a mozgáskoordináció sérül. Amúgy meg a szellemi épségem ép marad. Csak most olyan hogy félig mintha egyes dolgok nem jöttek volna helyre. Ja meg a gyenge érzet van hogy 1 hétig is tart csak nem ilyen formában volt eddig. Meg am én sosem birtam az alkoholt kihányni akármennyit is ittma minden felszívódik bennem. Sztem akkor van baj ha 2-3 nap alatt nem javul a látás meg az ízlelés.
PROVE IT
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem nincs nagy baj, most keltem fel, és helyrejött a látásom. Vagyis alapból -0, 5-ös volt a jobb szemem asztigmiával, most szintén olyan, szóval látok :D Fúúú meg ahogy kipatant aszemem most érzek valami bödüs hagymaszagot is magamon. Ez a tegnapi hagyma lesz akk (pedig mostma fogat), aminek szintén alig érezhettem az erejét, de ezek szerint a szagokat sem éreztem normálisan. Sajnos nem tudom már a bor nevét, de hidd el semmi különös, egy bolti olcsó édes vörösbor 12, 5%-al. Máskor is ittam ilyet.

Mitől lehet, hogy tegnap hirtelen elkezdett zsibbadni a jobb karom és mára sem múlt el?

Legjobb válasz: nekem akkor szokott zsibbadni, ha sokat gépezek és megerõltetem. ilyenkor nehezebben is tudom használni:S

nekem akkor szokott zsibbadni, ha sokat gépezek és megerõltetem. ilyenkor nehezebben is tudom használni:S
Ez azt jelenti, hogy még mindig zsibbad!?
Nagypapámnak ugyanez volt a tünete egy hónapon belül kétszer, pár napig tartott neki az elsõ (másodikkal ment el második nap kórházba). Elment vele orvoshoz és kiderült, hogy két szívinfarktusa volt, azért zsibbadt a keze... :( Szerintem ha nem múlik holnapra sem, mindenképp doki!!
Mamámnak a fél teste zsibbadt, elmentek dokihoz és kiderült.hogy agydaganata van.
A kérdező hozzászólása: na..akkor...tegnap délután kezdõdött, egyébként a turmixgépet fogtam közben...és még most is zsibbad, de már nem annyira, mint tegnap...1 éve voltam koponya MR-en, más betegség miatt, remélem azért 27 évesen se agydaganatom, se agyvérzésem nem lesz:-)
Nekem már 2 éve zsibbadtak a bal kezemen az újjaim (gerincprobléma miatt) Volt, hogy többször lezsibbadt a fél fejem, testem, lábam, talpam) kivizsgáltatás után kiderült, hogy Sclerozis Multiplexem van!!!
A kérdező hozzászólása: nekem nyakcsigolya kopásom van, már most, meg volt egy kisebb balesetem, ami nem tett túl jót neki..amúgy én is arra gondolok, hogy valami ilyesmi lehet....köszönöm szépen:)
Akkor meg biztos, hogy a csigolyák miatt van! A többit felejtsd el, még csak belegondolni is rossz!
A kérdező hozzászólása: mondjuk a lábamat, ha keresztberakom, kb.2 perc után már totál elzsibbad, de hát az egyértelmû, hogy mitõl, utána meg el is múlik...de én is a csigolyákra gondoltam, anyunak is van, pl.eleljt dolgokat, vagy nem bírja erõsen megszorítami a kezem, de nekem csak zsibbad...elég rossz...de majdcsak lesz valami...köszi szépen mindenkinek :-)
Fogalmam sincs, de ha megvigasztal, most dettó ebben a cipõben járok...csak teszt nélkül :)
Már hallottam olyat, hogy valaki teherbe esett, de nem vette észre, mert egy kevés vérzése volt. Ha elmúlik csinálj még egy tesztet a biztonság kedvéért.

Mitől lehet ilyen furcsa dolog velem? Ma vagyok még csak a 23. napon, még van 5 napom a nem vártig de görcsölget a petefészkem, méhem környéke és nem tudom miért már tegnap este is éreztem és félek hogy mitől lehet..

Meg olyan szinten folyásom van mintha bepisiltem volna , mensi elött szokott lenni vizes de csak 2-3 nappal elötte ez meg , barnás , krémes és rengeteg.

Legjobb válasz: Én pld. hapcizás közben azt hittem, hogy kiszakadnak a petefészkeim ekkortájt a méhem mellett. Idõnként irdatlan szúró érzésem volt ezeken a helyeken. Kiderült. Terhes vagyok.

Én pld. hapcizás közben azt hittem, hogy kiszakadnak a petefészkeim ekkortájt a méhem mellett. Idõnként irdatlan szúró érzésem volt ezeken a helyeken. Kiderült. Terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Szia. De jó lenne ha én is az lennék , nem szokott fájni pé után de ahogy közeledik a nemvárt mindig már elötte egy héttel már tiszta depis vagyok és sirok hogy tudom hogy ugysem sikerült , mert ez már a 3. éve hogy igy megy és tudom hogy nem vagyok már normális...
A kérdező hozzászólása: Ui: Gartula a babához ... ez az elöbb elmaradt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!