Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, napok óta fehér, (6 db)

Mitől lehet, hogy napok óta fehér, tojás fehérje típusú folyásom van?

Nem tapasztaltam még ilyet.Kedd körül kéne(nem)meg jönnie.Ez lehet gombásodás jele vagy valami más?Terheségnél mennyire jellemz? a fehér folyás?

Legjobb válasz: Szia!Terhességnél jellemzõ az áttetszõ vizes állagú folyás,de az ún."túrós" folyás inkább gombás fertõzésre(ha nem viszket akkor is!!!),de legfõkébb felfázásra jellemzõ.Ami ilyen idõben nem lenne csoda.Igyál sima kamillateát,legalább naponta fél literrel,de mivel babát szeretnél,egyenlõre az ülõfürdõt nem javasolnám,mert abban jó sokáig benne kell ülni,jó meleg vízbe,és az elindíthat egy spontán vetélést(ha terhes vagy).Próbálkozz a kamillateával,ha nem ok,2-3 nap múlva irány a dokihoz.De azért sok sikert!

Szia!Terhességnél jellemzõ az áttetszõ vizes állagú folyás, de az ún."túrós" folyás inkább gombás fertõzésre(ha nem viszket akkor is!!!), de legfõkébb felfázásra jellemzõ.Ami ilyen idõben nem lenne csoda.Igyál sima kamillateát, legalább naponta fél literrel, de mivel babát szeretnél, egyenlõre az ülõfürdõt nem javasolnám, mert abban jó sokáig benne kell ülni, jó meleg vízbe, és az elindíthat egy spontán vetélést(ha terhes vagy).Próbálkozz a kamillateával, ha nem ok, 2-3 nap múlva irány a dokihoz.De azért sok sikert!
Szerintem terhességre utal:-) A terhesség egésze alatt jellemzõ a fehér folyás, kinél hogy, kicsit, nagyon, vagy egyáltalán ... Ne félj, csinálj tesztet, és ha nem jön meg, menj dokihoz.
szia!én is kiváncsi lennék, nekem hol fehéres.hol átlátszó.remélem baba.

27 naposak a ciklusaim most tartok a 20. napon. Tegnap óta nagyon erős sűrű szagtalan fehér folyásom van. A menzi előtt már több mint egy héttel szokott fájni a mellem most semmi. Mitől lehet ez a furcsa folyás?

Minden másnap akcióztunk a párommal azokon a bizonyos napokon.Ez a 3dik honap hogy próbálkozunk de nem görcsölünk rajta mert már ez a második gyerekünk lenne.Ezel a folyással viszont még nem találkoztam.

Legjobb válasz: A sûrû fehér folyás valóban jelezheti a terhességet. Ha viszont egyelõre nincs más tüneted, egyelõre ne éld bele magad, tudod, milyen könnyen produkál a test hamis tüneteket. Várj még pár napot, és csinálj tesztet, akinek normál ciklusa van, már ki kell jeleznie ilyenkor. Sok sikert!

A sûrû fehér folyás valóban jelezheti a terhességet. Ha viszont egyelõre nincs más tüneted, egyelõre ne éld bele magad, tudod, milyen könnyen produkál a test hamis tüneteket. Várj még pár napot, és csinálj tesztet, akinek normál ciklusa van, már ki kell jeleznie ilyenkor. Sok sikert!
Sokaknál ez a terhesség elõjele:-)

Mitol lehet pici feher holyag a nyelvem hegyen napok ota?

4. napja egy kis feher zsircsomora emlekezteto potty van a nyelvem hegyen, ami raadasul faj, kellemetlen. Akkora korulbelul mint egy vagy ket izlelobimbo, tejfeher, ugy nez ki mint egy zsircsomo vagy pattanas, de inkabb a zsircsomora emlekeztet jobban. Ha volt mar valakinek ilyen, rajott, hogy mitol van? Meddig tartott, hogy elmuljon, esetleg bevalt valami modszer, amitol elmult?

Legjobb válasz: Elkaptál valamit. Nyílván valaki után ittál a pohárból vagy nem volt elmosva rendesen az evõeszköz, hasonlóknál fordul elõ.Öblögess listerinnel, az mindent kivisz a szádból.Pár nap és helyrejön.Kellemetlen meg fáj, a listerin csípni fogja az egész szád, de minden seb elmúlik tõle, és még a lehelleted is kellemes lesz!Én minden nap ezt használom.

Elkaptál valamit. Nyílván valaki után ittál a pohárból vagy nem volt elmosva rendesen az evõeszköz, hasonlóknál fordul elõ.Öblögess listerinnel, az mindent kivisz a szádból.Pár nap és helyrejön.Kellemetlen meg fáj, a listerin csípni fogja az egész szád, de minden seb elmúlik tõle, és még a lehelleted is kellemes lesz!Én minden nap ezt használom.
Ne aggódj, nekem is van, idõrõl idõre elõjön, aztán eltûnik. Az biztos, hogy nem fertõzõ, mert akkor már a kedvesem elkapta volna. Amúgy ha zavar vagy fáj, fordulj dokihoz, szakemberhez.
A kérdező hozzászólása: Mult heten kirandulni voltunk egesz heten, a szallason elso hasznalat elott nem mosogattam el semmit, gondoltam tisztak. De legkozelebb akkor elmosom. Listerin, ennek utana nezek. Ez valami szajoblito? Hasznalok eleve szajoblitot mindig.
Nekem a listerin vált be.Igen, szájvíz de elég erõs!Én próbáltam a colgate-nek a szájvízét, az meg sem közelíti egyik listerin fajtát sem.Én most a lilával próbálkozook, az annyira nem erõs, de hatásos.A kék meg a zöld elég erõs, és undi íze is van, de a cél érdekében ki szoktam bírni azokat is.Attól hogy a párod nem kap el tõled valamit az nem azt jelenti hogy más sem kaphatja el ha mondjuk utánad iszik.Van aki fogékonyabb az ilyenekre.Van aki homokot eszik meg kerítést nyal és mégsincs soha semmi a szájában.Nekem a betegségembõl adóddóan vannak szinte álandóan sebek a számban, de így listerinnel jobban elviselhetõ.Ha nagyon nem válik be akkor írass ki egy ecsetelõt.

Norcolut tablettát ma hagytam abba, de az öt napban mindig volt fehér folyásom és nincs semmilyen fertőzésem, akkor mitől lehet? Nem értem ezt.

Mert ugye elvileg nincs peteérésem ha ezt a gyógyszert írta fel az orvos???

Legjobb válasz: ez beállítja a ciklust,de peteérési elégtelenségre más kezelés kell. Lehet anovuláció a alacsony/magas TSH(pajzsmirigy) miatt,de leggyakrabban a magas prolaktin szint eredményezi a peteérés elmaradását. Le szokták tesztelni egy kis clomiddal,hogy mûködik e egyáltalán a petefészek,azaz stimulálásra érik e pete.Ha igen,akkor a prolaktin szint beállítása elegendõ a probléma megoldására.Ha nem,akkor az orvos elmondja mi a teendõ.

ez beállítja a ciklust, de peteérési elégtelenségre más kezelés kell. Lehet anovuláció a alacsony/magas TSH(pajzsmirigy) miatt, de leggyakrabban a magas prolaktin szint eredményezi a peteérés elmaradását. Le szokták tesztelni egy kis clomiddal, hogy mûködik e egyáltalán a petefészek, azaz stimulálásra érik e pete.Ha igen, akkor a prolaktin szint beállítása elegendõ a probléma megoldására.Ha nem, akkor az orvos elmondja mi a teendõ.
jön belõled a cucc.
szerintem gomba, menj dokihoz, 2-3hét alatt rendbe hoznak antibiotikummal
Az tejszínhab.
Szerintem sem normális, ha túrószerû, én elmennék a helyedben orvoshoz; még ha nincs is különösebben bajod, akkor is legalább megnyugodsz. De sajnos én is gombára gyanakszok.
nem arra a cuccra gondoltam, valóban azonban szerintem ami ott van, az nem túrós, csupán csak mivel bement a nagyajkaid közé és megszárdt kicsit, összeállt egyszerûbb a fehérnemûdön vizsgálgatni a nyomokat, de szerintem ez csak hüvelyváladék
Ez csak hüvelyváladék, a barátnõmnek is van minden reggel...napközben és este is... (felizgul) ez így normális
Csak mellékesen, lehet gomba. Nekem abszolút de semmi tünetem nem volt, egy másik dologgal mentem el nõgyógyászhoz, aki vizsgálat közben mondta azt, hogy van egy kis gombás megbetegedésem. De az ég világon semmilyen tünetet nem okozott. Nem volt folyásom, nem viszketett, nem égett, egyszerûen semmi. Valószínûsítette, hogy a fogamzásgátló tabletta okozta, mert egyéb olyan tünetem is volt, ami erre utalt. Nekem. De bármitõl lehet gombát kapni, ez van. Nem ciki. nem azt jelenti, hogy nem vagy tiszta, vagy nem mosakodsz rendesen...
Hány éves vagy? Mert fiatalabb tiniknél igazából sokszor van egy ilyen idõszak. Akkor normális. Ha már idõsebb vagy (mittomén 16+) és ez ne, volt mindig ilyen, csak egy ideje, akkor gondolkodj el azon, hogy nem-e nem sokkal egy durvább antibiotikum-kezelés után jött-e elõ. Nálam elõfordult már, hogy antibiotikum amit egy erõsebb megfázásra/torokgyulladásra stb kaptam, az kiírtotta azokat a baktériumokat is, amik ott vannak és kellenek. Ilyenkor könnyebb fertõzést kapni, de még ha nincs fertõzés, akkor is lehet h nem olyan a hüvelyflórád, mint kéne. Erre vannak ilyen visszaállító cuccok, recept nélkül kaphatók. Szerintem egy ilyet megpróbálhatsz, de télyeg csak ha 16-18 vagy legalább... De elõbb azért olvasd el neten a betegtájékoztatót, mielõtt megvennéd, mert nem tudom mennyire ajánlják 18 év alatt ezeket... Az a biztos, ha elmész orvoshoz, sima szûrõvizsgálat címszóval, ha elmúltál 18 valószínûleg hetekkel késõbbre fogsz idõpontot kapni, de sok helyen a 18 éven aluli rendelésre nagyon hamar van idõpont. Megnézi majd az orvos ezt is, csinál egy méhnyakrákszûrést mert azt pár évente azért kellene, aztán megmondja h kell-e erre bármi vagy ez normális. 21L
A kérdező hozzászólása: Igazából nem is túró szerû az állaga, hanem mintha krém lenne. De köszönöm mindenkinek a választ.
Szerintem ez nem hüvelyfolyás, mert az nem lesz túrószerû. Nekem legalábbis nem... Én orvoshoz mennék a helyedben, szerintem elkaptál valamit (ha nem is pasitól).
1. a gombára nem antibiotikumot adnak, 2. akkor folyása, viszketése, stb is lenne. Ha nincs semmi tüneted, csak a napi hüvelyfolyás rakódik le oda, de ha valami furcsaságot, kellemetlenséget veszel észre, vizsgáltasd meg magad.
Mutass egy képet, úgy könnyebben tudunk segíteni.
Már ne haragudj: ehhez nem kell nemi élet. A hüvelyváladék jön belõled, plusz esetleg még valami a méhedbõl is. Elõbbi teljesen természetes, mert a hüvely így mûködik. Normálisan a nagyajkakon rakódik le minden, amit naponta le kell mosni - de ha túl sok van, akkor érdemes orvoshoz menni, mert valami fertõzés lehet.
szerintem nem olyan cuccra gondolt..
A kérdező hozzászólása: Igen, olyan túros. Nem folyékony, sõt..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a "kisegítõ" válaszokat... Azonban a rendes, értelmes emberek válaszát jobban megköszönném. Ugyanis nem élek nemi életet, így az úgymond "cucc" sem tud belõlem kijönni.
túrószerû?
wc papir morzsaja

Mostanaban nagyon sok feher folyasom van! Egy nap nagyon sokszor kell betetet cserelnem, valamint nagyon faj mostanabn ott lent. Mitol lehett? A 2 dolognak lehet egymashoz koze?

Valakinek volt mar ilyen problemaja? (nincs ekezetem)

Legjobb válasz: Lehet és szerintem van is. Legjobb megoldás a nõgyógyász, ha elmész hozzá, garantáltan megfogsz gyógyulni és tudni fogod az okokat.

Lehet és szerintem van is. Legjobb megoldás a nõgyógyász, ha elmész hozzá, garantáltan megfogsz gyógyulni és tudni fogod az okokat.
A kérdező hozzászólása: de.. 12 eves vagyok...meg nem voltaam nogyogyasznal es huh nem is szeretnek menni...
menstruálsz már?
A kérdező hozzászólása: nem meg nem menstrualok :)
Valszeg valamilyen fertõzés, mégiscsak jó volna nõdokihoz menned.
A kérdező hozzászólása: hat jo majd szollok anyyukamnak. de ott hogyan fog megvizsgalni...? kicsit nagyon felek...
[link] Itt egy cikk a nõgyógyászati vizsgálatról. Ha feltûnõen sok a folyásod, és fájdalmat érzel, akkor mindenképpen el kéne menned orvoshoz.
Mindenképpen nõi orvost keressetek anyuddal, menjetek gyereknõgyógyászatra, ott feltehetõleg az lesz.
cickafar, kamillás ülõfürdõ pár napig és elmúlnak a panaszok. nem kell hozzá még orvos se.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!