Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, majdnem (69 db)

10 nappal a menzi elött miért, mitöl lehet majdnem megjön érzésem?

Nem szokott össze vissza ciklusom lenni, napra pontos a menzim. A babás ügyön dolgozunk de ezt még soha nem éreztem, csak egy két nappal a menzi elött.

Legjobb válasz: Válaszommal lehet hogy nem sokat segítek, de mi is babát szeretnénk, nekem is 10 nap van a mnesiig s ugyanezeket érzem, nekem is rendszeres és csak a mensi elõtt szokott kiszakadni a hasam. Töbek szerint ez lehet a beágyazódás jele is, de már megtanultam nem kell ráizgulni, nem kell NAGGGGYON akarni, majd úgyis jönni fog a baba.

Válaszommal lehet hogy nem sokat segítek, de mi is babát szeretnénk, nekem is 10 nap van a mnesiig s ugyanezeket érzem, nekem is rendszeres és csak a mensi elõtt szokott kiszakadni a hasam. Töbek szerint ez lehet a beágyazódás jele is, de már megtanultam nem kell ráizgulni, nem kell NAGGGGYON akarni, majd úgyis jönni fog a baba.
A kérdező hozzászólása: Azt nem hiszem hogy ez a beágyazódás volna mert nekem 26 naposak a ciklusaim és három nappal ez elött volt pé.Igazán nem tudom hogy mitöl lehet.Az elsö válaszoló ha gondolja irjon privit.KÖSZI
szia, nekem is már egy fél éve ilyen érzésem szokott lenni (mi már 1, 5 éve próbálkozunk)sajna eddig nem történt semmi. Néhány pozitív teszt és másnapra megjött. Most is épp ezt érzem mensi elõtt egy héttel...passz.

Babám bőrén teljesen meglátszanak a vérerek. Olyan mintha fázna, de sokkal vörösebb. Mitől lehet? Majdnem olyanok, minta kiütések.

Legjobb válasz: Igaz választ nem igazából tudok adni, de kiváncsi vagyok mi lehet veletek... Mennyi idõsek vagytok??? Dokit kérdezted???

Igaz választ nem igazából tudok adni, de kiváncsi vagyok mi lehet veletek... Mennyi idõsek vagytok??? Dokit kérdezted???
Mikor ettél elõtte?
A kérdező hozzászólása: tegnap pl. 7 órával elõtte, de van, hogy 1-2-3.
A lábad melyik részén?
A kérdező hozzászólása: Inkább a felsõ részén.

Mitől lehet? Majdnem elütöttek

a zebrán mentem át,és nem vett észre az autós,szerencsére pont letudott fékezni,de így is súrolta a lábamat az autó (hozzáért) ez néhány órája történt,azóta fáj a lábam.nem látszik rajta semmi,de fáj.ez miért lehet? köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Na kapsz egy korrekt választ. Engem rendesen ütöttek el kocsival. Repültem vagy 3 métert, és el is ájultam egy másodpercre. Nem fájt semmim. Az adrenalin miatt nem. Utána késõbb fájt mindenem. Szóval szerintem nagyobb ütést kapott a lábad mint amit hiszel. Ezért fáj.

Na kapsz egy korrekt választ. Engem rendesen ütöttek el kocsival. Repültem vagy 3 métert, és el is ájultam egy másodpercre. Nem fájt semmim. Az adrenalin miatt nem. Utána késõbb fájt mindenem. Szóval szerintem nagyobb ütést kapott a lábad mint amit hiszel. Ezért fáj.
Valószínûleg reflexbõl tettél egy hirtelen mozdulatot, megfeszítetted az izmodat. El fog múlni a fájdalom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ!
Baleseti sebészet, röntgen. Jó barátom gépkocsivezetõ. Egyszer egy gyalogos elé futott, épp csak súrolta a kocsi eleje. Barátom azonnal hívta a rendõrséget, de a férfi már nem volt sehol. Pár óra múlva a férfi meghalt, kiderült, hogy valami olyan helyen érte az ütés. Biztos, hogy a te esetedben nem errõl van szó, ez egy egyedi eset volt, de hidd el, egy röntgent megér.

Savanykás szagú kaki mitől lehet majdnem egyéves babánál?

Létezik,hogy a tejtermékekt?l ilyen neki?

Legjobb válasz: Szia!Az én kislányom tejallergiás és amíg ha-s tápszert ettünk addig folyamatosan híg nyálkás és savanyúszagú volt a kakija.Mióta speciális tápszert eszünk elmúltak a tünetek.Ha "csak"savanyú szagú nem biztos hogy ez a gond de ha más tüneteket is észlelsz szerintem érdemes lenne egy gasztroenterológussal megnézettetni.

Szia!Az én kislányom tejallergiás és amíg ha-s tápszert ettünk addig folyamatosan híg nyálkás és savanyúszagú volt a kakija.Mióta speciális tápszert eszünk elmúltak a tünetek.Ha "csak"savanyú szagú nem biztos hogy ez a gond de ha más tüneteket is észlelsz szerintem érdemes lenne egy gasztroenterológussal megnézettetni.
A kérdező hozzászólása: Azóta többször elõfordult, de már nem látok tejes dolgok közti összefüggést, de mégis mitõl lehet?
Én is úgy tudom, hogy az ételallergia egyik tünete. Érdemes figyelned, és megnézetni egy dokival.
fogzásnál is elõfordúl

Kisfiam keze remeg szopizás közbe mikor már majdnem alszik? mitől lehet? Volt valakinél ilyen? 4, 5 hónapos

Legjobb válasz: Az én kislányom is szopja az úját 2 hónapos kora óta és mikor már majdnem elaludt neki is remegett,most meg ha elalszik kicsúszik a szájából!

Az én kislányom is szopja az úját 2 hónapos kora óta és mikor már majdnem elaludt neki is remegett, most meg ha elalszik kicsúszik a szájából!
Szia! Nekünk is ugyanez volt, halálra rémültem, nagyon ijesztõ volt, mindig evés, vagy elalvás közben, és csak néha-néha, pont ilyenkortájt, 3-8 hó közt. Vittük neurológiára, szerencsére nem találtak semmit, azt mondták, hogy ez az ellazulással van kapcsolatban, meg hogy fejletlen az idegrendszerük még, akaratlan izomremegés...aztán szép lassan elmúlt, kinõtte. De jelenthet is vmit, így jobb ha Ti is mondjátok a dokinak...remélehtõleg nektek is csak ilyesmi...

A sötét szürke, majdnem fekete széklet mitől lehet? Nem ettem semmilyen vas tartalmút, csak multivitamint amiben a napi bevitel 29%-a van

Legjobb válasz: Ha elmész házidokihoz, akkor õ (azt hiszem,) tud kérni neked székletvér-vizsgálatot. Az alapján ki lehet zárni a belsõ vérzést. De biztosan más oka is lehet a sötét székletnek. Szerintem hívd fel a dokidat telefonon, biztosan tud segíteni.

Ha elmész házidokihoz, akkor õ (azt hiszem, ) tud kérni neked székletvér-vizsgálatot. Az alapján ki lehet zárni a belsõ vérzést. De biztosan más oka is lehet a sötét székletnek. Szerintem hívd fel a dokidat telefonon, biztosan tud segíteni.
Ha akkor kezdõdött a "feketedés" amikor elkezdted szedni a multivitamint, akkor lehet, h. attól van. Nekem napi 100 mg vastól sötét színû. Nem tudom, h. az hány százaléka a napi szükségletnek.
A kérdező hozzászólása: Nem akkor kezdõdött, igazábol szedem már 3 hónapja, és most lett ilyen fekete elõször
A kérdező hozzászólása: Rendben, az lesz, köszi!

SOS! Mitől lehet ez? Majdnem 2hete késik a menstruációm, de a teszt negatívat mutat! (bővebben alul)

Már majdnem 2 hete késik a menstruációm,de amikorra vártam akkor vér helyett valami barnás valami folyt!(Nálam általában így szokott lenni,hogy folyik valami barnás,utána egyből meg is jön a menstruációm)Most viszont csak barna folyás volt de menstruáció nem.Ez minek számít? Csináltam már terhességi tesztet kb 1 hetes késésnél de negatív lett! LEHET ESETLEG HOGY EGY HÓNAPOT KIMARAD A MENSTRUÁCIÓM?VOLT MÁR VALAKINEK ILYEN? Azt halottam hogy az idegességtől,depressziótól is késhet a menstruáció..én elég idegeskedős fajta vagyok. De mégis késhet ennyit? :( Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Velem is játszott ilyet a természet 17 éves korom körül!!! Nem voltam terhes, viszont ez lehet hormon probléma is. Nekem kevés volt a sárgatest hormonom (progeszteron), ami ahoz kell, hogy a megérett tüszõ kirepedjen. Ez nálam nem történt meg, nem jött meg a mensim, és ugyanígy fájdogált / szúrkált a petefészkem. Mivel a tesztek (akkor még örültem ennek) negítvak voltak, elmentem nõgyógyászhoz. Ott Uh, ami igazolta a cisztává dagadt tüszõcskét, majd kaptam gyógyszert, szuper, pár nap múlva megjött. Ezt 5* játszottam el, majd valaki írt fel fogamzásgátlót, hogy beállítsa a napi hormonszintet, és megszûnt a probléma. DE: most 32 éves vagyok, házas, és szeretnénk kisbabát. Mi most szívunk amiatt, hogy akkor nem a hormongondot és a vérzészvart gyógyították meg, hanem csak elfedték a problémát. Vérvételekre járok, mindenféle bogyót szedek. Már fél éve kapok különbözõ gyógyikat, és csak remélni tudom, hogy lassan helyreáll a szervezetem és végre teherbe tudok esni. Szóval nagy gond nincs, csak tessék addig ütni a vasat, amíg valaki normálisan kezel! És ha már helyreállt a ciklusod, csak akkor avatkozz bele fogamzásgátlóval, de lehet hogy a kórelõzményedet nézve (ha igazam lesz) azt majd nem is szedhetsz! Jól gondold majd át, mert közhely, de egy nõ bármit megtenne azért hogy ne legyen gyereke, majd késõbb azért hogy legyen. Gondolj a késõbbre, tanulj más hibájából! Sok sikert!

Velem is játszott ilyet a természet 17 éves korom körül!!! Nem voltam terhes, viszont ez lehet hormon probléma is. Nekem kevés volt a sárgatest hormonom (progeszteron), ami ahoz kell, hogy a megérett tüszõ kirepedjen. Ez nálam nem történt meg, nem jött meg a mensim, és ugyanígy fájdogált / szúrkált a petefészkem. Mivel a tesztek (akkor még örültem ennek) negítvak voltak, elmentem nõgyógyászhoz. Ott Uh, ami igazolta a cisztává dagadt tüszõcskét, majd kaptam gyógyszert, szuper, pár nap múlva megjött. Ezt 5* játszottam el, majd valaki írt fel fogamzásgátlót, hogy beállítsa a napi hormonszintet, és megszûnt a probléma. DE: most 32 éves vagyok, házas, és szeretnénk kisbabát. Mi most szívunk amiatt, hogy akkor nem a hormongondot és a vérzészvart gyógyították meg, hanem csak elfedték a problémát. Vérvételekre járok, mindenféle bogyót szedek. Már fél éve kapok különbözõ gyógyikat, és csak remélni tudom, hogy lassan helyreáll a szervezetem és végre teherbe tudok esni. Szóval nagy gond nincs, csak tessék addig ütni a vasat, amíg valaki normálisan kezel! És ha már helyreállt a ciklusod, csak akkor avatkozz bele fogamzásgátlóval, de lehet hogy a kórelõzményedet nézve (ha igazam lesz) azt majd nem is szedhetsz! Jól gondold majd át, mert közhely, de egy nõ bármit megtenne azért hogy ne legyen gyereke, majd késõbb azért hogy legyen. Gondolj a késõbbre, tanulj más hibájából! Sok sikert!
Ki is maradhat....én még csak 17 vagyok és nekem is elmaradt már egy....
Jah....és én voltam orvosnál és õ mondta, hogy lehet bármitõl...
A kérdező hozzászólása: Én is 17éves vagyok!Ma reggel is csináltam egy terhességi tesztet az is negatív lett.Csak azt hittem hogy azért nem jön meg mert terhes vagyok, de akkor ezek szerint nem vagyok az.Néha picit fáj a hasam de nem akar megjönni. :/
Ha idegeskedsz annál rosszabb. Valószinû h mert fiatal vagy. És a hormonok még dúlnak benned és... Az okozhat furcsaságokat.
A kérdező hozzászólása: Értem! Mostanába meg ha hosszú wczek akkor szúr alul a hasam:S Nem tudom mitõl lehet ez.Mondjuk sûrûn járok pisilni is..lehet fel vagyok fázva?! :/
A kérdező hozzászólása: Hát továbbra sem jött meg a nenszeszem, úgy látszik ezt a hónapot kihagyta. :/ Voltam ultrahangon kb 6-7 hónapja..akkor kikellet volna mutatnia az ultrahangnak hogy valami gond van nem? (gyógyszer felíratás miatt ultrahangoztak meg..csak nem volt pénzünk kiváltani a gyógyszert)

2, 5 éves kislányom már régóta stabilan szobatiszta, ágytiszta is nagyon ritka kivételekkel, de pár napja majdnem minden éjjel bepisil, mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia Nekem ugyanilyen idos a lanyom.Nekem is regota szoabtiszta ejjel,nappal de egy hete kb. minden nap napkozben becsurog neki a pisi.Mindig jol feloltoztetem de lehet felfazott o is vagy nem tudom.De minden nap csak egyszer nem teljesen csak becsurog neki tegnap raadtam egy peludt es jol tettem mert bepisilt ejszaka.Szoval en sem tudom mi lehet.Talan a hideg!Jobbulast!

Szia Nekem ugyanilyen idos a lanyom.Nekem is regota szoabtiszta ejjel, nappal de egy hete kb. minden nap napkozben becsurog neki a pisi.Mindig jol feloltoztetem de lehet felfazott o is vagy nem tudom.De minden nap csak egyszer nem teljesen csak becsurog neki tegnap raadtam egy peludt es jol tettem mert bepisilt ejszaka.Szoval en sem tudom mi lehet.Talan a hideg!Jobbulast!
Nincs felfázva?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!