Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, márciusban (7 db)

felboritotta a hormonháztartásod, ezek a tabletták elég erõsek, kb. lesz félév mire helyre áll.
Most én is ilyen problémaval szenvedek én meg december 28an vettem be a rigesoft nevu tablettat, es meg most sem jott rendbe a hormon haztartasom.februarban ha ugy vesszuk 2x volt meg egyszer 7en, utana 28an, ami 9napig tartott eros verzessel es 1hettel hamarabb jott meg , most meg meg nem jott meg.szoval most en is ideges vagyok hogy mi van??
Ovulációs vérzés, nem jött meg...
Valószínûleg peteérésed volt, akkor szokott lenni egy pici vérzés.

Mitől lehet, hogy márciusban nem volt meg, de most meg lassan egy hónapja erős barnázásom van. Miért?

Van pár terhességre utaló jel, de a teszt szerint negativ. Szagok, rosszulét stb... nem akar elmúlni a barnázás. Igy is megetek dokihoz? ez lenne az els?. arra várunk mióta, hogy elmúljon.

Legjobb válasz: Csinálj mégegy tesztet, de más fajtát, mert lehet hogy a teszt volt rossz. De bármit mutat ki, menj el nõgyógyászhoz, ha nem vagy terhes, hogy megnézze mitõl lehet ez, ha pedig mégis terhes vagy, akkor kézenfekvõ, hogy elmész.

Csinálj mégegy tesztet, de más fajtát, mert lehet hogy a teszt volt rossz. De bármit mutat ki, menj el nõgyógyászhoz, ha nem vagy terhes, hogy megnézze mitõl lehet ez, ha pedig mégis terhes vagy, akkor kézenfekvõ, hogy elmész.
A teszt sokaknál még 12 hetesen is negatív, ritka, de van iylen. Sürgõsen irány a doki, hozzá lehet menni mensi alatt is, nem kell az miatt várni. Sõt , eddig sem kellett volna várnod!!

Mitol lehet hogy gyakran lefagy a gepem? Marciusban lett ujra telepitve.

Legjobb válasz: "Biztos hideg van a szobádban ahol a gép van"...A lényeg, hogy rengeteg infót adtál meg a géped paramétereirõl, mégis ennyibõl honnan szûrjük le ?? írj configot, progit, os-t mit használsz aztán neki eshetünk mi lehet a baj, mikor fagy le játék közbe ? részletesebben írj

"Biztos hideg van a szobádban ahol a gép van"...A lényeg, hogy rengeteg infót adtál meg a géped paramétereirõl, mégis ennyibõl honnan szûrjük le ?? írj configot, progit, os-t mit használsz aztán neki eshetünk mi lehet a baj, mikor fagy le játék közbe ? részletesebben írj
A kérdező hozzászólása: akkor fagy le ha zenét hallgatok, és több lap vagy ablak van megnyitva a neten. bocsi de totál analfabéta vagyok a számítógépekhez. annyit tudok hogy windows 7 van és hogy a proci intel core duo...
Töltsd le ezt a progit: [link] Ha kaptál kékhalált ezzel a cuccal ki lehet okoskodni mi okozhatja a gondodat, ha volt kékhalálod, elég szûkös információkkal szolgálsz a gépedrõl ajánlom az aida64 telepítését és géped adatait megnézni, vagy 3dp chip nevû progi felrakása, az is kiírja mik vannak a gépedbe amikhez driver tartozik ezekre ráklikkelve le is töltheted a hozzájk tartozó drivert, esetleg egy windows újrarakás legfrisebb driverekkel a netrõl letöltve ezt is meg ejtheted.
Mikor volt aktusod? Milyen színût pecsételtél?
Mindenképp ird meg:) ) Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben:) reggel csinálok tesztet..:) utána jelzek:)
Majd írj, hogy mi lett?:)
A kérdező hozzászólása: akkor mihamarabb tesztelek..:)
Lehet baba, csinálj újra tesztet, végülis 1 hét már eltelt a legutóbbi óta... Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: örülnénk ha az lenne..:)
A kérdező hozzászólása: hát babát szeretnénk ezért majdnem minden másnap együtt voltunk. hát inkább csak ilyen barnás volt de el is múlt. csak szurkál a hasam alja.
Szia! Szerintem tesztelj.:) ) Ez még akár baba is lehet.:) Szorítok, hogy az legyen.:)
A kérdező hozzászólása: sajnos negativ...:( ugy hogy ez valami más lessz..:( peddig annyira szeretnénk már és nem sikerül..:(

Márciusban szültem azóta fájnak a lábaim, reggelenként allig tudok lépni, ropognak a lábfejembe a csontok estére az egész lábszáram fáj mintha ólomból lennének a lábaim. Mitől lehet, és van-e rá gyógymód?

Legjobb válasz: Én is így vagyok, én júniusban szültem, és a térdeim fájnak jobban, de általában mindenem. Állítólag az idõ és sok vitamin a megoldás.

Én is így vagyok, én júniusban szültem, és a térdeim fájnak jobban, de általában mindenem. Állítólag az idõ és sok vitamin a megoldás.
Calcium hiány.A terhesség alatt a babucik az összes kalciumot kivonják a szervezetbõl, és a saját csontozatukhoz használják.Minnél hamarabb kezdjetek el jó minõségû kalciumot szedni.Ez nem csak a kérdezõnek, hanem az elsõ válaszolónak is szól.
A kérdező hozzászólása: BIZTOS VAGY BENNE?HA CSAK EZ A BAJ KÁLCIUM EZERREL.BÁR ELMULNA
lehet visszér is..anyum a terhesség óta visszeres, hiába mûtette.de szerintem biztosat csak orvos tud mondani!

Mitől van ez? Abbahagytam a gyógyszer szedését márciusban. Március 18-án megjött. Múlt héten kellett volna megjönnie. Most 3 napja barna folyásom van és nagyon görcsölök. Lehet a gyógyszer abbahagyásárnak ez a hatása?

Legjobb válasz: Szia.Igen lehet mi barátnömmel,februárban hagytuk abba volt olyan hogy egy honapban 2-szer jött meg honap elején meg végén,de nagyon görcsölt a hasam már gyogyszereket szedtem rá.Most állt még csak be rendesen.Mert ha abbahagyod felborul a hormon háztartás.Nekünk is csak 2 honap mulva állt vissza rendesen

Szia.Igen lehet mi barátnömmel, februárban hagytuk abba volt olyan hogy egy honapban 2-szer jött meg honap elején meg végén, de nagyon görcsölt a hasam már gyogyszereket szedtem rá.Most állt még csak be rendesen.Mert ha abbahagyod felborul a hormon háztartás.Nekünk is csak 2 honap mulva állt vissza rendesen
Szia! Nekem tabletta abbahagyását követõen 6 hónapig megjött, utána 6 hónapig csak kéthavonta. Akkor kezdett kiürülni. Egy évbe tellett mire normálisan visszaállt a hormonháztartásom. Mellesleg én 9 évig szedtem szünet nélkül, de éves orvosi ellenõrzés mellett. Ahogy visszaállt utána babás lettem :-) Már nagyon vártuk...
Én egy éve hagytam abba, és nem állt be....:(
Szia! Én is így voltam vele, aztán elkezdtem szedni a barátcserje kapszulát és most szinte pontosan megjön (1-2nap +-) és a görcseim is enyhültek! Szóval ajánlom, hogy próbáld ki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!