Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, kellemetlen (131 db)

Mitől lehet kellemetlen szagú a pénisz?

Mivel lehetne illatossabbá tenni?

Legjobb válasz: Fertõzéstõl, pl. A pénisznek simán pénisz illata kéne hogy legyen, nem pedig egy kellemetlen szaga. Esetleg be is pállhatott a melegben. Vagy pl. pisilés után. Ha nem múlik, szerintem urológus, mert a partnered is fertõheted, ha az.

Fertõzéstõl, pl. A pénisznek simán pénisz illata kéne hogy legyen, nem pedig egy kellemetlen szaga. Esetleg be is pállhatott a melegben. Vagy pl. pisilés után. Ha nem múlik, szerintem urológus, mert a partnered is fertõheted, ha az.
A kérdező hozzászólása: Még nincs partnerem!
De kék axe-ot :D:D:D
Nagyon alaposan meg kell mosni, kétszer is megmossa a párom, mert ha nem vagy elég alapos, akkor szennyezõdés maradhat rajta, és az bebüdösödik. Semmit nem kell ráfújni, illatosítani.
Idõnként megkellene mosni.
A fityma alatt is alaposan meg kell mosni minden zuhinál, fürdésnél, mert ott tudnak legjobban elszaporodni a bacik, az pedig nemcsak büdös, de kellemetlen, sõt fájdalmas is lehet.
Lehet gomás fertõzés. Nehogy azzal gyere, hogy még nem sexeltél, azért ez kizárva. Nem. Elkaphatod úgy is, hogy nem sexeltel még, a nem alapos tisztán tartás, közös zuhanyzó használata stb. Figyelj oda. Kezeld Canestennel 2 hétig naponta 2 alkalommal, minden alkalom elõtt mosd meg alaposan. Ha nem javul, bõrgyógyász!
nem, a faxod b+ szted most miért büdös?
"Rakj a makk alá megszáradt axe tusfürdõt alvás elõtt.Reggel aztán jól mosd meg." Ti is olvastátok? XDXD
A kérdező hozzászólása: Köszi!
fürdés után a töröld meg a péniszed hogy ne maradjon vizes mivel a baktériumok a nedves környezetben szaporodnak leginkább.
ha esetleg tényleg gombás fertõzésed lenne, akkor igen, az orvos a férfiaknak is canesten kenõcsöt ír fel, az nem csak nõknek van! :)
A kérdező hozzászólása: Azt hiszed hü**e vagyok? Persze, hogy megmosom! Azért írok, mert mosom, de mégis kellemetlen a szaga!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Hidd el a Canesten jó arra is......
A kérdező hozzászólása: Most olvastam. A Canesten hüvely, és lábgombára van.
a canesten nem hüvelygombára van? :D
A kérdező hozzászólása: Mi?! A párod?
Ugyanmár Sokkal eggyszerübb... vagy gomba ezt már mondták de ha valaki nem megfelelõen tisztálkodik a pisi és a sperma keverékébõl baciparadicsom lessz és baci+pisi+turo...az már nemcsak h büdi de már veszélyes is... Dr.S.R

Akinek szépek és egészségesek a fogai annak mitől lehet kellemetlen a szájszaga?

Nem arról beszélek aki most evett fasirtot fokhagymamártással, hanem akinek alapjáraton rossz szagú a szája. Emésztése zavar?

Legjobb válasz: Az is lehet. Cukorbeteg is lehet. És még pár dolog.

Az is lehet. Cukorbeteg is lehet. És még pár dolog.
Nyitott gyomorszájtól lehet.
vannak emberek pl akik nem esznek kiegyensulyozottan, tehat vagy keveset vagy napi 1x esznek sokat és ezen kivul egész nap üres a gyomruk. az éhes gyomor szájszagot csinál. ez lehet 1 ok, de még nyilván van egy pár lehetöség
Egy szuvas fogam sincs, mégis van szájszagom, mert az egyik mandulámnak olyan az alakja, hogy van benne egy "zseb" és telemegy ételmaradékkal, ami aztán ott emésztõdik...
Reflux, diverticulum.
Vagy nem iszik eleget. A száraz szájnak is van szaga.
tényleg millió oka lehet, de legtöbbször a szájüregben keresendõk a kiváltó okok.
Nekem nagyon régóta volt ez a nagyon kellemetlen problémám, nem értettem, hogy miért van szaga a számnak, még én is éreztem ha leheltem, vagy beszéd közben is. Aztán kipróbáltam a fogselymet, és éreztem, hogy annak a sok kajamaradéknak van olyan szaga, amit kihúztam a fogaim közül. Szó szerint erjed az ember szájában. Azóta használom, egy tekercs 100 m hosszú egy pici dobozban, és kb. 400-500 ft. Azóta nincs szájszagom.
#8-as itt is gratulálok :) vegyen példát mindenki aki ezen sorokat olvassa! tegyük jobbá a világot! he-he :)

Mitől lehet kellemetlen a kisfiam lehelete? VAgyis milyen baj lehet a háttérben?

Csak akkor érzem, ha nagyon mélyr?l jön bel?le a leveg?, vagyis, ha szinte belelehel az orromba.

Legjobb válasz: Mire emlékeztet a szag, vagy mihez hasonló?

Mire emlékeztet a szag, vagy mihez hasonló?
Jön a foga.
A kérdező hozzászólása: Már 5 éves, tehát kint van az összes foga, viszont most kezdi váltani a fogait? Egyébként ha jön a foga, mitõl kellemetlen a lehelete? Mi koze hozzá?
Mintha nekem a védõnõ mondta volna, hogy a gyulladt fogíny okozza a kellemetlen leheletet fogzáskor.
5 éves kisgyereknek már 3 percig kell mosni a fogát és a nyelvét. Próbáljátok ki, már 1 nap után érzõdnie kell. Mi is ezzel küzdöttünk és a fogorvos barátunk adta a tanácsot. Ha ez nem használt volna, akkor mentünk volna kivizsgálásra.

Mitől lehet kellemetlen szaga a hűtőnek?

Ma mostuk ki, de már az ételek is átvették azt a borzalmas szagot benne... Mindent kidobáltunk, ami romlandó volt, vagy nyitott volt... Még a tojás is átvette a szagát! Mit tegyünk? :( Bocsánat, ha rossz témakörbe írtam a kérdést!!

Legjobb válasz: Tegyél bele, egy kis tányérba õrölt kávét, vagy szódabikarbónát, de lehet kapni kimondott hûtõ szagtalanítót is.

Tegyél bele, egy kis tányérba õrölt kávét, vagy szódabikarbónát, de lehet kapni kimondott hûtõ szagtalanítót is.
Nem irtad, hogy MILYEN szaga van - elötte romlott étel volt benne, a tisztítószer szaga vagy mi. Elöször mosd ki mosogatószerrel, utána többszöt öblitsd le. Ezután szódabikarbónás vizzel mosd ki még egyszer és törld szárazra. Ha ezután is van még szaga, akkor az ÜRES hütöbe tegyél nyitott tálban ecetet és hagyd benne egy napig, utána szellöztesd ki. Ettöl minden szagban el kellene múlnia.
A kérdező hozzászólása: romlott étel volt benne... elnézést, hogy nem írtam le :/ köszönöm a válaszokat!!
A továbbiakban: lehetõleg 3-4 naponta, de max. hetente nézd át az edényeket, stb. hogy ami bent van fõtt étel, felvágottak, zöldségfélék stb. az ehetõ-e még, vagy kidobandó!
Ha romlott étel volt benne, akkor nem ártana egy kiadós fertõtlenítés, hypós vízzel kitörölni, ez egyébként szagtalanít is, utána természetesen jól végigmosni az egészet, rácsokat külön, a kádban lezuhanyozni, vagy azokat is beáztatni hypós vízbe l0 percre, utána bõ vízzel öblíteni.Vagy lehet kapni gyógyszertárban Neomagnol nevû fertõtlenítõ tablettát, amit vízben kell feloldani, azzal kimosni, ennek van egy kicsit furcsa szaga, ezt használják intézményeknél is, az edények fertõtlenítésére.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!

Mitol lehet kellemetlen szagu, de nem acetonos, 9 honapos kislanyom lehellete?

Szinte mindent eszik,edesseget nem,megcsak 3 foga van.Lehet valamilyen szervi baja,vagy csak ugy van?Masnal is elofordult?

Legjobb válasz: Lehet simán a fogzástól is.

Lehet simán a fogzástól is.
Nálunk is volt többször ilyen, mire rájöttem, hogy aznap hagyma/fokhagyma is volt a menüjében... :) )
Mindig kellemetlen szagú, vagy alkalmanként? Lehet gyomorprobléma esetleg. Nálunk fogzáskor nem mondanám kellemetlennek a szájillatát, inkább csak olyan savanykás kicsit.

Mitől lehet kellemetlen szagú a hüvelyem?

nincs gombás fertőzésem,rendszeresen tisztálkodok, normálisan étkezem.befolyásolhatja, hogy menstruáció elött vagyok pár nappal?

Legjobb válasz: igen.

igen.
Ha nincs gomba, attól még baktérium, vagy egyéb kórokozó. Ráadásul a gomba nem büdös.
Igaza lehet a 2. válaszolónak! Nem ártana orvost megkérdezni. Azzal semmit nem veszíthetsz!
Igen, menstruáció elött velem is volt már ilyen. Ha nincs más tünet, akkot semmi bajod sincs.
Lehet, hogy csak te érzed úgy? Más tüneted semii sincs?

Mitől lehet kellemetlen szagom?

Egy-két hete észrevettem, hogy iskolában kellemetlen szagom lesz. Este lefürdök, reggel felkelek, és befújom magam dezodorral, teszek magamra parfümöt is. Itthon jó illatom is van amikor elindulok, elmegyek az iskolába, és furcsa, kellemetlen szagom lesz. Nem izzadságszag, hanem egyszerűen nem tudom...mint aki nem tisztálkodik, de nem izzadságszag. Meg nem kifejezetten büdös, inkább kellemetlen. Volt olyan nap amikor 3x befújtam magam parfümmel az iskolában. A pulcsimon éreztem azt a szagot. Hazajöttem és akkor már kevésbé éreztem rajta. Most mit csináljak? Vagy mitől lehet ez?? Nyáron akkor volt ilyen amikor a nagy melegben "leizzadtam" magamról az illatot(bután hangzik, de amint kimentem, 5 perc séta után már alig éreztem magamon). A barátom érezte hogy bevagyok fújva, de én a kellemetlen szagot is éreztem, és ez így olyan kínos..nem akarom, hogy ápolatlannak higyjenek. Mit tudok tenni?:(

Legjobb válasz: Válts dezodort/parfümöt. Esetleg használj intim lemosót(de ne sokszor!!!) Próbálj meg szappannal mosakodni:)

Válts dezodort/parfümöt. Esetleg használj intim lemosót(de ne sokszor!!!) Próbálj meg szappannal mosakodni:)
Hát ez elég rossz lehet, fogalmam sincs, hogy mit tudnál tenni. Milyen fajta dezodort használsz? De monjuk nem is az lehet a baj, hogyhogy iskolában érzed csak? ezt tök fura. Nem tudom mit tegyél :/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! :) Szappannal mosakszoom meg tusfürdõvel általában, de a tüsfürdõ gyakoribb.:) Fa dezodort szoktam használni, meg most vettünk egy ilyen újfajta parfümös dezodort is. Köszönöm a tippeket! :) Vannak golyós dezodorjaim, de aok egy idõ után kellemetlen illatúak lesznek, úgyhogy mostanában nem használok. De általában a Fa-ból a rózsaszínt szoktam.
Régen én is fa dezodort használtam de az egy idõ után elveszíti az illatát. Próbáld ki a baba dezodort(ami érzékeny bõrre van). Nekem az egész nap tartott(még tesi után is) A szappant úgy értettem, hogy tusfürdõ helyett:) Illetve szerintem a golyós dezodorok sokkal tovább tartanak mint a fújósak:) 1 voltam:)

9 hós babámnak szúrós szagu a lehellete. Mitől lehet? Kellemetlen.

Legjobb válasz: milyen szagú? iszik eleget?

milyen szagú? iszik eleget?
Milyen szagú? Miket evett? Kutacsa nincs besüppedve? Pisil sokat?
Nálunk a betegség jele szokott lenni.
Vidd el az orvoshoz, lehet hogy a cukrával van gond, megmérik azonnal és legalább azt ki tudod zárni, nehogy nagyobb baj legyen. Addig próbáld figyelni, hogy mikor ilyen a lehellete nem evett-e olyan elõtte ami megváltoztatja.

Mitől lehet kellemetlen szagú folyásom?

Orvosnál már voltam, nincs fert?zésem, elméletileg nincs semmi bajom, csak szülés óta (2 éve) a folyásom kellemetlen szagú (mennyiségével és állagával nincs baj). Régebben nem ilyen volt. Nem tudom mit?l lehet ez és mit tudnék ellene tenni.

Legjobb válasz: Talán 2 év után már illõ lenne elmenni az orvosodhoz, hogy megnézzen, nem?

Talán 2 év után már illõ lenne elmenni az orvosodhoz, hogy megnézzen, nem?
A kérdező hozzászólása: Már írtam, hogy voltam orvosnál (a 2 év alatt többnél is), utoljára egy hete. Elméletileg semmi bajom (ma kaptam meg a leletet) és mégis...
Bocsi, afelett átsiklottam. :) Ultrahangot is csináltak?
A kérdező hozzászólása: Semmi baj. :) Igen csináltak, mert régebben voltak cisztáim, de most semmi eltérést nem találtak. Olyan mintha minden rendben lenne, de a férjem és az orvosom szerint sem természetes ez a szag, tehát nem csak én beszélem be magamnak.

Mitől lehet kellemetlen szájszag?

A fogaim egészségesek, nem rég voltam megnézetni. Rendszeresen mosom, gyakran használok fogselymet és szájvizet. Mégis gyakran van rossz szaga a leheletemnek, és ez annyira zavar!

Legjobb válasz: Bélrendszeri problémák esetleg.

Bélrendszeri problémák esetleg.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok extra szomjas és nincs fogkövem sem. Az emésztésem nem jó, heti egyszer-kétszer járok wc-re csak, és a nyelvem is sokszor lepedékes, hiába súrolom. Ha elmegyek ezzel belgyógyászhoz nem röhög ki? Vagy hova kell menni ilyesmivel?
*Gyomor. Attól is függ mit eszel. Persze, hagyma - akkor függ. De egyébként csak gyomorral kapcsolatos betegség lehet, bél pl. nem, az alul jön ki. :) Cukorbetegségnél a még ki nem derült, kezeletlen cukorbetegségrõl van szó. Ez az egyik jele.
Gyerekkorom óta cukorbeteg vagyok, sosincs szájszagom, nem tudom miért mondják ezt mindig, hogy a cukrosok szájszagúak.Van jó néhány ismerõsöm, aki még cukros, és nekik sem büdös a szájuk.
akár cukorbetegség is..nincs durva szomjúságod meg szájszárazság ilyesmi??
Már egy kicsi fogkõ is képes szájszagot okozni, a nem evés, és a kevés folyadék fogyasztás is.Nekem is volt ilyen gondom, de mióta betartom ezeket, amiket a fogorvosom mondott, azóta, huss..elszállt a kellemetlen szájszag is!
Gyakran okozza emésztési probléma. Elõfordul fogíny betegségeknél is.
Gyomor. Attól is függ mit eszel.
A bélrendszernek semmi köze a szájszaghoz, ahhoz túl messze van.
bélrendszeri problémák vagy valamilyen gyomorbaj. Az is lehet hogy a fogaid kivülrõl egézségesek de belülrõl rohadnak.
A háziorvossal kezd. Nem röhög ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!