Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, kétszer (39 db)

Mitől lehet bedagadva a mopszim szeme? Most reggel látom, hogy az egyik szemhéja kétszer akkor, mint alapból. Be van neki dagadva. Mitől lehet?

Délután viszem orvoshoz, mert akkor rendel, de addig is szeretném, ha tudnék javítani a dolgon, vagy tudnám mi az.

Legjobb válasz: Szerintem valami megcsíphette. Az én kutyusomnak kb. egy hónapja az egész feje bucira dagadt (szemhéjak, ajkak, tokabõr), valószínû, hogy bekapott egy méhecskét, vagy darazsat és allergiás rohamot kapott. Felhívtuk az állatorvost, azt mondta, hogy adjunk neki kálciumot. Miután megkapta, pár órán belül szépen lappadni kezdett, másnap még kapott kétszer fél adag kálciumot. Talán nálatok is ilyesmirõl lehet szó, lehet, hogy nem reagált annyira rosszul a csípésre, mint az én kutyám és csak a csípés helye dagadt föl. Ne csinálj vele semmit, majd az orvos megmondja, hogy mi a teendõ! A csípés csak egy lehetõség a sok közül! A legjobb, amit tehetsz addig, hogy figyeled a kutyust, és ha rosszabodik az állapota, nem várod meg a délutánt, hanem rohansz a legközelbbi ügyeletre.

Szerintem valami megcsíphette. Az én kutyusomnak kb. egy hónapja az egész feje bucira dagadt (szemhéjak, ajkak, tokabõr), valószínû, hogy bekapott egy méhecskét, vagy darazsat és allergiás rohamot kapott. Felhívtuk az állatorvost, azt mondta, hogy adjunk neki kálciumot. Miután megkapta, pár órán belül szépen lappadni kezdett, másnap még kapott kétszer fél adag kálciumot. Talán nálatok is ilyesmirõl lehet szó, lehet, hogy nem reagált annyira rosszul a csípésre, mint az én kutyám és csak a csípés helye dagadt föl. Ne csinálj vele semmit, majd az orvos megmondja, hogy mi a teendõ! A csípés csak egy lehetõség a sok közül! A legjobb, amit tehetsz addig, hogy figyeled a kutyust, és ha rosszabodik az állapota, nem várod meg a délutánt, hanem rohansz a legközelbbi ügyeletre.

Csináltam egy ovu tesztet 24-én este full pozitív lett, még 25-én is. Azóta, mivel szerintem elég korai volt teszteltem kétszer is. De mind a kétszer ugyanazt mutatta, halványan, de jól láthatóan látszik a kontroll és a tesztcsík is. Ez mitől lehet?

Májusban hagytam abba fogamzásgátlót, és azóta össze vissza jön meg a menzeszem.21,19,33 nap. A legutóbbi az 14-15-én barnázással kezd?dött, majd 16-án kevéssel de megjött.

Legjobb válasz: Csak gondoltam, írok, hátha valaki olvassa. Szóval azért volt az ovum pozitív mert terhes lettem :)

A kérdező hozzászólása: Csak gondoltam, írok, hátha valaki olvassa. Szóval azért volt az ovum pozitív mert terhes lettem :)
Gratulálok!!!!!! :) )

Mitől lehet ez? 1-éves gyermekeim eddig kétszer aluttak nappal. Három hete áttértek maguktól az egy alvásra. Fürdés előtt már álmosak megfürdetjük őket megvacsiznak és alig akarnak elaludni. Amikor kétszer aluttak ilyen nemvolt.

Beraktam a kislányomat a kiságyba és elalutt magától.Most berakom és sir, ordit, hisztizikA kisfiam meg játszik. Nagy nehezen elaludnak és éjjel felvannak óránként. És kezd?dik minden altatás el?lr?l.

Legjobb válasz: Köszönjük szépen.

Köszi. Ma reggel 5-ig aludtunk! El se hiszem! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen.
aludtak
Minden elismerésem az ikres anyukáknak!
A kérdező hozzászólása: Mi már túlvagyunk a takonykóron.A védõnõ szerint jön a foguk.A fiúnak van már 6 a lánynak 8 észresem vettük mikor kibújtak.Én már elõre félek az estétõl.
Elõzõ ikres vagyok. Mára mindkettõ betaknyosodott, éjjel minden órában kétszer voltam fenn hol egyik, hol másikhoz kellett ugrani, orrcsepp orszi, stb. hát már alig várom a ma estét.:) ja, és a barátok közt után még javában teljes gõzerõvel ringatás, cicirepeta van. eddig meg mire elkezdõdött már mindkettõ aludt. Nálatok mi ujság?
A kérdező hozzászólása: igen ikrek. Én már gondoltam mindenre.Már este 7-kor fürödtek de még a kisfiam 11-kor felvolt.Nekünkis három hete kezdõdött.Már kivagyok van olyan este amikor a kilányommal hajnalokig felvagyok.
Nálunk ugyanez, csak még õk délelõtt is alszanak. de délután alig tudom õket altatni, estére hullák, és mégis fürdés után algi sikerül megint . Sajna õk csak kézben vagy cicim tudnak aludni. egyedül nem sikerül, csak ordítás van belõle. DE ez az este nem alvás csak pár naspja van. én a frontra fogtam. Neked is ikrek?
Így van...ha áttértek az egy alvásra akkor már estére nagyon elfáradnak, túlpörögnek és attól alszanak el nehezen és azért is kellnek mert nyugtalanul aludtak el!Az én fiam is ilyen, ha nehezen alszik el este akkor tuti felsír vagy 2-3x éjszaka, ha meg nyugisan alszik el akkor többnyire átalussza az éjszakát! Hozd elõrébb a fürdést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
Szerintem is hozd elõrébb a dolgokat. Fürdés 7-kor, vacsi, alvás 8-kor. Talán nem lesznek annyira fáradtak és el tudnak aludni.
A kérdező hozzászólása: Fél nyockor fürdés aztán vacsi és olyan fél kilenckor alvás lenne.
Mikor fekteted le õket? Lehet, hogy addigra már túl fáradtak, átesnek a "holtponton" és túlpörögnek. Próbáld meg hamarabb fürdetni-vacsiztatni õket, hogy amikorra álmosak lesznek, már bent legyenek az ágyukban.
A kérdező hozzászólása: igen elirtam aludtak.bocs
A kérdező hozzászólása: Nálunkis fordult a kocka.Úgy csináljuk hogy reggel felébreszük õket 8-kor, ugyanis mikor késõn aludtak el akkor 11-igis képesek voltak aludni.Na ezt már nemengedem.Most nappal délben alszanak nem 2-kor igy estig pont jó.Fürdés 7-kor, vacsi és alvás reggel 8-ig.

Mitől lehet? Normális ez? 4hónapos tápszeres baba. Pár napja látom hogy a babám kakijában vannak tápszer darabok. Eddig egyszer kakilt egy nap, max kétszer . Most 3-4 szer. Lehet hogy sok a kajcsi neki és már a felesleg nem szívódik fel?

egyébként 7 kg.

Legjobb válasz: Nem jön a foga? Attól lehet lágyabb a széklet. A tejcsi darabok miatt szerintem nem kell aggódnod, nekünk mindig is volt. Most 6 hós De ilyenkor már fogdosnak mindent, turkálnak a szájukban, lehet, hogy valami kis piszkot bekapott, ami így ürül. Én hígabb székletnél szoktam lázat csekkolni.

Nem jön a foga? Attól lehet lágyabb a széklet. A tejcsi darabok miatt szerintem nem kell aggódnod, nekünk mindig is volt. Most 6 hós De ilyenkor már fogdosnak mindent, turkálnak a szájukban, lehet, hogy valami kis piszkot bekapott, ami így ürül. Én hígabb székletnél szoktam lázat csekkolni.

Éjszaka kétszer is magától szólalt meg a kapucsengőm. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy nem túl messze zivatar volt. Mikor lecsap egy villám, az beindítja a mi csengõnket. Az is lehet, arra járó szórakozik.

Az is lehet, hogy nem túl messze zivatar volt. Mikor lecsap egy villám, az beindítja a mi csengõnket. Az is lehet, arra járó szórakozik.
vagy csak vmi hiba a vezetékben bár ki tudja meg kell nézni ha még 1x megtörténik!
Hûtõgép zavarja.
Ilyen nekünk is volt. Szegény dédim majdnem szívrohamot kapott, mert azt hitte, hogy jött érte a fekete autó
igen!amit érzel az a picikéd csuklása!:) Boldog babavárást!39 hetes kismami :)

Hogy lehet az hogy már kétszer terhes voltam azonnal sikerült is és most harmadszorra pedig minden tünetem megvan de a teszt mégis negativ, mitől lehet ez?

ez számomra új dolog.

Legjobb válasz: Ne haragudj, nem értem a kérdésedet... A mensi tünetek ugyanazok lehetnek, mint a terhesség tünetei. Nem lehet, hogy menstruálni fogsz?

Ne haragudj, nem értem a kérdésedet... A mensi tünetek ugyanazok lehetnek, mint a terhesség tünetei. Nem lehet, hogy menstruálni fogsz?
ménnyi ideje késik?
Ne aggódj, talán tulságosan is akarod! Sajna hasonló cipõben járok. Már van két egészséges gyermekem, akikkel nagyon könnyen teherbe estem. Most pedig volt egy korai terhességem, ami nem mardt meg sajnos és mûtéttel kellett befejezni. Szorítok, hogy mielõbb sikerüljön nektek!!!
A kérdező hozzászólása: terhességre utaló tüneteim vannak. és a mensim sem jött meg a szokott idõnél egy héttel korábban volt egy minimális vérzésem.
A kérdező hozzászólása: a hõm sajnos 35, 8, akkor már bizti nem vagyok terhes, gondolom
ez hormonbetegségre utal.
mihamarabb menj el orvoshoz de elötte csinálj egy tesztet

Fogamzásgátlót szedek, ma vettem be a 8. szemet. A menstruációm első napján kezdtem el szedni, aminek már vége. Ma szeretkeztünk párommal, és kétszer is belém élvezett. Utána elmentem pisilni. A wc papírom pedig halványan véres volt. Ez mitől lehet?

Tegnapi maszturbálásom során is vérzett egy kicsit. Az orgazmustól lehet? De miért vérzik? Nem nagy mennyiségben, csak halványan, és egy apró kis "vér darabka" is jön ilyenkor, olyasmi, mint menstruálásnál, csak kisebb.

Legjobb válasz: ha most kezdted szedi, akkor lehet, hogy még nem állt be teljesen a ciklusod. ez esetben érdemes talán még az elsõ hónapban óvszerrel is védekezni...

ha most kezdted szedi, akkor lehet, hogy még nem állt be teljesen a ciklusod. ez esetben érdemes talán még az elsõ hónapban óvszerrel is védekezni...
Az elsõ hónapokban nem ritka a pecsételõ vérzés.
A kérdező hozzászólása: Ez még a maradéka lehet a menstruációmnak? Köszönöm egyébként a gyors választ és a tanácsot! Védekezni fogunk, csak már nagyon vártuk ezt a pillanatot. :)
nem csodálom :-) e szerint jól gondoltam, hogy most kezdted szedni. kérdezz meg nõgyógyászt, de, ha jól tudom a teljes védettségig kb 3 hónap az idõ. de nem akarok hülyeséget beszélni, szakember biztos tudja a választ
Nem, ez már nem a menzeszed:) innentõl kezdve az nem is lesz, csak megvonásos vérzésed:)
A kérdező hozzászólása: Hûha, akkor valami nem jó. Azt mondta, hogyha a menzesz elsõ napjától kezdve szedem, védett vagyok, mert már nem lesz új petesejt, ami megtermékenyülhetne. Most elbizonytalanítottál egy kicsit.
akkor lehet, hogy én nem tudom jól, lehetséges.amennyiben doktor mondta, akkor úgy van.
Pedig sikerült:D a védettségig elég elvileg 1 hét, nézd meg a tájékoztatót vagy a doki mondott valamit. Én nagyon féltem, hogy nem alakul ki a védettség úgyh biztos ami biztos alapon egy hónapig még óvszerrel is védekeztznk mellette és nem csúszott be baba:D Nem tudom, honnan szedted a 3 hónapot..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:) A baba miatt nem aggódom, fõként a vérzés miatt voltak kétségeim, hogy ez összefügghet-e azzal, hogy belém élvezett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!