Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, két (317 db)

Mitől lehet? Két napja figyelem, hogy amikor elvégzem a nagy dolgomat a WC-n akkor utána folyik a vér is, élénk rendes piros vér. Ez minek a jele lehet?

Legjobb válasz: Ha az 1 hetig van legalabb irany a belgyogyaszat, mert tapasztalatbol mondom komoly baj lehet belole.

Ha az 1 hetig van legalabb irany a belgyogyaszat, mert tapasztalatbol mondom komoly baj lehet belole.
Lehet, hogy aranyered van, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de jobb lesz vele orvoshoz menni!
Mivel vérzés jelentkezett mindenképp keresd fel a háziorvosodat. Sok minden lehet a háttérben, akár aranyér, akár vastagbél polip, vagy kis fekély a végbélben, de így van komolyabb dolog is. Ezt itt nem tudjuk eldönteni, vizsgálat kell hozzá.
Aranyér, bélgyulladás, fekély, vastag vagy végbélrák, ha a vér fekete az patkóbél, vékonybél, gyomor vagy nyelõcsõ vérzésre utalhat, szóval a tápcsatorna elején kerülhet abba. Ezt csak másodlagosan írom le, hiszen nálad élénkpiros, akkor a vastag vagy végbél környékén kell keresgélni. Orvos látogatását javaslom, mert látatlanban nehéz lenne ezt megmondani.
A kérdező hozzászólása: Ahogy lesz rendelés megyek is.... Köszönöm a válaszokat!
Végbél rák

Mitől lehet? Két napja elég intenzív, kissé rózsaszines, túró szerű váladék jelentkezik a nemiszervemben. Nem viszket, nem is ég, inkább csak érzékenynek mondanám.

Legjobb válasz: Nem tudom, érdekes én is kíváncsi lennék.. A rozsaszines valami lehet vértõl nem? Ami keveredett valamivel? Sexeltél mostanság?

Nem tudom, érdekes én is kíváncsi lennék.. A rozsaszines valami lehet vértõl nem? Ami keveredett valamivel? Sexeltél mostanság?
A kérdező hozzászólása: Egyfolytába sexelek, mert babát szeretnénk.Én már beágyazódásra is gondoltam...De a túró szerûség valahogy sántít!
vagy úgy, lehetséges, persze én ezt csak feltételezem, hogy az ondó keveredet a vérrel és a hüvelyeden keresztül távozott.. Ez mindent magyarázna, a túró szerû váladékot a rózsaszines színt... Nincs semmi befolyása a szervezetedre! Szóvel nem kell aggódnod. De azért kérd ki a nõgyógyászod véleményét is.
Gyanítom valamilyen gombás fertõzés lehet, nekem is így szokott kezdõdni :(

Mitől lehet két vonal mindkét mellem alatt?

Olyan a formája ,mint a melltartó merevítője. de attól nem lehet,mert mindig sport melltartót hordok amibe nincs merevítő.

Legjobb válasz: Mondjuk attól, hogy valószínû nagyobb melled van és ottmarad a helye, mint a hasadnál ülés után. De ha mindekét melled alatt 2 vonal van, azt nem tudom :D

Mondjuk attól, hogy valószínû nagyobb melled van és ottmarad a helye, mint a hasadnál ülés után. De ha mindekét melled alatt 2 vonal van, azt nem tudom :D
ha folyamatosan ugyanúgy tartod akkor alakul ki ránc.Valóban nagy melleknél fordul elõ.
Az apám nõgyógyász, külgy róla egy képet /linket ami a képhez vezet, az email címemet privátban írom ha kéred kommentben. 17/L

Mitol lehet? Ket het mulva kene menstrualjak es most jott valami veres nzalkas keverek.

mitol lehet? valyon van valami koze annak hogy a baratom benyult oda? :S

Legjobb válasz: Vagy megsértett valamit a barátod, vagy peteérés miatt van a pici vérzés, valószínûleg. De csak tippelek.

Vagy megsértett valamit a barátod, vagy peteérés miatt van a pici vérzés, valószínûleg. De csak tippelek.
Esetleg nem vagy még szûz? Nem lehet, hogy a szûzhártyát sértette meg?
A kérdező hozzászólása: meg az vagyok de nem ereztem fajdalmat csak vasarnap amikor csinalta akkor valami nagyon fajt de a verzes most jott :S

Mitől lehet? Két és fél éve együtt vagyok a párommal. Rendszeres nemi életet élünk és az utóbbi időben Merevedési zavarom van:S Van amikor póz váltás közben, vagy ha valaminek megállunk akkor lankadok. De nem teljesen.

Aztán ha folytatjuk a sexet egyből elmegyek. Tegnap pedig csináltam neki az orált és az elején még álltam normálisan, kicsit később teljesen lelankadtam:S aztán egymás mellé feküdtünk elkezdtem tapogatni és megint merevedésem volt. Nem mindig van ez így csak néha de nem tudom kiszámítani hog ymikor jön rám vagy mitöl lehet. Valakinek vannak ugyanilyen, ilyesmi tapasztalata vagy valaki segítani?

Legjobb válasz: Minden rendben köztetek?

Minden rendben köztetek?
A kérdező hozzászólása: Hát az utóbbi idõben voltak veszekedések, meg szakításon gondolkodtunk de aztán megbeszéltünk mindent! Szerinted ettõl lehet? Stressztöl ? Mitõl lehet még? az utóbii idõben sikerült pá rkilót felszedni, ettõl esetleg nem lehet?
Az ilyesmi nagyon-nagyon ritkán szervi eredeû dolog, fõleg fiataloknál. Sokkal inkább lelki eredetû. Igen, lehet az a probléma, hogy már szakításon gondolkoztatok, illetve lehet a majdnem-szakítás kiváltó oka is a gond (tehát nyilván valami nem stimmel köztetek).
hasonlok voltak nekem is.szerintem okozhatja a stressz, de akar faradtsag is, pl. ha nem alszod ki magad elozo napokban...
A kérdező hozzászólása: És neked elmúlt? Kialszod magad és rendben van ? Mert nem mindig van rá idõ hogy kialudjam magam...
nem mult el, mert ha eleg faradt vagyok hozza, akkor egyszeruen merevedesi zavaraim vannak.igen xar, de egyenlore ugy veszem eszre hogy a fo okozoja a faradtsag.aztan mar parosulhat stresszel, ha tobbszor is elbaxod.
Valami nyomja a lelked vagy beleuntál vagy egy sérelmed van töle és zavart okoz.

Mitől lehet két menstruáció között enyhe vérzésem?

El?ször rózsaszínes, most egy kicsit pirosabb.

Legjobb válasz: Esetleg nem kb. félidõben történik? Nekem peteéréskor van ilyen.

Esetleg nem kb. félidõben történik? Nekem peteéréskor van ilyen.
bohóckodnak a hormonok.
A kérdező hozzászólása: De igen, éppen félidõben kezdõdött. Köszönöm a megnyugtató választ.

Jelezheti, hogy nemsokára szülök? Vagy mitől lehet? Két napja nagyon levert vagyok. Nincs kedvem semmihez, még kimozdulni is nagyon nehezemre esik.

Állandóan sírhatnékom van.Állandóan csak arra tudok gondolni, hogy nemsokára megszületik a kisfiunk és nincs kész semmi, valamit biztos elfelejtettem.

Legjobb válasz: Igen,már nincs sok hátra-csak türelem.De a lelkedre vigyázz, mert szülés után még nehezebb lesz, ha depressziós leszel.Legyél nyugodt,tekints elõre úgy, hogy milyen jó lesz a karjaidban tartani,vajon milyen lesz, mekkora...készülj a szoptatásra...nem kell szomorkodni.Nagyon izgalmas dolog elõtt állsz!Neki pedig az a fontos, hogy szeretettel fogadják, a többi majd meglesz.Ha akarsz, nyugodtan írhatsz privát is, szívesen segítek bármiben(szakápoló vagyok,és 10 hónapja szültem).OK?

Igen, már nincs sok hátra-csak türelem.De a lelkedre vigyázz, mert szülés után még nehezebb lesz, ha depressziós leszel.Legyél nyugodt, tekints elõre úgy, hogy milyen jó lesz a karjaidban tartani, vajon milyen lesz, mekkora...készülj a szoptatásra...nem kell szomorkodni.Nagyon izgalmas dolog elõtt állsz!Neki pedig az a fontos, hogy szeretettel fogadják, a többi majd meglesz.Ha akarsz, nyugodtan írhatsz privát is, szívesen segítek bármiben(szakápoló vagyok, és 10 hónapja szültem).OK?

Kb.5-6 napja szúr hasam. Néha elég rendesen. Alul középpen, ill. bal oldalt. Mitől lehet? Két nap múlva kell megjönnie. Múlt héten 3 napig hányigerem volt, émelygett a gyomrom.

A derekem egy hete le akar szakadni. Vagy nincs összfüggés? Nem védekezünk.

Legjobb válasz: az a kérdés hogy terhes vagy-e?

az a kérdés hogy terhes vagy-e?
Szia. Lehet terhesség, de menzi is. Ha nem jön meg akkor tesztelj! Kívánom hogy pozitív legyen! Az esély megvan rá, hogy baba legyen és a szurkálást és a derékfájást is sokan írják tünetnek! Boldog Karácsonyi ünnepeket pozitív teszttel!

Van egy lány és egy fiú hörcsögöm kb 3 hónaposak kis koruktól kezdve együtt vannak nem bántsák egymás de valamelyik nap észre vettem hogy a lány hörinek a két első lábánál és a hasánál nincs szőre és kicsit piros a bőre mitől lehet ez seggitsetek?

Normálisan takarítom a helyüket rendszeresen kapnak kaját friss zöldséget gyümölcsöt magkeveréket eddig nem vettem észre hogy bántórák volna egymás.

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy te nem vetted észre, biztos hogy bántották egymást és attól van ez! Már régen külön kellett volna õket választani, mert a hörcsögöket nem szabad párban tartani!! Ráadásul, fiút tartasz lány mellett, akkor még az is lehet, hogy szaporodni fognak vagy már meg is történt, erre nem gondoltál??? Mit csinálsz majd a kicsikkel, õket is egyben fogod majd késõbb tartani?? Hogy lehet valaki ennyire felelõtlen?

Az egy dolog, hogy te nem vetted észre, biztos hogy bántották egymást és attól van ez! Már régen külön kellett volna õket választani, mert a hörcsögöket nem szabad párban tartani!! Ráadásul, fiút tartasz lány mellett, akkor még az is lehet, hogy szaporodni fognak vagy már meg is történt, erre nem gondoltál??? Mit csinálsz majd a kicsikkel, õket is egyben fogod majd késõbb tartani?? Hogy lehet valaki ennyire felelõtlen?
Én sem értem, hogy valakinek hogyan lehet ennyire kevés sütnivalója.
azonnal szedd szét õket!
Na most elõször is, a hörcsögöket lehet együtt tartani, ha nem bántják egymást, de ha nem akarsz kicsiket, ne tarts kettõt! Másodszor meg, tanulj már meg legalább írni rendesen! bántják segítsetek bántották
Gyerekek nem szídni kell! a Tapasztalatlan höritartók nem tudhatják.... sajnos ma az eniyim is szerzett egy sebet azonnal külön vettem õket...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!