Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, január (16 db)

Hányingerem van 3 napja. De nem nagyon csak kicsit de január vége fele volt meg. Nem vettem észre semmi különöset. H esetleg terhes vagyok . Mitöl lehet hányingrem? Januárba vége lett a barátommal is . Igy nem éltem nemi életet. Más tünetem nincs.

Legjobb válasz: Istenem....hány éves vagy te fogyatékos? Ha hányingered van már rögtön terhes vagy? Lehet hogy beteg leszel... Amúgy ezt az orvostól kellene kérdezned kicsi babám... Túl sok TV-t nézel!

Istenem....hány éves vagy te fogyatékos? Ha hányingered van már rögtön terhes vagy? Lehet hogy beteg leszel... Amúgy ezt az orvostól kellene kérdezned kicsi babám... Túl sok TV-t nézel!
A kérdező hozzászólása: normális választ nem lehet adni ? kérdezös oldal b+ nem le oltos ne oltogas te emberek itt segitséget kérnek vagy mások véleményét de ha ez nem megy neked akkor nem kell választ adni babám !
pedig igaza van e kedves #1-nek, mert ezzel orvoshoz kellene menni. egyébként lehet, hogy a szakítás, és az idegesség miatt érzed a hányingert

Tisztelt Doktor Úr! Ismét kérdésem lenne!! Eddig pontosan megjött 7 hetente, január 25-én kellett volna megjönnie, akkor fájt a hasam is de kimaradt. Tegnap este óta pecsételek (barnás váladék) minimálisan. De nem jött meg! Ez vajon mitől lehet? ? ? Válaszá

Tisztelt Doktor Úr! Ismét kérdésem lenne!! Eddig pontosan megjött 7 hetente, január 25-én kellett volna megjönnie, akkor fájt a hasam is de kimaradt. Tegnap este óta pecsételek (barnás váladék) minimálisan. De nem jött meg! Ez vajon mitől lehet??? Válaszát előre is Köszönöm!!! Z.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezt sajnos így nem lehet megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezt sajnos így nem lehet megmondani, javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Lehet, hogy valami hormonális gond!
Én a helyedben elmennék orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam, uh-on semmit nem láttak. Kaptam egy gyógyszert, ami meghozza a vérzést, de még nem vettem be belõle. Csak holnap kezdem. Az uh-os nõ azt mondta, hogy nyoma sincs vérzésnek, ezért nem értem akkor ez mi?
Hát azért valami bõvebbet mondhatott volna. Például, hogy lát-e peteérést stb. Tesóm felesége így járt most, hogy nem jött meg, tesztelt szegénykém összevissza, aztán kb. 50 napra elkezdett barázni. elment dokihoz és kiderült, hogy gond van! Most folynak a kivizsgálások!
A kérdező hozzászólása: Nem mondott semmit, csak , hogy nagy uterus és nem lát semmit.
A kérdező hozzászólása: És nagyon enyhe görcsöm van, nem olyan, mint menszeszkor, nem is fogható ahhoz.
Babát terveztek?? Nekem most egy hete késik, Tegnap voltam dokinál, a tesztem negatív, nincs baba. Viszont, Én a helyedben nem venném be a bogyót (ha babát szeretnétek), Nekem az orvos azt mondta, hogy nem ad gyógyszert hogy megjöjjön, mert ezek magas hormontartalmúak, és ha beszedem nem csak elveszek egy lehetõséget attól, hogy esetleg sikerüljön a baba, lehet hogy majd csak ezután lesz peteérésem, plusz még jobban megkavarnám, az eddig is jelenlévõ hormonzavart. De Te tudod..
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagy dilemma ez, mert 2éve próbálkozunk és jövõ héten mennék laparra, azért adták a gyógyszert is, hogy meghozza akkorra, de most én se tudom mi legyen.
A kérdező hozzászólása: Szurkolok Neked!

Kb.5 hetes terhes lehetek, orvos csak januárban fogad. Ma barna folyásom volt. Ez mitől lehet? Nagyon aggódom, nincs valamilyen vény nélkül kapható gyógyszer, amit bevehetnék, vagy ez teljesen normális? Vetélés?

Legjobb válasz: Ez bármi lehet, szerintem ha nem múlik ma, menj el sztk-ba, vagy ügyeletre (nem is tudom, én hova mennék, én felhívnám a dokim) ha a dokid nem tud fogadni. Van akinél normális, de nálam kétszer is vetélés volt, bár nem ilyen korán. Van barátnõm, aki végig vérezte ezt az idõszakot, és egészséges babája született. Igazából ezt így még a dokik sem mondják meg, mindenképpen látniuk kell!! Max magnéziummal próbálkozhatsz, de ezt én is csak itt olvastam pont most. Én nem szedtem magnéziumot az elsõ terhességem során, nem is ajánlotta a doki, csak ha baj van.... mindenkinél más. Szurkolok, hogy ne a babával legyen valami, hanem "csak" valami más, kezelhetõ!!!

Ez bármi lehet, szerintem ha nem múlik ma, menj el sztk-ba, vagy ügyeletre (nem is tudom, én hova mennék, én felhívnám a dokim) ha a dokid nem tud fogadni. Van akinél normális, de nálam kétszer is vetélés volt, bár nem ilyen korán. Van barátnõm, aki végig vérezte ezt az idõszakot, és egészséges babája született. Igazából ezt így még a dokik sem mondják meg, mindenképpen látniuk kell!! Max magnéziummal próbálkozhatsz, de ezt én is csak itt olvastam pont most. Én nem szedtem magnéziumot az elsõ terhességem során, nem is ajánlotta a doki, csak ha baj van.... mindenkinél más. Szurkolok, hogy ne a babával legyen valami, hanem "csak" valami más, kezelhetõ!!!
nekem volt barnázásom az 5. hét környékén, de csak idõponttal fogadnak, mára van idõpontom, persze azóta eltelt 3 hét és a barnázás is megszünt, remélem rendben van a babó :) semmit nem szedtem és sajnos pihenni se sokat tudtam, így sajna 2 hetet szenvedtem le, nagyon féltem hogy mikor kezdek el vérezni, és hogy akkor mi lesz! szerencsére eddig úgy tünik semmi nem lett, de majd ma délután kiderül az UH-n hogy most mi a helyzet. Jó babavárást és szorítunk :) 8 hkm
Te jó isten..nagyon Sajnálom! remélem hogy nagyobb sikered lesz ezután!:((
:( Sajnálom!
A kérdező hozzászólása: Szia! Következõ héten elvesztettem a babám, korai vetélés.Nem is szeretnék errõl többet írni, még nagyon fáj! Köszönöm az érdeklõdést másnak nagyobb sikert, azért bízom benne, hogy mihamarabb újra babás lehetek!
Szia! Mi újság? Minden rendben?
Azért nem kéne lehurrogni senkit, mert azt merte írni, hogy az sztk-ba csak a sort kell kivárni. Nálunk sem kell idõpontot kérni, így eszembe sem jutna, hogy máshol kell. Kérdezõ, ha nálatok is kell idõpontot kérni, és aggódsz emiatt, akkor menj az ügyeletre, jobb a biztonság. Bár én mindkét terhességemnél barnáztam így az elején, és semmi gond nem volt. Nem szedtem se gyógyszert, se magnéziumot, még csak nem is pihentem, sõt kifejezetten fárasztó munkát végeztem. De tisztában vagyok azzal, hogy minden ember más, valakinek ez rossz elõjel volt, ezért mondom, ha úgy érzed, akkor nézesd meg magad.
Én is az sztk-ba mennék.Nálunk 1 van, de nem kell idõpont.Bárkit fogadnak azonnal.
De jó nektek, hogy az sztk-ba csak a sort kell kivárni. Nálunk van 3 sztk és egyik sem fogad idõpont nélkül. Így én tuti az ügyeletre mennék. Bocsi, de ez kijött, mert bosszantó. Nekem nem volt a terhességem alatt se vérzés, se rózsaszín váladék, se barnázás, így én tuti aggódnék. De lehet nálad ez normális. Pihenj sokat! Ha gondolod vehetsz be magnéziumot, az nem árt, de szerintem nem is használ, bár errõl megoszlanak a vélemények. Ne érdekeljen ilyenkor semmi, le van ejtve a házimunka, ha szalad a ház, neked a babád legyen a fontos!
Nekem is volt kb a nemvárt után 4-5 nappal pisi közben egy kis rozsaszínes valami, de nekem az elõzõnél is így volt. Kb rá egy héttel mentem dokihoz és mindent rendben talált, igaz még csak petezsák volt benne az embrióval, de holnap megyek és mivel eléggé sokat erõsödött az émelygésem, étvágytalanságom és cicifájdalmam, ezért bízom benne, hogy nõtt a babó és lesz szívhang is végre! Nekem a sógornõm is néha barnázgatott az elején és nem volt vele semmi baj. De nem merek én sem mondani neked biztosat, mert azért persze mindenképp meg kell mutatnod orvosnak azonnal! Menj be ügyeletre, ha dokid nem néz be, ott készségesen megvizsgálnak bárki kismamát, ha bármi baja van. nagyon jó babavárást neked és írj, hogy mi van veled!!!!üdv.Dóri
Lehet, hogy nincsen baj, de én elmennék az sztk-ba. Ott is ugyanolyan szakszerûen meg tudnak vizsgálni, és azonnal fogadnak (csak a sort kell kivárnod)
Vény nélkül nem fogsz kapni.Vegyél be 500 magnéziumot és pihenj!Ha nagyon aggaszt a dolog, akkor menj és nézesd meg!Nekem az elsõ ilyen esetnél nem írtak fel semmit az ügyeletesek, viszont a többediknél már kaptam a Duphastont, majd egy másik fajtát.Kórháza válogatja szerintem. Volt, amikor nem szedtem rá semmit, és mégis megszületett a lányom.Viszont volt pár eset, hogy a gyógyszerek ellenére is elvetéltem.
utolsó vagyok elírtam, jó babavárást a következõre és sajnálom :(

Volt egy abortuszom december 28-án, egy napig volt meg és uána rá 2 napra megint megjött és eltartott egy hétig, de január 29-én 1-2csepp volt és utána 30-án megint. Tehát ez mitől lehet, hogy nem rendesen van most meg, hanem hol megvan hol nincs. Kérem,

Volt egy abortuszom december 28-án, egy napig volt meg és uána rá 2 napra megint megjött és eltartott egy hétig, de január 29-én 1-2csepp volt és utána 30-án megint. Tehát ez mitől lehet, hogy nem rendesen van most meg, hanem hol megvan hol nincs. Kérem, írjon, előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A műtét után még idő kell a szervezetnek, mire helyreáll az egyensúly, ezért egyelőre ne aggódjon! A kontrollvizsgálat során azonban részletesen számoljon be orvosának az eseményekről. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A műtét után még idő kell a szervezetnek, mire helyreáll az egyensúly, ezért egyelőre ne aggódjon! A kontrollvizsgálat során azonban részletesen számoljon be orvosának az eseményekről. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
traumatológushoz.
Keresztcsonti tájban ez lehet pici ideggyulladás is a gerincvelõbõl kiágazó idegeknál, ebben a vírusfertõzéses idõben.

Január 9-én szültem hüvelyi úton. Ma reggelre már alig véreztem, de délután nagyon elkezdett vérezni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem is volt, hogy kimaradt 1-2 nap, de mindent összevetve 8 hétig véreztem. Szerintem ez normális. Bár azt is megjegyezte az orvosom búcsúzáskor, hogy ha hirtelen nagy mennyiségû, élénkpiros vér távozik, akkor jelentkezzem nála.

Nekem is volt, hogy kimaradt 1-2 nap, de mindent összevetve 8 hétig véreztem. Szerintem ez normális. Bár azt is megjegyezte az orvosom búcsúzáskor, hogy ha hirtelen nagy mennyiségû, élénkpiros vér távozik, akkor jelentkezzem nála.
Ez normális. Nem mozogtál ma többet, mint eddig? Szülés után 6-8 hétig tart a tisztulási folyamat, ez alatt a vérzés hol gyengébb (vagy szinte el is múlik), hol meg erõsebb.
A kérdező hozzászólása: De, jóval többet mozogtam. Félidõtõl feküdnöm kellett, úgyhogy most örültem, hogy kimozdulhatok, elvittem a nagylányom az oviba stb. Köszi a válaszokat!
Tök normális dolog! A 6 hét alatt hol elmúlik, hol visszajön a vérzés. Én peches voltam, mert mindkét szülésnél az 5. héten elmúlt, rá pár napra meg megjött a mensim:s

Januarra varom a masodik babamat de mar nagyon kezd fajni a derekam ez mitol lehet? Nyilnak a csontjaim?

Legjobb válasz: koszonom a valaszt:) 20 hetes vagyok multheten voltam UH.on akkor voltam19 hetes! akkor ez nem jelenti azt hogy konnyeben fogok szulni?

A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszt:) 20 hetes vagyok multheten voltam UH.on akkor voltam19 hetes! akkor ez nem jelenti azt hogy konnyeben fogok szulni?
A kérdező hozzászólása: oh en mar azt hittem hogy azert mert nyilnak a csontjaim, es hogy konnyebben fogok szulni
Szia!Szerintem az a kalcium hiányára utal, tapasztalatból:-)

30 hetes kismami vagyok, január 16-óta vagyok táppénzen, de azóta sem kaptam pénzt. Mitől lehet ez? Kb. mikor várható, hogy küldik?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy kb. 6 hét múlva fogok kapni. De nálad az már rég lejárt... Tuti a melóhelyed ült sokáig a papírjaidon szerintem....

Nekem azt mondták, hogy kb. 6 hét múlva fogok kapni. De nálad az már rég lejárt... Tuti a melóhelyed ült sokáig a papírjaidon szerintem....
Itt már nem az OEP a hibás. Én is január 15óta vagyok tp-en. De még nekem sem utaltak. betelefonáltam, és azt mondták, h ilyen tajszám alatt nem fut náluk senki...jó mi?:) Mentem a könyvelõhöz, akinek minden 2.hétben viszem a tp-es papírokat, és a homlokához csapott, h húúúúúú õ elfelejtette...jó mi? Le se adta a papírjaimat. Király..
A kérdező hozzászólása: Milyen telefonszámot kell felhívni, lehet még az enyémet sem adták le. Kérlek írd meg.
Szia! Én december óta vagyok tp-n, március elején utaltak decemberi elõleget, majd márc. közepén küldtek levelet, hogy nyuilatkozzam a biztosítási jogviszonyomról, mert vannak hiányosságok, és így nem tudnak pontosan számolni... minderre 3 és fél hónap alatt jöttek rá... megírtam a választ, beszéltem az ügyintézõvel is, azt mondta, még kb egy hónap, mire a hátralékot és a többi havi tp-t utalják... szóval szülésre talán már kapok is valami pénzt... ilyen lasssú az állami bürokráciában az ügyintézés... borzasztó. 31+3 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!