Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, fáj (1420 db)

Ez mitől lehet? Fáj, viszont nem látszik semmi.

Az egyik frontfogam, érzékeny lett, akár mi hozzáér "fáj". Viszont ha kézzel nyomom nem fáj. Nem lyukas, nem szuvas, nem fogköves. Mit?l lehet ez? Átmeneti fogérzékenység lehet? Colgate 360° fogkefét használok, Sensodyne fogkrémet + Listerine szájvizet reggel és este, napközben pedig ha olyat eszek akkor Blend-a-Med 3D fogkrémet.

Legjobb válasz: Ui.: "Nyugalmi helyzetben" nem fáj, és akkor sem ha pl. hideg levegõ éri.

A kérdező hozzászólása: Ui.: "Nyugalmi helyzetben" nem fáj, és akkor sem ha pl. hideg levegõ éri.
Melegre érzékeny? Mert akkor azt jelenti, hogy elhalt a foggyökered. (Az elhalt foggyökér hidegre nem érzékeny.)
Pontosítok: jelentHETi ;)
A kérdező hozzászólása: Ez az hogy melegre sem. :/ Nem értem.

Mitől lehet? Fáj a szeméremdombom és a környéke. Olyan érzés, mintha "izomlázam"lenne és olyan érdekesen görcsölget is+a hasam is. Egészen az ágyékomig kisugárzik a fájdalom. Nehezekre esik hajolni is.

Legjobb válasz: Olyan nekem is szokott lenni. Az egész szeméremdombom, mintha izomlázas lenne, fáj, furcsa érzés. De elmúlik mindig 1-2 hét alatt. Nem tudom mitõl van!

Olyan nekem is szokott lenni. Az egész szeméremdombom, mintha izomlázas lenne, fáj, furcsa érzés. De elmúlik mindig 1-2 hét alatt. Nem tudom mitõl van!

SOS Ez mitől lehet, fáj is?

Tegnap délután már éreztem hogy a bal szemhéjam picit fájt, este már eléggé fájt, mikor pislogtam... :S Ma reggel (meg most is) duzzadt egy picit a fels? része a bal szemhéjamnak, mit?l lehet? :S

Legjobb válasz: Befertõzõdött a szemed. Lehet, hogy nõdögél oda egy árpa. Ami a szerencse a dologban az az, hogy hosszú hétvége lesz, mire megint suliba kell menni, addigra meggyógyulhat.

Befertõzõdött a szemed. Lehet, hogy nõdögél oda egy árpa. Ami a szerencse a dologban az az, hogy hosszú hétvége lesz, mire megint suliba kell menni, addigra meggyógyulhat.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Mit csináljak hogy elmúljon? borogassam vagy hagyjam békén? sminket akkor ebbe a 4-5 napba nem teszek majd fel, de a kontaktlencsémet ugye betehetem?:S
Langyos kamillás borogatást tehetsz rá és ha van kamilla teád otthon akkor ne filteresbõl fõzd.Pihentesd s esetleg nézz a szemhéjad alá mert a jégárpa ott szokott kijönni, macerásabb mint a szemhéjon de elmúlik.Lehetõleg ne kontaktlencsézz inkább ha van most szemüvegezz.
Ha csak egy mód van rá, akkor ne használd a kontaktlencséd a hétvégén. Biztos volt elõtte szemüveged is, használd azt addig, nem katasztrófa. A lencse még az egészséges szemet is megterheli, mert folyamatosan irritálja és szárítja. És ha lehet, akkor dobd ki a lencséket, amit használsz most és bonts újat miután TELJESEN elmúlt a betegséged. Ha visszaveszed ezeket a lencséket akkor nagyon könnyen újrafertõzheted a szemed.
szedd szét a szemed apró molekulákra és nyalogasd fel a karodról + egy kis citrom és már jó is a szemed :')

Mitől lehet? Fáj a bordám. Nagyon. Bővebben lent! ↓

2-3 napja fáj a bordám ha nevetek vagy ha felállok valahonnan, és elkezdtem köhögni is (ha köhögök akkor is nagyon fáj) , be is rekedtem. Mitől lehet? Orvoshoz kellene mennem? 14/L

Legjobb válasz: Nem ütötted meg magad? Egy röntgen nem ártana.

Nem ütötted meg magad? Egy röntgen nem ártana.

Mitől lehet? Fáj a tarkóm környékén de csak bal oldalon!

Már egy ideje fáj a taróm felett de csak a bal oldalon, de csak akkor érzem inkább a fájdalamt ha pl fejkörzést csinálok akkor szinte kattog azon az oldalom és nagyon rossz, kellemetlen abba az irányba is elfordítani a fejem! Olyan mintha be lenne akadva ott azon a ponton valami!

Legjobb válasz: Szerintem le vannak tapadva az izmok a nyakadon,massziroztatni kéne,meg tornáztatni.

Szerintem le vannak tapadva az izmok a nyakadon, massziroztatni kéne, meg tornáztatni.
tartáshiba
A kérdező hozzászólása: Ott fáj ahol a hátgerincem kezdõdik.
flu
azaz lehet, hogy influenzás vagy. nem vagy belázasodva?

Mitől lehet? Fáj a jobb oldali petefészkem, ha leülök.

A párommal ma voltunk együtt és akkor is fájt. Nem tudjátok mit?l lehet? Ma vagyok a ciklusom 20. napján.

Legjobb válasz: Help me! Please! :(

A kérdező hozzászólása: Help me! Please! :(
Csak akkor fáj, ha leülsz? Hány naposak a ciklusaid? Peteérés kizárva????? Nekem akkor fájt így ülve, amikor petefészek- gyulladásom volt, átsugárzott a combomba is, sõt, amikor felálltam, nagyon beleszúrt....
A kérdező hozzászólása: Hát eddig a peteérésnél éreztem ilyet, de azért nem ennyire intenzíven. Egyébként 30 naposak a ciklusaim, de a múlt hónapban 28 napra jött meg elõtte 3 napig barnáztam. Eddig mindig 30 napra jött meg egyébként. És a petefészek gyulladás mitõl lehet? Áprilisban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, 5 évig szedtem és az idõ alatt soha nem volt semmi bajom, se egy fertõzés semmi. Most meg lehet, hogy egybõl petefészek gyulladásom lett?
Szia! Megint én! Nem akartalak megijeszteni, csak egy tipp volt! A petefészek gyulladás lehet felfázástól, esetleg egy nagyon meleg fürdõtõl, hideg kõ, stb... Viszont, ha több napig fennáll ez a dolog, érdemes felkeresned az orvosodat. Lehet késõi peteérés is, bár nekem pl. akkor nem csak ülésnél fáj. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál! :)
A pinakoboldnak már nincs hova húzódnia ezért továbbássa az üregét.
nálam ez akkor fordul elõ, ha nagyon fel vagyok húzva, de mégsem megyek el.bizony, olykor megesik.

Szex után nagy fáj a hüvelyem és az alhasam. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Mióta élsz szexuális életet? Nem lehet,hogy attól fáj,hogy megfog jönni a menzeszed? Nehéz kérdés ez,amit inkább dokitól kéne kérdezned. De ezt én is sokszor átéltem,általában ha az alhasam fájt,azon segített az,hogy ha a párom nem olyan mélyen hatolt belém,valószinüleg egy kis gyulladás van a petefészked-méhed tájékán és attól fáj.Ez elmúlik majd idõvel. A hüvelyfájás engem jobban aggaszt,mert az arra utal szerintem,hogy nincs rendben a hüvely nyálkahártyája,ph-ja,így ez hüvelygomba kialakulásához is vezethet,vagy súlyosabb gyulladáshoz is,lehet,hogy már az alakult ki,mivel nem kezelted. Pihentesd szerintem kicsit a szexet,és menj mindenképpen orvoshoz vele,nem kell megijedni,hidd el,el kell menni dokihoz,mert ha elhanyagolod rossszabb lesz!

Mióta élsz szexuális életet? Nem lehet, hogy attól fáj, hogy megfog jönni a menzeszed? Nehéz kérdés ez, amit inkább dokitól kéne kérdezned. De ezt én is sokszor átéltem, általában ha az alhasam fájt, azon segített az, hogy ha a párom nem olyan mélyen hatolt belém, valószinüleg egy kis gyulladás van a petefészked-méhed tájékán és attól fáj.Ez elmúlik majd idõvel. A hüvelyfájás engem jobban aggaszt, mert az arra utal szerintem, hogy nincs rendben a hüvely nyálkahártyája, ph-ja, így ez hüvelygomba kialakulásához is vezethet, vagy súlyosabb gyulladáshoz is, lehet, hogy már az alakult ki, mivel nem kezelted. Pihentesd szerintem kicsit a szexet, és menj mindenképpen orvoshoz vele, nem kell megijedni, hidd el, el kell menni dokihoz, mert ha elhanyagolod rossszabb lesz!
A kérdező hozzászólása: én felfázásra gyanakszom.
vagy esetleg túl mélyre hatolt ? Váltsatok pózt
A hüvelygomba ha nem kezeled, akkor egy idõ után felfázás is lehet, nekem ráment a vesémre 1 hét alatt, mert nem tudtam mi az, miért fáj ott. Fáj a pisilés is? Hólyaghurut esetleg?
A kérdező hozzászólása: igen fáj.
Hát akkor meg irány a doki, ad antibiotikumot és 5 nap alatt rendbejössz.Ez nem felfázás, tehát nem attól van, hogy hidegben voltál, ezt baktérium okozza, és nem fog magától elmúlni. Higyj nekem légyszíves, mert komolyan mondom, hogy vesegyulladást kaptam tõle, és véreset pisiltem több napig, nyugtatózni kellett injekcióval.Ezt egyszerüen megelõzhettem volna azzal, hogy orvoshoz megyek, ott helyben megtudja mondani, hogy van e korokozó a vízeletedben, ha van ad gyógyit, és ennyi.

Nagyon fáj a derekam a jobb oldalon, főleg ha előre hajolok vagy ha felemelem a jobb lábam. Ez mitől lehet?

Szóval f?leg mozgásra fáj, akkor szinte elviselhetetlen kicsit nyugalomban is érzem, de sokkal kevésbé. A tünetek ma reggelre alakultak ki. Volt már valakinek hasonló? Mi okozhatja?

Legjobb válasz: Helló! KÉpzeld nekem ma reggelre alakultak ki pont ezek a tünetek. Most ülök a gép elõtt mint a faszent, mint aki karót nyelt. Nekem is jobb oldalon fáj, én csak ülni tudok, meg elõre hajolni. Feküdni, meg egyik oldalra sem bírok hajolni. Én tegnap nagytakarítottam, lehet rosszul mozdultam vagy valami, bár azt nem vettem észre, meg nem is emeltem nehezet. Egy sima rossz mozdulat elég ám hozzá, úgy hogy te azt akkor észre sem veszed. Még azt el tudom képzelni, hogy becsípõdtél, bár akkor megmozdulni sem nagyon bírnál. Próbáld ki a Fastum gélt, vagy a Voltarent, krémet és a bogyót is , ha már nagyon fáj. Ha sima húzódás vagy becsípõdés az oka, vagy izomgyulladás, annak pár nap alatt szûnni kell, viszont ha nem ,akkor mindenképp doki. Nekem egyszer fájt már annyira a derekam, hogy injekció kellett rá, de azt inkább kerüld amíg lehet.

Helló! KÉpzeld nekem ma reggelre alakultak ki pont ezek a tünetek. Most ülök a gép elõtt mint a faszent, mint aki karót nyelt. Nekem is jobb oldalon fáj, én csak ülni tudok, meg elõre hajolni. Feküdni, meg egyik oldalra sem bírok hajolni. Én tegnap nagytakarítottam, lehet rosszul mozdultam vagy valami, bár azt nem vettem észre, meg nem is emeltem nehezet. Egy sima rossz mozdulat elég ám hozzá, úgy hogy te azt akkor észre sem veszed. Még azt el tudom képzelni, hogy becsípõdtél, bár akkor megmozdulni sem nagyon bírnál. Próbáld ki a Fastum gélt, vagy a Voltarent, krémet és a bogyót is , ha már nagyon fáj. Ha sima húzódás vagy becsípõdés az oka, vagy izomgyulladás, annak pár nap alatt szûnni kell, viszont ha nem , akkor mindenképp doki. Nekem egyszer fájt már annyira a derekam, hogy injekció kellett rá, de azt inkább kerüld amíg lehet.
Én pont táppénzen vagyok hasonló tünetekkel. Szombat este, amikor leraktam a koszorút a sírra rosszul hajoltam. Azonnal éreztem a fájdalmat, alig tudtam kiegyenesedni. Ülni, állni, menni, feküdni nagyon nehézkesen tudok. Belenyilal, fáj. Irodai munkát végzek, de tegnap délután már nem bírtam tovább és elmentem az orvoshoz. Õ azt mondta lumbágó és kétféle gyógyszert is felírt a Mydetont és a MeloxEP és ágynyugalomat javasolt. Szerintem keresd fel a házi orvosodat. Mielõbbi jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszi, nektek is gyors gyógyulást kívánok! Én is valami idegekkel kapcsolatos fájdalomra gondoltam, csak az a fura, hogy este mikor lefeküdtem, semmi nem volt, reggel meg alig bírtam felkelni.. Ma elmegyek dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!