Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, egyik (2227 db)

Mitől lehet egy férfinak kevés a spermiumszáma? Lehet ezen segíteni?

Legjobb válasz: szia a kevés spermiumszámnak rengeteg oka lehet, vagy genetikai eredetû vagy külsõ behatás miatt (pl stressz, környezetszennyezés, egészségtelen táplálkozás....) Ha jól tudom injekciókal, életmód váltással lehet segíteni ezen. sok sikert!

szia a kevés spermiumszámnak rengeteg oka lehet, vagy genetikai eredetû vagy külsõ behatás miatt (pl stressz, környezetszennyezés, egészségtelen táplálkozás....) Ha jól tudom injekciókal, életmód váltással lehet segíteni ezen. sok sikert!
az e vitamint és a ginzenget mondják, hogy hasznos!

Mitől lehet egy férfi meddő? S hogyan kerülheti el az ilyenek okozta meddőséget?

Légyszi leírnátok hogy miről lehet meddő a férfi, és hogy ezellen hogyan védekezhet?

Legjobb válasz: Amitõl meddõ lehet egy férfi,elsõdlegesen,a szoros alsónemûtõl.Szoros farmernadrágoktól .Meg nem mûttetett here visztértõl .Ezek leggyakrabb elõidézõk .

Amitõl meddõ lehet egy férfi, elsõdlegesen, a szoros alsónemûtõl.Szoros farmernadrágoktól .Meg nem mûttetett here visztértõl .Ezek leggyakrabb elõidézõk .
A szoros farmertõl és a nem kezelt herevisszér-tágulattól valóban csökkenhet a nemzõképesség, ez azonban nem meddõség. Meddõség a herék maradandó károsodásától lehet, pl. sugárkezelés, hererák vagy olyan sérülés után, ahol a heréket el kell távolítani. Van még sok más ok is, ezek azonban elenyészõ számban fordulnak elõ. Van valami konkrét problémád?
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nincsen konkrét bajom, éppen ezért kérdeztem meg hogy mi okozhatja hogy ne is legyen :)
Igazából a betegségeket elkerülni nem tudod, ha rettegsz tõlük, csak növeled az esélyét hogy bekövetkezzen valamelyik. Próbálj meg vigyázni a golyóidra, ha karatézol, vegyél fel szuszpenzort, ne rúgjanak tökön teljes erõvel, mert az fáj (általában azért semmi káros hatása nincs), ha valami rendelleneset érzel, vizsgáltasd meg magad. Ilyen lehet a here visszeresség (variokele) vagy a hirtelen fájdalom, ami herecsavarodásra utalhat. A herék önvizsgálatát is érdemes megtanulnod, ezzel a rákot korai szakaszban fel lehet fedezni és gyógyítani is.
Kerüld a felfázást és a nemi fertõzéseket.

Mitől lehet egy hdd adathibás?

Jónak jó ha leformazom, egy programmal az adatokat is visszaszereztem. Viszont nem akarok többet így járni, hogyan elozhetem meg? Mit?l lesz adathibás?

Legjobb válasz: Köszi a választ! Remélem tényleg nincs fizikai sérülés. Amúgy 1 hónapja vettem. Hasznos tanácsokat adtál, mert nem gondoltam h az is káros ha pl átteszem egy másik helyre. Hát igen legalább annyi hátránya van ennek a külsõ hdd-nek, amennyi elõnye, viszont kénytelen voltam mindenképp ilyet venni, mert laptophoz van. Tudom lehet abban is cserélni, csak abba drágább, meg még garanciális a laptop, illetve így tudom asztalihoz is használni.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Remélem tényleg nincs fizikai sérülés. Amúgy 1 hónapja vettem. Hasznos tanácsokat adtál, mert nem gondoltam h az is káros ha pl átteszem egy másik helyre. Hát igen legalább annyi hátránya van ennek a külsõ hdd-nek, amennyi elõnye, viszont kénytelen voltam mindenképp ilyet venni, mert laptophoz van. Tudom lehet abban is cserélni, csak abba drágább, meg még garanciális a laptop, illetve így tudom asztalihoz is használni.
A kérdező hozzászólása: amúgy nincs rajta kapcsoló, az is árt neki, ha leállás után kihúzom a hálózatból? Amúgy 8%-os a kondíciója :S Mennyinél érdemes elvinni mondjuk cseréltetni? Kicserélik egyáltalán? Annyi biztos, h én nem nagyon akarok ráfizetni még az árára, mert már ilyen vinyó nincs, csak sokkal drágábbak.
Az nem árt neki. A 8% az nagyon karcsú, ha hinni lehet az értéknek akkor tulajdonképpen a halálán van, mindenképp vidd vissza garanciába, vizsgálják be. Fontos anyagot már ne nagyon tárolj rajta.
A kérdező hozzászólása: rosszul mondtam, 7% a mûködési idõ a 8, de végül is egyre megy. Én még nem cseréltettem vinyót, elhiszik h tényleg rossz állapotban van. A fontos adatokat hála az égnek(majdnem mindent) lementettem a handy recover nevû progival. De amúgy visszamásoltam rá azokat, amik voltak rajta. De akkor még biztos h nem törlöm az itthoni géprõl a dolgokat ha a külsõ amúgy is cserés. Érdekes viszont az, h több mint 4éve megy a vinyó az asztaliban, és 100%-os a teljesítmény is, és a lemez állapota is. Köszi a választ, valóban sokat segítettél!
A kérdező hozzászólása: amúgy hdd sentinellel teszteltem le a vinyót, régen is azt használtam.
a 7-8% minképp kuka, vidd issza cserére. 1 hónapos vinyó jó eséllyel csak attól mehetett így gajra, hogy használat közben "csapkodtad", és felszántotta a fej a szegény lemezeket. a boltban persze ne kösd feltétlenül az orrukra, hogy cseppet rendeltetésszerûtlenül használtad....
Hát nem egészséges leválasztás nélkül lehúzni a géprõl miközben esetleg még ír/olvas, adatvesztést, és adathibát is okozhat. Ha nincs fizikai sérülése a lemeznek, egy formázással tiszta lappal indulsz. Fizikai sérülés esetén (hibás szektorok) vannak programok amik megpróbálják kizárni a hibás szektorokat, így oda többet nem ír a HDD (HDD regenerator, HD Sentinel). Ez mondjuk csak tüneti kezelés, mert a sérülés miatt a használat során további hibás szektorok keletkeznek, ami oda vezet hogy egy idõ után a winchesternek annyi. Reméljük nincs fizikai sérülése, a késõbbiekben pedig minden esetben válaszd le az eszközt mielõtt lehúzod, illetve használat közben ne nagyon mozgasd a HDD-t, így elkerülheted az adatvesztést.


Mitől lehet egy dudor a mellen?

Legjobb válasz: Az, hogy dudor, igazából nem sokat mond. A szúnyogcsípéstõl a lipomán át nagyon sok minden lehet. Inspekció és tapintás nélkül nemigen lehet közelebbit mondani.

Az, hogy dudor, igazából nem sokat mond. A szúnyogcsípéstõl a lipomán át nagyon sok minden lehet. Inspekció és tapintás nélkül nemigen lehet közelebbit mondani.
Ha nem vagy benne biztos, hogy valami megcsípett, vagy nem pattanás, akkor mutasd meg orvosnak.

Lányok! Mi tesz egy pasit rondává, vagy mitől lehet egy pasi ronda?

Milyen olyan dolgok vannak, amik taszítanak egy pasitól, vagy amit?l csúnya lehet egy srác? Egy alapból jókép? srác lehet csúnya?

Legjobb válasz: nem faggatni akarlak, ez a leggyakoribb háztartási baleset, amit gyerek elszenved. A szép vonásokkal rendelkezõ aknés (rettenetesen pattanásos) két ismerõsöm is férjhez ment, van, akinek ez nem számít. Igazából lehet, elsõre megnéznek, de másodszorra már nem téma.

nem faggatni akarlak, ez a leggyakoribb háztartási baleset, amit gyerek elszenved. A szép vonásokkal rendelkezõ aknés (rettenetesen pattanásos) két ismerõsöm is férjhez ment, van, akinek ez nem számít. Igazából lehet, elsõre megnéznek, de másodszorra már nem téma.
Én fiú vagyok, de nem kellek a lányoknak, mert alacsony, vékony nagy orrú vagyok és jó fiú, sajnos. Mondjuk nem kell bánkódni, úgysincs manapság már egy rendes lány sem. Majd eljárok prostizni, legalább a szexhiányt letudom valahogy, az érzelmes dolgokról meg csak álmodozhatom. Megpróbálom kiölni az érzelems részem.
Ha aránytalan testre vagy arcra, beteges kinézetû, elhanyagolt. A szép sosem lesz csúnya, szerintem.
Pattanásos, szemüveges, ápolatlan, arcszõrzet, aránytalan arc, nagy orr, kidülledt szemek. Kövér, aránytalan testû, kicsi...ilyesmik.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek utolsó, de azért gondolom te is jobban örülsz annak ha szép a barátnõd. :)
ma 13:13 Most már találkoztál, itt vagyok én. JMeg nem kell ez a kamu szöveg, neked sem kellenék, ahogy másnak sem, a külsõm miatt. Elegem van belõletek gonosz lányok! :(
vagy a siránkozásod miatt, na az visszataszító
kedves kérdezõ, mindenkinek van jobb és rosszabb napja, nem is kell ehhez tininek lenni
Lehet nem is a külsõddel van baj, hanem a hozzáállásoddal.
ma 13:23 Aha, vajon miért siránkozom?! Nem voltam én mindig ilyen. mosolygós, jókedélyû gyerek voltam, aki próbálkozott is a lányoknál, de mind elutasított. Ezért lettem ilyen siránkozós fiú. Tényleg minden lány felszínes és csak a helyes, magas, jóképû fiúknak ad esélyt, még a csúnyácskák is.
13:57 Már unalmas vagy az általánositásaiddal! Nem is érdemelsz meg egy nõt sem, ha mindenkit igy lenézel! Persze, benned ugye nincs hiba, csak a csajokban. -.-
Ha vele vagyok akkor alapból szép. Legalább is számomra az, az hogy másnak milyen az én barátnõm nagy ívben le van kak--va :D Amúgy éppenséggel sokat beszélgettem vele én is errõl a dologról és ügye mindenkinek megvan az a dolga amit ha akarna se tudna elnézni a csajnak vagy pasinak, tehát valami olyan külsõ dolog ami miatt hiába gyönyörû a belsõ akkor sem tudnál vele lenni, ezt a dolgot kell felfedezni mi az és azt kell figyelemben tartani mikor valakit választasz magadnak. Egy pasit amúgy mint pasi úgy gondolom hogy a beképzeltsége, és a mai állpasik, illetve a homokos biszex beállítottságú facebook betyárok, akik azt hiszik magukról hogy a rózsaszín az férfias, illetve gyúrunk és szétszúrjuk magunkat, illetve a drog olyan vicces típusú , , pasik" rondává a férfi nevet és a férfit magát. Az én idõmben sokkal másként hívták és sokkal másképp viselkedett egy igazi férfi. Nem értem a nõket mi történt veletek. lol
Kedves kerdezo! remelem az arcodon nem lett serules, mashol viszont nem lehet annyira taszito dolog az "eges" (bocsi de nem olvastam vegig)
A kérdező hozzászólása: Az arcomnak semmi baja. :)
Szörnyû mi mindent írtok ez a sok hülyeség fárasztó nagyon. Férfi vagyok, és engem is sokszor elutasítottak, az elsõ lépés hogy megismerd önmagad, ne akarj másoknak megfelelni ha magadnak sem vagy képes megfelelni, hogyan várhatjátok el hogy ne külsõ alapján ítéljenek meg titeket ha ti is külsõ alapján ítéltek. , , szép, csúnya, kövér, pattanásos" ezek minden olyan dolgok amik csak nézõ pont kérdései. Szép tányérból nem lehet jól lakni. Az olyan nõ vagy pasi amúgy is olyan amilyen hülyék vagytok ha olyanokkal kezdetek. Számomra egy nõnek legyen meg a foga nagyjából :D Legyen meg a füle, szája, szemei meg az alap tartozékok :D a többi majd kialakul. De néha még az sem baj lenne ha azok ne lennének meg mind csak a belsõ jó legyen el sem hinnétek mennyire fontos az hogy az meg legyen rendesen. Ti még most nem értitek nektek csak az a lényeg amit a TV-ben láttok de majd késõbb rá fogtok jönni hogy minden romlik ahogyan a külsõ is. Csak ennyit akartam írni lehet szapulni vagy oltogatni. :D 23/f
ma 13:09 Igen, akkor nekem senki sem ad jelet, kössem fel magam? Elegem van a lányokból, mind csak fájdalmat okoz nekem. :(
Én még nem találkoztam ronda pasival. Minden fiúban van valami szép, csak meg kell találni:) 20/N
A kérdező hozzászólása: Én alapból helyes vagyok és jóképû, viszont gyerekkoromban volt egy balesetem, és a bõröm kb 50%-a "más"... Heges, sebes a mûtétek miatt és bõrátültetés miatt. És úgy érzem hogy ezzel elcseszõdött az egész külsõm. :)
te jó ég, csak nem forrázás?
A kérdező hozzászólása: Nem, égés. De mindegy most hogy hogyan történt. :)
A kérdező hozzászólása: 13:01 Ne legyél ilyen pesszimista, biztos találsz majd egy normális lányt csak jó helyen kell keresned. 10/5-ös kinézettel ne akarj 10/8-as lányt.
Nem vagy attól ronda, mert a bõröd nem tökéletes! Szerintem attól visszataszitó egy pasi, ha igénytelen! Meg ha nincs önbizalma, nincs kisugárzása. Volt osztálytársamat falják a nõk, pedig kicsi, kövér, és arcra sem szép, de van benne valami...na ez a valami a megjelenése, a kisugárzása. A bõröd miatt meg ne idegeskedj! A volt barátomnak anyajegy van az arcán. Az arcának az egyik fele egy nagy foltban sötétebb, mint a másik, mégis döglenek utána a nõk.
A ronda, kövér lányok is elküldtek a fenébe.
Az, hogy a mai csajoknak a kocsikulcs a komoly érzelmekkel teli kapcsolat nyitja. 24l
ha "aknés" az is az igénytelenség egy jele, ugyanis kezelhetõ. Egyébként amitõl egy "srác" csúnya lehet, az az hogy nincs elég önbizalma. Az önbizalom a lényeg hidd, el. Egyébként az egyik válaszolónak: ezt a jófiú vagyok dumát hagyjuk mert én nem ez a fajta vagyok, és egy idõ után az összes nõ elvárja hogy körbenyaldosd.
nem a ronda kövér lányokhoz kell odamenni, hogy nektek csak jó vagyok, mert ti is rondák vagytok, hanem ahhoz, aki küldi a jeleket, hogy bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: Hát... Önbizalmam az változó, néha van, néha nincs. De szerintem minden tinédzsernél így van. :)
attól meg behalok, hogy valaki azt írta, hogy szemüveges, alacsony és ettõl ronda valaki....:S
Szerintem sokat számít az, hogy milyen arcot vág egy pasi. Lehet akármennyire helyes az illetõ, ha úgy néz rám, mint egy vödör sz.rra. Találkoztam már olyan sráccal, aki arca nem volt tökéletes, kicsit kajlán álltak a fogai, a haja szintén furi volt, vékony, egy csepp izom nélkül és a kis "szakmunkás" bajusz is befigyelt, viszont olyan aranyosan nézett meg kedvesen is magyarázott, szóval, ha elhívott volna valahova simán igen-t mondtam volna, de mint kierült van pasija. Itt az oldalon van a 22 éves debreceni srác, volt szerencsém megismerni, vele se lenne amúgy semmi gond, arcra átlagos, lehet kicsit alacsony, de szerintem az sem lenne gond, viszont azt nem lehet benne elviselni, hogy kb két percenként elkezd sírni, mert még nem volt nõje, plusz ha ránézel olyan világfájdalom van az arcán, amibe az egész ország belehalna. Ezzel azt akarom mondani, hogy szerintem ez inkább attól függ, hogy mit mutatsz a többi embernek, nyilván az is befolyásolja milyen külsõvel rendelkezel, de az nagyon-nagyon sokat dob rajta, ha mosolyogsz és kedves vagy a lányokkal, nem pedig ilyen depis, emós fejet vágsz mindenre.

Mitől lehet egy tojásnak fehér a sárgája?

Van a SPAR-nak ez az S-budget termékcsaládja. A teszkó gazdaságos egy fokkal jobb verziójának tekinthet?. A budget tojásnak általában vagy hófehér, vagy nagyon nagyon halvány sárga a sárgája, de láttam már olyat is, aminek zöld volt. S?t, olyannal is találkoztam, ami konkrétan véres volt. Nem vicc, véres volt a tojás belseje. Ezeket mi okozhatja? Alkalmas egyáltalán emberi fogyasztásra? Ásványvizen kívül csak tojást szoktam ebb?l a termékcsaládból venni, de már nagyon kételkedem benne, hogy jót tesz nekem.

Legjobb válasz: Amíg nem jön valami tyúktenyésztõ szakember, én úgy hallottam, hogy a táplálék minõségétõl is függ. Pl. ha udvaron kapirgál, kukoricát, zöldet eszik - azoknak szép sárga a színe, a ketrecben tartottaké sápadt. Ha a tojás viszonylag régi, akkor megindul a kiscsirke fejlõdéséhez szükséges osztódás.Annak egyik jele ez a véres valami, némelyikben meg egész nagy képzõdmény is látható. Volt egy vicc: anya, ez a tojás romlott. -Egyed csak kisfiam, nincs annak semmi baja. Egyed, ne nyávogjál!-Anya, a csõrét, meg a lábát is meg kell enni? Nem akartam elvenni az étvágyadat:) Bocsi!

Amíg nem jön valami tyúktenyésztõ szakember, én úgy hallottam, hogy a táplálék minõségétõl is függ. Pl. ha udvaron kapirgál, kukoricát, zöldet eszik - azoknak szép sárga a színe, a ketrecben tartottaké sápadt. Ha a tojás viszonylag régi, akkor megindul a kiscsirke fejlõdéséhez szükséges osztódás.Annak egyik jele ez a véres valami, némelyikben meg egész nagy képzõdmény is látható. Volt egy vicc: anya, ez a tojás romlott. -Egyed csak kisfiam, nincs annak semmi baja. Egyed, ne nyávogjál!-Anya, a csõrét, meg a lábát is meg kell enni? Nem akartam elvenni az étvágyadat:) Bocsi!
A kérdező hozzászólása: Köszi! A csirke fejlõdése nem csak akkor tud elindulni, ha tojásgyártás elõtt egy kakas is felcsinálta a tojót, és kedvezõ a hõmérséklet is? Ketreces csirkénél hogy van erre lehetõség? :D
Ja, hát persze, hogy a kakasos módszerre gondoltam:) Csak akkor meg miért sápadt? Fene tudja. Láttam egy mûsort, ahol fehér fityulás hölgyek kapkodták le a kiscsirkéket a futószalagról: egyik balra, másik jobbra.Balra a kis leendõ tyúkocskák, jobbra a kakasocskák. Azt nem mondom meg, mit csináltak a kakaskákkal - mint értéktelen jószágokkal. A nyugalom megzavarására alkalmas dolog lenne.
A kérdező hozzászólása: Kár, én szeretem a kakastöke pörköltet :) Valóságon alapuló viccet félretéve: el nem tudom képzelni hol láttad, én a helyükben már csak a húsa miatt is megtartanám a kakast is.
Juj, a kakastöke pörkölt nagyon finom:) Csak magamnak szoktam elkészíteni, mert a család többi tagja el sem tudja képzelni, hogy lehet ilyet megenni. De õk a zúzapörkölttel is így vannak. Az a doku.film valóban rémisztõ volt. Csak Neked, négyszemközt megsúgom, hogy a kakaskákat egy darálóba dobálták és egyszerûen ledarálták. És a "mancsok" még a mi libatömõ gyakorlatunkból csináltak világra szóló botrányt!
A kérdező hozzászólása: Értem, gondolom ott egy az egyben abból készül a virsli. Hazánkban jobb a helyzet, itt külön teszik bele a csõrt, lábkörmöt, szemgolyót, stb. Én kakastöke pörköltet apáméknál szoktam enni mikor a lakótelepi kocsma udvarán összegyûlnek néha bográcsolni, rajta kívül nálunk se szereti senki a családban :D Egyébként a mi libatömésünkbõl való botránygyártás is csak az emberek felszínességét tükrözi. Látszólag szenved a szerencsétlen, gyakorlatilag le se tojja, hogy megtömik-e, vagy sem.
A kérdező hozzászólása: El nem tudom képzelni milyen lehet a bikatöke, gondolom olyasmi íze lehet mint a kakasénak :D Egyébként semmi gond, én is élveztem a beszélgetést, a vicc meg ütött :D

Nagy szúrást éreztem a hüvelyemben, mitől lehet? Egy pillanat volt és nem több de kiváncsi lennék más is érzett ilyet? 21heteske.

Legjobb válasz: Igen, én éreztem már egy párszor és szerintem még fogok is itt ott fájdogálni. Tegnap annyira bekeményedett, begörcsölt a hasam alja, hogy 5 percig álltam a kajcsimmal kezemben a konyhában, mire el tudtam/mertem indulni valamerre. Minden felõl nyilallt, szúrt, görcsölt. aztán pihiztem egy kicsit ,bevettem egy magne citricit, mocorgott a picúr õrülten az ebéd után és megnyugodtam. De volt már olyan is, hogy hirtelen egy pillanatra nagyot nyilallt valahova. 24 hetes km

Igen, én éreztem már egy párszor és szerintem még fogok is itt ott fájdogálni. Tegnap annyira bekeményedett, begörcsölt a hasam alja, hogy 5 percig álltam a kajcsimmal kezemben a konyhában, mire el tudtam/mertem indulni valamerre. Minden felõl nyilallt, szúrt, görcsölt. aztán pihiztem egy kicsit , bevettem egy magne citricit, mocorgott a picúr õrülten az ebéd után és megnyugodtam. De volt már olyan is, hogy hirtelen egy pillanatra nagyot nyilallt valahova. 24 hetes km
Szia, ezt írtam még terhes koromban valakinek, mert ilyen nálam is sokszor elõfordult, és elõször meg is ijesztett, így én is rákérdeztem: Két dolog lehet, ahogy nekem a védõnõ mondta: vagy azért, mert nyúlnak a szalagok, illetve tágulsz odalent, ahogy nõ a baba, mikor meg majd nagyobb lesz (en mar 39 hetesen attól láttam idõnként csillagokat), hogy a baba feje, vagy esetleg egyéb részei megnyomhatják az idegeket. Ha viszont sokszor és sokat fáj, azért kérdezz rá az orvostól, vagy védõnõtõl, de nekem mindig csak ezt mondták, mikor kérdeztem. Ha az idegeket nyomja, akkor próbálj más pozíciót találni, a másik majd elmúlik magától. (Ja, amúgy azóta megszületett és teljesen egészséges - lekopogom - a kisfiam, 2, 5 hónapos! :) ) Könnyû terhességet, szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm:) )

Ha bevérzik a baba kölöke az mitől lehet? (egy hónapos) Nagy lehet baj?

Legjobb válasz: Elõfordul, nekünk is vérzett picit egy ideig, miután leesett a csonk. Fültisztító pálcikával kend be Betadine-el. Elmúlik hamar. Akkor van gond, ha gennyes, vagy ha a köldöke körül piros lesz körben, akkor azonnal orvos!

Elõfordul, nekünk is vérzett picit egy ideig, miután leesett a csonk. Fültisztító pálcikával kend be Betadine-el. Elmúlik hamar. Akkor van gond, ha gennyes, vagy ha a köldöke körül piros lesz körben, akkor azonnal orvos!
Szerintem még nem gyógyulhatott be rendesen, nem? Nálunk is kb. 3-4 kellett, hogy szebb legyen. Azt kell figyelni, nehogy gennyes, bûzös legyen. Szerintem mutasd meg a védõnõnek, orvosnak, ha csúnyának látod.

Mitől lehet egy lánynak szép vékony a combja? Milyen mozgással vagy étkezéssel lehetne vékony?

15 éves vagyok és szerintem nagyon nagy a combom.Főleg a vádlimhoz képest ami elég vékony....

Legjobb válasz: Tudsz róla képet küldeni? Lehet, hogy csak te látod annak.

Tudsz róla képet küldeni? Lehet, hogy csak te látod annak.
A vékony comb nem szép. Edzéssel arányosabb lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!