Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, csak a (842 db)

25hetes vagyok. És borzalmas hányingerre ébredtem reggel. Azóta sem múlt el. Mitől lehet? Csak a terhességem elején volt hányingerem. Mit tegyek ellene? Ez mostmár megint heteken keresztül így marad?

Legjobb válasz: Szia!Énis így vagyok vele pár napja.Visszajött a hányinger.tegnapelött hánytam is.Remélem nem marad ez így.Együtt érzek veled!25hetes kismami

Szia!Énis így vagyok vele pár napja.Visszajött a hányinger.tegnapelött hánytam is.Remélem nem marad ez így.Együtt érzek veled!25hetes kismami
Néha vissza-visszatérhet, sajnos. Kitartás. Egyél egy kis kekszet, pirítóst, hátha jobb lesz. Lehet hogy a savad sok, vagy a baba nyomja a gyomrodat és ezért van hányinger.

Múlt hónapban esemény utánit vettem be. Időben meg is jött a vérzésem. Most viszont furcsa, mert fáj a hasam, ahogy szokott s a tamponom is véres, de nem távozik amúgy vér a hüvelyemből. Mitől lehet ez? A múlt havi vérzésem is csak 2-3 napig tartott.

Legjobb válasz: terhes nem vagy az tuti mert megjott... viszont ha most verzel... en a helyedben elmennek orvoshoz!! kitudja mitol lehet ez... szrintem menny el!! sehogy nem jo jel ha a semmibol elkezdtel verezni a menzesz utan!

terhes nem vagy az tuti mert megjott... viszont ha most verzel... en a helyedben elmennek orvoshoz!! kitudja mitol lehet ez... szrintem menny el!! sehogy nem jo jel ha a semmibol elkezdtel verezni a menzesz utan!
A kérdező hozzászólása: Nem a menszesz után kezdtem vérezni, hanem a múlt hónapban rendesen megjött s azóta eltelt egy újabb ciklus és idõben fájni kezdett a hasam, ahogy szokott, de nem véreztem ....próbaként beraktam egy tampont s az véres lett, viszont ha nincs benn tampon, nem távozik vér a hüvelyembõl.2 napja van ez igy.Mintha túl kevés lenne.
ez normális nekem is megjött ujbol 2-3napra a hormontartalma miatt ilyen
lehet hogy terhes vagy. csinálj tesztet.
Szokatlan vérzés lehet a terhesség jele. Tudtad, hogy az esemény utánitól is simán terhes maradhatsz, mert nem véd rendesen, pláne, ha késõn vetted be?

Ma kellet volna megjönnie. Ma úgy éreztem munka közben mintha megjönne, de csak nagy mennyiségű folyásom volt. Várok egy pár napot még. Mitől lehet ez a sok folyás?

Legjobb válasz: Lehet valami fertõzésed van. Vagy az is elképzelhetõ hogy késõbb volt peteérésed(ma). És csak 14 nap múlva fog megjönni.

Lehet valami fertõzésed van. Vagy az is elképzelhetõ hogy késõbb volt peteérésed(ma). És csak 14 nap múlva fog megjönni.
elsõ válaszolonak! írja a kérdezõ hogy MA kellett volna megjönni de nem. Tehát lehet babás is!
milyen folyásod volt? Krémes, vagytojásfehérje szerû?
Nekem aznap, amikor meg kellett volna jonnie, jo nagy adag kremes folyasom volt...

Okt 11. én jött meg.18-án pozitív lett az ovutesztem. Tegnap nagyon sok sűrű kissé rózsaszines folyásom volt, most csináltam egy ovu tesztet, és megint pozítívat mutat. Mitől lehet ez? A 18. i csak az nap volt pozitív.

4 hónapja tesztelek és mindig 2 nap volt pozítiv az ovu tesz.lehet babó? vagy megint megérett még 1 petesejt? Most akkor tényleg nem tudom mikor kell megjönnie.

Legjobb válasz: megjönnie majd csak 7-10 körül kellene. lehet hogy kétszer volt peteérésed. babát nem hinném hogy még kimutatná, ha esetleg 19 körül meg is fogant akkor is még csak most vagy túl a beágyazódáson. azt az ovu teszt is csak jó pár nappal a beágyazódás után mutatja ki.

megjönnie majd csak 7-10 körül kellene. lehet hogy kétszer volt peteérésed. babát nem hinném hogy még kimutatná, ha esetleg 19 körül meg is fogant akkor is még csak most vagy túl a beágyazódáson. azt az ovu teszt is csak jó pár nappal a beágyazódás után mutatja ki.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat!! :) Valakinek esetleg van még tapasztalata amit megosztana velem?

Mitől lehet hogy a babám egész éjjel csak szopna, és nem akkar aludni?

Tegnap éjjel is fentvolt,hajnali 4-ig.Olyankkor mindig csak cicin lenne.Nappal egész jó babuci eszik alszik.9 napos a babuci. Nem hasfájós.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Lehet hogy nem is éhes, csak melege van és még nagyon kicsi, nem találja a helyét..hagyd kicsit aludni,ha nem üvölt a ciciért akkor ne vedd fel, ha pedig üvölt, akkor nem szabad hagyni, csak adj neki enni, mert kicsi és fokozatosan lassíts az éjszakai tempón.Sok sikert!

Lehet hogy nem is éhes, csak melege van és még nagyon kicsi, nem találja a helyét..hagyd kicsit aludni, ha nem üvölt a ciciért akkor ne vedd fel, ha pedig üvölt, akkor nem szabad hagyni, csak adj neki enni, mert kicsi és fokozatosan lassíts az éjszakai tempón.Sok sikert!
a mi babucink is ilyen volt. egész nap aludt és éjjel fent volt.. mindenki azt mondta hogy hasfájós de nem volt az. Az a gond hogy egész nap alszik és éjjel már nem álmos... de ezt majd helyre fog jönni. az is lehet hogy éhes mert nincs elég tej a ciciben. de adj neki cici annyit amennyit csak tudsz... mert minél többet szopik, annál több tejed lesz... ez egy-pár napig fog tartani és utánna´sok tejed lesz. ha már van sok tejed, akkor nem tudok mit válaszolni :D
Csak a közelségedet akarja, aludj mellette. Õ még nagyon pici nem akar elszakadni. 4 hós fiammal én is úgy alszok du. ill. hajnalban hogy szobadon van a mellem bármikor odafordulhat szopizni ez nagyon megnyugtatja. Ált. elég ha a fejét a mellemre hajtja és már alszik is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Tejem nagyon jól van, minden 3 óránként fejem is.Lehetséges hogy csak a közelemre vágyódik, mert ma észrevettem, hogy ha megfogom a szívemre teszi a fejecskéjét és elalszik, és megnyugszik.Még arra is gondoltam hogy még nem annyirra szokott a környezet itthon, mert még csak most lessz a 3-ik éjjszakánk.

Házi sárgabarack lekváromnak szörnyű gyógyszer íze van, pedig egészen kevés Nátrium-benzoátot raktam bele (csak a tetejét szórtam meg vele. ) Van esetleg ötlet arra, hogy mitől lehet ez a rossz íz és hogy lehet segíteni rajta?

Kb 3 hete tettem el sárgabarack lekvárt,lehet hogy többet kéne várnom?

Legjobb válasz: Egyáltalán minek raktál bele bármilyen vegyszert? Teljesen fölösleges, csak elrontod vele a lekvárt. HA tisztán dolgozol, meg az üvegek is tiszták, akkor mindenféle tartósitószer nélkül ugyanúgy eláll. Igazán nem hiszem, hogy rendbejönne, ami esetleg segitene, ha még fözöl (SOK )lekvárt, és ezzel összekevered, akkor a vegyszeriz lehet, hogy csökken, de nem biztos.

Egyáltalán minek raktál bele bármilyen vegyszert? Teljesen fölösleges, csak elrontod vele a lekvárt. HA tisztán dolgozol, meg az üvegek is tiszták, akkor mindenféle tartósitószer nélkül ugyanúgy eláll. Igazán nem hiszem, hogy rendbejönne, ami esetleg segitene, ha még fözöl (SOK )lekvárt, és ezzel összekevered, akkor a vegyszeriz lehet, hogy csökken, de nem biztos.
Szia! Sok évvel ezelõtt én is jártam így, de akkar csak egy kis adag friss lekvárt készítettem azonnali fogyasztásra , így egyáltalán nem volt benne tartósítószer, mégis szörnyû, gyógyszeríze lett. Azóta sem jártam így, de össz-családi vélekedés szerint valószínûleg valami permettõl lett olyan borzalmas az íze! Szóval, remélem nem raktál el belõle sokat, mert szerintem menthetetlen! A mostanában kapható dzsemzselésítõket ajánlom kipróbálásra, mert nem kell sokáig fõzni a gyümölcsöt, kevesebb cukor kell bele és dunsztolni sem kell az üvegeket! És ami fõ : nincs mellékíze! Üdv : Anyagi

Mitől lehet bedugulva a fülem? Ez csak este fordul elő ha lefekszem és ellég kellemetlen! Minden nap tisztítom! És csak az eggyik fülemmel szokott előfordulni

Legjobb válasz: Lehet, hogy éppen a napi tisztítástól dugul be, fõleg ha fülpiszkálóval tisztítod, mert befelé nyomod vele a fülzsírt, ki kell mosatni.

Lehet, hogy éppen a napi tisztítástól dugul be, fõleg ha fülpiszkálóval tisztítod, mert befelé nyomod vele a fülzsírt, ki kell mosatni.
Régen nekem is ez volt a bajom, igen jól mondta az elõttem szóló, semmi esetre se tisztítsd naponta, mert fülpálcával csak beljebb nyomod a fülzsírt.Mosasd ki a füled.

Rossz lehelet és lepedékes nyelv mitől lehet? Csak kicsit fáj a torkom, de nagyon kellemetlen és állandóan kiszárad a szám.

sajnos egész télen állandóan megvagyok fázva, de ez most szept. 1 hetében megkezd?dött

Legjobb válasz: Lehet simán krónikus mandulagyulladás vagy más felsõ légúti megbetegedés. Vannak gyógyteák, amiket ihatsz erre, de célszerû egy fül- orr- gégészt is felkeresned, hogy ne maradjon kezeletlenül, mert a teák csak tüneti kezelésre jók vagyis csökkentik esetleg a szájszagot. Mellesleg a lepedékes nyelvtõl önmagában is rossz szerintem a leheleted.

Lehet simán krónikus mandulagyulladás vagy más felsõ légúti megbetegedés. Vannak gyógyteák, amiket ihatsz erre, de célszerû egy fül- orr- gégészt is felkeresned, hogy ne maradjon kezeletlenül, mert a teák csak tüneti kezelésre jók vagyis csökkentik esetleg a szájszagot. Mellesleg a lepedékes nyelvtõl önmagában is rossz szerintem a leheleted.
Az eros, rossz szagu lehelet azt mutatja, hogy rossz az emesztes, tulteng a sav, a lepedekkel boritott nyelv szinten a savas allapotra utal, a szaj szarassaga is, esetleg repedezett is lehet, ezek a tulzott savassagra utalnak. A torok fajdalom lehet egy megfazas tunete is pl.
A kérdező hozzászólása: Mit tudok tenni? Most a fejem is fáj, nagyon sokat vagyok beteg és rosszul.
A kérdező hozzászólása: utoljára akkor volt ilyen szagú a szám, mikor kihúzták az egyik fogamat, lehet ez is valami gyulladás, pl. torokgyulladás?
Ahogy írtam az elsõ hsz-ban is, menj el egy fül- orr- gégészhez, hogy ne kelljen találgatni. A mandulagyulladás kezeletlenül nagyon sokáig elhúzódhat és komolyabb bajokat is okozhat. Az orvos pontosan megmondja majd, mit tegyél és mit szedj rá. Nem érdemes várni vele, amíg esetleg rosszabbodik a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Ma hõemelkedésem is volt. :(

Mitől lehet, hogy a gépem néha csak úgy kikapcsol?

Elvileg nincs vírusom.

Legjobb válasz: Energiagazdálkodás-túlmelegedés-"elvileg"van vírusod-idõzítõ(ha van)-hardverhiba....

Energiagazdálkodás-túlmelegedés-"elvileg"van vírusod-idõzítõ(ha van)-hardverhiba....
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszi a gyors választ. Idõzítõ nincs, és víruskeresést négyszer is csináltam, de nem talált semmit. Hardverhibák közül mi lehet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!