Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, csak 2 (130 db)

32hkm. mitol lehet? Kb.2 honapja, a koldokomtol picit foljebb, jobb oldalt, CSAK EGY PONTBAN, nagyon faj, de csak, ha hozza erek.

mindig pont ugyanott

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a babád kinyomta arra a részére pl a lábacskáját és esetleg az feszül? Nekem a bordáimba volt a tappancsa és ha egy kicsit is rosszul mozdultam nagyon fájt azon a részen.

Nem lehet, hogy a babád kinyomta arra a részére pl a lábacskáját és esetleg az feszül? Nekem a bordáimba volt a tappancsa és ha egy kicsit is rosszul mozdultam nagyon fájt azon a részen.
Mikor az ikrekkel voltam terhes, nekem is volt egy ilyen pont, ahogy nagyon fájt ha hozzáértem, de nem látszott rajt semmi. Mikor vizsgáltak ott uh-al, vagyis mikor hozzáért a fej, még levegõt se vettem úgy fájt. Doki is csak nézett, hogy mi van. Nem tudtuk meg az okát, egy idõ után elmúlt.
Nekem is van ilyen, bár nekem akkor is fáj, ha nem érek hozzá. Szerintem a baba feszül neki egy ponton, ne aggódj!

Csípőfájdalom éjjelente mitől lehet? Már 2. éjjel csak forgolódom, mert fáj a csípőm.

Enyhe mensis hasfájásom van és szintén enyhe barnás-pirosas vérzés is. Ami egyébként akkor jött meg, amikorra írta a rendszer... A legutolsó ciklusomat leszámítva ilyet még sosem tapasztaltam. Mi okozhatja? Köszönöm a válaszokat! 35/N

Legjobb válasz: Készül föl a tested a szülésre.Szépen lazul kifelé a csípõcsontod hogy kiférjen a babád feje.Valõszínüleg Õ is nyomja lefelé.Megszületik és elmúlik,addig pedig kitartás.

Készül föl a tested a szülésre.Szépen lazul kifelé a csípõcsontod hogy kiférjen a babád feje.Valõszínüleg Õ is nyomja lefelé.Megszületik és elmúlik, addig pedig kitartás.
Pl. ülõ életmódtól fáj a csípõd. Nekem is szokott, de amikor rendszeresebben mozgok, akkor nem fáj. A vérzés másmilyensége lehet inkább terhesség jele. De tesztelj!

Mitől lehet, hogy 2 éves lányomnak csak bogyós kakija van?

Rendszeresen eszik gyümölcsöt, joghurtokat, napi fél liter tejet.

Legjobb válasz: Ha nem okoz neki fájdalmat a székletürítés, és nincs székrekedése, akkor nincs ezzel gond szerintem.

Ha nem okoz neki fájdalmat a székletürítés, és nincs székrekedése, akkor nincs ezzel gond szerintem.
Ami lemaradt: én is világ életemben "bogyóztam". elsõ
Lehet, hogy kevés a folyadék? Úgy tudom, legalább napi egy litert kéne elfogyasztani egy kisgyereknek is!
Szia. Az Én fiam, rengeteg folyadékot iszik egy nap. Szerintem nem a folyadék hiánya. De a reggelije általában kakaó.(volt) Mióta nem kap, a kaksija is rendben van.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére a folyadékbevitel szerintem elegendõ. Próbáltam én is elhagyni a kakaót, de nem az okozza. A védõnõ szerint a szobatisztasággal van összefüggésben, visszatartja a kakit. Ezt én nem gondolnám, mert egyenlõre nem erõltetem a bilizést, és mindennap van kaki.
Ha nem a folyadékmennyiség okozza, akkor talán több élelmi rostot kellene neki adni (gyümölcsök héja, teljes kiõrlésû gabonafélék), az segíti a bélperisztaltikát, nem sûrûsödik be annyira a széklet.

2 hete minden nap iszonyatosan álmos és fáradt vagyok, mintha nem aludtam volna 2 napja, és egész nap csak kóválygom. Ez mitől lehet? Terhes nem lehetek, mert ma kell megjönnie, és 3 napja negatívat mutatott a teszt? De mitől lehet akkor?

Legjobb válasz: Ezer oka lehet. Idegi kimerültség, depresszió, túl sok kávé, ezt neked kell tudnod. Ha nem javul, menj el orvoshoz, ez is népbetegség jajnos.

Ezer oka lehet. Idegi kimerültség, depresszió, túl sok kávé, ezt neked kell tudnod. Ha nem javul, menj el orvoshoz, ez is népbetegség jajnos.
Attól még lehetsz terhes, hogy ma kell megjönnie, de 3 napja - volt. Várd ki a mai napot.
Nekem a terhességet a mensi utáni 3 napon mutatta ki.
szerintem csinálj egy kiadós edzést, futás, vagy torna, amit szertsz, neke segített.Ha nehéz is elkezdeni, könnyen belejössz, és felpezsdít.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Mégis terhes vagyok!:)

Mitől lehet az hogy körülbelül 2-3hete (de lehet kcisit több) folyamatosan csak hasmenésem van? !

Legjobb válasz: Sok minden okozhat hasmenést.Lehet hogy a szervezeted nem bírja a nagy meleget, vagy esetleg több a stressz mostanában az életedben, de úgy gondolom, hogy ezeket az érveket, csak akkor lehetne elfogadni, ha max. csak 1 hete lenne híg székleted!Mindenképpen orvoshoz kell fordulni vele, mert 2-3 hétig tartó hasmenés már nem csak egy ártatlan baci mûve!De erre pontos választ csak orvos tud adni.Szerintem sürgõsen keress fel egy orvost, mielõtt kiszáradnál!

Sok minden okozhat hasmenést.Lehet hogy a szervezeted nem bírja a nagy meleget, vagy esetleg több a stressz mostanában az életedben, de úgy gondolom, hogy ezeket az érveket, csak akkor lehetne elfogadni, ha max. csak 1 hete lenne híg székleted!Mindenképpen orvoshoz kell fordulni vele, mert 2-3 hétig tartó hasmenés már nem csak egy ártatlan baci mûve!De erre pontos választ csak orvos tud adni.Szerintem sürgõsen keress fel egy orvost, mielõtt kiszáradnál!
-Baktériumfertõzés -Vírusfertõzés -Bélféreg -Daganat -Valamilyen autoimmun betegség (IBS, Crohn) -Étel-allergia -Laktóz érzékenység -Stressz Inkább el kellene menned egy orvoshoz, õ némi vizsgálat után többet tud mondani.

Inszeminációm volt 10 nappja, S azota 2×2 utrogesztant szedek.2-napja éget viszket nagyon száraz a hüvelyen, mitől lehet? Lehet ez az utrogesztan mellékhatása? Vagy csak egyszerűen elkaptam egy hüv. Fertőzést? Használhatom a canesten cupot?

Nem befolyásolja a canesten az inszem sikerét?

Legjobb válasz: "Mielõtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelõorvosával vagy gyógyszerészével. Terhesség elsõ 3 hónapjában és szoptatás ideje alatt a hüvelytabletta csak a kezelõorvos javaslatára alkalmazható." Ezt a Canesten hüvelytabletta betegtájékoztatójáról másoltam. De elsõre is az ugrott be, miért nem az orvosodat kérdezed.

"Mielõtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelõorvosával vagy gyógyszerészével. Terhesség elsõ 3 hónapjában és szoptatás ideje alatt a hüvelytabletta csak a kezelõorvos javaslatára alkalmazható." Ezt a Canesten hüvelytabletta betegtájékoztatójáról másoltam. De elsõre is az ugrott be, miért nem az orvosodat kérdezed.
A kérdező hozzászólása: telefont nem mindig veszi fel, s 150km-re van tõlem a rendelõje, gondoltam hátha tud valaki tanácsot adni.
Gondolom, valamilyen meddõségi intézetbe jársz, vagy tényleg ennyire ragaszkodsz a távoli nõgyógyászodhoz? Mindenképp keress egy közelben lévõt, mert egy reménybeli terhesség során is bármikor adódhatnak ilyen kérdések és problémák, meg szülni se lehet elindulni vajúdva 150 km-re.

Kb 2 napos vol a mensim azis gyenge a harmadik nap csak barnázás és a negyedik nap is 2 csepp barna! Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia szinte hasonlóan vagyok mint Te! 7 napig szokott meglenni a mensim, most a 11dpo-n jött meg és az elsõ nap alig, a második nap erõsebben, és 2 napja barna vmi folyás szerû dolog van, az is csak ha törlöm , a tisztasági -mert már elég az is- szinte tiszta marad. Nem tudom mi lehet, ma volt hasfájásom, és hányingerem is, a melleim most kezdetek fájni kb 3napja, holott a mensi elõtt kb 1héttel már nagyon fájnak. Én remélem,hogy nem vmi hormon dolog. Megvárom a következõt és ha hasonló lesz, akkor dokihoz megyek.

Szia szinte hasonlóan vagyok mint Te! 7 napig szokott meglenni a mensim, most a 11dpo-n jött meg és az elsõ nap alig, a második nap erõsebben, és 2 napja barna vmi folyás szerû dolog van, az is csak ha törlöm , a tisztasági -mert már elég az is- szinte tiszta marad. Nem tudom mi lehet, ma volt hasfájásom, és hányingerem is, a melleim most kezdetek fájni kb 3napja, holott a mensi elõtt kb 1héttel már nagyon fájnak. Én remélem, hogy nem vmi hormon dolog. Megvárom a következõt és ha hasonló lesz, akkor dokihoz megyek.
Terhességi teszt??
Én gondoltam a tesztre, de a 2.napon rendes erõs vérzésem volt. Ha továbbra is lesz pl hányingerem, akkor igen csinálok tesztet. És ha csak a barna dolog marad.
A kérdező hozzászólása: gondoltam a tesztre de nem akarok megint úgymond koppanni!!de nagyon reménykedem mert már nagyon szeretnénk babát!
Szia, Akkor most egy cipõben járunk, csak én már pár nappal késõbb vagyok. Általában 5-6 napos a menzim, de most csak 2-3 nap volt a tényleges, abból az elsõn alig valami, a második erõsebb volt, a 3. és 4. napon csak enyhe barnázás. Ez múlt hét csütörtöktõl volt, azóta is rosszul vagyok, néha émelygek és remegek, de sajnos szerintem ez csak az idõjárástól van. Mivel a hõm a 3. napig 37 fok volt, teszteltem, de semmi. Aztán leesett a hõm, de még mindig 36, 8 körül mozgott, a tesztem szintén negatív. Azóta nem mérem a hõmet, mert nem akarom idegesíteni magam és folyton ezt figyelni, majd jön, ha jönni akar, pedig már nagyon várjuk. Nálam ez a történet, de nagyon remélem, hogy neked szerencséd lesz. Írd meg, ha teszteltél! Drukk!!!
A kérdező hozzászólása: megcsináltam a tesztet!!negatív!!!!:(:(:( nagyon rossz érzés!!de hát fel a fejjel!!!
elsõ válaszadó vagyok. én nem teszteltem, merthogy még a 10dpo-n teszteltem, negát. most nem csináltam tuti nem vagyok az, csak furcsa volt a dolog!
Talán vékony a méhnyálkahártyád és azért van kevés vérzés!
nagy a valószinüsége hogy vékony méhnyálkahártyád ez nem gond de ha gyereket szeretnél akor beszéld meg a nögyogyászodal mivel a baba megtapadásában nagy szerepe van !

Múlt hónapban esemény utánit vettem be. Időben meg is jött a vérzésem. Most viszont furcsa, mert fáj a hasam, ahogy szokott s a tamponom is véres, de nem távozik amúgy vér a hüvelyemből. Mitől lehet ez? A múlt havi vérzésem is csak 2-3 napig tartott.

Legjobb válasz: terhes nem vagy az tuti mert megjott... viszont ha most verzel... en a helyedben elmennek orvoshoz!! kitudja mitol lehet ez... szrintem menny el!! sehogy nem jo jel ha a semmibol elkezdtel verezni a menzesz utan!

terhes nem vagy az tuti mert megjott... viszont ha most verzel... en a helyedben elmennek orvoshoz!! kitudja mitol lehet ez... szrintem menny el!! sehogy nem jo jel ha a semmibol elkezdtel verezni a menzesz utan!
A kérdező hozzászólása: Nem a menszesz után kezdtem vérezni, hanem a múlt hónapban rendesen megjött s azóta eltelt egy újabb ciklus és idõben fájni kezdett a hasam, ahogy szokott, de nem véreztem ....próbaként beraktam egy tampont s az véres lett, viszont ha nincs benn tampon, nem távozik vér a hüvelyembõl.2 napja van ez igy.Mintha túl kevés lenne.
ez normális nekem is megjött ujbol 2-3napra a hormontartalma miatt ilyen
lehet hogy terhes vagy. csinálj tesztet.
Szokatlan vérzés lehet a terhesség jele. Tudtad, hogy az esemény utánitól is simán terhes maradhatsz, mert nem véd rendesen, pláne, ha késõn vetted be?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!