Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, az egész hasam (23 db)

Lehet, hogy éjszakai magömlésed van!
Hali! ÿ _ Hány éves vagy? _ Mióta van ez? _ Mennyi idõnként (milyen rendszeresen) fordul elõ a hasi fájdalom? Csinálsz/Eszel vmi olyat, ami kivált6ja ezt a fájdalmat? Nem vagy esetleg akkortájt a szokásosnál stresszesebb, ingerültebb? ___ Milyen intenzitású fájdalomról beszélünk? (Erõsségileg 1-10-ig) ___ Milyen JELLEGÛ fájdalomról beszélünk? (Szúró, égetõ, zsibbadó, elnehezedõ, lüktetõ, szakító/hasogató, tompa, éles, ... stb.) _ Amikor nagyon fáj a hasad, ... ___ A hasad nyomásérzékeny? ______ Görcsöl is? ___ Van székleted? ______ Ha igen, milyen a színe, a szaga, és az állaga? _ Hol van ilyen zselés anyag? ___ Milyen színû/szagú? ___ Vél7õen honnan jön ki? A végbélbõl vagy a péniszedbõl? ___ Mekkora mennyiségrõl van szó? _ Orvosnál voltál már vele? Mit mondott rá? ÿ Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. Az egészségemmel nincs semmi probléma. Egyszer csak jelentkezik ez a fájdalom, mondjuk délután 5 felé, fáj a hasam, görcsöl. Pl. ha megyek az utcán, meg kell állnom, mert nagyon fáj. Aztán elmúlik, aztán késõbb megint rájön. És másnap reggelre ez a cucc van a gatyámban. De volt már olyan is, hogy több napig fájt elõtte a hasam. Éjszaka is és felébredtem rá.
Oké, akkor kezdjük elölrõl. Fentebb írtam kérdéseket, szépen széttagolva. Uígy széttagolva légy szíves egyenként válaszold meg, mert most megint leírtad ugyanazt, amit nagyjából eddig is tudtunk, így azonban nem jutunk egyrõl a kettõre, ha te a választ ennyire összecsapod. Részletes választ szerettem volna, ezért a széttagolás! Kezdd elölrõl! Ha neked úgy egyszerûbb számozd meg a különbözõ sorokba írt kérdéseket, és úgy töltsd ki a kérdõívet. (Nyilván én sem véletlenül írtam ezt így! :-T) Üdv: EE
>... és légy szíves az ÖSSZES kérdésre válaszolni szíveskedjél. Köszönöm. (Igaz, ezt 19 évesen neked már magadtól tudnod ill. csinálnod kéne...) EE
Lehetséges, hogy szalagok nyúlnak de ez más szerintem.

3. hónapja, hogy menstruációkor be van feszülve az egész hasam, a gyomromtól kezdve, egészen lefelé. Nagyon fáj. Mitől lehet ez?

Ha eszek, vagy iszok bármit ilyenkor nagyon fáj az egész gyomrom, hányingerem van. Régen nem volt ez igy, 13 éve menstruálok rendszeresen, 28 naposak a ciklusaim és 14 hónapja szültem. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Én valami gyulladásra tippelnék, ami dokit igényel.

Én valami gyulladásra tippelnék, ami dokit igényel.

Mitől lehet hogy kb fél óránkánt begörcsöl az egész hasam? (olyan érzés mintha wc-znem kellene, de nem) (bocs a megfogalmazásért de nem tudtam máshogy leírni! )

Legjobb válasz: Gyomorrontás..? Romlott kaja, hirtelen ettél, forró kaja..akármi miatt lehet. Elég kellemetlen tud lenni, akár napokon keresztül! És akár 5 percenként görcsölhet:S

Gyomorrontás..? Romlott kaja, hirtelen ettél, forró kaja..akármi miatt lehet. Elég kellemetlen tud lenni, akár napokon keresztül! És akár 5 percenként görcsölhet:S
Lány vagy vagy fiú? Ha lány akkor mensi szerû hasfájás? Peteérés? Terhességi beágyazódás? Ha nem ezek akkor nem ettél sok keményítõ tartalmú kaját? Nekem pl a krumplis tésztától van ilyen , nem bírom a keményítõs cuccokat.
A kérdező hozzászólása: Tegnap kezdett fájni délután, délbe karfiol levest meg fasirtot ettem krumlival..nem volt sok idõm gyursan ettem meg..akkor lehet ez lesz a baj..
A kérdező hozzászólása: Ja lány vagyok.igen olyan mensi szerü fájdalom csak jobban fáj.:(
így én is szoktam lenni, fõleg akkor, amikor több a gyomorsavam. nem lehet nálad is ilyesmi oka? vagy esetleg valami gyógytea? valami betegség tünete is lehet, vagy rosszat ettél...
Na ha mensi szerû fájdalmad van csak jobban fáj akkor lehetséges , hogy a peteérést érzed, ha a vérzéstõl eltelt kb 12-14 nap..mert akkor elvileg középidõben vagy, nem mindenki érzi meg és nem minden hónapban..de lehet te most ezt érzed, ..a karfiol..hát az engem csak fingat de a hasam nem szokott fájni.
A kérdező hozzászólása: Gyomorsavammal nincs baj.gyógyteát nem iszok.:(

Mitől lehet jobboldali hasfájás ami már az egész hasra kisugárzik?

Jobb oldali hasfájás a borda alatt.Az elmúlt 2 napban lázam is volt,de semmi más tünet nincs.Se hányinger se hasmenés.

Legjobb válasz: Ne várj tovább. Az ismerõsömnek semmi tipikus tünete volt, csak a hasfájás, az se a "megszokott" helyen, így félrediagnosztizálták egy hasizomhúzódással. Egy hétre rá úgy begörcsölt, majdnem elájult, de se láza nem volt, se nem sárgult, és még másnapig hagyták a kh-ban kínlódni, saját lábán ment uh-ra, ott se láttak semmit. Több helyen perforálódott a vakbele addigra, volt benne egy almányi tályog is. Kétszer kellett felnyitni. Ne kockáztass!

Ne várj tovább. Az ismerõsömnek semmi tipikus tünete volt, csak a hasfájás, az se a "megszokott" helyen, így félrediagnosztizálták egy hasizomhúzódással. Egy hétre rá úgy begörcsölt, majdnem elájult, de se láza nem volt, se nem sárgult, és még másnapig hagyták a kh-ban kínlódni, saját lábán ment uh-ra, ott se láttak semmit. Több helyen perforálódott a vakbele addigra, volt benne egy almányi tályog is. Kétszer kellett felnyitni. Ne kockáztass!
Ez nem jatek, tehat talalgatni lehet, de most neked nem erre van szukseged, s mivel mar lazas is voltal, menj el egy orvosi kivizsgalasra!
Ez annyi minden lehet, hogy csak találgatás lenne bármit is mondani, menj orvoshoz.
Hali! Nekem erõsen gyanús, h.ez esetleg vakbélgyulladás. Nemtom, hányéves vagy, és fiú-e v.lány, de sürgõsen be kell kerülnöd a aürgõsségirw, kivizsgálásra! Szólj vki családtagnak, esetleg hívj mentõt, de ne várj ezzel tovább! Ha beigazolódik a gyanúm, , belehalhatsz! NE KOCKÁZTASS! IRÁNY A KÓRHÁZ, AKKOR IS, HA VAKLÁRMA, ILL. NEM TETSZIK! EZ NEM JÁTÉK! Kórház után írd meg, mi volt!? Üdv: EE
Ahány belsõ szerv, annyi oka lehet! Képzett orvosok személyes diagnózis nélkül itt neked nem fognak válaszolni!!!! Aki nem képzett orvos, az pedig csak azt mondhatja: IRÁNY A DOKI!!!!

Kislányom 16hós és ma belázasodott, folyik az orra és egy kicsit köhög is! Mitől lehet az hogy nem az egész teste forró hanem csak a feje az arca már nem, a hasa háta is és a lába szára szintén nem? Ez normális így?

Van valami jó ötletetek hogy mivel szedjem le a lázát?

Legjobb válasz: lázcsillapító kúppal, pl. germicid és hûtõfürdõ. enyémnek se forró a fejecskéje ha lázas csak a teste

lázcsillapító kúppal, pl. germicid és hûtõfürdõ. enyémnek se forró a fejecskéje ha lázas csak a teste

Mitöl lehet hogy ennyire feszül az egész hasam? Olyan fura érzésem van. A beágyazodásnál van vmi tünet?

Legjobb válasz: Általában nincs,de egyéni a dolog.Van akinek kevés rózsaszinezés vagy barnázás,van akinek hasfeszülés stb.Én nem éreztem annak idején.

Általában nincs, de egyéni a dolog.Van akinek kevés rózsaszinezés vagy barnázás, van akinek hasfeszülés stb.Én nem éreztem annak idején.

Hetek óta fáj a jobb oldali petefészkem és a környéke! vmikor fáj vmikor szúr! Mitől lehet? Ma meg nem csak a petefészkem fájt hanem az egész hasam alja görcsölgetett!

Legjobb válasz: Nem irtad,hogy volt menzeszed vagy nem.Ha nem,akkor terhes vagy,ez természetes.Ha nem vagy az,akkor felfáztál!Ird meg mi a helyzet!

Nem irtad, hogy volt menzeszed vagy nem.Ha nem, akkor terhes vagy, ez természetes.Ha nem vagy az, akkor felfáztál!Ird meg mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: folyásom is van!olyan krémszerû
A kérdező hozzászólása: megvolt a menszeszem de ennek ellenére erõsen bennem van a gyanú h terhes vok!nem a fájdalmaim mitt hanem egy belsõ hang, egy megérzés azt súgja!ilyen még nem volt velem h menszi után azt éreztem volna h terhes vok!csak ez a fájdalom aggaszt....!
Nekem is ugyanez van, csak bal oldalon. kíváncsi lennék, mi az oka

30hetes vagyok es lassan egy hete az egesz hasam ki van pattogva. Mitol lehet es arthat a babanak?

Legjobb válasz: A hormonrendszer változása okozza. Nekem az elsõ fiamnál a karjaim voltak, másodiknál meg a combjaim. Szülés és szoptatás után majd elmúlik.

A hormonrendszer változása okozza. Nekem az elsõ fiamnál a karjaim voltak, másodiknál meg a combjaim. Szülés és szoptatás után majd elmúlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!