Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, az (3701 db)

Mitől lehet az hogy már lassan 1-2 hete fáj a gyomrom de nem minden nap pl 2-3 naponta!? Ha elkezd fájni a gyomrom össze görnyedek és nehezen kapok levegőt + hányingerem van . Mitől lehet ez? 14/L

Legjobb válasz: a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

a, szerintem menj el orvoshoz, egyszerû vírustól vakbélen át bármi lehet (ezzel nem ijesztegetni akarlak!) b, ez mit keres a Magyar iskolák kategóriánál?

Mitől lehet az, hogy 19 hetesen akkora a pici, mintha még csak 17 hetes lenne? Mennyire nagy baj ez? Mitől lehet?

A 12 hetes uh-n pont 12 hetes méretei voltak. Most, 19 hetesen a genetikai uh-n közölte a doki, hogy menjek vissza 10 nap múlva, mert még nem tudnak mindent megnézni a babán, ugyanis még csak 17 hetes. Amikor megkérdeztem, hogy ez hogy lehet, a doki rámförmedt, hogy ezt beszéljem meg a n?gyógyászommal. Arra a kérdésemre, hogy látszik-e a neme, szintén kedves stílusban közölte, hogy ? aztán nem találgat ilyen korán.

Legjobb válasz: Biztos nincs baj úgyhogy ilyesmire ne is gondolj. 1-2 hét eltérés lehet az ultrahang miatt és hogy mennyit fejlõdik a baba egy adott héten .A szomszédom is egyik héten 18 hetes volt utánna meg 16. Sokan vannak ezzel igy. Az biztos hogy én ehez a dokihoz többet nem mennék. Ja ha megkérdezed a baba nemét eggyet tanácsolhatok ellõbb azt kérdezd meg hogy rendben van e minden és hogy egézséges e ,és utánna kérdezz rá a nemére mert sok doki meg arra allergiás hogy nem kérdezik meg hogy egézséges e rögtön a nemét kérdezik.

Biztos nincs baj úgyhogy ilyesmire ne is gondolj. 1-2 hét eltérés lehet az ultrahang miatt és hogy mennyit fejlõdik a baba egy adott héten .A szomszédom is egyik héten 18 hetes volt utánna meg 16. Sokan vannak ezzel igy. Az biztos hogy én ehez a dokihoz többet nem mennék. Ja ha megkérdezed a baba nemét eggyet tanácsolhatok ellõbb azt kérdezd meg hogy rendben van e minden és hogy egézséges e , és utánna kérdezz rá a nemére mert sok doki meg arra allergiás hogy nem kérdezik meg hogy egézséges e rögtön a nemét kérdezik.
szia! Miféle "vizsgálódoki" ez?:) Még jó, hogy nem a fogadott orvosod... :) Nade. 2 hét eltérés, csúszás bõven belefér. Nekem is a számított idõ alapján 34 hetesen azt mondták, hogy az uh 36 hetes babát mutat.Fordított a helyzet ugyan , de biztos érted a lényeget. Ezek a pontatlanságok abból adódnak, hogy sose lehet tudni a megfoganás, illetve a beágyazódás dátumát. Ha pl. 3 héttel is eltérnének az eredmények, az már lehet gond , olyankor valami baj lehet a háttérben; de 2 hét az nem mérvadó. 39 hetes pocis:)
Nyugi, nem jelent semmit. Nekem is a 12 hetes uh-on még 12 hetesnek is nézték, aztán a 20 hetesen 18-nak. Nem lett semmi baja, gyönyörû egészséges kislányom született. Boldog babavárást.
Szia! Semmi baj nincs nálunk is ugyanez volt. Szerintem nem is olyan pontos ez az U.H. vizsgálat, nekem végig azt mondták, hogy nagyon pici a baba, utolsó elõtti napon 2500 gr-ot mondtak, és végül 3500 gral születettt. A nemét egyébként kb. a 18-20 héten ( a genetikai U.H.-on)tudják megmondani, de akkor sem biztos. Üdv
A kérdező hozzászólása: Természetesen az elsõ az volt, hogy mondta, hogy minden rendben, de pici. A végén bátorkodtam megkérdezni a nemét. :-( Ezt a vizsgálatot a kórházban kell elvégezni, a szerencsén múlik, hogy pont milyen orvost fogok ki, de már elõre félek, nehogy legközelebb is ez a doki legyen. Remélem, , tényleg nincs baj, de tegnap úgy kiborultam ettõl, hogy egész nap bõgtem. Márcsak a doki hozzáállása miatt is. Köszi a megnyugtató választokat!
Nekem is mindig változó volt a terhességi hét, általában két hét minusz volt az eltérés.De ez ennyi hetes korban, még nem lényeges.Baj meg biztos nem lesz, nyugi!:) Nekem pár órával a szülés elõtt a gép 3800 gr.jósolt és megszületett a kisfiam 4450 gr.-mal.

Mitől lehet az, hogy néha amikor veszem a levegőt akkor azt érzem, hogy szúr valami a szívem alatt és elég sokáig tart ez az érzés. Ez mitől van és hogyan lehet megszüntetni?

Legjobb válasz: Tartásod nincs rendben esetleg, nekem fõleg akkor volt ilyen, amikor növésben voltam 13 éves korom környékén, de még 10 évvel késõbb is éreztem ilyet. Nekem azt mondták, hogy rossz a tartásom és a gerincem fájdalma oda sugárzik ki, ezért érzem a szívem alatt ezt.

Tartásod nincs rendben esetleg, nekem fõleg akkor volt ilyen, amikor növésben voltam 13 éves korom környékén, de még 10 évvel késõbb is éreztem ilyet. Nekem azt mondták, hogy rossz a tartásom és a gerincem fájdalma oda sugárzik ki, ezért érzem a szívem alatt ezt.
Jól írja az elsõ. Ilyenkor a bordák belsõ felszínén haladó ideg fáj. Sokszor a gyenge hátizmok miatti hanyag tartás vagy már a kialakult gerincferdülés miatt vongálódik az ideg és kisugárzik a fájdalom. Hátúszás nagyon jó, nyújtja a gerincet, kifejezett gerinctorna vagy kondi terem, ahol rámész nagyon a hátizmok megerõsítésre.

Mitől lehet az hogy nem nedvesedek mióta fogamzásgátlót szedek, mitől lehet az hogy a Durex sikosítója csíp?

Nem tudom miért nem nedvesedek pedig fel vagyok izgulva fogamzásgátló elött tocsogtam annyira sok nedvességem volt. Mióta fogamzágátlót szedek szinte nem is nedvesedek be miközbe kivánom a párom. Próbáltuk sikosítóval az utobbi id?be elkezdett csípni . Esetleg tudnátok valamiben segíteni hogy mégis mit próbáljunk meg?

Legjobb válasz: A fogamzásgátló tablettától van. Térj át másik készítményre ha az sem segít, akkor hagyd abba és védekezzetek máshogy.

A fogamzásgátló tablettától van. Térj át másik készítményre ha az sem segít, akkor hagyd abba és védekezzetek máshogy.
Ez elég gyakori mellékhatás fogamzásgátlónál. A síkosítónak meg lehet, hogy lejárt a szavatossága. Vagy valamire érzékeny vagy abban a készítményben. Próbálj ki másféle síkosítókat is.
A kérdező hozzászólása: A sikosító tuti hogy nem járt le. még kb 2 hónap van a szavatósággából. Epereset is próbáltuk már meg most a Cherryset. Fogamzásgátló elött sose volt vele probléma sose volt égetõ és csípõ hatása.Esetleg valami tanács?
Az elsõ már leírta a megfelelõ tanácsot, fogadjátok meg.
ez sajna a tabi hatása.próbálj ki más készítményt.nekem teljesen nullára vette a libidóm, és ugy felborította a ph-m, hogy folyton gondok voltak lent.sajnos sokaknál van ilyen.én miután abba hagytam, majd egy év szedés után, akkor jöttem rá, hogy ezt mind a tabi okozta.többet nem is szedek gyógyszert, megoldjuk máshogy
A kérdező hozzászólása: Az ízléstelen megjegyzések elkerülése miatt elmondom, hogy nem szedek semmit, mármint nem drogozom!
Pánik betegség szerû tünetek, és szorongás. Nézz utána szerintem magadra ismersz.
Persze a szédülésnek ezer más oka is lehet, amit orvosnál ártalmatlan, fájdalmatlan vizsgálatokkal kideríthetnek. Egy régebb óta fennálló szédülés okozhat pszichés elbizonytalanodást is, ez is lehet. Fordulj orvoshoz.
teljesen ugyan ez a problemam. te hol tartasz, mit tudsz?

Mitől lehet az, hogy nagyon keveset eszek mégis van rajtam legalább 20 kg súlyfelesleg? Nagyon zavar a kinézetem, nem merek így ismerkedni. Hiába mozgok, és keveset eszem nem tudok lefogyni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Attól hogyha kevesebbet eszel a szervezeted átáll takarékos módra és még jobban tapad rád a háj! Egyél rendesen és akkor majd fogysz. És ha keveset eszel és lefogysz az nem a hájból fog lemenni hanem az izomból mivel az többet fogyaszt.

Attól hogyha kevesebbet eszel a szervezeted átáll takarékos módra és még jobban tapad rád a háj! Egyél rendesen és akkor majd fogysz. És ha keveset eszel és lefogysz az nem a hájból fog lemenni hanem az izomból mivel az többet fogyaszt.
nem csak az számít hogy keveset eszel -e hanem az is hogy mit. egyél sok gyümölcsöt, a kenyérfélék helyett ehetnél extrudált kenyeret vagy puffasztott dolgokat és persze mozogj ahogy írtad. inkább sokszor keveset egyél. :)
Ismerõs érzés. Sajnos azt kell mondjam, hogy valószínûleg rosszul csinálod. Egyszer sikerült úgy leadnom 15 kg-t, hogy semmi kenyér, de tényleg, édesség se sok, viszont zöldség és hús minden mennyiségben, persze nem vittem túlzásba. Sajnos ehhez nagyon nagyon erõsnek kell lenni. Sok sikert :-)
Ha helyesen táplálkozol és sportolsz is mellette, és így sem fogysz le, lehet valami hormon problémád van, vagy diabétesz. Nem voltál ilyen irányban kivizsgáláson? Menj el a háziorvosodhoz és mondd el neki, mi a problémád!
lelassult az anyagcseréd! egyél egy kicsivel többet, napi többszöri részletre elosztva.kb.3 óránként egyél.
Koszos a tank. Rosszul van beállítva a szintmérõ.
A kérdező hozzászólása: Értem ha koszos akkor kitakaritom valahogyan de ha a szintmérõ a probléma akkor azt hogy csinaljam meg? Egyáltalán hol van az a kocsiba? Ez egy Audi a3 1.8t 1997es évjárat

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek? ! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek?! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek? ! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Tisztelt Főorvos Úr! Szeretném megkérdezni, mitől lehet az, hogy szeretkezés után vérzek?! Már háromszor fordult elő ez a dolog, de semmilyen fájdalmam nincs, mitől lehet ez? Menjek kivizsgálásra? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Babybaba

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Mitől lehet az hogy ha gyaloglok vagy állok erős szúrást érzek a hasam aljában 6 hónapos terhes vagyok és nem tudom hogy ez normális e vagy szóljak az orvosnak vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: Non-stop szúrást érzel, vagy csak néha belenyilallik? Utóbbi normális, elõbbivel én dokihoz mennék. Egyébként a nyilallás oka, hogy a baba ahogy mozog (+gravitáció állás/járás közben) megnyom olyan idegeket, amik oda lefelé sugároznak, akár hüvelybe vagy combtõbe.

Non-stop szúrást érzel, vagy csak néha belenyilallik? Utóbbi normális, elõbbivel én dokihoz mennék. Egyébként a nyilallás oka, hogy a baba ahogy mozog (+gravitáció állás/járás közben) megnyom olyan idegeket, amik oda lefelé sugároznak, akár hüvelybe vagy combtõbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ nagyon megnyugodtam nem hála istennek nem állandó a szúrás csak ha állok vagy túl sokat kell gyalogolnom
Velem ugyan ez van, én is 6 hós terhes vagyok, és néha nekem is nyilallgat, nekem is akkor, ha sokat gyalogolok vagy hírtelen felállok pl. Szóval ez normális.
Nekem ilyen a vége felé volt.Ez attól van ahogy nyúlnak a méhszalagok.
A méhszalagok bizony, a gravitáció és a baba súlya miatt. nekem félidõtõl mind2 fiammal ez volt. Volt, hogy meg kellett állnom, leguggolnom, jajgatnom. :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!