Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, a herezacskómban (5 db)

Az mitől lehet, hogy a herezacskómon végigfut 1 lila csík?

Egészen a hímvessz?m aljáig.

Legjobb válasz: Lehet, hogy begyullad egy ér, de az nem túl jó dolog, lehet cink belõle. Fáj? Mind1, akármi van menj el orvoshoz, azért fizeted a tbt, abból baj nem lehet. Baj mindig abból van ha nem megy el az ember.

Lehet, hogy begyullad egy ér, de az nem túl jó dolog, lehet cink belõle. Fáj? Mind1, akármi van menj el orvoshoz, azért fizeted a tbt, abból baj nem lehet. Baj mindig abból van ha nem megy el az ember.
Bár most hogy belegondolok, lehet nem is arra gondolsz. Tudod, amikor a gyerek még az anyja pocakjában van, akkor ugye az elején még nem tiszta, hogy milyen nemû lesz. A herezacsi tulajdonképpen egy punci, ami összeforrt. Az a csík a "forradás". Persze ez most nagyon le van egyszerûsítve, nyilván ennél bonyolultabb a téma.
Az egy ér.
-.-"
A kérdező hozzászólása: hát nemtom eggyáltalán nem fáj..
szerintem beverted az asztal sarkába:DD
szerintem is csk egy ér! csak lehet eddig nem vetted észre. nehogy már orvoshoz menj, ha nem is fáj! simán kiröhögne ha megkérdeznéd mi az!
Nem lehet hogy rossz helyre akartál belátogatni vele és kaptál egy tökre pontosat:D
Ott vagy összevarva! Ez minden pasinál megvan! Egészen a segglyukadig!

Mitől lehet ez a herezacskóban?

A heréimmel nincsen semmi baj...csak a bal herém felett érzem hogy a mellékherém nagyobb mint a jobb oldalon...nemfáj, spermám is rendesen jön....szerintetek ez probléma?Ha felnyomom a bal herémet még látszik is ilyen kis puha csomó,és ilyen érgomolyag szerű valami is van.

Legjobb válasz: A herék nem egyforma nagyok,nem is egy magasságban vannak. Ritka azok közé tartozol akik ennyire ki tudnak tapogatni mindent.Nem írtál életkort,de az életemet adnám rá,4 x idõsebb vok nálad ,de még semmi ilyet nem tudtam kitapogatni .Pedig nem vok egy õshüllõ !!.Nagyon vékony zacsid lehet,ha így mondod mi,van benn .Vannak ott erek,izom szalagok ,és ondó zsinór is .Nem gondolom nálad valami gond is lenne .

A herék nem egyforma nagyok, nem is egy magasságban vannak. Ritka azok közé tartozol akik ennyire ki tudnak tapogatni mindent.Nem írtál életkort, de az életemet adnám rá, 4 x idõsebb vok nálad , de még semmi ilyet nem tudtam kitapogatni .Pedig nem vok egy õshüllõ !!.Nagyon vékony zacsid lehet, ha így mondod mi, van benn .Vannak ott erek, izom szalagok , és ondó zsinór is .Nem gondolom nálad valami gond is lenne .
A kérdező hozzászólása: 16/F.:) és igen elég vékony...a herezacskóm.:/
WTF???
Egy átlagos férfinak egy herezacskója van... Ha neked kettõ van, akkor ott valami gebasz van... Amúgy ha zavar, akkor irány az urológia és ott választ kapsz a kérdésedre.
Urológus, vagy bõrgyógyász, de inkább a bõrgyógyászt ajánlom. Másik lehetõség, napoztasd meg a másikat. :)

Mitől lehet, hogy a herezacskómban vastagok az erek?

Eléggé zavaró, nem fáj se semmi csak ugy érdekelne.

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Ha a heréid felszínén érzed ezeket a vastag ereket, az lehet hereviszér-tágulat. Ezt mindenképpen meg kell mutatni urológusnak, mert károsíthatja az ivarsejt-termelést! ÜDv: dr. Szalai Krisztián

Kedves Kérdezõ! Ha a heréid felszínén érzed ezeket a vastag ereket, az lehet hereviszér-tágulat. Ezt mindenképpen meg kell mutatni urológusnak, mert károsíthatja az ivarsejt-termelést! ÜDv: dr. Szalai Krisztián
A herevisszér csirkebélszerûen kitüremkedõ ereket jelent a mellékhere tájékán. Mindenképpen mutasd meg orvosnak. Mindazonáltal megosztanám veled a történetemet: Nekem is volt herevisszerem, kb. öt évvel ezelõtt rászántam magam a mûtétre, mert annyira beijesztettek a "károsíthatja az ivarsejttermelést" szöveggel. A mûtét nyomán lett egy kb. 15-20 cm hosszú, 1 cm széles heg a hasamon, kb olyan, mint a rosszabb horrorfilmekben a zombi fején. Ez még nem is zavart volna. Viszont egy teljes éven keresztül heregyulladással és mellékhere-gyulladással fetrengtem felváltva, nem tudtam ülni, állni, minden hogyan fájt (nemi életem természetesen nulla). A végén szabályosan elzavart a mélyen tisztelt fõorvos úr, aki mûtött, idézem: "Én nem kétlem, hogy önnek tünetei vannak, de ezeknek racionális oka nincs. Járjon úszni, mert a mozgás gyógyít." A spermaszámom végül megállapodott a sterilitás értéke fölött 10% -kal, a bal herém azóta is fáj. Kb. két éve elkezdett víz is lerakódni benne, akármelyik orvoshoz mentem mind mûtétet javasolt, csak mind másikat (Az eredetileg mûtött visszér újra feltárását, a mandulám kivételét, vagy a herében valószínûleg felszaporodott hegszövet menyesését.). Jelenleg mehetek vissza, ugyanis kb. teniszlabda méretû a bal heregolyóm és lassan már nem fér bele egyetlen gatyámba sem. Viszont szereztem vagy száz oldalnyi orvosi papírt, az ország különbözõ kórházaiból, így bárkit le tudok nyûgözni, ha megmutatom neki a három lefûzõbe zsúfolt leleteimet. Amit javasolnék: Menj el az andrológiára, méresd meg a spermaszámodat. Ha jó, akkor szard le az egészet, ne mûttesd magadat, mert olyan, hogy rutinmûtét, olyan nincs. Mindenbe bele lehet halni. Ha pedig a mûtét után rosszabb lesz, akkor már késõ bánat.
Mellesleg a férfiak felének van valamilyen fokú herevisszere. Ez sajnos a két lábon járás egyik hátránya.

A herezacskómon megjelent egy kis fehér kiütés. Megpróbáltam kinyomni de nem tudtam mert nagyon kemény. Rá 1-2 napra sokkal kisebb de ugyan olyan kiütések jelentek meg körülötte? Mitől lehet? Még szűz vagyok! 16/F

Legjobb válasz: Vélhetõleg csak a szõrtüszõk duzzadtak meg, ha tudnád, akkor se próbáld meg kinyomni. A szõrtüszõktõl semmi bajod nem lehet, minden második embernek rengeteg ilyen duzzanat van szerte azon a helyen. De ha nem vagy ebben biztos, akkor inkább irány a doki, nehogy valami komoly baj legyen belõle 15/F

Vélhetõleg csak a szõrtüszõk duzzadtak meg, ha tudnád, akkor se próbáld meg kinyomni. A szõrtüszõktõl semmi bajod nem lehet, minden második embernek rengeteg ilyen duzzanat van szerte azon a helyen. De ha nem vagy ebben biztos, akkor inkább irány a doki, nehogy valami komoly baj legyen belõle 15/F
Tévedés, hogy "mosni kell, nem vakarni". Mindkettõt kell. Oké, utóbbit neked most kevésbé :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes hozzászólónak! Elõször én is azthittem hogy szörtüszõk de mikor alaposabban megnéztem rájöttem, hogy nem azok ugyanis egyikbõl se nõtt ki szõrszál.
Lehet, hogy apro zsir csomok, nekem is van belöle böven.
Szia Bocs, hogy beleszólok lány vagyok... Csak annyit akartam hozzáfûzni, hogy máskor ha ilyen gondod van inkább az egészség- férfiak egészsége rovatba írd ki, mert a szex témakörbe ritkán kapsz normális választ. Várj 4-5 napot szerintem. Valószínûleg nem komoly és magától elmúlik. Ha mégsem azért keress fel egy orvost.
Menj orvoshoz szerintem.Az a biztos:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!