Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, a hőm nem (15 db)

Ma jött meg sajnos de a hőm nem eset le ez mitől lehet?

http://ciklus.hu/images/diagramok/80951aa2084429b2fb10eb006d..

Legjobb válasz: Sokat olvastam már itt, hogy nem mindenkinek esik le azonnal. Ha megjött és rendesen, akkor le fog esni, csak idõ kérdése.

Sokat olvastam már itt, hogy nem mindenkinek esik le azonnal. Ha megjött és rendesen, akkor le fog esni, csak idõ kérdése.
Ez elõfordul, van akinek csak mensi 2. napján esik le.Nekem múlt hónapban aznap reggel esett le, amikor megjött délelõtt, most viszont még reggel mikor már véreztem 27-én, még fent volt, másnap esett le csak.
Engem a hûm mindig becsapott, sosem úgy alakult ahogy a nagykönyvben megírták. Ne foglalkozz vele, mert lehet, hogy emiatt nem esel teherbe. Figyeld a tested, hogy mikor van pé, és akkor akciózzatok.A hõmérõt meg dobd ki. Én mindig tudom mikor van pé-m, vannak jelei pl:hasszúrka, enyhe görcsök, nyúlós tojásfehérje szerû nyák...stb..ezek elõzik meg. Mi mindhárom gyerekünket így hoztuk össze. sok sikert nektek is.
Nekem is volt már hogy csak a menzim 1-2 napján esett le a hõm. :( Új hónap új remények.

Segítség! Belinkelem a hőgörbémet, ezt már egyszer feltettem, de ma 37. 00-ra csökkent a hőm 37.1-ről. Mitől lehet ez? Ma nem kellene megjönnie:- (

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7f6b48f0f8994b69353576..

Legjobb válasz: ez még nem a hõ leesése. 1 tizedfok ingadozás belefér. Drukkolok!

ez még nem a hõ leesése. 1 tizedfok ingadozás belefér. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: sajna ma már barnázok, tesztem negatív:-(((sajna nincs baba:-(((
Szia! Amíg nem jön meg, van remény! Nekem sajnos már remény sincs, ma hajnalban megjött.:-( Voltunk orvosnál, nyálkahártya rendben, hormon rendben, párom kiskatonái is rendben Ciklusom sajna nagyon kusza és mindig 30nap felett van, van hogy 42nap. Mondtam dokinak, hogy nem próbálhatnánk e meg a clostyt hátha rendbe hozza kicsit a ciklust, de javasolta, hogy elõtte egy laparoszkópiát kéne csinálni, hogy megnézhesse minden rendben van e odabent, nincs e elzáródva a petevezeték, hogy nehogy feleslegesen stimuláljon. Ez lesz a következõ lépés, csak nagyon nehezen szánom rá magam a mûtétre.:-(
A kérdező hozzászólása: Hogyan csinálják ezt a beavatkozást?Szegénykém! Párod kiskatonáit hol vizsgálták meg, és hogyan?Páromnak is lehet mennie kell, de ahogyan olvastam önkielégítéssel kell adnia spermát az orvosnak, amire Õ biztos nem fog így vállalkozni, valami más módja nincs arra hogy megvizsgálják? Óh Én már nem reménykedem, mindig azt teszem, 1-2 nap barna és egyre több utána megjön....pedig a 4 tüszõbõl reméltem hogy 1 megérik és létrejön a terhesség! Én Clostys vagyok, nekem kitolta 30-31 napra a ciklusom, viszont van peteérésem, mert eddig ez sem volt.
Szia! A laparoszkópiát mély altatásban végzik, kis nyílásokat vágnak a köldökömnél meg mellette a petefészkeknél.Bevezetnek egy kis kamerát és körbekukkol a doki odabent.:-)Megnézi a még állapotát, petefészkeket, vezetékeket, hogy minden ok e.Ha esetleg talál vmi bibit, akkor meg is tudja csinálni egybõl. Az altatás miatt félek nagyon, sose voltam még altatva. Mi a Kaáliban voltunk spermavizsgálaton, az én párom is nagyon félt, de végül is sikerült.:-) Van rá lehetõség, hogy Te is bemehess vele, ha segítségre van szüksége. Egy privát kis szoba van berendezve, vannak újságok is, bár azt mondta párom, hogy 80-as évek beli dzsungelharcosos. Mi csak ezt a vizsgálatot kértük, tehát nem jelentkeztünk be teljes meddõségi kivizsgálásra, így 13000 Ft volt. Clostyt rengetegen Istenítik, bizti fog segíteni Nektek, ha amúgy minden rendben van. Lehet nem elsõ hónapban, de szorítok!
A MÉH állapotát nézi meg, bocsi.:-)
A kérdező hozzászólása: Remélem nem találnak nálad semmi rosszat, és minden rendben lesz! Én attól tartok, hogyha ilyen helyen vagyunk, nem fog sikerülni a páromnak a merevedés, ezért arra nincs lehetõség hogy otthon egy kis kémcsõbe együttlétkor beletegyük szerinted?
A kérdező hozzászólása: Closty tényleg nagyon jó, de attól tartok, hogy rendben van minden nálunk és 3 hónap szedése után sem esek teherbe, mert tudod utána ki kell hagyni 3 hónapot, és újra megismételhetõ a dolog...félek nagyon
Vannak olyan helyek is ahova be lehet vinni, csak kikötés, hogy fél v 1órán belül be kell érni vele(nem tudom pontosan, de gondolom minél elõbb annál jobb).Tedd ki itt a kérdést, h melyik az a hely ahova lehet "hozott anyagot" vinnibizti segítenek a csajok. Ha bejelentkeztek valahova ilyen vizsgálatra, figyeljetek az idõzítésre, mert elõtte 4-5 napig nem lehet nemi életet élni, nehogy pont ovulációkor;-) 3hónap closty után feltétlen szünetet kell tartani, h mennyit azt nem tudom sajnos. Petevezeték átjárhatóságit csináltak Neked? Mert sok doki felírja szó nélkül a bogyót és hiába stimulál, ha esetleg el van záródva a vezeték. Szerintem bizti fog segíteni, de olyanról is hallottam, h abban a hónapban hatott amikor már nem is szedték. Utána is van még hatása.
A kérdező hozzászólása: Na akkor majd megérdeklõdöm:-) Nem írt még fel petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, õszintén szólva félek tõle és nem is szeretnék belemenni, ha egy mód van rá:-( Te belemész? Jó tudom mindent a babaáért, de ha mégis szükség van rá, mostmég nem vagyok kész elmenni erre a beavatkozásra... A 3. clostys hónapom ha nem sikerül akkor nagyon el leszek keseredve, mert már annyi gyógyszert beszedtem...csak azt nem értem, ha minden rendben van tegyük fel a páromnál is nálam is, mostmár van pém, érett tüszõim meg minden ami kell, miért nem sikerül a baba?
Azt mondják a "nagyokosok", hogy ha mindkét féllel rendben van minden, akkor is csak 20% esély van, h megfogan a baba. Sajnos nagyon sok tényezõn múlik, lehet, hogy a megtermékenyülés sikerül, de a beágyazódásnál lép fel vmi bibi, és sajnos akkor vége a dalnak. Ti még ne legyetek elkeseredve, 3hónap még nagyon rövid idõ, pláne így, h ez még csak az elsõ igazi éles ciklus volt. Bízz benne, h segíteni fog a closty, mert miért is ne segítene!!!:-) Nekem sajnos muszáj lesz bevállalnom a mûtétet, mert lehet, h van elzáródásom v akár endometriózis is lehet.Sose tudni.Nekünk már nagyon sok sajnos a sikertelen hónap és ketyeg a biológiai vekker is sajna. Én 28, párom 34 és nem csak 1 babát szeretnénk, nem húzhatom túl sokáig.:-S
A kérdező hozzászólása: Olyan igazságtalanság ez egyébként, mert van olyan aki nem akarja meg minden és egybõl sikerül.. Remélem nálad is minden rendben lesz, nem lesz probléma ha megcsinálják a mûtétet!!!
Igen sajnos, nagyon kegyetlen tud lenni az élet. Valaki mindenét odaadná egy babáért és mégse sikerül, de ahol meg nincs is terve, na ott bezzeg becsúszik...:-( Fel a fejjel, elõbb-utóbb nekünk is sikerülni fog!Szorítok, h inkább elõbb legyen mint utóbb!;-)
A kérdező hozzászólása: orvosnál voltál már?minden rendben van a ciklusoddal?Párod kiskatonái elég elevenek? Mi 3 hónapja próbálkozunk, de eddig nem volt peteérésem és ovum sem, ezért nem tudtam teherbe esni, most van peteérésem és ovum is volt ez az elsõ ilyen hónapunk, 4 tüszõm is lett, szépek mondta a doki, a méhnyálkám is nagyon jó, tehát a baba megtapad, most várjuk az eredményt, de nem nagyon reménykedem...
Már kitettem, de nem lettem sokkal okosabb.:-s 2éve nem védekezünk, de úgy igazából 1éve vagyunk "ráállva" a dologra. Nem szedek clostyt. Már mindenféle gyógyteákkal, csodabogyókkal próbálkoztam sajna sikertelenül, most "natúrban"próbálkozunk, de kezdek egyre jobban elkeseredni. Ti mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Jaj már annyira megijedtem hogy megjön, de mondjuk nem kizárt hogy megjöjjön akár holnap! Köszönöm a bíztatást! Te babát vársz vagy szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Hány tizednek kell esnie a hõnek, hogy tuti megjöjjön?
Cover line közeléig esik vissza, ha megjön. Nagyon szépen fent van a hõmérsékleted.
A kérdező hozzászólása: ne haragudj de nem tudom mit jelent a Cover line szó:-(
A kérdező hozzászólása: az Én esetemben mi a Cover line hõ?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges hogy holnap megjön ilyen görbe mellett?
Cover line az alaphõ, amit a vízszintes zöld vonal jelez, vagyis Neked 36, 8. 1tized csökkenés még nyugodtan lehet baba. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy, köszi:-) te babás vagy már?
Sajnos még nem, illetve nem tudom;)Most várakozóban vagyok, szerintem 1-2nap és kiderül.
A kérdező hozzászólása: mikorra nem várod? Én mára..
Az igazat megvallva, nem tudom pontosan.Nem vagyok biztos az ovuláció napjában. Sajnos elég változó hosszúságúak a ciklusaim, így sose tudom pontosan mikor várható a pé. Csak hõbõl tudom meg utólag és ebben a hónapban abban se vagyok biztos, hogy melyik napon volt. Itt a görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c379d090ceff1245e8a55e.. 11-12napos szokott lenni a luteálisom így ma v holnap esedékes a nemvárt(elvileg)
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok egy nagy görbeolvasó:-( Tedd ki és biztos lesznek okosabbak akik tudnak majd rá okos választ adni! Mióta próbálkoztok? Clostit szedsz?
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, remélem Én is a legjobbakat:-)

Az ovulációs mikroszkópom ma páfrányt mutatott. De a hőm nem volt magasabb reggel és a cervixváladékom sem nyúlós. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Talán holnap, vagy utána lesz pé-ed. Az ovu teszt elõtte is 1-2 nappal már mutatja, hogy lesz!! Szerintem már "dolgozhattok az ügyön"!!

Talán holnap, vagy utána lesz pé-ed. Az ovu teszt elõtte is 1-2 nappal már mutatja, hogy lesz!! Szerintem már "dolgozhattok az ügyön"!!
Hozzátenném még, hogy a nyálka nem mindíg nyúlós, a lényeg hogy több legyen. Egy kicsit nehezebb dolguk lesz a kiskatonáknak. Az elsõ voltam.

A ciklusom 19. napján még csak 36.6 a hőm.11-15:36.7 16:36.8 17:36.7 18, 19:36.6 Mitől lehet ennyire lent? Nem volt még peteérésem?

Legjobb válasz: Naponta csak 1x kell mérni a hõt és reggel ébredéskor mielõtt kipattansz az ágyból.A dálután már ne mérd.

Naponta csak 1x kell mérni a hõt és reggel ébredéskor mielõtt kipattansz az ágyból.A dálután már ne mérd.
A kérdező hozzászólása: Minden nap csak egyszer mérem! Reggel ébredés után.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom napját írtam a hõ elé...
Akkor lehet hogy még nem volt.Ovu tesztet nem próbáltad még?Mert nekem is kb így ingadozott mikor +lett az ovu teszt és a következõ nap emelkedett meg. 1.válaszoló
A kérdező hozzászólása: Még nem próbáltam ovu tesztet. Szerintem még nem lesz ovum, mert nincs átlátszó-nyúlós folyásom. Lehet, hogy ebben a hóban nem lesz peteérésem...

Mitől lehet, hogy a hőm nem változik?

Szerintetek az mit?l lehet, hogy érzem a peteérés napját, ami ma van, mert fájdogál a hasam alja, de a h?m semmi?! Már pár napja mérem a h?met, és mindig 36,5, affelé nem megy. lehet valami bajom? Vagy túl kevés ideig mérem?

Legjobb válasz: Ha ma van a peteérésed akkor csak holnap emelkedik meg a hõd.

Ha ma van a peteérésed akkor csak holnap emelkedik meg a hõd.
A kérdező hozzászólása: de már öt napja ennyi egyfolytában. ez normális? mindig ágyban egybõl ébredés után csinálom, és szájüregben.
Szia! A hõmérõzést a ciklus elsõ napjától kell kezdeni. A tüszörepedést megelõzõ kb 14 napon az alaphõmérséklet alacsony, ált. 37 C alatti, a tüszörepedést követõen az alaphõmérséklet 37 C-ra v. annál magasabbra emelkedik. A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletû napon, tehát a hõmérséklet görbéjének közvetlenül az emelkedés elõtti napján szokott bekövetkezni. Szerintem mérd tovább a hõmérsékletedet, lehet hogy még nem történt meg a tüszörepedés azért alacsony a hõd.

Mitől mehetett így fel a hőm? Ha így marad akkor lehet baba? Jövőhét szerdára nem várom! Tüneteim nincsenek! Nagyon örülnék neki! Szerintetek?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/326b8d28513f8a0556bbaf..

Legjobb válasz: Még bármi lehet! Reméljük, hogy baba van a dologban. Drukkolok!

Még bármi lehet! Reméljük, hogy baba van a dologban. Drukkolok!
A ciklus 2. felében lehetsz, vagy lehet beteg vagy.
A kérdező hozzászólása: nem az elsõ felébe vagyok peteérés elött még sajnos
Ha nem méred rendszeresen nem tudsz megállapítani semmit. A ciklus elsõ felében ugrálhat a hõd.

Mitől lehet ez? Múlt hónapban volt egy nagyon korai spontán vetélésem, tegnap kellett volna megjönnie. A hőm 37, 1 volt tegnap és ma is. Melleim nem fájnak. Hangulatom viszont nagyon ingadozó.

Tesztelni nem akarok, mert ha a múlthónapban nem tesztelek olyan korán akkor észre sem vettem volna talán a terhességet és akkor nem esik olyan rosszul az elvesztése.

Legjobb válasz: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.

A kérdező hozzászólása: A hcg már rég kiürült a vérzés indulása után már egy héttel negatív volt a béta hcg véremben, úgyhogy amiatt nem lehet. Mondom nagyon fiatal terhesség szakadt meg.
Értem, akkor remélem gratulálhatok a terhességedhez! :)
Ilyenkor elõfordul, hogy még nem ürül ki teljesen a hcg.
Szia! Hát, ha a hõd nem esett le, akkor tuti a terhesség, gratulálok!!Azért a helyedben megkockáztatnék 1 tesztet a hétvégén!Ha nem jött meg, akkor tuti + lesz!!! Sok sikert!!
Lehet ismét terhesség!Nekem is volt 2 hónapja, de nekem a köv. mensim jött rendesen.Mem kellet orvosi beavatkozás, de az orvosom azt mondta hagyjunk ki 2 hónapot, hogy erõsödjön kicsit a szervezetem.Na mi múlt hóban is próbálkoztunk, azt mondják egy terhesség után könnyebb teherbe esni, mert a szervezet még emlékszik rá.Na az enyém nem emlékszik, megjött rendesen.Pedig kétnaponta eggyüttvoltunk!Legyen szerencséd és legyél ismét babás!Tesztelj inkább, ne idegeskedj, ha az vagy nem törvényszerû, hogy úgy járj mint a múlthónapban!Legalább megtudod, hogy mi van!
Remélem gratulálhatunk!!!!!????
ez nagyon nagy ingadozás azért. egy idõben mérted?
A kérdező hozzászólása: kb. egy idõben mértem, de nem felkelés elõtt, mert akkor nem tudom megmérni, mivel a kisfiam hajnalban mindíg felébreszt és szaladgálok hozzá.

Megjött a nem várt mensim a höm. Viszont megy feljebb mitöl lehet ez? Nem vagyok megfázva.

Igaz 1 honapja terh. jeleim vannak tesztem neg. lett.

Legjobb válasz: Nem igazán értem. Most jött meg de már 1 hónapja vannak tüneteid? és mikor volt az utolsó menzid?

Nem igazán értem. Most jött meg de már 1 hónapja vannak tüneteid? és mikor volt az utolsó menzid?
nekem mensi napján/reggelén mindíg leesik és múlt hónapban viszont csak a 2. mensis napomon esett le... sztem nem vagy babás.Ha az lennél, akkor a hõd egész ciklusban magasan lenne
Nem vagy babás. Nekem volt olyan, hogy a menzi harmadik napján esett csak le a hõm. Negatív teszt + menzesz, elég egyértelmû sajnos... MAjd a következõ hónapban sikerül!!!
A kérdező hozzászólása: Ápr.28-án volt igaz akkor is késett egy hetet.A höm. pedig hétvégétõl érzem em szoktam különben mérni csak most a napokban.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!