Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, a ciklus 18 (7 db)

Mitol lehet mindjart megjon erzesem a ciklus 18. napjan?

Legjobb válasz: Peteérés? Nekem sokszor hasonlít a megjön érzésre, de kicsit erõsebb fájdalommal keveredik.

Peteérés? Nekem sokszor hasonlít a megjön érzésre, de kicsit erõsebb fájdalommal keveredik.
Honnan tudjuk?? KIcsit már sok az ilyen kérdés.Biztosan babát szeretnél, ha nem jön meg tesztelj. Ennyi az egész. Egyébként pedig 1000 dologtól lehet sajnos. minden jót!
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!
szia, sajnos nem tudom, de számomra is érthetetlen, hogy peteérés után hogy a csudába tudok így görcsölni. most voltam dokinál, minden rendben van nálam, se gyulladás, se ciszta, túl vagyok az ovun és mégis érzem, hogy a méhem húzodik. múlt hónapban is ez volt, és meg is jött ovu után 12 nappal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon furcsa! :(

Mitől lehet nagyon érzékeny a mellem a ciklus 18-19. napján? 17. napon pedig alhasi fájdalmam volt és egy kis petefészek szurkám.

Dec. 10-én volt a mensim első napja és 18-án szexeltünk védekezés nélkül. Vélemények?

Legjobb válasz: hat ha 6 napos a mensid akkor a 2. napon voltal.... akkor elvileg nagyon keves az eselye,de ugye kizarni sosem lehet

hat ha 6 napos a mensid akkor a 2. napon voltal.... akkor elvileg nagyon keves az eselye, de ugye kizarni sosem lehet
A kérdező hozzászólása: A ciklust a mensi elsõ napjától kell számolni! Légyszi, olyanok írjanak, akik értenek is hozzá valami!
Édeske...akkor most olvasd végig újra és utána szólj le! December 10.-én jött meg és elvileg mensi alatt nincs peteérés(van kivétel de ritka)! Azt mondják hogy mensi elõtt és után 2 nappal nem, legalábbis nagyon nagyon kicsi az esélye a terhességnek mivel peteérésed félidõben van ami 14-18 nap! Az hogy akkor 18.a volt az nem azt jelenti hogy félidõben vagy?Vili? TEHÁT Ha 6 napos a mensid akkor utána 2 nappal még biztos nem ért petéd KIVÉVE ha neked nem középidõben van! Remélem így világos.... De hogy ne én legyek a hülye: http://www.babasmamas.hu/kalk.php Kicsit fogékony, esély lányra:2011.12.21. Közepesen fogékony, esély fiúra:2011.12.22. Nagyon fogékony, esély fiúra:2011.12.23. Ovuláció:2011.12.24. Elsõ terhességi teszt:2012.01.03. Következõ menstruációs ciklus:2012.01.07. vagy még itt eltudod magad szórakoztatni: http://www.google.hu/#sclient=psy-ab&hl=hu&source=hp&q=ovul%..
Egy kicsit értelmetlenül fogalmaztál!De valahogy kibogarászom. Ha december 18- án voltatok együtt az még nagyon hamar lenne a peteéréshez mert az a ciklusod 8 napja(igaz?), mert szinte akkor még csak éred a petécskéd :) ha 18 és 19 én érezted a hasi fájdallmat na akkor lehetett a ovud nem a ciklusod 8 napján.remélem jól értelmeztem és számodra megfelelõ a válasz sok drukk én 7 napmulva nem várom:)
Peteérés, legyetek ma is együtt!

Mitől lehet, hogy a ciklus 18. napján a reggeli hőm "felugrott" 36, 9- re (szájban)? Utána 36, 6-36, 7 volt. Ma van a 23. nap, 36, 6.

Legjobb válasz: A felugrás a peteérés vagy utáni jel. Ha most leesett, nagy valószínûséggel meg fog jönni.

A felugrás a peteérés vagy utáni jel. Ha most leesett, nagy valószínûséggel meg fog jönni.
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml Ezen nagyon sok infot kaphatsz. De nem lényeges hogy most leesett. A lényeg hogy visszamenjen és ha babás szeretnél lenni, akkor maradjon is jó jó sokáig.
Az elsõ válaszoló nem mondott jót. Ha 18-án felment a hõje akkor 17 cn-en volt a péje valószínûleg, ami azt jelenti, hogy még jócskán messze van mensitõl, így ez a hõesés nem utal a mensire.
Az elsõ válaszoló vagyok. Ma van a 23. napja, azt ugyan nem tudjuk, hány napos a ciklusa, de nem lehet messze. Saját tapasztalatból mondtam ill. az tény, h. a menzesz elõtt pár nappaltól a menzesz elsõ 1-2 napján leesik a hõ.
Igen, igazad van, de ha 18-án ment fel a hõje, kb. ez a ciklusa 31-32 napos lesz. Így ez a hõleesés nem jelenthet mensit. De erre a kérdezõ tudna választ adni, hogy korábban mért-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Egy kis plusz infó: a ciklusom 14. napján pozitív ovu-tesztet produkáltam. Az alaphõm 36, 2-36, 3 körüli. A ciklus hossza általában 28 napos, egyszer-egyszer 30-32 napos. 9. napon együtt voltam a párommal.

Ciklus 18-19. napján barnázás mitől lehet? Átlag 28 naposak a ciklusok.

Legjobb válasz: Az egyik magyarázat a beágyazódásos vérzés. A másik a hormon probléma. Hogy neked melyik az majd nemvárt idején kiderül.

Az egyik magyarázat a beágyazódásos vérzés. A másik a hormon probléma. Hogy neked melyik az majd nemvárt idején kiderül.
A kérdező hozzászólása: Nem válaszol senki:(?
Még nem állt be a menstruációd. Kell 2-3 év is mire rendszeres lesz.
Elsõ vagyok. Egyébként nagyon rövid ciklusaid vannak, de ez még változhat.
A kérdező hozzászólása: és 6-7 napig tart.
Szia! Megint az elsõ vagyok. Azért én a helyedben elmennék orvoshoz, mert ilyen rövidek a ciklusaid! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!!
Kezd beállni normálisra remélhetõleg. Mert a 15 nap szörnyen kevés. Ha sokáig 25 nap alatt marad a ciklus, el kellene menned orvoshoz..még a végén vérszegény leszel.

A ciklusom 19. napján még csak 36.6 a hőm.11-15:36.7 16:36.8 17:36.7 18, 19:36.6 Mitől lehet ennyire lent? Nem volt még peteérésem?

Legjobb válasz: Naponta csak 1x kell mérni a hõt és reggel ébredéskor mielõtt kipattansz az ágyból.A dálután már ne mérd.

Naponta csak 1x kell mérni a hõt és reggel ébredéskor mielõtt kipattansz az ágyból.A dálután már ne mérd.
A kérdező hozzászólása: Minden nap csak egyszer mérem! Reggel ébredés után.
A kérdező hozzászólása: A ciklusom napját írtam a hõ elé...
Akkor lehet hogy még nem volt.Ovu tesztet nem próbáltad még?Mert nekem is kb így ingadozott mikor +lett az ovu teszt és a következõ nap emelkedett meg. 1.válaszoló
A kérdező hozzászólása: Még nem próbáltam ovu tesztet. Szerintem még nem lesz ovum, mert nincs átlátszó-nyúlós folyásom. Lehet, hogy ebben a hóban nem lesz peteérésem...

17. -18. napon volt a peteérésem, ált-ban 32-36 naposak a ciklusaim. Mikor tesztelhetek? 2 napja szúr a bal petefészkem, krémes folyásom van és érzékeny a mellbimbóm. Ez normális? Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: 32. ciklusnap elõtt ne. Általában érdemes megvárni a nemvárt napját. Elõtte nekem is szellemcíkos vagy negatív volt, a nemvárt napján lett pozitív.

32. ciklusnap elõtt ne. Általában érdemes megvárni a nemvárt napját. Elõtte nekem is szellemcíkos vagy negatív volt, a nemvárt napján lett pozitív.
A kérdező hozzászólása: És a hasszurka oka?
Gõzöm sincs. Nekem is volt, de a másik oldalon, nem ott, ahonnan a pete kiszabadult. (Jobb petefészek szurkált most ovu körül, és a bal a nemvárt elõtt, nem is értettem, már azt hittem, hogy még egy ovum lesz.) Pozitívat teszteltem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!