Találatok a következő kifejezésre: Mitől lehet, a babám nagyon nehezen (3 db)

Mitől lehet, hogy a babám nagyon nehezen alszik el és nagyon nyügös és sirdogálós?

Tegnap volt két hetes és most egy napja szinte alig alszik. Máskor elaludt a cicimen,most meg ha el is alszik rajta, mihelyst lerakom 10 perc múlva üvölt és ez így megy órákig. Állandóan a cicimen lenne,de délben is 130-at evett,ami két hetesen szerintem rengeteg. Próbálkozom közben az édeskömény teával,iszik is bel?le,de nem nyugszik el.Simogatom, cipelem, beszélek hozzá,de ténylek csak órák múlva hajlandó elaludni. A melegre sem foghatom,mert egy régebbi házban lakunk ami viszonylag h?vös egész nap 24 fok van. Hasfájósnak sem mondanám,mert nem egyvégben sír és nem az az er?s sírás,meg a lábát sem húzza a fel a hasáig és széklet is meg szelek is vannak rendessen. Volt már valaki hasonló helyzetben? Nem tudom mi tév? legyek,de nagyon bánt,lelkileg már nem nagyon bírom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nálunk is ez volt. Túl sokat eszik egyszerre és feszíti a pociját. Nekem a doktornõ azt tanácsolta, hogy dajkáljam többet. HA beáll a kereslet-kínálat, már nem lesz gond a túlevés. Nekem most épp az a baj, hogy keveset eszik, bár eleget hízik, úgyhogy nem idegeskedek miatta. A hasfájás és a sírás megszûnt, de továbbra sem alszik sokat nappal.:))

Nálunk is ez volt. Túl sokat eszik egyszerre és feszíti a pociját. Nekem a doktornõ azt tanácsolta, hogy dajkáljam többet. HA beáll a kereslet-kínálat, már nem lesz gond a túlevés. Nekem most épp az a baj, hogy keveset eszik, bár eleget hízik, úgyhogy nem idegeskedek miatta. A hasfájás és a sírás megszûnt, de továbbra sem alszik sokat nappal.:) )
nem tudom mi lehet a gond, a 130 ml az jó, szoval éhes nem hiszem, hogy lehet.de ez az én tanácsom: semmiképp ne szoktasd hozzá az állandó ölbevételhez, mert arról nagyon nehezen szokik le. én is voltam ilyen cipõben, én mindig azt csináltam, hogy közel bújtam hozzá, simogattam, énekeltem neki, attól az én kislányom mindig megnyugodott. nem vettem fel, csak ott voltam mellette.

Mitől lehet az hogy a 4 hetes babám nagyon nehezen szedi a levegőt? Olyan mindha tele van az orrocskája, de nem láttok benne neki semmit.

Legjobb válasz: Ha állandóan csinálja, nézesd meg dokival. De ha csak néha, akkor szerintem nem gond. Az én 4 hetes lányom is ilyen. Néha olyan csöndben van , és alszik is, hogy megnézem, él-e, máskor meg úgy zihál, mint aki halálán van. És így is alszik, ezért is nehezen alszok mellette. De mi is szivattuk az orrát, de semmi nincs benne. Szóval még nem veszik egyenletesen a levegõt, így nem hiszem hogy gond lenne:-))

Ha állandóan csinálja, nézesd meg dokival. De ha csak néha, akkor szerintem nem gond. Az én 4 hetes lányom is ilyen. Néha olyan csöndben van , és alszik is, hogy megnézem, él-e, máskor meg úgy zihál, mint aki halálán van. És így is alszik, ezért is nehezen alszok mellette. De mi is szivattuk az orrát, de semmi nincs benne. Szóval még nem veszik egyenletesen a levegõt, így nem hiszem hogy gond lenne:-))
Mindenképpen próbáld meg kiszívni, hogy biztosan tudd, van-e benne valami. (sterimar orrspray után orrszívó porszívó jó páros) Utána ha úgy érzed vidd el orvoshoz, de õ is azt fogja elõször megkérdezni, hogy van-e válladék.

Hétfőn lesz 2 hónapos a babám és a mai nap nagyon nyűgös, nehezen tudom megnyugtatni. Mitől lehet? A mai időjárstól vagy a hidegfronttól? Más is van így?

Legjobb válasz: Lesz olyan is , mikor nem is tudod megnyugtatni semmivel szinte.Nekünk is volt,igen az idõjárástól lehet.Nekünk a meleg frontra érzékeny a babus,csak a kezünkben alszik nappal.:( Le sem lehet rakni.

Lesz olyan is , mikor nem is tudod megnyugtatni semmivel szinte.Nekünk is volt, igen az idõjárástól lehet.Nekünk a meleg frontra érzékeny a babus, csak a kezünkben alszik nappal.:( Le sem lehet rakni.
Nekem 2 honaposom ma alszik a hidegfronttol, viszont a tegnapi kettosfronttol nyuglodott egesz nap


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!