Találatok a következő kifejezésre: Mitől keményedek többször (1 db)

Mitől keményedek naponta többször?

Még dolgozom, de irodán vagyok, és egész nap ülök. Ha otthon vagyok, és nem csinálok semmit, akkor is bekeményedik. A küls? méhszájam nyitva van, C3100, és félek, hogy a sok keményedést?l jobban kinyílik. Amúgy a keményedések nem tartanak tovább max 10 másodpercnél. 30 hetes vagyok

Legjobb válasz: Még most korai a keméyínedés, és nem természetes ilyenkor, majd esetleg csak a 36ikhéttõl. Fõleg így hjogy nyitva vagy. Többet kellene pihenni, és ha lehet már ne dolgozz. Nyitott méhszájjal már nem is engedné az én orvosom. Sõt nekem a keményedésekre is azt mondták, hogy szigorú pihi!! Gondold, végig! De nem lenne jó még megszülni!!! 37 hetes kismama

Még most korai a keméyínedés, és nem természetes ilyenkor, majd esetleg csak a 36ikhéttõl. Fõleg így hjogy nyitva vagy. Többet kellene pihenni, és ha lehet már ne dolgozz. Nyitott méhszájjal már nem is engedné az én orvosom. Sõt nekem a keményedésekre is azt mondták, hogy szigorú pihi!! Gondold, végig! De nem lenne jó még megszülni!!! 37 hetes kismama
Húha engem ugyanezekkel a tünetekkel kötelezõ pihenésre fogtak, nem dolgozhatom, s feküdnöm kell, amennyit csak tudok, de nem kötelezõ.. Na meg kaptam napi 4x2 magneB6-ot a méhösszehúzódások ellen.. Szerintem vigyázz nagyon magadra, mert ha naponta több összehúzódásod van, tovább fog nyilni a méhszáj, s koraszülött lehet a babád.. Figyeld ezeket az összehúzódásokat, s ha rendszeressé válik, vagy 1 órában több van mint 4, azonnal menj vissza az orvosodhoz.. Nekem még éjjel is be kell mennem a kórházba, ha ilyet tapasztalnék.. most a babád a legfontosabb.. Sok szerencsét!!
Pontosan úgy van, ahogy az elõzõ válaszoló mondta. Nekem 2000 a méhszájam, ami szintén nem jó (30 hetesen), és én már háztartási munkát is csak minimálisat merek végezni. A keményedésre pedig gyógyszert is kapok, nem csak magneB6-ot. Ezeket a keményedéseket meg kéne beszélned a dokival, mit ajánlatos tenned, mennyit kéne pihenned stb.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez jósló lehetett?

30 hetes vagyok és ma egy fura fájdalmat éreztem. Az alhasamból kiindulva a köldökömig egy éles fájdalom hasított belém. 5-6 másodpercig tartott és el is múlt. Jah és előtte picit görcsölgettem.

4

Fájó, leszakadó derék, lábba kisugárzó mensiszerű fájdalom. Kemény, tompán fájó pocak. Ez mi lehet? 37 hkm

Ha állok, mintha súly lenne kötözve a derekamra es ossze akarnek esni.

8

Cukorbeteg kismamák, mivel helyettesítitek a tésztát, rízst ha már unjátok a zöldséget?

egszerűen annyi szénhidrát van bennük,hogy egy maréknyi nem jönne ki belőle.Mit lehet helyette enni?

11

Melyik légzésfigyelőt választanátok?

A vezetékes angelcare-t,vagy a mobil Snuza-t? Első kisfiam nagyon ritkán aludt a kiságyba és félek,hogy a második babámmal is ugyanez lesz a helyzet. Ebben az esetben jobb választás lenne a Snuza gondolom. Csak nem tudom,hogy mennyire megbízható.

3

Hétvégéi tippelős? Nem, hét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Szombat reggeli tippelos! Van kedvetek? Het, nem?

Koszonom!!!! <[link]

10

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!