Találatok a következő kifejezésre: Mitől keményedek többször (1 db)

Mitől keményedek naponta többször?

Még dolgozom, de irodán vagyok, és egész nap ülök. Ha otthon vagyok, és nem csinálok semmit, akkor is bekeményedik. A küls? méhszájam nyitva van, C3100, és félek, hogy a sok keményedést?l jobban kinyílik. Amúgy a keményedések nem tartanak tovább max 10 másodpercnél. 30 hetes vagyok

Legjobb válasz: Még most korai a keméyínedés, és nem természetes ilyenkor, majd esetleg csak a 36ikhéttõl. Fõleg így hjogy nyitva vagy. Többet kellene pihenni, és ha lehet már ne dolgozz. Nyitott méhszájjal már nem is engedné az én orvosom. Sõt nekem a keményedésekre is azt mondták, hogy szigorú pihi!! Gondold, végig! De nem lenne jó még megszülni!!! 37 hetes kismama

Még most korai a keméyínedés, és nem természetes ilyenkor, majd esetleg csak a 36ikhéttõl. Fõleg így hjogy nyitva vagy. Többet kellene pihenni, és ha lehet már ne dolgozz. Nyitott méhszájjal már nem is engedné az én orvosom. Sõt nekem a keményedésekre is azt mondták, hogy szigorú pihi!! Gondold, végig! De nem lenne jó még megszülni!!! 37 hetes kismama
Húha engem ugyanezekkel a tünetekkel kötelezõ pihenésre fogtak, nem dolgozhatom, s feküdnöm kell, amennyit csak tudok, de nem kötelezõ.. Na meg kaptam napi 4x2 magneB6-ot a méhösszehúzódások ellen.. Szerintem vigyázz nagyon magadra, mert ha naponta több összehúzódásod van, tovább fog nyilni a méhszáj, s koraszülött lehet a babád.. Figyeld ezeket az összehúzódásokat, s ha rendszeressé válik, vagy 1 órában több van mint 4, azonnal menj vissza az orvosodhoz.. Nekem még éjjel is be kell mennem a kórházba, ha ilyet tapasztalnék.. most a babád a legfontosabb.. Sok szerencsét!!
Pontosan úgy van, ahogy az elõzõ válaszoló mondta. Nekem 2000 a méhszájam, ami szintén nem jó (30 hetesen), és én már háztartási munkát is csak minimálisat merek végezni. A keményedésre pedig gyógyszert is kapok, nem csak magneB6-ot. Ezeket a keményedéseket meg kéne beszélned a dokival, mit ajánlatos tenned, mennyit kéne pihenned stb.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Baj ha néha a laptopom a hasamon van, árt a babának?

10

Miért adtok két utónevet a gyereketeknek?

16

Császár után természetes szülés?

Első gyermek császáros volt,van rá esély,hogy természetesen szülessen a második baba? Természetesen ha befordul :)

4

Ti mit tennétek ilyen esetben?

Anyósomnál most, a napokban derült ki, hogy a Hepatitis betegséget elkapta. A legsúlyosabb fajtáját nem találták meg nála, de kap ellene oltást! Párom születésekor kapott fertőzött vért. Ezért menni kell neki is vizsgálatra! Olvastam, hogy nyállal és vérrel terjed főleg! Na már most ha sem én, sem a párom nem kapta el, amit nagyon remélek...anyósommal mi és hogy legyen? a legkisebb csikarásra elkezd úgy vérezni a keze, hogy csak na! Ráadásul egy házban élünk vele, elég figyelmetlen, feledékeny. Valljuk be, nem szívesen engedné egyik szülő se az anyósának, hogy körbenyalja a gyereket miközben fertőző betegséget hordoz. Egyébként kismama vagyok!

6

A pocaklakom befordult mar a masodik trimeszterben, most viszont lennebb van a kelletenel. Valakinel hasonlo? 33hetes kismama

4

25-26 hetes kismamik hogy vagytok?

Mikorra vagytok kiírva?Mitek lesz? :) Érdekel minden,meséljetek :)

7

Kiss Ferenc Adjunktusról Debrecenben vélemények?

1

Ma voltam dokinal, 8 Hetesnek megfelelo embriot latott szivveressel. Mire hazaertem ilyen vilagosbarna kremes folyasom volt. Baj lehet?

Megijedtem :(

21

Fájás vagy jósló? Akkor görcsöl a hasam amikor egy bizonyos helyzetben ülök, és akkor amikor a baba mocorog.

Ezek csak jóslók?Mert ha felállok,vagy nem mozog,akkor elmúlik.39Hetes vagyok.

2

Terhes lehetek?

aug. 19-én történt a baleset, rá 48 órára vettem be semény utánit. 25-én megjött (alapból is akkor kellett volna) 7 napig tartott és rendes menstruáció volt, nem csak a tabi mellékhatása. Most viszont több, mint két hete késik. Ez a nagy dózisú hormonadag miatt van, vagy mert terhes lehetek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!