Találatok a következő kifejezésre: Mitől kattog-recseg fülem (2 db)

Mitől kattog-recseg a fülem?

Már körülbelül egy hónapja eléggé meg voltam fázva, be volt dugulva a fülem, de az elmúlt, a recsegés megmaradt. Mikor nyelek, vagy nagyra kinyitom a szám akkor is.Ez mit?l van mit csináljak?:S

Legjobb válasz: ne nyelj

ne nyelj

Mitől kattog-recseg a fülem?

Már körül belül 5 éve van ez a problémám.Amikor nyelek kattan egyt a fülem:S bos denemtudom jobban megofgalmazni:)a hallásommal nincs gond és öreg sem vagyok.aki tudja hogy mért lehet kérem irjon.

Legjobb válasz: érzed is hogy kattan vagy csak hallod? ha csak hallod normális, ha érzed menj el fülészetre ahol esetleg kimossák.

érzed is hogy kattan vagy csak hallod? ha csak hallod normális, ha érzed menj el fülészetre ahol esetleg kimossák.
Szia vegyél fülgyertyát herbáriában.Minden cuccot kipucol és olcsó, fájdalommentes eljárás.És 100%ban segíthet.
Lehet, hogy felhalmozodott a fülzsír. Vérnyomás mérés sem árt.
Istenem de örülök hogy másnak is van ilyen problémája mint nekem.nekem csak 2éve :P.Annyira nem zavaró csak furcsa nagyon.Dettó ugyanez ha nyelek csak akkor. Nekem akkor kezdödött amikor fülgyulladásom volt vagy mi.(nem jut most eszembe) Akkor azt mondta a doki ez csak az miatt van és elmulik egy idö után de hát nem...+jobban hallok mint bárki a családomban bár néha bedugul a fülem:)
Az a pontos neve hogy fülrecsegés mondta is a fül-orr-gégészem, de már nem megyek két év utáõn vissza hozzá mert nem akarok beégni hogy mért nem jöttem elöbb.Igy 2év után félek hogy nehéz lesz visszaszokni ahhoz hogyha nyelek nem recseg:DDDDDD
Azt a gyertyát érdemes lenne kipróbálni talán.De a föl-orr-gégész biztos tudna segiteni de lusta vagyok elmenni.
Ez a hkattogás abból is eredhet hogy nagy a nyomáskülömbség a fülhártya belseje és a külvilág között.
Én ugyanigy vagyok 7 éves korom óta a bal fülemre. Most 22 vagyok..én is örülök hogy nem vagyok egyedül:)
Nálam egy 1 hónappal ezelõtt jelentkezõ hörghurut óta van ez a fülrecsegés, de nem olyankor, amikor nyelek; hanem amikor hangos inger éri a fülemet. Elég neki akár annyi is, hogy összezörren a kanál és a tányér, vagy' bármi ilyesmi. Ha legközelebb orvosnál járok, szót ejtek majd neki a dologról...:)
Ez a nyomáskülömbség nem hülyeség: Amikor beteg vagyok és be van dugulva az orrom (ill. az egész fejem tele van a ta.ony.al) akkor nemkem is kattog mikor nyelek. De amikor elmúlik a betegség akkor már nem kattog.
A kérdező hozzászólása: :D:D Na akkor már ketten vagyunk! :D hát én most vagyok 16 éves és kb 9 éves korom ota van ez:D már teljesen megszoktam:) )))))
A kérdező hozzászólása: csak hallom! Az normális?
Én is csatlakozom, nekem is vagy 9 hónapja recseg és kattog a fülem nyeléskor. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én van amikor érzem is... Egy megfázás után kezdõdött és azóta se múlt el. Ha esetleg valaki tud valami jó módszert az szóljon!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!