Találatok a következő kifejezésre: Mitől késik, eddig mindig (6 db)

Késik a menstruációm.4éve menstruálok és eddig mindig napra pontosan jött meg.27 naposak a ciklusaim. És már 4napja késik. Mitől lehet ez?

A terhességet szinte 100% ra kizárom,mert óvszerrel védekezünk a barátommal.És elélvezés el?tt mindig kiveszi.Szóval a terhességet kizártnak tartom.

Legjobb válasz: Akármennyire is kizártnak tartod, a további találgatás elõtt elõször egy tesztet kellene csinálni. Egyébként ezer meg egy dologtól késhet a stressztõl kezdve a különbözõ betegségeken át a fogyásig...

Akármennyire is kizártnak tartod, a további találgatás elõtt elõször egy tesztet kellene csinálni. Egyébként ezer meg egy dologtól késhet a stressztõl kezdve a különbözõ betegségeken át a fogyásig...
Stressz, idõjárás-változás... esetleg nem fogyókúrázol? Ezektõl mind lehet.Amúgy, ha azon agyalsz, hogy késik, fog is... :) Én is járok így 2-3 alkalommal évente, hogy kimarad, pedig 28 napra gyönyörûen meg szokott jönni. Nyugi, biztos, hogy meg fog jönni! :)
Elõször is ne idegeskedj! A stressz miatt is késhet a menstruációd. Egyébként megnyugtatlak, én 12 éve menstruálok 28 napos, rendszeres ciklusom volt évekig, viszont az elmúlt 1-2 hónapban késett 5-6 napot. Ne idegeskedj, biztosan meg fog jönni! 22/L
* Elõzõ vagyok, bocsi elírtam: 12 éves korom óta menstruálok.
A kérdező hozzászólása: nem fogyókúrázok. csak ideges vagyok nagyon hogy miert késik:S
Minél többet stresszelsz, annál valószínûbb, hogy több napot fog késni.

Mitől késik, ha eddig mindig időben jött meg?

Több mint fél éve szedem a Lindynette 20 as gyógyszert. Kezdetekt?l fogva az utolsó szem beszedése után gyakorlatilag percre pontosan jött meg ugyan azon a napon. A múlt hónapban és most viszon majd fél nappal kés?bb. Nem túl nagy csúszás, de érdekelne mi okozza. Fog ez még tovább is csúszni.

Legjobb válasz: Most nekem is csúszott. Délelõtt szokott megjönni háromnegyed 11 körül, most viszont este jött meg. Nálam a stressz miatt jött meg késõbb. :S Az idegeskedés nagyon befolyásolja. Nem voltál mostanában idegesebb?

Most nekem is csúszott. Délelõtt szokott megjönni háromnegyed 11 körül, most viszont este jött meg. Nálam a stressz miatt jött meg késõbb. :S Az idegeskedés nagyon befolyásolja. Nem voltál mostanában idegesebb?
A kérdező hozzászólása: Idegesebb voltam, de ebben a hónapban nem. Ezért nem értem.
én is azt a bogyót szedem, nekem is volt már hoogy késett pár órát, befolyásolta már a stressz meg hogy hüvelykúpot alkalmaztam abban a hónapban

Vajon mitől lehet? 9 napja késik a menstruációm, már több tesztet is csináltam, mind - lett. Terhességre utaló tünetek vannak. Reggel csináltam ov tesztet is, - lett. Eddig mindig rendszeresek voltak a ciklusim 28-29 naposak.

Peteérésem is volt a mult hónapban, ov. Teszt szerint. Januárban, amikor terhes lettem-sajnos 7 hetesen elveszített?k:- (, az elmaradt mensi másnapján már halvány + volt a teszt! Mi a véleményetek? Tapasztaltatok már hasonlót?

Legjobb válasz: vezetsz görbét? sajnálom, hogy a múltkor nem sikerült! én már a 40. ciklusnapon tartok és tegnap én is negatívat teszteltem... nem értem!

vezetsz görbét? sajnálom, hogy a múltkor nem sikerült! én már a 40. ciklusnapon tartok és tegnap én is negatívat teszteltem... nem értem!
Úgy látom, ez most elég gyakori lett. Tüneteim nekem is vannak, de én még csak a 11. napon vagyok peteérés után, tegnap elõtt negatív lett. Lehet, hogy nagyon ideges vagy, vagy annyira babáznál, hogy álterhességet jelez a szervezeted. (Sajnos van ilyen, remélem, nálam sem ez van!) Drukkolok, hogy + legyen, írd meg a választ. Menj nõdokihoz, csak tud mondani valami okosat...
mennem kell dolgozni, du megnézem a válaszodat
Szia! én is ma reggel teszteltem negatívat, igaz csak 3 nap késéssel!Remélem a következõ pozitív lesz.Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Görbét nem vezetek, ov tesztet szoktam csinálni. Nem érzem, úgy, hogy az nagyon akarás miatt bebeszélném magamnak a tüneteket, de nem lehet tudni.... Orvoshoz majd csak pénteken megyek, addigra van idõpontom, ha elõbb nem derül ki, Õ talán tud magyarázatot adni! Köszönöm a kedves válaszokat, kivánom nektek, hogy teszteljetek + - at!:-)))
nekem is negatív két nap késéssel... viszont nekem annyira zavaros volt a hónapom, hogy lehet, hogy pé-m sem volt. én már nem találgatok, majd egy hét múlva megint tesztelek, ha addig nem jelentkezik.
kérdezõ! mindenképpen írd itt meg hogy mit mondott az orvos! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Ma reggelre megjött! A következõ hónapunk remélhetõleg sikeres lesz......
Lehet felfázástól, vagy felborult a hormonháztartásod.Lehet kéne szünetet tartani a gyógyszer szedésében.
szerintem nyugi. meleg, stressz, hormonok, nálunk minden közrejátszik. bár megértem az aggodalmad, én is ilyen vagyok:) amúgymeg nekem is a gyógyszer óta, csak 4 napig tart, barna, nem vörös, és a második, harmadik napon kicsit erõsebb, de nem veszélyes. nyugodj meg, nem lehet baj, három éve szeded, lehet, h a méh-nyálkahártyája nem volt elég vastag, ami tabi mellett nem újdonság. tehát: nyugi van
A kérdező hozzászólása: nekem is volt már olyan, h alig volt vmi barnás és alig 2napig..a doki akkor azt mondta, nem baj, az is vérzés és h örüljek h nem tart sokáig
A múlt hónapban csak egy kicsi kávézacc szerû mensesem volt erõs fájdalommal és jó pár nap késéssel.kiváncsi lennék én is , hogy ezek mitõl lehetnek. Nyugodj meg!! Nekem azt mondták , ha egy menses kimarad akkor sincs baj.
A kérdező hozzászólása: azelõtt is voltak pattanásaim, és a menzeszt is a gyógyszer állította be rendesen..nem volt mindig pontos, de nagyjából uazon a 7en volt mindig
Mielõtt gyógyszert szedtél, azelõtt is pattanásos voltál és nem volt rendesen menzeszed? Vagy csak a tabi után jött ez ki?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!akkor megjöhet még a köv. levél alatt is? semmiképp nem szeretném szüneteltetni, mert már csináltam 2év után, de 1hónaoig bírtam mert meg se akart jönni, tele lettem pattanással és egyebek..csak rosszabb lett h szüneteltettem akkor!pedig nem is lett volna muszáj
Ja még annyi h nekem ezt mondta a dokim plusz olvastam, amit írtam :) én is 3 éve szedem, pedig én is gondolkoztam h lehet h baj h ilyen sokáig szedem, de nem.
Szerintem sem kell teljesen beparáznod, azért orvosodnak említsd meg!!!Szerintem ez csak egyszeri eset volt. Szüneteltetni meg hülyeség, mivel ezeknél a gyógyszereknél már nem kell, nem olyan erõsek, mint régen, csak felbolygatnád a szervezeted.
Ilyen elõfordult egyszer az egyik barátnõmmel is. Ha több éve szedsz már, akkor elõfordul ilyen, hogy egyáltalán nem jön meg a 7 nap szünetben. Ne aggódj, ebben nincs semmi kóros. Szedd tovább a gyógyszert. Viszont ha a kövi mensid sem jön meg, akkor menj el dokihoz, mert lehet h pár hónap szünetet fog javasolni.(Bnõm 5 évig szedte és most 3 hó szünetet mondott neki az orvos.)
A kérdező hozzászólása: köszike aranyos vagy(K)

Mitől lehet az, hogy eddig mindig időben megjött, rendesen, ahogy a nagykönyvben meg van írva, most pedig késik már 3 napja?

Jobban mondva attól a naptól kezdve amikor meg kellett volna, h jöjjön barnás vmi jelentkezik? Alig van vmi a tisztasági betétemen mégis ott van. Lehet, hogy "majdnem" estem csak teherbe?

Legjobb válasz: A barnázás még kétesélyes, vagy a menszi elõjele 1-2 napos kis barnázás, aztán jön a piros vér, vagy pedig babás vagy és pecsételgetsz. Teszteltél? Tünetek?

A barnázás még kétesélyes, vagy a menszi elõjele 1-2 napos kis barnázás, aztán jön a piros vér, vagy pedig babás vagy és pecsételgetsz. Teszteltél? Tünetek?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem tegnap negatívat. Volt már itt minden, mellfájás, hasszurka, felpuffadás, fémes íz.....Látom, h valójában vér, de mivel nagyon csekély mennyiség, és mire kiér a hüvelyembõl már megalvad.
hormonális, vagy mentális eredetû probléma szakirodalom szerint!
vedekeztetek? A terhesseg legtobb tunete a mensi tunetevel is egyezik. Csinalj tesztet!
Gratulálok. :D
Stressz?
A kérdező hozzászólása: Persze hogy védekeztünk. elõtte mindig fájnak a melleim pattanásos leszek és ugyan így történt most is. az idegességtõl is lehet?
Idegesség, betegség, és antibiotikum is befolyásolhatja.
Azért késik, mert parázol. Nincs semmi gond, elõfordul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!