Találatok a következő kifejezésre: Mitől késik, eddig (11 db)

Mitől késik, ha eddig mindig időben jött meg?

Több mint fél éve szedem a Lindynette 20 as gyógyszert. Kezdetekt?l fogva az utolsó szem beszedése után gyakorlatilag percre pontosan jött meg ugyan azon a napon. A múlt hónapban és most viszon majd fél nappal kés?bb. Nem túl nagy csúszás, de érdekelne mi okozza. Fog ez még tovább is csúszni.

Legjobb válasz: Most nekem is csúszott. Délelõtt szokott megjönni háromnegyed 11 körül, most viszont este jött meg. Nálam a stressz miatt jött meg késõbb. :S Az idegeskedés nagyon befolyásolja. Nem voltál mostanában idegesebb?

Most nekem is csúszott. Délelõtt szokott megjönni háromnegyed 11 körül, most viszont este jött meg. Nálam a stressz miatt jött meg késõbb. :S Az idegeskedés nagyon befolyásolja. Nem voltál mostanában idegesebb?
A kérdező hozzászólása: Idegesebb voltam, de ebben a hónapban nem. Ezért nem értem.
én is azt a bogyót szedem, nekem is volt már hoogy késett pár órát, befolyásolta már a stressz meg hogy hüvelykúpot alkalmaztam abban a hónapban

Késik a menstruációm.4éve menstruálok és eddig mindig napra pontosan jött meg.27 naposak a ciklusaim. És már 4napja késik. Mitől lehet ez?

A terhességet szinte 100% ra kizárom,mert óvszerrel védekezünk a barátommal.És elélvezés el?tt mindig kiveszi.Szóval a terhességet kizártnak tartom.

Legjobb válasz: Akármennyire is kizártnak tartod, a további találgatás elõtt elõször egy tesztet kellene csinálni. Egyébként ezer meg egy dologtól késhet a stressztõl kezdve a különbözõ betegségeken át a fogyásig...

Akármennyire is kizártnak tartod, a további találgatás elõtt elõször egy tesztet kellene csinálni. Egyébként ezer meg egy dologtól késhet a stressztõl kezdve a különbözõ betegségeken át a fogyásig...
Stressz, idõjárás-változás... esetleg nem fogyókúrázol? Ezektõl mind lehet.Amúgy, ha azon agyalsz, hogy késik, fog is... :) Én is járok így 2-3 alkalommal évente, hogy kimarad, pedig 28 napra gyönyörûen meg szokott jönni. Nyugi, biztos, hogy meg fog jönni! :)
Elõször is ne idegeskedj! A stressz miatt is késhet a menstruációd. Egyébként megnyugtatlak, én 12 éve menstruálok 28 napos, rendszeres ciklusom volt évekig, viszont az elmúlt 1-2 hónapban késett 5-6 napot. Ne idegeskedj, biztosan meg fog jönni! 22/L
* Elõzõ vagyok, bocsi elírtam: 12 éves korom óta menstruálok.
A kérdező hozzászólása: nem fogyókúrázok. csak ideges vagyok nagyon hogy miert késik:S
Minél többet stresszelsz, annál valószínûbb, hogy több napot fog késni.

Tisztelt Doktor úr! 16 éves vagyok és furcsa fehér színű váladék folyását tapasztaltam. Ez mitől lehetséges? És a menstruációm is késik már, eddig semmiféle nemi kapcsolatot nem létesítettem még.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhat, hogy rendszertelen a vérzés. A váladékozás hátterében azonban gyulladás is állhat, ezért vizsgálatot javaslok, hogy a kezelésről dönteni lehessen. Amennyiben Ön még nem él nemi életet, akkor szájon át szedendő gyógyszert fognak előírni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhat, hogy rendszertelen a vérzés. A váladékozás hátterében azonban gyulladás is állhat, ezért vizsgálatot javaslok, hogy a kezelésről dönteni lehessen. Amennyiben Ön még nem él nemi életet, akkor szájon át szedendő gyógyszert fognak előírni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 16 éves vagyok és furcsa fehér színű váladék folyását tapasztaltam. Ez mitől lehetséges? És a menstruációm is késik már, eddig semmiféle nemi kapcsolatot nem létesítettem még.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhat, hogy rendszertelen a vérzés. A váladékozás hátterében azonban gyulladás is állhat, ezért vizsgálatot javaslok, hogy a kezelésről dönteni lehessen. Amennyiben Ön még nem él nemi életet, akkor szájon át szedendő gyógyszert fognak előírni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életkorban még előfordulhat, hogy rendszertelen a vérzés. A váladékozás hátterében azonban gyulladás is állhat, ezért vizsgálatot javaslok, hogy a kezelésről dönteni lehessen. Amennyiben Ön még nem él nemi életet, akkor szájon át szedendő gyógyszert fognak előírni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
vedekeztetek? A terhesseg legtobb tunete a mensi tunetevel is egyezik. Csinalj tesztet!
Gratulálok. :D
Stressz?
A kérdező hozzászólása: Persze hogy védekeztünk. elõtte mindig fájnak a melleim pattanásos leszek és ugyan így történt most is. az idegességtõl is lehet?
Idegesség, betegség, és antibiotikum is befolyásolhatja.
Azért késik, mert parázol. Nincs semmi gond, elõfordul.
Most van peteérésed!!
A kérdező hozzászólása: De eddig ilyen nem volt, menni alig bírok annyira fáj vagyis mindka kést forgatnának benne Az elõzõ havi görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8a5a4d2dfe9e2688f6dbdf..
Múlt hónapban pé-d sem volt!
A kérdező hozzászólása: azt tudom
Nálam is változik a pé-kor érzett fájdalom. van amikor menni sem bírok, de van olyan hogy csak ha nagyon odafigyelek akkor érzem hogy fáj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm
Lehet felfázástól, vagy felborult a hormonháztartásod.Lehet kéne szünetet tartani a gyógyszer szedésében.
szerintem nyugi. meleg, stressz, hormonok, nálunk minden közrejátszik. bár megértem az aggodalmad, én is ilyen vagyok:) amúgymeg nekem is a gyógyszer óta, csak 4 napig tart, barna, nem vörös, és a második, harmadik napon kicsit erõsebb, de nem veszélyes. nyugodj meg, nem lehet baj, három éve szeded, lehet, h a méh-nyálkahártyája nem volt elég vastag, ami tabi mellett nem újdonság. tehát: nyugi van
A kérdező hozzászólása: nekem is volt már olyan, h alig volt vmi barnás és alig 2napig..a doki akkor azt mondta, nem baj, az is vérzés és h örüljek h nem tart sokáig
A múlt hónapban csak egy kicsi kávézacc szerû mensesem volt erõs fájdalommal és jó pár nap késéssel.kiváncsi lennék én is , hogy ezek mitõl lehetnek. Nyugodj meg!! Nekem azt mondták , ha egy menses kimarad akkor sincs baj.
A kérdező hozzászólása: azelõtt is voltak pattanásaim, és a menzeszt is a gyógyszer állította be rendesen..nem volt mindig pontos, de nagyjából uazon a 7en volt mindig
Mielõtt gyógyszert szedtél, azelõtt is pattanásos voltál és nem volt rendesen menzeszed? Vagy csak a tabi után jött ez ki?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!akkor megjöhet még a köv. levél alatt is? semmiképp nem szeretném szüneteltetni, mert már csináltam 2év után, de 1hónaoig bírtam mert meg se akart jönni, tele lettem pattanással és egyebek..csak rosszabb lett h szüneteltettem akkor!pedig nem is lett volna muszáj
Ja még annyi h nekem ezt mondta a dokim plusz olvastam, amit írtam :) én is 3 éve szedem, pedig én is gondolkoztam h lehet h baj h ilyen sokáig szedem, de nem.
Szerintem sem kell teljesen beparáznod, azért orvosodnak említsd meg!!!Szerintem ez csak egyszeri eset volt. Szüneteltetni meg hülyeség, mivel ezeknél a gyógyszereknél már nem kell, nem olyan erõsek, mint régen, csak felbolygatnád a szervezeted.
Ilyen elõfordult egyszer az egyik barátnõmmel is. Ha több éve szedsz már, akkor elõfordul ilyen, hogy egyáltalán nem jön meg a 7 nap szünetben. Ne aggódj, ebben nincs semmi kóros. Szedd tovább a gyógyszert. Viszont ha a kövi mensid sem jön meg, akkor menj el dokihoz, mert lehet h pár hónap szünetet fog javasolni.(Bnõm 5 évig szedte és most 3 hó szünetet mondott neki az orvos.)
A kérdező hozzászólása: köszike aranyos vagy(K)

Abbahagytam a gyógyszert 3 hónapja, eddig pontosan megjött, de most már 4 napja késik! Mitől lehet? Nem vagyok terhes!

Legjobb válasz: Idegeskedés. Vagy talán felfáztál és nincsenek tûnetek még.

Idegeskedés. Vagy talán felfáztál és nincsenek tûnetek még.
Kiürül a szervezetedbõl folyamatosan, igy a mensid is meg fog változni, hiszen a gyógyszer miatt jött meg mindig napra pontosan. L/22
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ...idegeskedés lehet...

Vajon mitől lehet? 9 napja késik a menstruációm, már több tesztet is csináltam, mind - lett. Terhességre utaló tünetek vannak. Reggel csináltam ov tesztet is, - lett. Eddig mindig rendszeresek voltak a ciklusim 28-29 naposak.

Peteérésem is volt a mult hónapban, ov. Teszt szerint. Januárban, amikor terhes lettem-sajnos 7 hetesen elveszített?k:- (, az elmaradt mensi másnapján már halvány + volt a teszt! Mi a véleményetek? Tapasztaltatok már hasonlót?

Legjobb válasz: vezetsz görbét? sajnálom, hogy a múltkor nem sikerült! én már a 40. ciklusnapon tartok és tegnap én is negatívat teszteltem... nem értem!

vezetsz görbét? sajnálom, hogy a múltkor nem sikerült! én már a 40. ciklusnapon tartok és tegnap én is negatívat teszteltem... nem értem!
Úgy látom, ez most elég gyakori lett. Tüneteim nekem is vannak, de én még csak a 11. napon vagyok peteérés után, tegnap elõtt negatív lett. Lehet, hogy nagyon ideges vagy, vagy annyira babáznál, hogy álterhességet jelez a szervezeted. (Sajnos van ilyen, remélem, nálam sem ez van!) Drukkolok, hogy + legyen, írd meg a választ. Menj nõdokihoz, csak tud mondani valami okosat...
mennem kell dolgozni, du megnézem a válaszodat
Szia! én is ma reggel teszteltem negatívat, igaz csak 3 nap késéssel!Remélem a következõ pozitív lesz.Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Görbét nem vezetek, ov tesztet szoktam csinálni. Nem érzem, úgy, hogy az nagyon akarás miatt bebeszélném magamnak a tüneteket, de nem lehet tudni.... Orvoshoz majd csak pénteken megyek, addigra van idõpontom, ha elõbb nem derül ki, Õ talán tud magyarázatot adni! Köszönöm a kedves válaszokat, kivánom nektek, hogy teszteljetek + - at!:-)))
nekem is negatív két nap késéssel... viszont nekem annyira zavaros volt a hónapom, hogy lehet, hogy pé-m sem volt. én már nem találgatok, majd egy hét múlva megint tesztelek, ha addig nem jelentkezik.
kérdezõ! mindenképpen írd itt meg hogy mit mondott az orvos! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Ma reggelre megjött! A következõ hónapunk remélhetõleg sikeres lesz......

Mitől lehet az, hogy eddig mindig időben megjött, rendesen, ahogy a nagykönyvben meg van írva, most pedig késik már 3 napja?

Jobban mondva attól a naptól kezdve amikor meg kellett volna, h jöjjön barnás vmi jelentkezik? Alig van vmi a tisztasági betétemen mégis ott van. Lehet, hogy "majdnem" estem csak teherbe?

Legjobb válasz: A barnázás még kétesélyes, vagy a menszi elõjele 1-2 napos kis barnázás, aztán jön a piros vér, vagy pedig babás vagy és pecsételgetsz. Teszteltél? Tünetek?

A barnázás még kétesélyes, vagy a menszi elõjele 1-2 napos kis barnázás, aztán jön a piros vér, vagy pedig babás vagy és pecsételgetsz. Teszteltél? Tünetek?
A kérdező hozzászólása: Teszteltem tegnap negatívat. Volt már itt minden, mellfájás, hasszurka, felpuffadás, fémes íz.....Látom, h valójában vér, de mivel nagyon csekély mennyiség, és mire kiér a hüvelyembõl már megalvad.
hormonális, vagy mentális eredetû probléma szakirodalom szerint!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!