Találatok a következő kifejezésre: Mitől késhet az (10 db)

Pár napja késik a menstruációm. Korábban enyhén felfáztam, arra gyanakszom, hogy attól késik. De Késhet attól? Mitől késhet még? Terhes nem lehetek, az teljesen kizárva!

Legjobb válasz: Ha a terhesség teljesen kizárt akkor a teljesség igénye nélkül késhet még: hormonális problémák, gyulladás, ciszta, stressz stb. miatt is. Ha ez a késés nem rendszeres hanem csak évente egyszer kétszer fordul elõ, akkor a dolognak nincs semmi különös jelentõsége. Orvoshoz igazán akkor érdemes és kell fordulni ha a késés rendszeresen több hetes idõtartamú, vagy teljes ciklusok maradnak ki.

Ha a terhesség teljesen kizárt akkor a teljesség igénye nélkül késhet még: hormonális problémák, gyulladás, ciszta, stressz stb. miatt is. Ha ez a késés nem rendszeres hanem csak évente egyszer kétszer fordul elõ, akkor a dolognak nincs semmi különös jelentõsége. Orvoshoz igazán akkor érdemes és kell fordulni ha a késés rendszeresen több hetes idõtartamú, vagy teljes ciklusok maradnak ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, ez még nem fordult elõ, ezért aggódtam.

Idegesség miatt akár az ovuláció is késhet? Vagy mitől késhet még?

Legjobb válasz: az ovuláció? hát az 1-2 napot esetleg csúszik rendes mensesnél, vagy kimarad, de szerintem semmi köze nincs idegállapothoz.

az ovuláció? hát az 1-2 napot esetleg csúszik rendes mensesnél, vagy kimarad, de szerintem semmi köze nincs idegállapothoz.
Szerintem menj el nõgyógyászhoz
sokmindentõl. ha van esély terhességre tesztelj ha nincs akkor várj még kicsit ha erõs a fájdalom akkor nem árt egy uh.
Ha nagy ritkán kimaradna, az sem probléma.

5 napja késik a menstruációm, általában 33 napra szokott megjönni de már a 38. napnál tartok. Sztem nem idegeskedtem többet mint az utóbbi időben szal nem tom mitől késhet?

Január elején jött meg utoljára, azóta 2x szeretkeztem a barátommal és mind 2x óvszerrel védekeztünk.

Legjobb válasz: És miért nem csináltál még tesztet?Ha volt elõtte maszatolás és csak utánna gumi az még nem garancia semmire. Holnap irány a bolt egy tesztért! Aztán meg orvos, ha továbbra is nem jönne meg, és minden rendben van.

És miért nem csináltál még tesztet?Ha volt elõtte maszatolás és csak utánna gumi az még nem garancia semmire. Holnap irány a bolt egy tesztért! Aztán meg orvos, ha továbbra is nem jönne meg, és minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Nem volt elõtte 'maszatolás'
szal nem tom Vegyél tesztet!!!!!!

Mitől késhet egy hetet? Még nem teszteltem, mert nem merek. Mennyi az esélye hogy nem baba van a dolgban? Tüneteim: mellbimbó érzékenység, hányinger, mindjárt megjön érzés

Legjobb válasz: Szia, vegyél gyorsan egy tesztet, mert biztiosan terhes vagy! Ha mégsem írd meg a címed, küldök egy doboz bonbont vigasztalásul. Én nem szoktam tévedni, 100%-ig biztos vagyok a terhességedben. Vedd meg hamar a tesztet és írd meg gyosan az öröteli eseményt.

Szia, vegyél gyorsan egy tesztet, mert biztiosan terhes vagy! Ha mégsem írd meg a címed, küldök egy doboz bonbont vigasztalásul. Én nem szoktam tévedni, 100%-ig biztos vagyok a terhességedben. Vedd meg hamar a tesztet és írd meg gyosan az öröteli eseményt.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nagyon szeretnék babát csak félek hogy most sem sikerült, tudom a teszt megmutatná csak nem is tudom és mi van ha negatív akkor miért nem jön meg?
Szia! Nyugodtan vegyél egy tesztet, ha esetleg negatív, akkor is tudnod kell, hamarabb jutsz el orvoshoz.Egyébként tényleg sokminden miatt késhet, stressz, felfázás is lehet.Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.Ha egyébblént pontos a mensesed, szerintem bébi lesz a dologban:) )
Ha késik egy hetet, úgy gondolom hogy meg kéne nõnie a bátorságnak. Vagy minden reggel azt nézed hogy megjött-e? Ez így nem jó. Bizonyosodj meg. Bármi történjék is, a legrosszabb a bizonytalanság.
A kérdező hozzászólása: Sikerült + a teszt :)
Gratulálok! Na végre bizonyos vagy benne! Juhhuj!
Gratulálok! Vigyázz magadra!
Látod?!Tényleg nem kellett volna félned.Gratulálok!!!
Mennyit? Hány éves vagy? Mióta menstruálsz?
Válaszolj légy szíves az elsõ válaszoló által feltett kérdésekre, mert így semmit nem lehet mondani!
Hány éves vagy, milyen hosszú rendszerint a ciklusod, mikor volt utoljára, volt-e szex idöközben védekezés nélkül?
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok. 11 eves korom ota van. rendszertelen van hogy 28 es van hogy 36 napra jon meg. terhes nem vagyok. voltam nogyogyasznal ciszta miat es szoltam es megnezte de nem vagyok az.ciszta nem befolyasolja aztmondta mert nem ott volt.most 39 napon vagyok e smeg nem jott meg.
A kérdező hozzászólása: es utoljara januar 23. fere szamoltam . most a 40 napja van:)
érdemes lenne elmenned egy endokrinológushoz ugyanis, nagy aze sély rá hogy valami hormon problémád van. Már be kellett volna állnia. Ha nincs nögyógyászati szervi oka akkor biztos hormonális, ez pedig nem a nõgyógyászra tartozik.
Kevés folyadék, stressz, hirtelen fogyás, vagy ... csak úgy. :) Nyugi! Menj el dokihoz, megnézi és biztosat fogsz tudni!
1 hetes késésnél az eredménye a tesztnek már tuti. Nem baba, más lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Még várok a dokival kicsit. Az az igazság, hogy sokat idegeskedtem a diplomavédésem miatt. Reménykedem, hogy semmi komoly. Mellesleg tényleg nagyon kevés folyadékot iszom.

Mitől késhet a menzi 10 napot? A hormonjaim rendben vannak (mert ugye azok nem változnak egyik hónapról a másikra? ), ja és cisztám sincs!

Legjobb válasz: Igen!Erre akartam kijukadni!Mert mástól nem lehet ezekkel a feltételekkel ugye??

A kérdező hozzászólása: Igen!Erre akartam kijukadni!Mert mástól nem lehet ezekkel a feltételekkel ugye??
Szerintem csinálj még egy tesztet, gyanús, hogy pozitív lesz. A + teszt nem nagyon szokott tévedni, de téves negatív sokszor elõfordul.
Mitõl késhet? A legegyszerûbb válasz hogy terhes vagy! Erre nem is gondoltál? Vagy csak én nem értem a kérdést?
Mondjuk, ha csinálnál egy tesztet akkor kiderülne, nem?
szerintem csinálj egy tesztet! 10 napos késésnél a terhességi teszt már a nap bármely szakában ki kell mutatnia ha pozitiv! sok sikert
A kérdező hozzászólása: vasárnap volt egy halvány poz(10-es).Csütörtökön meg egy neg(25-ös)Ezt nem értem.??

Mitől késhet napokat, az egyébként évek óta állandó ciklus? Persze a terhességen kívül gondolom.

Legjobb válasz: Esetleg egy kisebb ciszta, felfázást, hüvelyfertõzés. Ezeket tudom, de biztos lehet más oka is.

Esetleg egy kisebb ciszta, felfázást, hüvelyfertõzés. Ezeket tudom, de biztos lehet más oka is.
lehet hogy nem volt peteérésed, vagy cystád van.
Nekem mint kiderült idegi alapon késett 2 hónapot, vagy nem tudom a korodat, de valaki 35-40 évesen is elhagyja a menszeszét!!!
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok. Felfázáskor elvileg pisikor csipnie kellene nem? Remélem nem lesz baj! Köszi a válaszokat!

Arra szeretnék kérdést kapni, hogy miért késhet a mensesem már 2 hónapja! Nőgyógyásznál voltam, terhességi tesztet is vettem és teszt negatív lett, az orvos pedig azt mondta hogy nem vagyok terhes és nem lát semmi elváltozást. Mitől lehet ez?

Mellesleg szedem a fogamzásgátlót is, és védekeztünk is. Mikor elmondtam mi a panaszom, azt mondta az orvos, hogy csak fel vagyok fázva valószín?leg. Mit tegyek, annak érdekében, hogy megjöjjön?!

Legjobb válasz: vagy menj vissza ehhez a dokihoz vagy keress egy olyat, aki foglalakozik is a problémáddal. Vélhetõen hormonális gond van, ki kéne vizsgáltatni, és szükség estén megkezdeni a kezelést.

vagy menj vissza ehhez a dokihoz vagy keress egy olyat, aki foglalakozik is a problémáddal. Vélhetõen hormonális gond van, ki kéne vizsgáltatni, és szükség estén megkezdeni a kezelést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!