Találatok a következő kifejezésre: Mitől jön hamarabb az első (2 db)

Mitől jön meg hamarabb az első mesi?

Legjobb válasz: Semmitõl sem jön meg hamarabb mint a testi fejlõdésed lehetõvé teszi. Ha tudnád, ho utána mennyire fogod utálni a vele járó kényelmetlenséget (bármennyire természetes folyamat maga a menses) akkor nem akarnád siettetni. Nem ezen múlik az, hogy valaki érett-e vagy, hogy "igazi nõ" legyen.

Semmitõl sem jön meg hamarabb mint a testi fejlõdésed lehetõvé teszi. Ha tudnád, ho utána mennyire fogod utálni a vele járó kényelmetlenséget (bármennyire természetes folyamat maga a menses) akkor nem akarnád siettetni. Nem ezen múlik az, hogy valaki érett-e vagy, hogy "igazi nõ" legyen.
Ezt nem lehet sürgetni, majd egyszer megjön. Amikor itt az ideje. Én sem hittem el, mielõtt megjött elsõnek, de tényleg nem számít, hogy mikor jön meg. Egyszer minden lánynak megjön, és attól kezdve ez nem lesz más, mint egy havi rendszerességgel visszatérõ kellemetlenség. Ezért is nevezték a régiek havibajnak.
Ne akard! Én utálom, alig várom, hogy babát várjak, akkor legalább nem kell szenvednem minden hónapban!
Semmitõl nem fog hamarabb megjönni és sztem addig örülj még nincs rá gondod!

Mitől jön meg hamarabb az első menstruációm?

Legjobb válasz: Ha a hormonrendszered érett lesz rá, elöbb nem.

Ha a hormonrendszered érett lesz rá, elöbb nem.
Ezt nem tudod siettetni. Ha már nagyon aggódsz, akkor elmehetsz nõgyógyászhoz, de attól nem fog hamarabb megjönni. Viszont kiderül, ha valami betegség miatt nem jött meg. De 16-17 éves korodig simán elhúzódhat minden baj nélkül. Hány éves vagy?
Hány éves vagy? Megjelentek már rajtad a másodlagos nemi jellegek? Pl. nõ a melled, szõrösödik a puncid és a hónaljad?
Nem tudod semmivel sem meg sûrgettetni de nem is kell, majd jelentkezik ha nem jön meg 18 éves korodig akkor menj nõgyógyászhoz.
Én is alig vártam az elsõt, azóta is szidom magam, addig jó míg gyerek az ember nem egy leányálom.
12, 5 eves vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!