Találatok a következő kifejezésre: Mitől jön hamarabb az (4 db)

Mitől jön meg hamarabb az első mesi?

Legjobb válasz: Semmitõl sem jön meg hamarabb mint a testi fejlõdésed lehetõvé teszi. Ha tudnád, ho utána mennyire fogod utálni a vele járó kényelmetlenséget (bármennyire természetes folyamat maga a menses) akkor nem akarnád siettetni. Nem ezen múlik az, hogy valaki érett-e vagy, hogy "igazi nõ" legyen.

Semmitõl sem jön meg hamarabb mint a testi fejlõdésed lehetõvé teszi. Ha tudnád, ho utána mennyire fogod utálni a vele járó kényelmetlenséget (bármennyire természetes folyamat maga a menses) akkor nem akarnád siettetni. Nem ezen múlik az, hogy valaki érett-e vagy, hogy "igazi nõ" legyen.
Ezt nem lehet sürgetni, majd egyszer megjön. Amikor itt az ideje. Én sem hittem el, mielõtt megjött elsõnek, de tényleg nem számít, hogy mikor jön meg. Egyszer minden lánynak megjön, és attól kezdve ez nem lesz más, mint egy havi rendszerességgel visszatérõ kellemetlenség. Ezért is nevezték a régiek havibajnak.
Ne akard! Én utálom, alig várom, hogy babát várjak, akkor legalább nem kell szenvednem minden hónapban!
Semmitõl nem fog hamarabb megjönni és sztem addig örülj még nincs rá gondod!

Mitől jön meg hamarabb az 1. menstruációm? 12, 5-éves vagyok és már nő a cicim meg szörösödök de már majd nem az egész osztályomnak megvan . És már kb. fél éve folyamatos folyásom van!

tudom hogy rossz de már zavar hogy csak én lógok ki lehet v.mivel hamarabb ??

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Ne foglalkozz azzal, hogy más lány már menstruál, mert õk semmivel sem értékesebbek Nálad!!! :) Senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlõdik. Aki ezért lenéz Téged vagy beszól Neked, annak az értelmi képességeivel nagyon komoly gondok vannak!!! :)

Elõzõ vagyok. Ne foglalkozz azzal, hogy más lány már menstruál, mert õk semmivel sem értékesebbek Nálad!!! :) Senki nem tehet arról, hogy milyen ütemben fejlõdik. Aki ezért lenéz Téged vagy beszól Neked, annak az értelmi képességeivel nagyon komoly gondok vannak!!! :)
semmivel nem fogod tudni befolyásolni 16 éves korodig kell megjöjjön, hidd el, nem maradsz le semmirõl
Addig örülj kislány, amíg nem menstruálsz! Komolyan mondom, csak nyûg!
Nekem már 2 éve volt folyásom mikor megjött! Nem hinném én se agy az osztályadból minden lánynak megjött.:) ) Nyugi meg fog jönni de nem tudod meggyorsítani a folyamatot!:/ minden jót!:) ja és addig örülj inkább még nincs meg mert nem túl jó hidd el hogy nem tudsz bármikor strandra menni.. a fájások:/
Valószínûleg az osztálytársaidnak kb fele csak füllent, hogy nagyobb lányoknak látszanak! Meg fog jönni neked is, nyugi, 16 éves korodig ráérsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D
Megint a 15:06-os vagyok. Mondtam, aki ezért piszkál, annak az iq-ja mínuszban van!!! :) Minden jót Neked!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat !! :( a Barátnõmnek ma jött meg és a baráti társaságomban már csak nekem nincs meg a barátaim nem olyanok hogy ezért ki csúfolnak de az osztály "menõi" már nagyon piszkálnak :(
Megint a 15:06-os vagyok. Nem baj ha várod a menstruációt, hiszen nem mindenkit visel meg. Elkerülni úgysem tudod örökké, akkor meg ha itt az ideje jobb vele megbékélni, de addig se rettegj elõre. Ezt csak azért írtam, mert azt írtad, hogy tudod, hogy rossz. Nem mindenkinek rossz!
A 15:09-es vagyok. A 15:06-os választ írtam.
Így van.16 éves korodig nem baj, ha nem menstruálsz.A soványság is befolyásolja.
Nem fog semmitõl hamarabb megjönni a menstruációd. Nem is vagy elkésve semmirõl. Mindenki másképp fejlõdik. 16 éves korodig ne aggódj ha nem menstruálsz! :)
A kérdező hozzászólása: Hát..eléggé vékony vagyok 162.cm. és 40 kg
Sajnos nem, valószínûleg örökölted a késõi kezdést. A túl erõs sport, meg a nagy vékonyság is hátráltatja. Ha ilyesmid van azon tudsz változtatni, a többi az genetika , és nincs beleszólásunk.
Szerintem orulnod kellene, h meg nem mentrulsz. En 17 eves vagyok, es mar otodik eve, minden honapban egy hetet, brutalis modon vegigszenvedek.. Elgondolkozok rajta, h barcsak nejott volna meg olyan koran. Es amugy en ugy tudom, h 18 eves korig kell megjonnie. Szal szenitem ne erezd magad kellemetlenul, h te ugymond nem vagy meg "nagylany".. Az nem abban mutatkozik meg h ki menstrual, es ki nem...

Mitől jön meg hamarabb az első menstruációm?

Legjobb válasz: Ha a hormonrendszered érett lesz rá, elöbb nem.

Ha a hormonrendszered érett lesz rá, elöbb nem.
Ezt nem tudod siettetni. Ha már nagyon aggódsz, akkor elmehetsz nõgyógyászhoz, de attól nem fog hamarabb megjönni. Viszont kiderül, ha valami betegség miatt nem jött meg. De 16-17 éves korodig simán elhúzódhat minden baj nélkül. Hány éves vagy?
Hány éves vagy? Megjelentek már rajtad a másodlagos nemi jellegek? Pl. nõ a melled, szõrösödik a puncid és a hónaljad?
Nem tudod semmivel sem meg sûrgettetni de nem is kell, majd jelentkezik ha nem jön meg 18 éves korodig akkor menj nõgyógyászhoz.
Én is alig vártam az elsõt, azóta is szidom magam, addig jó míg gyerek az ember nem egy leányálom.
12, 5 eves vagyok.

Uh-on azt mondták PCOS vagyok. Elkezdtem barátcserjét szedni, beállította a mensim 28 naposra. Egy ideje mindig hamarabb jön meg, mostmár 24 napra? Mitől?

Mostmár babát szeretnénk. Ha a barátcserje beállította a mensim, és nincs semmi PCOS tünetem, akkor foglalkozna velem attól még az endokrinológus??

Legjobb válasz: Igen,szerintem foglalkozna veled.A PCOS tüneteid mitõl múltak el,a cserjétõl? Használsz ovulációs tesztet?

Igen, szerintem foglalkozna veled.A PCOS tüneteid mitõl múltak el, a cserjétõl? Használsz ovulációs tesztet?
A kérdező hozzászólása: 3 hónapig szedtem a cserjét, elsõ hónapban napi egy, majd két kapszulát. Ettõl beállt pont 28napra a ciklusom, elmúlt az elõtte gyötrõ mellfájdalmam és és ellõtte volt néhány pattanásom, de mára már az sincs. Csak 2 hónapja a mensim egyre hamarabb jön meg. Ovu tesztet mlg nem használtam, de ebbe a hónapba kipróbálom.
Szia.Én is Pcos vagyok és 3 hete szedem a barátcserjét, és most barnáa folyásom van 2 napja.Te tapasztaltál ilyet?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én nem tapasztaltam ilyet, csak azt. hogy a ciklusom beállrt 28 napra, elõtte nem barnáztam, ami jó és a pattijaim is eltûntek.Csak ajánlani tudom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!